Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
to sie nazywa wpasc pod samochod.
Autor Wiadomość
Cris 
call me snake...

Motocykl: Yamaha XJ600
Imię: Cris
Wysłany: 2011-09-17, 09:27   

magik napisał/a:
Cris a propo braterstwa motocyklistów Sytuacja z dziś zabrakło mi paliwa w brzezince 20km do jednej stacji 5 do drugiej Zdechła maszyna schara w baku stanąłem akurat na wysokości warsztatu motocyklowego Siedział wielce zalety mechanik 3 moto rozebrane kurzył fajkę i gadał z kumplem Myślisz że przyszedł zapytał się czy nie pomóc a miał może z 7m do mnie TAKI HUJ więc skończ mówić o solidarności Pierdole pozdrowienia i inne huje muje dzikie węże

W kazdym srodowisku są ludzie i klamki. Czy u nas czy wśród strażaków , lekarzy czy innych zawodów. Nie mam zamiaru naprawiać świata bo nie dam rady ale wiem jak było 25-30 lat temu. Dlaczego nie moze być tak teraz? Bo ludzie dużo mówia o byciu razem , o byciu wspólnotą.......ale na prawdę są jednostki , które różnią sie od innych. Jest ich niestety zbyt mało a do tego jeszcze zaczynają sie wstydzić swojej pozytywnej inności i zaczynaja sie uogólniać. Niestety to przykre ale prawdziwe. magik , niech każdy z nas żyje tak jak uważa , zgodnie z własnym sumieniem. Ja np wychodzę z tego założenia:kazdy kij ma dwa końce....i wiele podobnych. Absolutnie nie kreuje sie na Franciszka z Asyżu ale liczę na to że wrócą czasy kiedy słowo "motocyklista" miało nie tylko znaczenie- "liter i 150 kucyków"

Abaddon
[Usunięty]

Wysłany: 2011-09-17, 09:38   

magik napisał/a:
Cris a propo braterstwa motocyklistów Sytuacja z dziś zabrakło mi paliwa w brzezince 20km do jednej stacji 5 do drugiej Zdechła maszyna schara w baku stanąłem akurat na wysokości warsztatu motocyklowego Siedział wielce zalety mechanik 3 moto rozebrane kurzył fajkę i gadał z kumplem Myślisz że przyszedł zapytał się czy nie pomóc a miał może z 7m do mnie TAKI HUJ więc skończ mówić o solidarności Pierdole pozdrowienia i inne huje muje dzikie węże

Gdybyś mu pomachał 50 złotowym banknotem, pewnie zerwałby się z krzesła :D

Raz miałem sytuację, przy mojej glebie, gdzie zatrzymał się motocyklista, zapytał czy jestem cały, czy potrzebuję jakiejś pomocy i pomógł stwierdzić, czy moto nadaje się do dalszej jazdy, więc tragedii ni ma :)

magik
[Usunięty]

Wysłany: 2011-09-17, 11:14   

25-30lat temu był komunizm i ludzie mieli inna mentalność

prezesartur 

Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
Wysłany: 2011-09-17, 15:19   

Abaddon napisał/a:
Raz miałem sytuację, przy mojej glebie, gdzie zatrzymał się motocyklista, zapytał czy jestem cały, czy potrzebuję jakiejś pomocy i pomógł stwierdzić, czy moto nadaje się do dalszej jazdy, więc tragedii ni ma :)

A co miał podejść kopnąć w dupę i odjechać ? Przy takiej sytuacji to łachy żadnej nie robił.

Najlepszą drogą do nawrócenia jest mało uczęszczana droga o szerokości większej niż promień skrętu.

Kapitan Bomba 

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
Wysłany: 2011-09-17, 19:47   

magik napisał/a:
był komunizm

Racja, za komuny było lepiej. Polać emagieikowi.

Diabeł 

Motocykl: hmm...
Imię: Piotr
Wysłany: 2011-09-22, 19:38   

Odnosząc się do tematu to nie wiem czy w takiej sytuacji ludzie się zastanawiają jakie konsekwencje mogą być z pomocy którą udzielają. Po prostu działają impulsywnie.

Odpowiedz do tematu