|
Debaty polityczne |
| Autor |
Wiadomość |
benzin
Motocykl: V-Raptor
Imię: Panicz
Wiek: 82 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 957 Skąd: na telefon
|
Wysłany: 2011-02-09, 21:22
|
|
|
rudy nas pozamiata qrwa, powiadam wam
http://waluty.onet.pl/mf-...31,1,news-detal
i bede to powtarzal bo takiego amatora
ktory dobral sie z drugim "geniuszem" jakim jest Vincent Rostovskyod ekonomijii to prozno szukac
program jego szalupy obywatelskiej wiadomo jaki byl
a przez 4 lata gowno zrobil i jeszcze dalej kombinuje jak wyciagnac kase i wsypac do wora bez dna
a potem bedzie sie cedzil ze wszystkich wyruchal
a za jego nierowbstwo i pieprzone kalkulacje zeby miec lepsze sondaze zaplacimy wszyscy
w paliwie, autostradach (jak starczy na nie kasy), podatkach, oplatach, koncesjach krusach, zusach itd itp
słonce qrwa peru
 |
_________________ defloracje, tanio, dojeżdzam |
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2011-02-10, 18:33
|
|
|
Racja precz z PO.
Tylko Jarek jest godnym przywódcą naszego kraju. |
|
|
|
 |
giemul

Motocykl: najlepszy na forum
Imię: NEO
|
Wysłany: 2011-02-10, 18:40
|
|
|
| Jarusia to tak lubię ,że bym go nawet w fajce wypalił ... |
|
 |
benzin
|
Wysłany: 2011-02-10, 18:59
|
|
|
o Jarku to wogle szkoda klawiatury
 |
|
|
|
 |
benzin
|
Wysłany: 2011-03-05, 11:37
|
|
|
Uwaga najnowszy sondaż ,100% poparcia dla PO
ankieterzy pytali:
- Czy wycierasz dupę przed sraniem , czy może PO |
|
|
|
 |
benzin
|
Wysłany: 2011-03-07, 21:36
|
|
|
 |
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
Motocykl: virago 535 '96, Yamaha YZF 600R thundercat
Imię: Ewa
|
Wysłany: 2011-09-03, 16:15
|
|
|
| Nooo tak oczywiście wygląda na to, że niektórzy z nas mogą sobie rodziców wybierać............przecież to człowiek i tak powinniśmy go traktować, a tutaj wypływa z nas zawiść.....ja też najpierw pomyślałam sobie no proszę ustawiony tatuś to zaraz inna śpiewka ale jednak pomyślałam zaraz, że nikt nikomu rąk nie związał i każdy z nas może być sławny, ustawiony czy jak komu pasuje, najważniejsze, że się motocykliście, powtarzam motocykliście nic nie stało i to powinno nas obchodzić a nie to kto jest jego ojcem.........to moje zdanie. Niech szybko zdrowieje i żadnego uszczerbku na zdrowiu nie ma bo nawet jak zap........... to czy jest wśród nas ktoś kto tego nie zrobił? |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-03, 17:18
|
|
|
może nikt nikomu nie zabronił być sławny ale traktowanie tych sławnych jest zupełnie inne niż tych szarych zwykłych a powinno być takie samo traktowanie niezależnie od tego czy stałem się sławny czy nie Aha znalazło by się paru co jeżdżą zgodnie z przepisami tak na marginesie |
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
Motocykl: virago 535 '96, Yamaha YZF 600R thundercat
Imię: Ewa
|
Wysłany: 2011-09-03, 17:21
|
|
|
| Co do traktowania to sami ich tego uczymy a potem marudzimy, a co do jazdy zgodnie z przepisami to nie wierzę, że są tacy co jeszcze ani razu nie złamali przepisów więc nie krytykujmy tylko uczmy się na czyichś błędach. |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-09-03, 18:43
|
|
|
| Soprano to nie zawiść. Ich tata i jego klika przyczynił się do cierpienia tylu ludzi w tym kraju, że nie sposób sobie wyobrazić. To przez tych skurwysynów my się rozbijamy bo dróg nie ma przez nich nie ma na leczenie nas przez nich kanty na odszkodowaniach. Oni rozjebali kraj i im zawdzięczamy ostatnie 22 lata dziadostwa w tym kraju i to co zwykliśmy teraz nazywać szarą rzeczywistością. Jak na początku lat 90'tych pijany syn Wałęsy spowodował wypadek ciężko raniąc innego uczestnika ruchu i spierdolił z miejsca wypadku orzeczono pomroczność jasną i tyle odpowiedzialności za coś za co każdy z nas kiblował by. Teraz ten rozwala sporta i już wiadomo, że winny był inny kierowca chociaż świadkami zdarzenia były pewnie tylko źdźbła trawy przy drodze. A jeszcze 2 dni temu dwaj motocykliści pędzili 150 km/h przez centrum Katowic brakowało tylko dopisku "potencjalni mordercy". Nie ma kogo specjalnie żałować bo dobrzy ludzie to nie są tylko pasożyty i kombinatorzy bawiący się za pieniądze, które są potrzebne bardziej np. w służbie zdrowia niż salonach hondy zostawione przez Pana W. A, że też motocyklista to co znaczy, że pedofila motocyklistę też trzeba żałować bo ma motocykl. Ludzi określa to jak postępują a nie to co posiadają. Od dłuższego czasu jakoś do mnie nie przemawia ta gadka o motocykliście bo obecnie połowa motocyklistów to stado baranów, którzy z nadmiaru kasy nudów albo chęci pozerstwa kupili motocykl i nie widzę powodów by czuć z nimi jakąkolwiek więź. Równie dobrze mogę czuć więź z każdym kto ma telefon tej samej marki co ja. Już nie raz się nasłuchałem jak stał ktoś przy drodze motocyklem potrafiło przejechać 20'stu i nikt się nawet nie raczył zatrzymać zapytać czy coś się nie stało a ja mam płakać bo takiemu cwaniakowi coś się stało. Ten typ to na tym tak jeszcze wyjdzie, że bieda mu nie będzie. Lekarzy dostanie najlepszych, odszkodowań opór i jeszcze zostanie bohaterem męczennikiem a ktoś kto się może okazać bogu ducha winny może mieć życie spierdolone bo tak go wmanewrują. Czemu Bin Ladena żaden z was nie żałował przecież człowieka powiesili. No bo jak to przecież przyczynił się do śmierci prawie 3 tyś osób. Chciałbym zobaczyć liczbę osób jaka straciła życie w ciągu ostatnich 22 lat przez to co działo się po 1989. Ilu poszło się do lasu powiesić bo straciło pracę i nie widziało perspektyw ilu w bieda szybach zasypało ilu nogi poucinało jak szli na wagony złom albo węgiel zrzucać ilu zginęło na dziurawych drogach czy niepilnowanych przejazdach kolejowych bo dróżników pozwalniano ilu straciło życie albo zdrowie z powodów nieprzestrzegania zasad BHP w zakładach bo zaczęło liczyć się tylko cięcie kosztów dla maksymalizacji zysków ilu zginęło bo im inny bez środków do życia przyszedł i łeb uciął żeby go okraść ilu nie było stać na leczenie i poszli do pisaku ile dzieci głoduje. Wymieniać można by bez końca. Jakby to wszystko podsumować i zawrzeć w liczbach okazało by się, że taki Bin Laden to zwykły bramowy obszczymurek. Dla tego ja nie zamierzam żałować takich bo Pan W. poszedł w ślady ojca i jest to to samo co tatuś a za diety jakie on bierze obdarować można by dużo więcej dzieci niż za to co wam się uda zebrać na motomikołajach. |
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-03, 19:52
|
|
|
| soprano napisał/a: | | Co do traktowania to sami ich tego uczymy a potem marudzimy, | jak na taka duża dziewczynke to straszne głupoty wygadujesz :/ My ich niczego nie uczymy oni sobie wszystko kupują bo ich stać nawet kupują jednostki chorobowe |
|
|
|
 |
cybek1984

Motocykl: R1
Imię: Adrian
Wiek: 42 Dołączył: 06 Kwi 2010 Posty: 290 Skąd: Tychy, Kraków
|
Wysłany: 2011-09-03, 20:47
|
|
|
| magik napisał/a: | | soprano napisał/a: | | Co do traktowania to sami ich tego uczymy a potem marudzimy, | jak na taka duża dziewczynke to straszne głupoty wygadujesz :/ My ich niczego nie uczymy oni sobie wszystko kupują bo ich stać nawet kupują jednostki chorobowe |
zawsze tak bylo sa rowni i rowniejsi, mnie tam nie jest go zal wcale, tak jak z ta pomrocznoscia, kary mogl uniknac i kupic sobie wolnosc a tu wypadek czyzby sprawiedliwosci sie stalo za dosc ? |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-09-03, 20:56
|
|
|
| To jest drugi syn Wałęsy nie ten od pomroczności. |
|
 |
cybek1984

Motocykl: R1
Imię: Adrian
Wiek: 42 Dołączył: 06 Kwi 2010 Posty: 290 Skąd: Tychy, Kraków
|
Wysłany: 2011-09-03, 21:18
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | | To jest drugi syn Wałęsy nie ten od pomroczności. |
moze to wlasnie o to chodzi, brat mial wypadek, ojciec tez cos czytalem ze kiepsko z nim i ta sprawiedliwosc chce go wykonczyc psychicznie wiem wiem troche pierdole hehe |
|
|
|
 |
emarius

Motocykl: el'Bandito 1.2
Imię: Mariusz
|
Wysłany: 2011-09-03, 21:34
|
|
|
Bardzo przykra sprawa. Jak wypadek kazdego motocyklisty. Zapier... na bank. Wina puszkina na bank. Szkoda mi motonity. Tak po ludzku.
Niemniej nie kazdego biora do szpitala wojskowego... Nie gazdy ma takie prawa jak europosel.
Powrotu do zdrowia i normalnosci zycze. Niewazne czyjemu synowi. Wazne, ze jednemu z nas. |
|
|
|
 |
|
|