|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Debaty polityczne |
| Autor |
Wiadomość |
magik [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2011-10-07, 22:37
|
|
|
Bardzo chciałbym aby Pan Palikot wygrał te wybory.
Sadzić, palić, zalegalizować. |
|
|
|
 |
street_angel
Motocykl: xxx
Imię: xxx
|
Wysłany: 2011-10-07, 22:48
|
|
|
cały rząd mam w głębokim poważaniu, zrobię im kole kota |
|
|
|
 |
benzin
Motocykl: V-Raptor
Imię: Panicz
Wiek: 82 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 957 Skąd: na telefon
|
Wysłany: 2011-10-07, 22:53
|
|
|
| Brosik napisał/a: | Bardzo chciałbym aby Pan Palikot wygrał te wybory.
Sadzić, palić, zalegalizować. |
wiesz jestem za zielonym lisciem
ale Palikot to farbowany lis i chuj wie ile jeszcze razy sie przefarbuje
niby gada dorzeczy i jedzie po bandzie co akurat lubie
ale nie tak dawno finansowal prawicowe pismo niejaki OZON
a teraz nagle klechy mu nie pasuja
to popieram
ale wiarygodny to on dla mnie nie jest
taki koniunkturalista
z ryzym przybije piatke po wyborach zrobia flaszke
wezma dotacje na partie z naszej kasy i beda sie znas napierdalac
tak to widze
nie wiem jeszcze co skresle na karcie ale coraz powazniej rozpatruje oddanie glosu niewaznego |
_________________ defloracje, tanio, dojeżdzam |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-10-07, 22:54
|
|
|
| Pozostaje karny kutas. |
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2011-10-07, 23:02
|
|
|
Polityku, dostajesz karnego ku*asa za chu*owe rządzenie. |
|
|
|
 |
benzin
|
Wysłany: 2011-10-07, 23:23
|
|
|
| Brosik napisał/a: | | Polityku, dostajesz karnego ku*asa za chu*owe rządzenie. |
nawet nie za chujowe rzadzenie bo po wyborach to oni sie beda chwile bujac z tym cyrkiem
ale powinni otrzymac karnego kutasa za to ze sa pospolitymi chujami i to naweet nie psimi
bo psy to wspaniale zwierzeta
a polityk to chuj pospolity |
|
|
|
 |
Drzewo
Drzewo
Motocykl: HH919
Imię: Dawid
|
Wysłany: 2011-10-07, 23:45
|
|
|
| Ja tam głosuje na Palikota. Nie obchodzi mnie nawet to czy coś zrobi czy nie. Mam dość ciągłego oglądania mord z PO i PiS oraz ich żałosnych kłótni pod publiczke. |
_________________ http://www.moto-opinie.info/ - opinie na temat kurtek, kasków, opon i akcesoriów motocyklowych. |
|
|
|
 |
benzin
|
Wysłany: 2011-10-08, 00:01
|
|
|
| Drzewo napisał/a: | | Mam dość ciągłego oglądania mord z PO i PiS |
niestety mordy te beda sie powtarzaly przez kolejna kadencje
bo z gory jest narzucony wybor albo po albo pis
i wokol tego wszystko sie kreci
niesustanne sondaze i ciegle przedstawianie pis vs po |
|
|
|
 |
walek809

Motocykl: streetfighter
Imię: kris
|
Wysłany: 2011-10-08, 09:12
|
|
|
| Drzewo napisał/a: | | Mam dość ciągłego oglądania mord z PO i PiS oraz ich żałosnych kłótni pod publiczke. |
Zgadzam się dla mnie szczególnie morda Jarka K. obrzydłą i jego dziób Ku... jego nawet już nie da się słuchać od katastrofy poj... mu się w głowie wiecznie mataczy kombinuje , powinien odejść z polityki lub powinni go wykopać na zbitą mordę ! |
|
|
|
 |
giemul

Motocykl: najlepszy na forum
Imię: NEO
|
Wysłany: 2011-10-08, 10:15
|
|
|
Tak całkiem poważnie to może najwyższy czas przestać marudzić i zagłosować na tych którzy od zawsze mają takie same poglądy , chcą obalić system złodziejskiego państwa , chcą jak najmniej ingerencji w życie obywateli .
Co to za bajka ? Ja śledzę politykę od wielu lat i tylko jeden gostek jest dla mnie wiarygodny . To Korwin Mikke . Robi się z niego debila , bo tak najłatwiej go wyautować . To bardzo mądry facet z bardzo odważnymi pomysłami . Zastanówcie się nad nim , może warto dać mu szansę ?
Nie chcę się przekrzykiwać z tymi co nie idą , bo to zwyczajne olewactwo i lenistwo . Chcesz potem marudzić że ci źle to idź na wybory , to jedyne co możesz robić żeby coś zmienić . Lejesz na system , idź i oddaj głos nieważny ale idź ! Nie idziesz nie marudź
A Palikot Brosiu to zwyczajny karierowicz i tyle . Cały cyrk z grasem jest po to żeby przekonać takich co jarają . Co z tego że jak wygra to nawet nie wspomni o tym bo zwyczajnie jest to nie do przejścia w Polsce . Ktoś rozumny wierzy że Tusk czy Kaczyński klepnie taki pomysł Tyle na temat grasu . To populizm czystej wody ! |
| Ostatnio zmieniony przez giemul 2011-10-08, 12:39, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Gulliver

Motocykl: Yamaha XJR
Imię: Piotrek
Wiek: 36 Dołączył: 29 Lis 2010 Posty: 68 Skąd: Dąbrowa Górnicza
|
Wysłany: 2011-10-08, 11:18
|
|
|
| Kiedyś się śmiałem z Korwina ale patrząc na naszą scenę polityczną może wnieść dużo świeżości, nowego spojrzenia na inne sprawy. Wiele pomysłów ma bardzo dobrych, są też beznadziejne (np. legalizacja broni) jednak i tak nie zdobędzie większości i jego pomysły nie przejdą ale zostaną zauważone i - mam nadzieję- zmieni się trochę tok myślenia ówczesnych rządzących, zaczną kłaść nacisk na liberalizm i odchodzić od normowania wszystkiego co tylko się da. Z Palikotem jest podobnie, chociaż to karierowicz ale i tak potrzebna świeżość. Jakoś dalej jestem za PO ale obecnie to partia bez charakteru, zasad, idei. Przyjmują kogo popadnie (Arłukowicz, Kluzik-Rostkowska) którzy są z całkiej innej gliny ulepieni ale dostarczą im poparcia bo są rozpoznawani. Zresztą sam Arłukowicz zachował się niehonorowo. Jednak to i tak mniejsze zło niż obecna opozycja, ciągłe kłótnie i szukanie spisku, politykowanie zamiast realnego, służącemu społeczeństwu działania. Wszakże ile można wałkować katastrofę lotniczą, spiski, układy? To jest pożywka dla ludu nie rozumiejącego co to jest ekonomia, gospodarka, legislatywa. Naprawdę, obawiam się tych wyborów. Nie chcę być ostatnim który gasi światło. |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-10-08, 14:14
|
|
|
| giemul napisał/a: | Ja śledzę politykę od wielu lat i tylko jeden gostek jest dla mnie wiarygodny . To Korwin Mikke . Robi się z niego debila , bo tak najłatwiej go wyautować . To bardzo mądry facet z bardzo odważnymi pomysłami . Zastanówcie się nad nim , może warto dać mu szansę ?
|
patrz giemul.. kurwa od 10 lat uwazam tak samo . tylko 1 raz glosowalem nie na Korwina.
co z tego skoro gość i tak tradycyjnie dostanie 1-2 % poparcia i nie wejdzie do parlamentu. a tak gwoli przypomnienia to jego ekipa jest chyba jedyną która jeszcze nie rządziła.
Palikot to populista, podobny do Leppera tylko wykształcony i bogaty, pooglądajcie kogo ma na pierwszych miejscach na swoich listach - czyli potencjalnych sejmowiczów bo taką mamy ordynację. dla mnie to zbieranina dopasowana do każdego przekroju wyborcy, zeby kazdy znalazł coś dla siebie. a zioła można kupić gdziekolwiek jak ktos jest w potrzebie, zresztą faktycznie chyba nie myślicie poważnie, że zalegalizują?
ostatnio gdzieś czytałem, że Balcerowicz policzył ile kosztowałyby programy poszczególnych partii skarb państwa, gdyby chcieć je wprowadzić w życie. i najdrożej wyszło SLD - darmowe żłobki, dotowane koleje i kupa innych darmowych rzeczy, które fajnie się obiecuje, ale których ni ch**a nie ma jak potem spełnić bo dyscyplina budżetowa i tak dalej. najmniej obiecuje PO ale to zrozumiałe, wiedzą na co stać budżet i na co stać ich i jak ich ludzie będą rozliczać.
PiS tradycyjnie straszy Rosją, Niemcami, PO, Palikotem i nie wiadomo jeszcze kurwa czym i moim zdaniem sporo tym ugrają, bo sporo ludzi szczególnie starszysch nadal żyje ze świadomością że Polska to wyspa a zewsząd wrogowie czyhają jak by tylko nas tutaj oskubać. a prawda jest taka, że co mieli ukrasc to dawno ukradli, PGRy padły, stocznie padły, mozemy powymieniac dla sportu co jeszcze upadło...
aha i jeszcze Żydzi są niebezpieczni bo trzęsą światem. tak mówi Rydzyk więc trzeba mu wierzyc...
nie ma na kogo głosować, więc pójdę i znowu zagłosuję na Korwina.
i ważna sprawa : jak pójdziecie na wybory to nie oddawajcie pustych głosów, skreślcie wszedzie krzyżyki albo przekreślcie kartę tylko nie oddawajcie pustej |
|
|
|
 |
walek809

Motocykl: streetfighter
Imię: kris
|
Wysłany: 2011-10-08, 14:39
|
|
|
zeno, spoko spoko jedziemy z Karnym Kutasem hehe
 |
|
|
|
 |
giemul

Motocykl: najlepszy na forum
Imię: NEO
|
Wysłany: 2011-10-08, 14:42
|
|
|
Więc na cześć ciszy wyborczej : Głosować na Nową Prawicę , chamy Bo wpadniemy z Zenem na ten wasz Chudów i zrobimy wam z dupy jesień średniowiecza
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |