|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
propozycje tras na nowy sezon |
| Autor |
Wiadomość |
kristof81 [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-12-04, 08:35 propozycje tras na nowy sezon
|
|
|
jak myslicie może sie przyda temat gdzie moglibyśmy wrzucać propozyjce tras?
ostatnio było:
1. Wiedeń
2. Chorwacja
3. dookoła Polski
ale zgineło gdzieś w temacie głównym mile widziane trasy na 1 jak i na kilka dni |
|
|
|
 |
giemul

Motocykl: najlepszy na forum
Imię: NEO
|
Wysłany: 2010-12-04, 11:49
|
|
|
| teraz jedyne trasy jakie planuję to rajzy do nocnego sklepu po "artykuły pierwszej potrzeby" . Bele do wiosny ! . |
|
 |
kristof81 [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-12-04, 12:20
|
|
|
"artykuły pierwszej pomocy też są potrzebne" a po nich mogą całkiem fajne wizje wchodzić do głowy |
|
|
|
 |
Pure_Evil
SCC Team

Motocykl: Komar3 też zapiperdala
Imię: Andrzej
Wiek: 51 Dołączył: 22 Kwi 2010 Posty: 2459 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 2010-12-04, 17:36
|
|
|
W sumie na zimowe wieczory to dobry pomysł |
_________________ "Wydra (do Abbiego): za słaby jesteś by się poddać i odejść, lepi trwać w tym i pogrążać się do samego końca"
...bo widzisz Wyderku, Abbi jest jak JP II będzie tyrał tu do dnia ostatniego, nie jak ten XVI z Niemiec - do emerytury tylko. |
|
|
|
 |
uzi68 [Usunięty]
|
|
|
|
 |
slusar_o2

Motocykl: suzuki
Imię: Marcin
|
Wysłany: 2010-12-06, 15:14
|
|
|
Moja propozycja, raczej na dwa dni:
http://maps.google.pl/map...77,2.469177&z=9
Tyle że to byłby inny wyjazd niż te dotychczas, nastawiony tylko na jazdę, bez zwiedzania i nie wiem czy to by wszystkim odpowiadało. W Harmanec'u jest 100 zakrętów na 13 km, takie słowackie Tail of Dragon Fajnie by było tam pojechać grupką. Ja tam pojadę na wiosnę na miliard %, choćby sam |
|
 |
YGH
Motocykl: CerBeR F3 '96
Imię: Jaco
|
Wysłany: 2010-12-06, 15:19
|
|
|
ja jadę na Woodstock
...pytanie: Był już tam ktoś motocyklem w wiosce motocyklowej?? Płatna??
Tyle razy byłem i kurde jakoś nie zwróciłem uwagi żeby sprawdzić i popytać. |
|
|
|
 |
kristof81 [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-12-06, 22:49
|
|
|
te 100 winkli zacheca żeby sie tam wybrać ja bym sie pisał na taki wyjazd |
|
|
|
 |
giemul

|
Wysłany: 2010-12-06, 23:38
|
|
|
no to jadymy |
|
 |
emil

Motocykl: motocykl
Imię: lucek
Wiek: 112 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 3698 Skąd: somalia
|
Wysłany: 2010-12-07, 01:12
|
|
|
a mnie ciekawi co to ten górnośląski metropolita ???
ja to bym się wybrał w Bieszczady, a na więcej niż 3 dni to na Suwalszczyznę, Podlasie tam nie ma ludzi, nie ma cywilizacji, są wiochy, górki, lasy, łaki, stada baranów i bocianów i jest zajebiście! |
| Ostatnio zmieniony przez emil 2010-12-07, 11:55, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
giemul

|
Wysłany: 2010-12-07, 01:44
|
|
|
| emil napisał/a: | | .... tam nie ma ludzi, nie ma cywilizacji |
uwierz mi wszędzie są ludzie i cywilizacja . Ja przed tym spierdal*am już jakiś czas i jeszcze nie znalazłem miejsca gdzie by się w końcu ktoś nie wjeb*ł . Mam takie jedno miejsce w które wożę zad od 20 lat co roku przynajmniej na tydzień . W szczerym lesie , na Mazurach 12 km od najbliższej cywilizacji ( Rucianego ) w dupie ciemnej , bez prądu , wody i tam jest mi najlepiej , bo mam las i jezioro tylko dla siebie . Żadne Alpy czy inne klimaty nie dają takiej wolności i obcowania z dziką naturą . Adresu nie sprzedam za żadne skarby |
|
 |
emil

Motocykl: motocykl
Imię: lucek
Wiek: 112 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 3698 Skąd: somalia
|
Wysłany: 2010-12-07, 01:53
|
|
|
uwierz mi stary, że tam na górze, jak nie masz paliwa w baku na conajmniej 50km, czyli wjeżdżasz na rezerwie, to zatrzymuj się i nocuj przy pierwszym cpn-ie. Bo tam mają jeszcze CPN-y ze zmienionym logiem na np. Paliwa Wiesław, czynne do godziny 18, w niedziele nieczynne, więc dobrze rozbić obok tego namiot w niedzielę jak zajedziesz i będzie zamknięte, bo następna stacja może być za ok 50km. Ja myślałem że takie widoki to gdzieś u ruskich, ale u nas, na Suwalszczyźnie jest to samo. Jedziesz jakąś drogą krajową z Mikołajek przez lasy, góry, prosta z 20km, jak na zdjęciach, góra, dół, góra, dół, trafisz jakiś samochód to sie dziwisz że wogóle coś tu jeździ, no masakra.
I to jest brak cywilizacji nie absolutny, ale tereny wyglądają, jakby czas się tam zatrzymał jakie 15 lat temu dziwne uczucie. Ale zachęcam do zwiedzenia |
|
|
|
 |
giemul

|
Wysłany: 2010-12-07, 02:20
|
|
|
| Masz rację , w polsce ( i w całej Europie ) jest masa takich miejsc , i ja właśnie dlatego że na nie trafiam , chcę zamienić RSa na GSa . Tym sprzętem co teraz mam , to jak kończy mi się "asfphalt" to zaczynam się zwyczajnie wkurwi*ć , bo to prawie 300 kg i nie lubi szutrów . A dzieje się tak mi coraz częściej , bo zwyczajnie szukam takich miejsc . Autostrady to porażka , już mnie to nie kręci ! Wracając do meritum . Ja tam się podłączę do waszej rajzy , na pewno będzie okazja żeby się lepiej poznać i może poplanować coś poważniejszego . |
|
 |
greenmack

Motocykl: rower
Imię: maciek
|
|
|
|
 |
DragstaR1
Motocykl: Pegaz
Imię: Wredny Matkojebca
|
Wysłany: 2010-12-07, 08:54
|
|
|
| emil napisał/a: |
ja to bym się wybrał w Bieszczady, tam nie ma ludzi, nie ma cywilizacji, są wiochy, górki, lasy, łaki, stada baranów i bocianów i jest zajebiście! | Takie coś o Bieszczadach można było powiedzieć tak z jeszcze 15 lat temu,teraz już tego nie ma... Bieszczady powoli umierają (czyt. stają się zbyt popularne). Kiedyś do sklepu po piwo trzeba było iść 5 kilometrów ,teraz zastanawiasz się w której knajpie się napić... |
_________________ byndzin, czeladz,sosnowiec, dombrowa tam sie dziecku urywo gowa! |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |