|
to sie nazywa wpasc pod samochod. |
| Autor |
Wiadomość |
Cris
call me snake...

Motocykl: Yamaha XJ600
Imię: Cris
Wiek: 59 Dołączył: 06 Paź 2010 Posty: 3401 Skąd: Milton Keynes UK
|
Wysłany: 2011-09-15, 15:09
|
|
|
Jak poznasz znaczenie rozmowy i swojego zdania-daj znać.
[ Dodano: 2011-09-15, 15:15 ]
"...Tak bardzo czujesz się nie doceniany ? ..."
Kładę sie spać ze spokojnym sumieniem i z wiarą , że jakby mi sie coś zdarzyło w trasie to znajdzie sie taki ci sie zatrzyma i zapyta:pomóc cos ?
Bo życie to nie tylko wiele słów. trzeba je jeszcze poprzeć czynami.Patrząc na Twój profil i wiek domyślam sie ze jeszcze nie wiesz co to znaczy ( mam syna starszego od Ciebie ,któremu też sie wydaje że pozjadał wszystkie rozumy) , ale to przyjdzie z czasem. |
_________________ Wróg publiczny nr 1 |
|
|
|
 |
Daro ZX

Motocykl: rn20
Imię: Daro
|
Wysłany: 2011-09-15, 16:49
|
|
|
[ Dodano: 2011-09-15, 15:15 ]
"...Tak bardzo czujesz się nie doceniany ? ..."
Kładę sie spać ze spokojnym sumieniem i z wiarą , że jakby mi sie coś zdarzyło w trasie to znajdzie sie taki ci sie zatrzyma i zapyta:pomóc cos ?[/quote]
i odpowiedziałeś na moje pytanie tyle by wystarczyło
| Cris napisał/a: | | Bo życie to nie tylko wiele słów. trzeba je jeszcze poprzeć czynami. |
dokładnie, lepiej coś robić niż pochopnie oceniać innych. Jak to w Twoim przypadku
| Cris napisał/a: |
Ludzie boją sie wypowiadać własnego zdania lub komus bezinteresownie pomóc. Bo lepiej stać z boku"jak cos to nie ja".
I tak jest sadzę i w Twoim przypadku |
| Cris napisał/a: | | Patrząc na Twój profil i wiek domyślam sie ze jeszcze nie wiesz co to znaczy ( mam syna starszego od Ciebie ,któremu też sie wydaje że pozjadał wszystkie rozumy) , ale to przyjdzie z czasem. |
A spytam czy Ty jesteś spełna rozumu ?
44 letni facet (jeśli tak jest) musiał połechtać swoje ego ubliżając drugiemu człowiekowi na wstępie. Oby Twój syn miał więcej kultury.
Pracuje w zawodzie gdzie pomoc drugiej osobie jest często potrzebna więc proszę Cię, nie irytuj mnie.
| Cris napisał/a: | | Jak poznasz znaczenie rozmowy i swojego zdania-daj znać. |
Wyjąłeś mi to z ust |
|
|
|
 |
emil

Motocykl: motocykl
Imię: lucek
Wiek: 112 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 3698 Skąd: somalia
|
Wysłany: 2011-09-15, 17:00
|
|
|
| Cris napisał/a: | Odjezdzam , a we wstecznym lusterku widze wielkie zdziwione oczy........ |
każdy by się zdziwił widząc na lanosie napis 'polcia' niach niach niach |
_________________ a nie bede nikogo obrazal.. |
|
|
|
 |
Cris
call me snake...

|
Wysłany: 2011-09-15, 19:35
|
|
|
| emil napisał/a: | | Cris napisał/a: | Odjezdzam , a we wstecznym lusterku widze wielkie zdziwione oczy........ |
każdy by się zdziwił widząc na lanosie napis 'polcia' niach niach niach |
A figa , tam jaj nie ma. niach , niach , niach
[ Dodano: 2011-09-15, 19:36 ]
| Daro ZX napisał/a: | | nie irytuj mnie. |
mam sie bać ? Pod kiepski adres trafiłeś............Jak Dorośniesz , napisz do mnie. Bo miec 18 lat to wcale nie znaczy być dorosłym.
[ Dodano: 2011-09-15, 19:38 ]
A jak przeżyjesz jeszcze raz tyle lat co masz napisane w profilu to zmienisz zdanie. Wiem to, nie tylko ja, z doświadczenia.......... |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2011-09-15, 19:43
|
|
|
od ma juz prawie 18 i pol
http://www.tvn24.pl/-1,17...,wiadomosc.html
| Cytat: | | Do internetu trafiło dramatyczne nagranie wykonane tuż po katastrofie irańskiego myśliwca. Widać na nim świadków wypadku, którzy odciągnęli od płonącego wraku przypiętego do fotela pilota. Lotnik najwyraźniej katapultował się tuż przed uderzeniem w ziemię i cały system ratunkowy nie zdążył zadziałać, przez co wylądował na ziemi oszołomiony i uwięziony w fotelu. |
to staje sie modne. |
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2011-09-15, 21:05
|
|
|
Motocyklizm i to wielkie mityczne braterstwo, więź, miłość i ch*j wie co jeszcze już nie istnieje.
Wiem że to dla Was szok ale kiedyś musiałem Wam to powiedzieć.
Trzymajcie się. |
|
|
|
 |
Daro ZX

Motocykl: rn20
Imię: Daro
|
Wysłany: 2011-09-16, 00:46
|
|
|
| Cris napisał/a: |
mam sie bać ? Pod kiepski adres trafiłeś............Jak Dorośniesz , napisz do mnie. Bo miec 18 lat to wcale nie znaczy być dorosłym.
A jak przeżyjesz jeszcze raz tyle lat co masz napisane w profilu to zmienisz zdanie. Wiem to, nie tylko ja, z doświadczenia.......... |
nie rób już z siebie jeszcze większego błazna z kryzysem wieku średniego bo naprawdę zaczyna być nudne
| OCC Senior napisał/a: | od ma juz prawie 18 i pol |
choć jeden co potrafi liczyć |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-16, 05:14
|
|
|
| magik napisał/a: | | Abaddon napisał/a: | | wydaje mi się, że ratowali życie człowieka | ciekawe jak Ci bedzie sie wydawało jak byś mogła ino machać powiekami 2razy nie 1raz tak |
Nie będę MOGŁA machać powiekami ino 2 razy bo nie jestem ONA.
| magik napisał/a: | | Abaddon napisał/a: | | jak to w Polsce- co się nie zrobi, zawsze jest źle | a co może jest dobrze?? slużba zdrowia nie dziala karetka jedzie 30 min lekarzy często nie ma w karetkach albo najebani benzyna po 5 wymieniac dalej?? |
Dorzuć to całego zła tego świata częste zapalenia oskrzeli mojego chomika... to też jakiś argument.
| magik napisał/a: | | Abaddon napisał/a: | | spłonie, to będą pretensje, że nie pomogli, a jak pomogli, to zrobili warzywo... | to nie sztuka pomóc tak żeby zrobić warzywo kazdy by to potrafił a co to za przyjemność Rownie dobrze mogli by Ci dla ratowanie zycia amputować nogę bo utkwiła pod motorem |
Ciekaw jestem, gdyby to Twoja skromna osoba znajdowała się pod tym samochodem... co byś wołał- zostać spod niego wyciągniętym, czy pozostawionym?
| magik napisał/a: | | Abaddon napisał/a: | | Zastanówcie się ludzie czego chcecie, bo jak czytam o szukaniu dziury w całym, to normalnie rzygać się chce. | chce być młody piękny zdrowy i bogaty a jak nie mam tego co chce to jest ŻLE |
Jeszcze nie wszystko stracone- staraj się |
|
|
|
 |
Cris
call me snake...

|
Wysłany: 2011-09-16, 08:43
|
|
|
| Daro ZX napisał/a: | | Cris napisał/a: |
nie rób już z siebie jeszcze większego błazna z kryzysem wieku średniego bo naprawdę zaczyna być nudne
| OCC Senior napisał/a: | od ma juz prawie 18 i pol |
choć jeden co potrafi liczyć |
Jak dorosniesz-daj znać. Tyle w temacie. |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2011-09-16, 08:49
|
|
|
dobra chlopy... konczcie bo to przestaje byc smieszne.
Daro... prosba ode mnie. nie odpisuj juz nic w tym temacie i w zamian za zdjecia zabawek nie wklejaj zdjec sprzetu do rehabilitacji geriatrycznej. |
|
|
|
 |
street_angel
Motocykl: xxx
Imię: xxx
|
Wysłany: 2011-09-16, 11:53
|
|
|
o czym był temat, bo czytając wasze posty straciłam główny wątek |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-09-16, 12:21
|
|
|
| Abaddon napisał/a: | | Dorzuć to całego zła tego świata częste zapalenia oskrzeli mojego chomika... to też jakiś argument. |
Kłamiesz chomiki mają skrzela. |
|
 |
Cris
call me snake...

|
Wysłany: 2011-09-16, 13:07
|
|
|
A proszę Cie janiele .......zdania wymienione , nastała błoga cisza.....
przypominam specjalnie dla Ciebie.....
http://www.tvn24.pl/-1,17...,wiadomosc.html |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-16, 22:06
|
|
|
| Cris a propo braterstwa motocyklistów Sytuacja z dziś zabrakło mi paliwa w brzezince 20km do jednej stacji 5 do drugiej Zdechła maszyna schara w baku stanąłem akurat na wysokości warsztatu motocyklowego Siedział wielce zalety mechanik 3 moto rozebrane kurzył fajkę i gadał z kumplem Myślisz że przyszedł zapytał się czy nie pomóc a miał może z 7m do mnie TAKI HUJ więc skończ mówić o solidarności Pierdole pozdrowienia i inne huje muje dzikie węże |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-09-16, 22:09
|
|
|