|
17.04.2011r. Rozpoczęcie Sezonu Częstochowa |
| Autor |
Wiadomość |
ArturS

Motocykl: XT600 Téréféré
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-04-17, 18:59
|
|
|
Byłem, zaliczyłem i to by było na tyle. Nigdy więcej mnie tam nie zobaczą.
Z ciekawości - czy to ktoś z tego forum jakieś 20km przed Częstochową na światłach "przywitał się ze śmiercią" cudem unikając zmielenia pod kołami TIRa? Jakaś szlifierka nie pierwszej młodości, zdaje się w zielonych barwach - wyglądało jakby zblokowało przednie koło. Później był widowiskowy szlif moto w jedną stronę, a drivera na prawy pas niemal wprost pod koła. Facet w ciężarówce miał chyba oczy dookoła głowy, że widział co się dzieje (odbił w prawo). |
|
 |
ozon

Motocykl: FZ6
Imię: olek
|
Wysłany: 2011-04-17, 19:11
|
|
|
| ArturS napisał/a: | | Byłem, zaliczyłem i to by było na tyle. Nigdy więcej mnie tam nie zobaczą. |
tak jest... mnie tez nie.... na takiej imprezie :| Pełno było tam cwaniakow na r1 i 6 ninjach i tym podobne... a nie mowiac jak jezdza...
prawda jest taka ze oni nie powinni jezdzc moto tylko hulajnoga... |
_________________ Moto Jest Jak MediaMarkt- Nie Dla Idiotow...
Hornet Turysta.... |
|
|
|
 |
czachol
Motocykl: Ninja
Imię: Błażej
|
Wysłany: 2011-04-17, 19:15
|
|
|
| ludziska dużo straciłem ? niestety nie dałem rady wstać po wczorajszej imprezie (o 3 w domu;)) ) |
|
|
|
 |
ozon

Motocykl: FZ6
Imię: olek
|
Wysłany: 2011-04-17, 19:28
|
|
|
| czachol, nie |
_________________ Moto Jest Jak MediaMarkt- Nie Dla Idiotow...
Hornet Turysta.... |
|
|
|
 |
T_rex
Motocykl: mam
Imię: Piotr
|
Wysłany: 2011-04-17, 19:29
|
|
|
Fajnie widzieć taką potęgę moto, ...biedne puszki pokornie przeciskały się w korkach stworzonych przez motocyklistów .
Szkodka że niektórym chłopcom odbija na drodze zwłaszcza w takim ruchu moto.
Miśki dziś wyjątkowo pobłażliwe, najpierw mnie zmierzył / ale i tak ja ich wpierw zauważyłem i było rozsądne V/, ... a jak go mijałem pokazł żebym zwiększył tempo |
_________________ Gdy siadam na moto czuję ze spalam benzynę, w samochodzie tylko ją zużywam. |
|
|
|
 |
indigo32 [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-04-17, 19:58
|
|
|
Kazanie polityczne. Bez względu na moje sympatie, nie było to miejsce i czas kiedy chciałbym tego słuchać. Paru kozaków wyłapaliśmy z tłumu. Największe wrażenie zrobił koleś w biało - czarnym kombinezonie spod którego wyglądała ładna niebieska niedzielna koszula. Joł ! Jeżeli tu zaglądasz to powiem ci od serca, że taka koszula bez krawata nie uchodzi |
| Ostatnio zmieniony przez indigo32 2011-04-17, 20:00, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
diobol
Motocykl: Fireblade
Imię: Mariusz
|
Wysłany: 2011-04-17, 19:59
|
|
|
| Właśnie dlatego nie jechałem w tym roku. Co roku jest tylko gorzej dlatego w tym roku pojechałem w góry na serpentyny i nie żałuję. Wolałem przeznaczyć cenne paliwo na jazdę niż na stanie w korkach i na jeździe po zatłoczonej sterroryzowanej drodze. |
|
|
|
 |
Janao

Motocykl: Kawasaki ZR-7
Imię: Jan
Wiek: 35 Dołączył: 12 Mar 2011 Posty: 16 Skąd: Radzionków
|
Wysłany: 2011-04-17, 20:03
|
|
|
[quote]czachol, nie[/quote
z całym szacunkiem.. ale czego ty sie kur** spodziewałes ? brakowało ci stroptizerek tanczących na rurkach ?
Była msza, było duzo moto i to tyle..
logiczne ze jak jest ok 30 tys maszyn to cięzko się przepchac.
Wydajem i sie ze głownie jedzie się tam po to zeby rozpocząc sezon z bogiem, czyli poswięcic swoją maszyne.
Dla wierzących motocyklistów ma to duze znaczenie, a jak nie jestes katolikiem to po jaką cholere się tam pchałes? |
_________________ Nie martw się o moje zdrowie
http://www.bikepics.com/members/janao/ |
|
|
|
 |
kitana

Motocykl: brak:-(
Imię: Patrycja
|
Wysłany: 2011-04-17, 20:04
|
|
|
Pierwszy i ostatni raz jechałam
Super sprawa było widzieć tyle moto naprawdę kapitalny widok
Szkoda tylko, że tak jak piszecie dresy przyjechały chwaląc się sprzętami i czego to Oni nie umieją a nawet ubrać się nie potrafią. Plecaki też nie powiem ale większość ubrana masakrycznie Najbardziej rozwaliła Mnie panienka w szpilach i do tego jakieś legginsy. Szok |
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2011-04-17, 20:11
|
|
|
Te dresy na motocyklach Wam groziły że już tam nie pojedziecie czy jak ? |
|
|
|
 |
kitana

Motocykl: brak:-(
Imię: Patrycja
|
Wysłany: 2011-04-17, 20:16
|
|
|
Chodzi o to, że Oni stwarzali niebezpieczeństwo w pewnych momentach a Ja nie przyjechałam tam po to żeby się zabić |
|
|
|
 |
T_rex
Motocykl: mam
Imię: Piotr
|
Wysłany: 2011-04-17, 20:18
|
|
|
| Brosik napisał/a: | Te dresy na motocyklach Wam groziły że już tam nie pojedziecie czy jak ? |
Nie , ale kazanie było nie pomyśli i zajeżdżali drogę
Jaka w ogóle jest liczona ilość moto , czy jest 20 , czy 25 tyś ? |
_________________ Gdy siadam na moto czuję ze spalam benzynę, w samochodzie tylko ją zużywam. |
|
|
|
 |
ataman
ataman

Motocykl: yamaha v star
Imię: grzesiek
|
Wysłany: 2011-04-17, 20:19 siema
|
|
|
| bylem pierwszy raz dla jednych dla ducha dla innych dla ciala a dla mnie durz bylo fajnych moto fakt jezdzy ubrani do dupy no i chlopcy na sigaczach jak wracalem czasami przesadzali ale zzarlem kremowki trzy kupilem flage bo zgubilem swoja i sie przejechalem nie bylo zle poz |
|
|
|
 |
giemul

Motocykl: najlepszy na forum
Imię: NEO
|
Wysłany: 2011-04-17, 20:40
|
|
|
słyszałem że kazanie było o miłości , motocyklach i w ogóle . |
|
 |
marski
marski

Motocykl: Honda Shadow VT750
Imię: Marek
|
Wysłany: 2011-04-17, 20:43
|
|
|
Dziękuję Jurkowi, Gregorowi, Burczasowi, Lemonowi i wszystkim cruiserowcom, z którymi mieliśmy przyjemność jechać do Częstochowy z Orlena w Wieszowej. Szkoda, że nie udało się razem wracać.
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
|
|