|
Debaty polityczne |
| Autor |
Wiadomość |
humieh
Motocykl: Kawasaki ZX10r
Imię: Andrzej
|
Wysłany: 2011-09-04, 13:49
|
|
|
| magik napisał/a: | Ten na h pisze że byliśmy więźniami czy ja wiem kto miał układy ten podróżował Tak byliśmy więźniami może nawet fizycznie nimi byliśmy ale dziś jesteśmy nimi ekonomicznie jesteśmy murzynami w swoim kraju tak możemy w końcu wyjechać i za granicą też być murzynami Jupi |
Widzisz a dzis nawet byle menel moze zabrac swoj wozek i podreptac gdzies gdzie znajdzie wiecej puszek po piwie nawet na Hiszpanskie plaze i wcale nie musie miec ukladow.
Niechcesz byc murzynem zaloz wlasny biznes i zatrudnij sobie murzynow wolny wybor |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2011-09-04, 13:57
|
|
|
| humieh napisał/a: | | Niechcesz byc murzynem zaloz wlasny biznes i zatrudnij sobie murzynow wolny wybor | ja uwazam ze dopiero z wlasnym biznesem czlowiek staje sie murzynem. firme prowadzi sie 24h na dobe po to aby produkt najnabardziej spelnial wymagania klientow.
| magik napisał/a: | | a Ty pierdolisz człowiek jest najtańszym narzędziem |
a Ty potrafisz tylko narzekac jak jest zle, jak bylo dobrze i co by było gdyby bylo dobrze. |
|
|
|
 |
humieh
Motocykl: Kawasaki ZX10r
Imię: Andrzej
|
Wysłany: 2011-09-04, 14:02
|
|
|
| OCC Senior napisał/a: | | humieh napisał/a: | | Niechcesz byc murzynem zaloz wlasny biznes i zatrudnij sobie murzynow wolny wybor | ja uwazam ze dopiero z wlasnym biznesem czlowiek staje sie murzynem. firme prowadzi sie 24h na dobe po to aby produkt najnabardziej spelnial wymagania klientow. |
Tak ale robisz to dla siebie dla cyferek na koncie i najwazniejsze nikt ci nie powie ze jestes murzynem skoro masz swoich pracownikow ktorzy uwarzaja sie za murzunow bo im dajesz zarobic 700zl |
|
|
|
 |
rufus

Motocykl: lep na baby ;)
Imię: rafaÂł
|
Wysłany: 2011-09-04, 14:03
|
|
|
| magik napisał/a: | Tak byliśmy więźniami może nawet fizycznie nimi byliśmy ale dziś jesteśmy nimi ekonomicznie jesteśmy murzynami w swoim kraju tak możemy w końcu wyjechać i za granicą też być murzynami Jupi |
Magik sam sobie przeczysz ! Wlasnie dlatego jestesmy murzynam bo w poprzednim ustroju stracilismy bardzo wiele - kumasz ? Odpowiedz sobie na pytanie czimi jestesmy murzynami ? Pomoge ci - zachodu ! A w jakim systemie od wojny byl zachod ? Tez ci pomoge - nie w tym co my , czesi , wegrzy , ukraina itd .
Dlatego w 68 czesi probowali sie wyrwac z tego ciasnego myslenia ,ale niestety najechlismy ich jak w 39 niemcy nas !
Skoncz piepszec bo niestety nie mam dobrego zdania o studentach ( nie o wszystkich )a ty je jeszcze pogarszasz . |
|
|
|
 |
brutus333
brutus333

Motocykl: Japanese :-)
Imię: Piotr
|
Wysłany: 2011-09-04, 14:28
|
|
|
| Wiecie co to jest pokora??? Jest to stan kiedy syty zrozumie głodnego. Większość wypowiadających się pochlebnie o obecnych czasach pewnie nigdy nie zaznała biedy, poniżenia, i surowości społeczeństwa nastawionego na bicie kasy. Fakt jest jeden, mamy dwie nacje - obrzydliwie bogatych i obrzydliwie biednych, klasa średnia zniknęła i jej nie ma. Najgorsze jest to że przyjdzie jakiś Mosze i powie że 100 lat temu w miejscu gdzie jest blok w którym mieszka 50 rodzin był jego plac. I po ptokach, sądownie przejmie plac razem z budynkiem i będzie się cieszył. Taki mamy wspaniały ustrój gdzie kto ma kasę ten ma władzę. |
_________________ Bóg, Honor, Motocykl. |
|
|
|
 |
rufus

|
Wysłany: 2011-09-04, 14:31
|
|
|
Taaaa , a w poprzednim systemie byla klasa srednia
Jeszce nie odpowiedziales na pytanie czy za komuny byles bogatszy niz teraz ? |
| Ostatnio zmieniony przez rufus 2011-09-04, 14:36, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
Motocykl: virago 535 '96, Yamaha YZF 600R thundercat
Imię: Ewa
|
Wysłany: 2011-09-04, 14:36
|
|
|
| Ja pierdzielę z tematu o wypadku zrobił się temat o polityce.....czy my umiemy chociaż raz trzymac się tematu? Sama sobie odpowiem....nie!!! |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-04, 14:44
|
|
|
poczytaj soprano wpisy na 1 stronie, ktos juz wspomnial ze co jakies forum to z wypadku schodzi na polityke.
a jaki z młodego Wałęsy polityk? 2 razy w sejmie i teraz jest europosłem. poza tą pomrocznością jasną (wtedy był jeszcze synem znanego polityka) to nigdy o nim nie słyszałem. to o czym my tutaj gadamy?
tak poza tym to tez zycze mu zdrowia, czytalem ze jego stan sie ustabilizowal |
|
|
|
 |
brutus333
brutus333

|
Wysłany: 2011-09-04, 14:45
|
|
|
| rufus napisał/a: | Taaaa , a w poprzednim systemie byla klasa srednia |
Widzisz rufus, była klasa średnia. Największa w kraju - robotnicy. Nie mam na myśli że robotnicy to najlepsza klasa, ale średnia. I taki zwykły człowiek miał za sobą ludzi którzy dbali żeby mu się krzywda nie działa, w robocie przede wszystkim. Jak Żeś poszedł do przewodniczącego związków że Cię kierownik gnębi, to szef był taki malutki bo np. BHP było priorytetem, i nie wolno było nic wbrew przepisom robić. Teraz życie ludzkie ma najmniejsze znaczenie, jesteś zdrowy to do roboty, podupadniesz na zdrowiu to spierdalaj na rentę bo darmozjada nie potrzebują. Takie życie moi drodzy, takie życie.
A w temacie, szkoda tego co mu wymusił, udupią chłopa na amen. |
|
|
|
 |
rufus

|
Wysłany: 2011-09-04, 14:51
|
|
|
| brutus333 napisał/a: | | rufus napisał/a: | Taaaa , a w poprzednim systemie byla klasa srednia |
Widzisz rufus, była klasa średnia. Największa w kraju - robotnicy. Nie mam na myśli że robotnicy to najlepsza klasa, ale średnia. |
Jesli dla ciebie robotnicy mieszkajacy w blokach z wielkiej plyty jak kroliki w klatkach to klasa srednia to chyba wciaz pozostajesz pod wplywem tamtej propagandy. |
|
|
|
 |
brutus333
brutus333

|
Wysłany: 2011-09-04, 15:28
|
|
|
| W wypadku oprócz Jarosława Wałęsy ucierpi też kierowca samochodu który teoretycznie spowodował wypadek. Uwalą chłopa aż mu się żyć odechce. Będzie włóczony po sądach, zastraszany że jak nie weźmie winy na siebie to........., aż w końcu chłopina się powiesi a jego dom przejmie sąd jako odszkodowanie dla rodziny poszkodowanego. Taką kolejność wydarzeń widzę i obym się mylił. Jarek mógł jechać wolniej, tym bardziej że droga była podrzędna i wąska. Politycy potrafią się ustawić, zawsze racja musi być po ich stronie. |
|
|
|
 |
RadekCB1
Motocykl: Honda CB1 (NC27)
Imię: Radek
|
Wysłany: 2011-09-04, 19:16
|
|
|
| brutus333 napisał/a: | | Politycy potrafią się ustawić, zawsze racja musi być po ich stronie. |
Tak psioczycie i psioczycie to moze wezmiecie sprawy w swoje rece i wystartujecie w najblizszych wyborach?
I jak wygracie to beda psioczyc na was
No chyba, ze z dnia na dzien dokonacie cudu i sytuacja nasza ulegnie znaczacej poprawie. |
|
|
|
 |
cybek1984

Motocykl: R1
Imię: Adrian
Wiek: 42 Dołączył: 06 Kwi 2010 Posty: 290 Skąd: Tychy, Kraków
|
Wysłany: 2011-09-04, 19:59
|
|
|
| rufus napisał/a: | Taaaa , a w poprzednim systemie byla klasa srednia
Jeszce nie odpowiedziales na pytanie czy za komuny byles bogatszy niz teraz ? |
ja ci chetnie powiem ze kiedys robotnik zarabial lepiej a nie podobało sie jebnoł robota szedl do drugiej i zarobil jeszcze wiecej, poge ci podac przyklad bracik pracowal na kopalni i zarobil wiecej niz moj ojciec ktory byl dyrektorem w zakladzie panstwowym. |
|
|
|
 |
swistak
Forumowy ślusarz

Motocykl: kilofaza
Imię: swistak
|
Wysłany: 2011-09-04, 20:20
|
|
|
Cała rodzina modli sie by chłopak wyszedł jakoś a W y dupczycie jak połamusy o tym kim kto jest i co robi.
W dupie mam jakieś polityczne zaczepki.Jest motocyklistą to chyba to kocha jak większość z nas.Życzmy mu zdrowia! niewiadomo komu i kiedy będą takie życzenia na samym potrzebne.
Wale wyznania poglądy....itd...
szkoda chłopa. |
_________________ A swistak siedzi....
Swistak już nie siedzi ....!!!!
Swistak już "CENZURA" !!:) Woohhhaaa
http://www.motorybnik.pun.pl
przeróbka twojego wydechu - 732252302
FB lux motometale
 |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-04, 20:49
|
|
|
| Odpuszczę sobie komentarze kretyńskich postów napisanych przez kozaków uważających się za Valentino Rossi... niech chłopak wraca do zdrowia... i pamiętajcie, że taka sytuacja na drodze, może spotkać każdego z Was... |
|
|
|
 |
|
|