|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
Przesunięty przez: mg1989sos 2010-12-01, 14:13 |
Demokracja, anarchia czy totalitaryzm |
| Autor |
Wiadomość |
giemul

Motocykl: najlepszy na forum
Imię: NEO
|
Wysłany: 2010-12-01, 22:15
|
|
|
| zenoo napisał/a: |
zapytaj swojej rodziny, czy tez chcialaby tego samego.
|
u mnie panuje patriarchat i nie ma dyskusji .Zresztą żona już przekabacona a córy oficjalnie przeprowadzają się do babci ( czyli dwie pieczenie przy jednym ogniu ) |
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2010-12-01, 22:32
|
|
|
| Ar2rM napisał/a: | | prezesartur napisał/a: | | walenie konia a dialogi dotyczą srania, szczania, rzygania, smarkania i walenia konia |
american pie? |
W porównaniu do tego American Pie to jak kino Tarkowskiego (chociaż nie wiem jak następne części bo widziałem pierwsze dwie). Tytuł owego przedsięwzięcia jest następujący "To nie jest kolejna komedia dla kretynów" i przyznam, że bardziej ordynarnej amerykańskiej "komedii" jak dotąd nie widziałem. |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-12-02, 01:27
|
|
|
prezes a widziałes "kosmiczne jaja zemsta frajerów" nic bardziej odnużdzajacego w zyciu nie widziałem wypilem jedno piwo a czulem sie jakbym obalił litra Po obejżeniu tego asteriks na olimpiadzie mi sie wydał filmem tak wysoce intelegtualnym i w ogole..... ze masakra |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2010-12-02, 01:33
|
|
|
| Wierz mi magik od tego chyba nie jest gorszy żarty polegające na śmianiu się z niepełnosprawności taplanie się w ekskrementach. Rozmowa ojca z córką gdzie córka mówi, że chłopak jej się podoba na co ojciec pyta czy tak bardzo, że zrobiła by mu loda albo śpiewają piosenkę a jej częścią jest tekst kucharza w barze, że spuścił się do grzanek. Widziałem trochę tych durnych pseudo komedii z kraju gumy do żucia a to to już był syf. |
|
|
|
 |
giemul

Motocykl: najlepszy na forum
Imię: NEO
|
Wysłany: 2010-12-02, 01:38
|
|
|
| prezes ........ jo tam nawet jestem w stanie zrozumjeć fascynacja cyckami , ale ........ po co to oglądasz ? To jest chore i ci ryje psyche . |
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2010-12-02, 01:57
|
|
|
| Nie bój się giemul to mi psychy nie zryje patrzyłem na to tylko żeby popatrzeć na dupeczki liczyłem, że Lacey Chabert się w końcu rozbierze i jak zwykle się nie rozebrała. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |