|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
to sie nazywa wpasc pod samochod. |
| Autor |
Wiadomość |
Cris
call me snake...

Motocykl: Yamaha XJ600
Imię: Cris
Wiek: 59 Dołączył: 06 Paź 2010 Posty: 3401 Skąd: Milton Keynes UK
|
Wysłany: 2011-09-17, 09:27
|
|
|
| magik napisał/a: | | Cris a propo braterstwa motocyklistów Sytuacja z dziś zabrakło mi paliwa w brzezince 20km do jednej stacji 5 do drugiej Zdechła maszyna schara w baku stanąłem akurat na wysokości warsztatu motocyklowego Siedział wielce zalety mechanik 3 moto rozebrane kurzył fajkę i gadał z kumplem Myślisz że przyszedł zapytał się czy nie pomóc a miał może z 7m do mnie TAKI HUJ więc skończ mówić o solidarności Pierdole pozdrowienia i inne huje muje dzikie węże |
W kazdym srodowisku są ludzie i klamki. Czy u nas czy wśród strażaków , lekarzy czy innych zawodów. Nie mam zamiaru naprawiać świata bo nie dam rady ale wiem jak było 25-30 lat temu. Dlaczego nie moze być tak teraz? Bo ludzie dużo mówia o byciu razem , o byciu wspólnotą.......ale na prawdę są jednostki , które różnią sie od innych. Jest ich niestety zbyt mało a do tego jeszcze zaczynają sie wstydzić swojej pozytywnej inności i zaczynaja sie uogólniać. Niestety to przykre ale prawdziwe. magik , niech każdy z nas żyje tak jak uważa , zgodnie z własnym sumieniem. Ja np wychodzę z tego założenia:kazdy kij ma dwa końce....i wiele podobnych. Absolutnie nie kreuje sie na Franciszka z Asyżu ale liczę na to że wrócą czasy kiedy słowo "motocyklista" miało nie tylko znaczenie- "liter i 150 kucyków" |
_________________ Wróg publiczny nr 1 |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-17, 09:38
|
|
|
| magik napisał/a: | | Cris a propo braterstwa motocyklistów Sytuacja z dziś zabrakło mi paliwa w brzezince 20km do jednej stacji 5 do drugiej Zdechła maszyna schara w baku stanąłem akurat na wysokości warsztatu motocyklowego Siedział wielce zalety mechanik 3 moto rozebrane kurzył fajkę i gadał z kumplem Myślisz że przyszedł zapytał się czy nie pomóc a miał może z 7m do mnie TAKI HUJ więc skończ mówić o solidarności Pierdole pozdrowienia i inne huje muje dzikie węże |
Gdybyś mu pomachał 50 złotowym banknotem, pewnie zerwałby się z krzesła
Raz miałem sytuację, przy mojej glebie, gdzie zatrzymał się motocyklista, zapytał czy jestem cały, czy potrzebuję jakiejś pomocy i pomógł stwierdzić, czy moto nadaje się do dalszej jazdy, więc tragedii ni ma |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-17, 11:14
|
|
|
| 25-30lat temu był komunizm i ludzie mieli inna mentalność |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-09-17, 15:19
|
|
|
| Abaddon napisał/a: | Raz miałem sytuację, przy mojej glebie, gdzie zatrzymał się motocyklista, zapytał czy jestem cały, czy potrzebuję jakiejś pomocy i pomógł stwierdzić, czy moto nadaje się do dalszej jazdy, więc tragedii ni ma |
A co miał podejść kopnąć w dupę i odjechać ? Przy takiej sytuacji to łachy żadnej nie robił. |
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2011-09-17, 19:47
|
|
|
| magik napisał/a: | | był komunizm |
Racja, za komuny było lepiej. Polać emagieikowi. |
|
|
|
 |
Diabeł

Motocykl: hmm...
Imię: Piotr
Wiek: 43 Dołączył: 05 Cze 2011 Posty: 681 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 2011-09-22, 19:38
|
|
|
| Odnosząc się do tematu to nie wiem czy w takiej sytuacji ludzie się zastanawiają jakie konsekwencje mogą być z pomocy którą udzielają. Po prostu działają impulsywnie. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |