Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: mg1989sos
2011-10-30, 07:37
SCC TEAM
Autor Wiadomość
martinirose78 

Motocykl: MONSTEREK 696 :D
Imię: Renia
Wysłany: 2011-10-21, 12:27   

uzi68 napisał/a:
No to chyba i ja się wypowiem.
1. Sprawy drażliwe załatwiajmy na tajniakach. Takie publiczne spory bardzo szkodzą DU.
2. Podziękowania są potrzebne. Co niektórzy darczyńcy mają nad sobą szefów, członków ich organizacji itp. Chcieliby pokazać takie podziękowanie.
3. Ewa nie powinna nic kupować z własnych pieniędzy. Już to kiedyś napisałem. Nikt nie powinien wykładać swoich pieniędzy na dyplomy, podziękowania itp. Dawcy Uśmiechu to jest NASZE stowarzyszenie a nie tylko Ewy. Pieniądze na takie rzeczy powinny iść z funduszu DU.
Ja wiem, że Ewa wolałaby wydać je na dzieciaki, ale tak się nie da.
Mało tego. Każda kwota wydana na tego typy rzeczy powinna mieć akceptację formalną zarządu.
Jesteśmy już formalnym stowarzyszeniem!!! Musimy trzymać się ogólnych zasad , które obowiązują w tego typu organizacjach.

zgadzam się i ponownie proszę o przeniesienie to na tajniaków.

mody 
SCC Team

Motocykl: sprzedany...
Imię: Łukasz
Wysłany: 2011-10-21, 16:02   

no i caly nasz temat jest juz tajny.

uzi68
[Usunięty]

Wysłany: 2011-10-21, 20:48   

czy kogoś tu popierdoliło?

mg1989sos 
Założyciel

Motocykl: ZZR600
Imię: Michał
Wysłany: 2011-10-21, 20:52   

temat jest chwilowo ukryty ponieważ jest zbyt duży żeby ręcznie przeniesc tylko kilka postow.. trzeba je wykasowac
Profil Facebook

uzi68
[Usunięty]

Wysłany: 2011-10-21, 20:59   

dzięki Michał

Cris 
call me snake...

Motocykl: Yamaha XJ600
Imię: Cris
Wysłany: 2011-10-21, 21:00   

uzi68 napisał/a:
1. Sprawy drażliwe załatwiajmy na tajniakach. Takie publiczne spory bardzo szkodzą DU.
2. Podziękowania są potrzebne. Co niektórzy darczyńcy mają nad sobą szefów, członków ich organizacji itp. Chcieliby pokazać takie podziękowanie.
3. Ewa nie powinna nic kupować z własnych pieniędzy. Już to kiedyś napisałem. Nikt nie powinien wykładać swoich pieniędzy na dyplomy, podziękowania itp. Dawcy Uśmiechu to jest NASZE stowarzyszenie a nie tylko Ewy. Pieniądze na takie rzeczy powinny iść z funduszu DU.
Mało tego. Każda kwota wydana na tego typy rzeczy powinna mieć akceptację formalną zarządu.
Jesteśmy już formalnym stowarzyszeniem!!! Musimy trzymać się ogólnych zasad , które obowiązują w tego typu organizacjach.

popieram w całej rozciągłości. Za samowolkę w sprawach finansowych można iść do pierdla. Wystarczy jedna kontrola ze Skarbowego a co najmniej 5 osób dostanie taki domiar że się posraja.

soprano 
WIEWIÓRA

Motocykl: virago 535 '96, Yamaha YZF 600R thundercat
Imię: Ewa
Wysłany: 2011-10-21, 22:23   

Cris napisał/a:
uzi68 napisał/a:

popieram w całej rozciągłości. Za samowolkę w sprawach finansowych można iść do pierdla. Wystarczy jedna kontrola ze Skarbowego a co najmniej 5 osób dostanie taki domiar że się posraja.

No popatrz popatrz a kto zrobił samowolną zbiórkę pieniędzy nie informując nikogo ze Stowarzyszenia, które nie miało jeszcze papierów?

Cris 
call me snake...

Wysłany: 2011-10-21, 22:28   

vice versa ! I nie informując bo wiedzieli o tym wszyscy tylko mieli w dupie. ! wiedziałaś o tym sama osobiscie i powiedziałaś mi że postarasz sie o kilka maszyn zeby pojechały do Mysłowic pomimo tego że jest impreza na Silesii , wiec racz proszę pamietać swoje słowa. !

soprano 
WIEWIÓRA

Wysłany: 2011-10-21, 22:35   

Yogi napisał/a:
Przepraszam ze sie znowy wtrące. Kurwa o co znowu chodzi. Odczuwam że Ewa jak i Andrzej narzekacie na to ze ze swoich pieniędzy kupiliscie podziekowania czy statuetkę. Nikt Wam nie kazał z wlasnej kieszeni tego wykladac trzeba bylo wziasc ze zebranych pieniazków a skoro juz się zdecydowaliscie ze chcecie to ze swoich pieniazkow zaplacic to nie grajcie teraz męczenników ze wszystko ze swojej kasy, to był Wasz wybor i Wasza wola. Jak ja czy ktos inny zasponsoruje Dawców Uśmiechu to potem nie rozpisuje na forum ile to pieniedzy nie wydalem i jaki teraz biedny jestem. Więc skonczcie wreszcie pitolić na ten temat bo wstyd mi za Was...

Yogi, ja już tłumaczyłam ale jak widać nie można do niektórych dotrzeć, czy kurwa ktoś zapytał jak wygląda sprawa finansowania czegokolwiek przez Komitet? NIE nie zapytał a tam kosztów nie zgłaszaliśmy aby nie było problemów z rozliczeniem, dlatego poszło to z moich [pieniędzy, miałam to zapłaciłam, teraz już mi tak lekko nie było więc były trudności. Do tego kilka miesięcy ganiałam co kilka dni do sądu i przy pomocy koleżanki Beniamina walczyłam o zalegalizowanie Stowarzyszenia i powiem, że łut szczęścia pomógł w tym i owa dziewczyna bo kurwa jeszcze z rok byśmy czekali.
Teraz impreza z pażdziernika, czy ktoś dzwonił i pytał co trzeba zrobić albo załatwić? Tak dzwoniła Akatora i Pure Evil, i reszta, która zapierdala a nie mędzi o podziękowania, im wystarczy powiedzieć słowo dziękuję.

Yogi powiedz czemu sie mnie czepiasz co? Czy zrobiłam coś co spowodowało że masz do mnie pretensje? Czy kurwa za mało jeszcze dawcy zrobiły dla szkół jazdy w zamian za pomoc przy imprezach?

Sory za mięcho ale czy ja kurwa komuś coś zrobiłam?

A TERAZ SKORO WAM NIE PASUJE MOJE ZAANGAŻOWANIE I PRACA W DAWCACH TO NA NAJBLIŻSZYM ZEBRANIU ZŁOŻE REWZYGNAVCJĘ I BĘDZIECIE MIELI POLE DO DZIAŁANIA.
BO JA JUŻ MAM SERDECZNIE DOŚĆ PO JAKI CHUJ COKOLWIEK ROBIĆ LEPIEJ DOPIERDALAĆ KOMUŚ I MIEĆ ZABAWĘ.

To tyle w kwesti podziękowań, które będą ale jak wreszcie znajdę trochę czasu aby się nimi zająć.

[ Dodano: 2011-10-21, 22:39 ]
Cris napisał/a:
vice versa ! I nie informując bo wiedzieli o tym wszyscy tylko mieli w dupie. ! wiedziałaś o tym sama osobiscie i powiedziałaś mi że postarasz sie o kilka maszyn zeby pojechały do Mysłowic pomimo tego że jest impreza na Silesii , wiec racz proszę pamietać swoje słowa. !

Napisałeś, że będzie zbiórka tylko nie dodałeś że to na fdawców, więc nie wiedziałam, zresztą zastanów się człowieku co robisz? Czy ślepy jesteś, że rozpierdalasz wszystko aby dopieścić swoje wyimaginowane ambicje?
Ja mam już dość kosztuje mnie to za wiele zdrowia, weź to i kurwa się udław.

mg1989sos 
Założyciel

Wysłany: 2011-10-21, 22:55   

i tym oto sposobem rozpierdalacie wszystko co zostało do dzisiaj zrobione ....

co chwilę ktoś ma jakieś pretensję do Ewy ... ale czy kurwa ktokolwiek z was widzi siebie na jej miejscu ? czy ktoś będzie tak zaangażowany jak ona ? bo mi się kurwa nie wydaje.... więc z łaski swojej zamiast dopierdalać się co chwilę do jakiś pierdół może weźcie się do roboty... kilka dni temu Ewa prosiła o pomoc w opracowaniu programu na następna imprezę, więc zamiast pierdolić głupoty ruszcie dupy i telefony i zacznijcie coś organizować... a jak się komuś nie podoba to w każdej chwili można się wypisać... a nie powodować że najbardziej zaangażowana w to osoba w końcu zrezygnuje... a gwarantuje wam że jeśli Ewa zrezygnuje to Stowarzyszenie się posypie....
Profil Facebook

Yogi 
Instruktorek

Motocykl: FirekBladek 929
Imię: Łukasz
Wysłany: 2011-10-21, 23:02   

nie chce sie bawic w Crisa i wklejac jakies swoje i innych posty. Zaznaczam ze nie czepiam sie zadnego z Was tylko jak czytam w co drugim poscie ze wydalam pieniadze na to i na tamto z wlasnej woli a potem mam pretensje do wszystkich ze nikt sie o nic nie pytal to mnie krew zalewa. Ewa co cie opętało czy jesli człowiek wyowiada swoje zdanie na pewnien drażniący Cię temat musisz odrazu traktowac to jak Atak na Twoja osobę???
Zlituj się Ewa i daj sobie powiedziec o co mi chodzi....

Popieram słowa Uziego. Kasa która jest zbierana jest zarówno na dzieciaki jak i na prowadzenie naszej działalności i tak mam być. Jesli znajdzie się jakaś osoba która zechce coś ze swojej kasy zrobić to tylko zrobi to charytatywnie i nie powinna potem oficialnie miec pretensji ze jej pieniadze poszy na coś na co wszyscy powinni się złozyć.

Rozumiesz Droga Ewo o co mi chodzi???
Wyjazdy na tory wyścigowe Polska, Europa
Sosnowiec - Zagórze
Braci Mieroszewskich 124 teren Expo Silesia
www.oskvmax.pl
www.facebook.pl/oskvmax
Profil Facebook

Cris 
call me snake...

Wysłany: 2011-10-21, 23:07   

Moja ambicją jest to zeby był wilk syty i owca cala. No cóż, sa ludzie którym nie w smak jest krytyKa i wspólne zarządzanie. Powtarzam- stowarzyszenie to.nie totalitaryzm i monarchią absolutna.

mg1989sos 
Założyciel

Wysłany: 2011-10-21, 23:12   

Cris napisał/a:
Pure_Evil napisał/a:
Mianowicie doczepiłeś się ostatnio o podziękowania, że ich nie ma

Bo to prawda

Pure_Evil napisał/a:
Czas, który wykorzystujesz na szukanie i wklejanie obrazków, mógłbyś wykorzystać na zaprojektowanie onych podziękowań...

Mój czas ,moja sprawa na co go wykorzystuje.

Cytat:
...tyle...

ciekawe ,skądś znam to zakończenie.........

Pure_Evil napisał/a:
zaprojektowanie onych podziękowań...

w miarę zaopatrzony sklep papierniczy dysponuje szeroką gamą takich rzeczy.

Cris... skoro w miarę zaopatrzony sklep papierniczy ma takie rzeczy .. to czemu do cholery nie ruszyc dupy do takiego sklepu .. nie sprawdzisz ile to kosztuje.. i nie dasz takiej informacji na forum dawców ? skoro tak bardzo ci zależy na tym żeby podziękowania były to dawno powinieneś to zrobić...

tak wiem .. Twoja sprawa co robisz ze swoim czasem ... ale w takim razie nie dopierdalaj się do innych którzy też mają prawo ze swoim czasem robić co chcą....

a co do monarchii itd..... czy ty nie zdajesz sobie sprawy z tego że jeśli nie będzie JEDNEJ osoby która to trzyma w garści to to wszystko się rozpierdoli ? skoro tak bardzo Ci to przeszkadza że to Ewa jest tą osobą to czemu siebie nie zgłosiłeś na przewodniczącego ?
Profil Facebook

soprano 
WIEWIÓRA

Wysłany: 2011-10-21, 23:13   

Yogi napisał/a:
nie chce sie bawic w Crisa i wklejac jakies swoje i innych posty. Zaznaczam ze nie czepiam sie zadnego z Was tylko jak czytam w co drugim poscie ze wydalam pieniadze na to i na tamto z wlasnej woli a potem mam pretensje do wszystkich ze nikt sie o nic nie pytal to mnie krew zalewa. Ewa co cie opętało czy jesli człowiek wyowiada swoje zdanie na pewnien drażniący Cię temat musisz odrazu traktowac to jak Atak na Twoja osobę???
Zlituj się Ewa i daj sobie powiedziec o co mi chodzi....

Popieram słowa Uziego. Kasa która jest zbierana jest zarówno na dzieciaki jak i na prowadzenie naszej działalności i tak mam być. Jesli znajdzie się jakaś osoba która zechce coś ze swojej kasy zrobić to tylko zrobi to charytatywnie i nie powinna potem oficialnie miec pretensji ze jej pieniadze poszy na coś na co wszyscy powinni się złozyć.

Rozumiesz Droga Ewo o co mi chodzi???

Nikt by nie wiedział, że zapłaciłam gdyby mnie Cris nie atakował, czy ja się kurwa kiedys żaliłam że zapierdalam? Nie! imprezy idą i nam wychodzą i to było najważniejsze, jeśli komuś nie pasuje niech przejmie moje obowiązki i już.

Pure_Evil 
SCC Team

Motocykl: Komar3 też zapiperdala
Imię: Andrzej
Wysłany: 2011-10-21, 23:22   

Ja powtórzę tylko, że nie miałem zamiaru wypominać kasy. Zamiarem było pokazanie działań Ewy. Tak - chciała to zapłaciła. Yogi dał kasę, inni też dali. Jedni robią coś za swoje. Nikt nikomu nie wypomina.

Michał dobrze zauważył, bierzmy się do roboty i przestańmy kłócić. Ewa naprawdę ciągnie ten wózek jak tylko może. Więc do cholery pomóżmy jej co?

Wiem, że kasa powinna być rozliczona, wykazane przychody i wydatki. Tyle, że każdy z nas ma także swoje prywatne życie. Qwa czy tak trudno to zrozumieć, że na pewne sprawy trzeba trochę poczekać? Zobaczcie ile zachodu było, by ktoś zrobił nam stronę www. Cris - uprzedzając twoją wypowiedź - owszem załatwiłeś, ale czy komuś powiedziałeś wcześniej niż zgłosił się Accent? Nie wiem tego, więc nie oskarżam, czy też nie obwiniam kogokolwiek. Stało się jak się stało - stronka jest, wymaga dopracowania. Mody zgłosił się do tej roboty i już zaczął działać. Z czasem umieści także rozliczenia finansowe i wtedy wszyscy będą zadowoleni. Teraz zakończmy już te głupie przepychanki i weźmy się do roboty !!

Cris, mówiłem Ci, chcesz dać komuś podziękowania, to je zrób - odpowiedziałeś:

Cytat:
Cytat:
Pure_Evil napisał/a:
zamiast od wiosny (jak sam twierdzisz) czekać, aż EWA JE ZAŁATWI sam mógłbyś je zrobić

chciałem , ale usłyszałem że nie ma pieniedzy (?) i czasu

Z tego wynika, że to nie Ty nie miałeś czasu, a ktoś inny.

Odpowiedz do tematu