|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
Przesunięty przez: mg1989sos 2011-10-30, 07:37 |
SCC TEAM |
| Autor |
Wiadomość |
czarny
Motocykl: suzuki gsxr 750
Imię: Marek
|
Wysłany: 2011-10-21, 23:26
|
|
|
| Moi drodzy dajcie sobie juz spokój bo do niczego dobrego to nie prowadzi. Chcecie, żeby wszystko się posypało nad czym pracujecie przez długi czas? Pamiętajcie jesteśmy po to by DAWAĆ UŚMIECH, a nie go zabierać ! |
|
|
|
 |
Yogi
Instruktorek

Motocykl: FirekBladek 929
Imię: Łukasz
|
Wysłany: 2011-10-21, 23:28
|
|
|
| Pure_Evil napisał/a: | Ja powtórzę tylko, że nie miałem zamiaru wypominać kasy. Zamiarem było pokazanie działań Ewy. Tak - chciała to zapłaciła. Yogi dał kasę, inni też dali. Jedni robią coś za swoje. Nikt nikomu nie wypomina.
. |
i mylę moi Drodzy, że na tym pozostawimy naszą rozmowę. nie ma sensu więcej rozstrzygac jakiegos sporu.
Andrzej w pełni Cię popieram. |
_________________ Motocyklowa Szkoła Vmax
Szkolenia z zakresu kat. AM, A1, A2, A
Doskonalenie Jazdy
Wyjazdy na tory wyścigowe Polska, Europa
Sosnowiec - Zagórze
Braci Mieroszewskich 124 teren Expo Silesia
www.oskvmax.pl
www.facebook.pl/oskvmax
 |
|
|
|
 |
Cris
call me snake...

Motocykl: Yamaha XJ600
Imię: Cris
Wiek: 59 Dołączył: 06 Paź 2010 Posty: 3401 Skąd: Milton Keynes UK
|
Wysłany: 2011-10-21, 23:31
|
|
|
| Owszem, a co robisz słysząc- ja to załatwi ale teraz nie mam czasu. Zosia zamówią wszystkiego sama nie załatwi. Jest jeszcze kilka spraw których zosia nie zrobiła bo chciała wszystko sama a tak sie nie da. |
_________________ Wróg publiczny nr 1 |
|
|
|
 |
mg1989sos
Założyciel
Motocykl: ZZR600
Imię: Michał
Wiek: 37 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 2367 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 2011-10-21, 23:33
|
|
|
| to weź kurwa konkretnie zaproponuj że coś zrobisz... skoro zosia nie ma czasu ... |
|
|
|
 |
Yogi
Instruktorek

|
Wysłany: 2011-10-21, 23:35
|
|
|
| kto to jest Zosia?? |
Doskonalenie Jazdy
Sosnowiec - Zagórze
www.oskvmax.pl
www.facebook.pl/oskvmax
 |
|
|
|
 |
Pure_Evil
SCC Team

Motocykl: Komar3 też zapiperdala
Imię: Andrzej
Wiek: 51 Dołączył: 22 Kwi 2010 Posty: 2459 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 2011-10-21, 23:36
|
|
|
| czarny napisał/a: |
Owszem, a co robisz słysząc- ja to załatwi ale teraz nie mam czasu. |
odpowiadam, że w takim razie ja to załatwię, skoro mi na tym zależy... |
_________________ "Wydra (do Abbiego): za słaby jesteś by się poddać i odejść, lepi trwać w tym i pogrążać się do samego końca"
...bo widzisz Wyderku, Abbi jest jak JP II będzie tyrał tu do dnia ostatniego, nie jak ten XVI z Niemiec - do emerytury tylko. |
|
|
|
 |
Cris
call me snake...

|
Wysłany: 2011-10-21, 23:36
|
|
|
| Kilka moich propozycji umarło śmiercią naturalną słowami - ja to zalatwie. Proszę, oddaje pole do popisu. |
|
|
|
 |
mg1989sos
Założyciel
Motocykl: ZZR600
Imię: Michał
Wiek: 37 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 2367 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 2011-10-21, 23:38
|
|
|
a co inny zrobią jak usłyszą że zosia nie ma czasu .. powiem ci co ... jak Andrzej odemnie usłyszał że sa tanie antyramy na allegro które by sie przydały na podziekowania.. to nie zdazylem nawet zaproponowac zeby sie na nie zlozyc a on juz je kupil .... a ja probuje wrzucic temat zaprojektowania podziekowan grafikowi ktory jest tak zawalony robota ze jak uslyszy ze mam dla niego jeszcze jedna robote to chyba sie powiesi ...
a ty co zrobiles w tym temacie ? |
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
Motocykl: virago 535 '96, Yamaha YZF 600R thundercat
Imię: Ewa
|
Wysłany: 2011-10-21, 23:39
|
|
|
| A weź się Cris odpierdol ode mnie co? |
|
|
|
 |
Cris
call me snake...

|
Wysłany: 2011-10-21, 23:44
|
|
|
| Szkoda gadać........juz mi sie nie chce. Wiecie co , bylo dobrze beze mnie bo nikt sie nie odzywał i nie krytykował wiec niech tak pozostanie. Właśnie powiedziałem dużo a skończę na najbliższym spotkaniu. |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-10-22, 00:30
|
|
|
Ja tam "młody" jestem i dopiero się wdrażam w temat, ale uważam, że zrobiliście zbyt wiele dobrego, żeby to teraz niszczyć... to typowy przykład autodestrukcji...
A może lepiej spotkać się wspólnie, zapomnieć o pieniądzach i zacząć "wszystko od nowa"?
Zauważcie sami- jesteście dorosłymi ludźmi, a zachowanie przypomina piaskownicę... i niech mi teraz jeden z drugim mądry powie, co z tego dobrego wyniknie?
NIC- to oczywiste!
Może jednak warto wypić wirtualną flaszkę (w realu później) i zakopać topór wojenny?
Jesteście Dawcami Uśmiechu... w tym momencie sprawiacie przykrość jedynie dzieciom, a przy okazji sobie... |
|
|
|
 |
Yogi
Instruktorek

|
Wysłany: 2011-10-22, 07:01
|
|
|
| Abaddon, temat juz jest zakończony. |
Doskonalenie Jazdy
Sosnowiec - Zagórze
www.oskvmax.pl
www.facebook.pl/oskvmax
 |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-10-22, 09:39
|
|
|
Przyjąłem |
|
|
|
 |
vit66
Motocykl: VFR 750F RC24
|
Wysłany: 2011-10-22, 09:51
|
|
|
| Yogi napisał/a: | | Zaznaczam ze nie czepiam sie zadnego z Was tylko jak czytam w co drugim poscie ze wydalam pieniadze na to i na tamto z wlasnej woli a potem mam pretensje do wszystkich ze nikt sie o nic nie pytal to mnie krew zalewa. |
Tak se czytam i wydaje mi sie , że to porostu niefortunny przykład był , aczkolwiek najbardziej wyrazisty. Myślę , że Ewie i Andrzejowi chodzi o to by pokazać , że są tacy co robią coś i nie biją piany , pisząc , może i czasem zabawne posty, ale zupełnie nie produktywne, a są tacy którzy krytykują czy wynajdują nieistotne problemy i je rozdmuchują.
Wielu zrobiło i robi dużo, nie żądając ani podziękowań oficjalnych,ani jakichkolwiek innych oznak uznania ich po prostu się widzi na naszych imprezach, poświęcają swój czas i sprzęt.
My ich po prostu widzimy i dobrze wiemy kto co robi i ja przynajmniej cenie sobie bardzo te osoby.
Myślę, że każdemu kto chce zdobyć uznanie, przychylność czy jak to zwać, niech tak jak Ci działający, zorganizuje od A do Z, jakakolwiek imprezę, pozna wtedy jak to jest i wtedy będzie mógł i miał prawo oceniać innych.
Na dzień dzisiejszy wiem że jak Ewy nie będzie to i naszego stowarzyszenia też nie, choć podobno nie ma ludzi niezastąpionych, ale jakoś nie widzę by ktoś się zgłaszał.
Ewa na pewno nie zajęła się tym wszystkim dla tytułu, myślę że nie raz musiała walczyć z brakiem czasu, urzedasami itp i chetnie by widziała oparcie w osobie równie skutecznej. Czy jest taka ? Bo jakoś nie widzę ale mogę się mylić. Najtrudniej znaleźć osobę której chce się chcieć.
Reasumując, choć brzmi to jak banał, niech czyny mówią za każdego.
Pozdrawiam Vit |
|
|
|
 |
uzi68 [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-10-22, 10:10
|
|
|
Jutro od godz. 10.00 do ok.13.00 mam trochę czasu na latanie. O 10.00 jestem na SCC. Nie wiem jeszcze gdzie ,ale z powodu temperatury na pewno turystycznym tempem.
Jak ktoś jest chętny to jestem na stacji paliw Shell przy SCC od 10.00 do 10.15.
Zapraszam |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |