|
Dramatyczny finał protestu przeciw kaskom |
| Autor |
Wiadomość |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-07-17, 20:29
|
|
|
| I tak ma rację to po co mam pisać. |
|
 |
ser-jones
spamer terrorysta

Motocykl: mam
Imię: Ser
|
Wysłany: 2011-07-17, 20:31
|
|
|
No kurwa, minuta nie minela, a ten juz swoje Nie, to ja bede na koncu. |
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2011-07-17, 20:54
|
|
|
| Poczekamy zobaczymy. Ja się później kładę spać. |
|
 |
ser-jones
spamer terrorysta

|
Wysłany: 2011-07-17, 22:53
|
|
|
Ja slyszalem, ze nie kladziesz sie wcale tylko spisz w fotelu, nie zapomnij podlac kwiatka |
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2011-07-17, 23:05
|
|
|
| Rzadko sypiam. Boje się kłaść bo można się nie obudzić. |
|
 |
ser-jones
spamer terrorysta

|
Wysłany: 2011-07-18, 07:24
|
|
|
Prezes, nie spij, uczciwi ludzie teraz w pracy siedza, albo nawet pracuja, ale tego nie wiem |
|
 |
emil

Motocykl: motocykl
Imię: lucek
Wiek: 112 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 3698 Skąd: somalia
|
Wysłany: 2011-07-18, 08:18
|
|
|
| albo z domu jeszcze nie wyszli |
_________________ a nie bede nikogo obrazal.. |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2011-07-18, 14:14
|
|
|
| No przecież nie śpię. |
|
 |
Mongo
Pachnący spaliną

Motocykl: Street Bob
Imię: Mongo
|
Wysłany: 2011-07-18, 16:06
|
|
|
A se pojade po rajtach a co.
Nie zgadzam się ze wszystkimi opiniami zwolenników obowiązku jazdy w kaskach, protektorach, pasach i innych ciulstwach, których używanie powinno być dobrowolne.
Ktoś tu napisał, że skoro naród głupi to mu trzeba nakazać zakładanie kasku.
No kurde mol. Kto mi ma nakazywać? Ten buchający intelektem sejmowy plankton?
Czuje się urażony samą sugestią, że te bakterie kałowe są tak mądre, że wszystko wiedzą lepiej
Dlaczego nie wolno mi dobrowolnie pierdalnąć łysiną w przydrożne drzewo skoro mi to sprawia taką frajdę?
Dlaczego mam stanowić obciążenie dla społeczeństwa leżąc z przetrąconym karkiem ale z całą czaszką?
Dlaczego mam walnąć we wiatę kaskiem uszkadzając mienie społeczne dużo bardziej niż bym to uczynił gołą glacą?
Dlaczego przy czołowym mam zabić łbem w kasku czyjąś matkę żonę i kochankę przypiętą pasami pięciopunktowymi do trabanta?
Uwolnić cycki, włosy i glace!
Stanowcze i zdecydowane NIE dla bzdurnych nakazów nadopiekuńczych ciał (zezwłoków) ustawodawczych!
Ze starymi też walczyłem o prawo chodzenia w zimie bez czapki |
_________________ Ocieplenie klimatu przebiega zbyt wolno i w zimie nie da się jeździć.
W sezonie muszę wydzielić więcej spalin |
|
|
|
 |
Patra

Motocykl: CB 500
Imię: Patra
|
Wysłany: 2011-07-18, 16:26
|
|
|
| Mongo napisał/a: | | Uwolnić cycki, włosy i glace! |
I mrożone truskawki... a zakonnice żądają mini
A co do reszty nic dodać nic ująć! |
_________________ Zawsze kiedy piszesz głupie posty bóg zabija kotka!
Gość pozdrawiam
 |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2011-07-18, 16:31
|
|
|
| Mongo napisał/a: | Ze starymi też walczyłem o prawo chodzenia w zimie bez czapki |
Ja też a teraz sam ją zakładam. |
|
 |
kiler600r

Motocykl: DL1000/Blackbird
Imię: Paweł
|
Wysłany: 2011-07-18, 17:57
|
|
|
| Mongo napisał/a: |
Ktoś tu napisał, że skoro naród głupi to mu trzeba nakazać zakładanie kasku.
No kurde mol. Kto mi ma nakazywać? Ten buchający intelektem sejmowy plankton?
Czuje się urażony samą sugestią, że te bakterie kałowe są tak mądre, że wszystko wiedzą lepiej |
no tak, jakie to polskie, zawsze znajdziemy argument przeciw, nawet nie musi byc merytoryczny,
| Mongo napisał/a: | | Dlaczego nie wolno mi dobrowolnie pierdalnąć łysiną w przydrożne drzewo skoro mi to sprawia taką frajdę? |
dlatego, ze leczyc cie bedziemy z NASZYCH podatkow, malo juz mamy wydatków?
| Mongo napisał/a: | | Dlaczego mam stanowić obciążenie dla społeczeństwa leżąc z przetrąconym karkiem ale z całą czaszką? |
ja tez jestem za eutanazja
| Mongo napisał/a: | Dlaczego mam walnąć we wiatę kaskiem uszkadzając mienie społeczne dużo bardziej niż bym to uczynił gołą glacą?
Dlaczego przy czołowym mam zabić łbem w kasku czyjąś matkę żonę i kochankę przypiętą pasami pięciopunktowymi do trabanta?
Uwolnić cycki, włosy i glace!
Stanowcze i zdecydowane NIE dla bzdurnych nakazów nadopiekuńczych ciał (zezwłoków) ustawodawczych!
Ze starymi też walczyłem o prawo chodzenia w zimie bez czapki |
Znasz takie powiedzenie "na zlosc babci odmroze se uszy"?
z powyzszego wnioskuję, że albo Ty masz w dupie swoich bliskich albo na odwrót, ale stawiam na Ciebie.
Pomyslales jak bedzie sie czula Twoja rodzina jak nie daj boze bedziesz mial wypadek i rozlupiesz dynke na pol <przez brak kasku>. Ty wtedy bedziesz mial na to wyjebane, ale oni tu zostana, to oni zostana z pustka po Tobie, to oni będą płakać nie jedna noc, to ich serca beda pekac z zalu. Odpowiedz sobie naq ile ważni sa dla Ciebie twoi bliscy i zastanow sie jak Ty jestes wazny dla nich. Albo poprostu ICH zapytaj.
Wg mnie postawa "moje zycie, moja sprawa" to przejaw skrajnego egoizmu, nieodpowiedzialności i niedojrzałości. |
|
|
|
 |
ser-jones
spamer terrorysta

|
Wysłany: 2011-07-18, 20:02
|
|
|
Każdy kto jeździ motocyklem w tym "pięknym" kraju jest niedojrzałym, nieodpowiedzialnym egoistą, na dodatek nieświadomym samobójcą (nieświadomy samobójca, normalnie przeszedłem samego siebie )
Mongo, jestem z tobą Nikt mi nie bedzie rozkazywał co mam robić, a od mojej rodziny prosze sie odpierdolić, może się ubezpieczyłem, a może "matka siedzi z tyłu". |
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2011-07-18, 22:18
|
|
|
| ser-jones napisał/a: | | a może "matka siedzi z tyłu". |
motocykl ubezpieczony na matke? zadzwon do pzu... |
|
|
|
 |
tazzman
Motocykl: speedtirple, exc400
Imię: mac
Wiek: 45 Dołączył: 24 Lip 2010 Posty: 146 Skąd: Bielsko/Katowice
|
Wysłany: 2011-07-19, 08:20
|
|
|
[quote="OCC Senior"] | tazzman napisał/a: |
widzisz magister... troche przegapiles zycia biegajac z jednego wywiadu na drugi. nawet
pamiec ci sie zakrzywia.
odpowiadajac na twoja durnie postawiona teze : budowanie wirtualnych modeli ze zdjec i zbieranie z nich wymiarow to juz norma. no ale skad moze o tym wiedziec nasze bozyszcze ktorego nastepnym celem jest wygranie tanca z gwiazdami. nie starcza czasu na nauke jak w przerwach miedzy jazdami trzeba poprawic puderek przed kolejnym wywiadem. powiedzial bym ci cos jeszcze do sluchu ale dzis tego nie zrobie.
tu masz "blondino na fajerze", poucz sie.
http://www.youtube.com/wa...feature=related
http://www.youtube.com/wa...feature=related |
nie przegapilem zycia, tylko wolalem w tym czasie zajmowac sie prawdziwie postawionymi tezami a nie pierdołami niedoszlego amanta mokrych majtek przed awaryjnym chamowaniem z abs.
budowanie modeli ze zdjec to norma, ale nie mierzenie ramy z paincie na podstawie zdjec z bikepics - ktore jak wiadomo nie sluzą do pobrania wlasciwego wymiaru.
I po raz kolejny mnie obraziles, nie potrafiac w inny sposob wybrnąc z sytuacji, cóż.. tak widocznie zostały ci wpojone maniery.. Oleje to cieplym moczem nie rozwodząc się nad tym, że mógłbym cie osmieszyć zaglębiając sie w tematy takie jak:
1. sprzedaż opony z 20 tys przebiegiem i oryginalnymi wloskami po 4 cm z kazdej strony
2. wrzucaniem zdjec na serv po to, zeby pokazac, ze 2 km dalej ktos komus zajechal droge o 4 cm i moglo to juz byc niebezpieczne dla potencjalnego motocyklisty
3. watlymi teoriami na temat jazdy w zakrecie i przedstawianiem zdjec z google.pl
4. tlumaczeniem "swiezym" jak na podstawie przeczytanej ksiazki motocyklista doskonaly i przebiegu 3.000 km zostac pewnym i sprawnym riderem.
5. osmieszaniem sie i zniknieciem z jednego forum, po to aby pojawic sie na drugim jako mod i ... nadal sie osmieszac - szkoda ze nie masz dostepu do RZeznia Team na starym - zbaczylbys jak jestes powazany
Nie jest mi do smiechu, ale zawsze jak chce sie posmiac, to wchodze na forum kawasaki...
a co do kasku, to tak jak napisalem kilkanascie postow wczesniej:
juz jeden taki po piekarach bez kasku jezdzil na quadzie... |
_________________ www.motoautostrada.pl
Do sprzedania z KTM 2007 SXF250 silnik, wahacz, półka, elektryka i trochę innych gratów. |
|
|
|
 |
|
|