|
to sie nazywa wpasc pod samochod. |
| Autor |
Wiadomość |
Cris
call me snake...

Motocykl: Yamaha XJ600
Imię: Cris
Wiek: 59 Dołączył: 06 Paź 2010 Posty: 3401 Skąd: Milton Keynes UK
|
Wysłany: 2011-09-15, 13:32
|
|
|
Tylu jest członków na forum:
cyt: "...Mamy 1425 zarejestrowanych użytkowników"
Ilu odpowiedziało ?.................
Ilu przeczytało temat? 214 osób.........
[ Dodano: 2011-09-15, 13:38 ]
kopia |
_________________ Wróg publiczny nr 1 |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-09-15, 13:41
|
|
|
| Widzisz tylko wy stare trutnie w to wierzycie bo wiecie, że kiedyś było inaczej. Małolatka to to serdecznie pier...li. Teraz każdy huj na swój strój. |
|
 |
Cris
call me snake...

|
Wysłany: 2011-09-15, 13:49
|
|
|
Ostatnie zdarzenie. Sosnowiec ul. Plonów godz 16.20. Stoi przy drodze chłopak w kombiku biało czarnym , bez maszyny. Zatrzymyję sie Lanosem , pytam czy coś sie stało , czy w czyms pomóc?
_nie dzieki , spoko.
Odjezdzam , a we wstecznym lusterku widze wielkie zdziwione oczy........ |
|
|
|
 |
Daro ZX

Motocykl: rn20
Imię: Daro
|
Wysłany: 2011-09-15, 13:50
|
|
|
| Cris napisał/a: | Tylu jest członków na forum:
cyt: "...Mamy 1425 zarejestrowanych użytkowników"
Ilu odpowiedziało ?.................
Ilu przeczytało temat? 214 osób.........
|
Każdy musi czytać i odpowiadać na Twój apel ?
Bo nie rozumiem po co ten dziwny post |
|
|
|
 |
mg1989sos
Założyciel
Motocykl: ZZR600
Imię: Michał
Wiek: 37 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 2367 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 2011-09-15, 14:01
|
|
|
| Hans napisał/a: | ,włączyłem awaryjne i siedziałem na włączonym silniku ,pojechał młody chłopak w cabrio podszedł i zapytał czy coś się stało ,ja powiedziałem ze wszystko w porzo ale dzięki że zapytał , odjeżdżając zauważyłem naklejkę ,,Patrz w lusterka ........... |
oj tam, już nie taki młody |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-09-15, 14:04
|
|
|
| Jak widać Michaś to nie taki typowy lanser. To nietypowy lanser... |
|
 |
Cris
call me snake...

|
Wysłany: 2011-09-15, 14:24
|
|
|
| Cytat: | Każdy musi czytać i odpowiadać na Twój apel ? |
Nie kazdy oczywiście i nie jest to apel. To SUMIENIE którego brakuje . I nie oszukujmy się że jest inaczej.
Ludzie boją sie wypowiadać własnego zdania lub komus bezinteresownie pomóc. Bo lepiej stać z boku"jak cos to nie ja".
I tak jest sadzę i w Twoim przypadku (nie urazając nikogo) |
|
|
|
 |
Hans [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-15, 14:31
|
|
|
Cris, myślę ze nie poturbujesz usłyszeć tu pustych obietnic,bo ja to bym zrobił to czy tamto .sytuacja w której sie znajdziemy zobrazuje co zrobimy ,potem można sie pochwalić lub napisać co zrobiłem a co jeszcze po przemyśleniu moglem zrobić ,nie jesteśmy wszyscy ratownikami aby wymusić zachowanie jakiego inni się po nas spodziewają .
Godne pochwały są twoje zachowania ,ale nie wszyscy jesteśmy tacy sami ,wiec ,,luzik,, <<to twoj cytat>>
mam taka domenę ,,nie oceniaj innych bo ocenia ciebie ,,
Ps. zapomniałem napisać ze społeczeństwo jes coraz bardziej egoistyczne i nieczułe ,
to mnie bardziej boli |
|
|
|
 |
Cris
call me snake...

|
Wysłany: 2011-09-15, 14:43
|
|
|
| Absolutnie nie mam zamieru nikogo oceniać. Ja wyrazam tylko swoje zdanie. A co by każdy z nas zrobił lub jak się zachował pozostawiam jako pytanie retoryczne. Nie mnie ali nikomu innemu oceniać zachowania innych. |
|
|
|
 |
cassius17
Motocykl: Kawasaki 454 Ltd
Imię: Maksym
|
Wysłany: 2011-09-15, 14:46
|
|
|
| Jak narazie spotkałem tylko jednego motocyklistę w potrzebie - zerwany pasek napędowy. Zaoferowałem nawet garaż do przechowania moto do dnia następnego. |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2011-09-15, 14:48
|
|
|
takie zatrzymywanie sie przy kazdym stojacym motocyklu na poboczu to dla mnie przegiecie. Jak ktos Cie zatrzymuje to daje sygnal ze potrzebuje Twojej pomocy. Ale jak sobie stoi i mysli to po cholere mam go uszczesliwiac na sile? Rozumiem jeszcze ze kopie cos przy motocyklu bo sie zepsul, ale jak sobie poprostu czeka?
Kreujcie dalej taka sielane wspolnoty motocyklowej zatrzymujacej sie przy kazdym stojacym motocyklu, to za niedlugo poczytamy o odjezdzajacych kradzonych w ten sposob motocyklach.
Skoro takie sytuacje sa nagminne w przypadku kradziezy samochodow to co stoi na przeszkodzie zastosowac to przy motocyklach? |
| Ostatnio zmieniony przez OCC Senior 2011-09-15, 14:49, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Cris
call me snake...

|
Wysłany: 2011-09-15, 14:49
|
|
|
| Hans napisał/a: |
Ps. zapomniałem napisać ze społeczeństwo jes coraz bardziej egoistyczne i nieczułe ,
to mnie bardziej boli |
Piszesz społeczeństwo. I o tym mówie od poczatku. Co zrobi jednostka ? Co zdrobi 100 osób ? Co zrobi 1 mln osób które wołaja TAK a stoja pośród 10 mln innych które wołaja NIE ? NIC , bo nie zostana usłyszani. Ale społeczeństwo jest jak sweter zrobiony przez babcie. W całości znajdziesz inne nitki wplecione w przód czy plecy i to bedzie sie o nich mówic ze dodaja smaczku całości. Ja chce być takim smaczkiem o którym gdzieś , kiedys sie wspomni.
[ Dodano: 2011-09-15, 14:56 ]
| OCC Senior napisał/a: | | takie zatrzymywanie sie przy kazdym stojacym motocyklu na poboczu to dla mnie przegiecie. |
A ile ich stoi ? I jaką to sprawia trudność albo ile czasu potrzeba zeby spytać:
-Nic sie nie stało , pomóc cos ? "
Zaledwie 3 sek.
To tylko takie spostrzeżenia........ |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-15, 14:57
|
|
|
| a zimnek z osiedla zatrzymał się aby spytać się czy nie pomóc i dostał plombę dostał w potylice i stracił CBR-kę jakieś 4lata temu to było to się nie dziw że ludzie nie pomagają |
|
|
|
 |
Cris
call me snake...

|
Wysłany: 2011-09-15, 15:01
|
|
|
| Wszedzie są ludzie i klamki. Tak było , jest i bedzie. |
|
|
|
 |
Daro ZX

Motocykl: rn20
Imię: Daro
|
Wysłany: 2011-09-15, 15:03
|
|
|
| Cris napisał/a: | | Cytat: | Każdy musi czytać i odpowiadać na Twój apel ? |
Nie kazdy oczywiście i nie jest to apel. To SUMIENIE którego brakuje . I nie oszukujmy się że jest inaczej.
Ludzie boją sie wypowiadać własnego zdania lub komus bezinteresownie pomóc. Bo lepiej stać z boku"jak cos to nie ja".
I tak jest sadzę i w Twoim przypadku (nie urazając nikogo) |
| Cris napisał/a: | | Absolutnie nie mam zamieru nikogo oceniać. Ja wyrazam tylko swoje zdanie. A co by każdy z nas zrobił lub jak się zachował pozostawiam jako pytanie retoryczne. Nie mnie ali nikomu innemu oceniać zachowania innych. |
człowieku sam sobie przeczysz w pisanych przez siebie postach. Tak bardzo czujesz się nie doceniany ? To, że wszyscy nie mają ochoty odpisywać na Twoje wywody, nie znaczy, że nie mają sumienia. Nie każdy musi się chwalić jaki to jest bohaterski jak Ty |
|
|
|
 |
|
|