|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
Otwarty przez: Piwowarek 2013-05-10, 22:46 |
...3,14 i reszta |
| Autor |
Wiadomość |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-12-04, 18:35
|
|
|
| Piwowarek napisał/a: | ...no i porozmawialiśmy |
Mam jedynie nadzieję i głęboko wierzę, że okazałeś się mężczyzną i twardzielem |
|
|
|
 |
Piwowarek
...3,14 i reszta

Motocykl: BMW R1200GS LC
Imię: Pshemas
|
Wysłany: 2012-12-04, 18:36
|
|
|
Takich sytuacji chyba każdy miał wiele Ostatnio w Tychach jakiś łepek Mażdziną jadąc z naprzeciwka chciał przefrunąć przede mną skręcając w posesję i po drodze przecinając pas po którym jechałem. Powiem Wam tylko tyle, że przeciwskręt to podstawa, a zabawa w berka z kierowcą zielonej mazdy - bezcenna |
_________________ MoTóR jest wieczny, MoTóR nie umiera nigdy!!! http://314ireszta.pl |
|
|
|
 |
greenmack

Motocykl: rower
Imię: maciek
|
Wysłany: 2012-12-04, 18:36
|
|
|
[quote="tomko222" Przełożenie na 1 jest tak krótkie że obroty rosną szybko a moto prawie nie przyspiesza [/quote]
powaliłes teraz moją całą dotychczasową wiedze co do przelozen skrzyni na kolana bo zawsze myslalem ze motocykl przyspiesza najbardziej na najnizszych biegach a najmniej na coraz wiekszych no ale musze wejsc chyba na babcie google i dalej sie szkolic;p;p
ewidentnie mialo byc duzo hałasu po mostem tylko tak jak piwowarek ja tez kompletnie nie rozumiem po co redukcja bo jak sie chce posłuchac moto to sie wciska sprzegło i ogien....
karcic trzeba i tu tez sie zgadzam z piwowarkiem bo pomyslcie co by bylo gdyby nastepne moto bylo 3-4 metry blizej i do tego to by bylo wasze moto.Moze macie głeboko w duszy Wasze sprzety ale ja sobie cenie moje jak i finansowo tak i sentymentalnie i BARDZO bym nie chcial aby ktos mi wjechal w dupe tylko dlatego ze chcial przywalic swira pod mostem..
nikt nie jest doskonały i kazdy popelnia błedy ale trzeba cos z nich wyciagnać bo nastepnej okazji moze nie byc i co najwazniejsze to trzeba tez umiec przyznac sie do błedu....;p;p;p;p
nic osobiscie do ciebie tomko nie mam ale przyjebałes swira pod mostem i jak to zwykle w polsce bywa ze wyszlo jak wyszło........ |
_________________ http://www.dwagary.pl/ |
|
|
|
 |
Piwowarek
...3,14 i reszta

|
Wysłany: 2012-12-04, 18:38
|
|
|
Morris, prawie robi wielką różnicę szkoda, że nie nagrałeś późniejszych manewrów |
_________________ MoTóR jest wieczny, MoTóR nie umiera nigdy!!! http://314ireszta.pl |
|
|
|
 |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-12-04, 18:41
|
|
|
| Piwowarek napisał/a: | Morris, prawie robi wielką różnicę szkoda, że nie nagrałeś późniejszych manewrów |
napisałem prawie bo nie najechał na Ciebie tylko wyhamował , napisał bym wpadłeś gdyby najechał na Ciebie i musiał bym lecieć z apteczką pomagać Twojej osobie,
Specjalnie pije do tego ponieważ chciałem ci pokazać że Ty pod wpływem emocji kompletnie nie kontrolujesz co robisz, robiłeś to dość niebezpiecznie, chaotycznie i narażałeś siebie i innych. zamiast jechać za gościem do końca to odwalałeś numery godne moto-skuterzysty. Teraz wyraziłem się jasno? Bez obrazy ale oceniałeś kolegę, który popełnił błąd ale zobacz co ty wyprawiałeś podczas tamtej sytuacji |
| Ostatnio zmieniony przez Wydra 2012-12-04, 18:46, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
Piwowarek
...3,14 i reszta

|
Wysłany: 2012-12-04, 18:47
|
|
|
| Morris, aż jestem ciekaw... możesz mi przesłać nagranie? |
|
|
|
 |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-12-04, 18:49
|
|
|
| Piwowarek napisał/a: | | Morris, aż jestem ciekaw... możesz mi przesłać nagranie? |
Oczywiście, ogarnę się trochę i wrzucę, ale zapamiętam komentarz mojego Ojca który jechał ze mną: Ty też tak wariujesz? ( komentarz bardzo stonowany bo mój ojciec nie jest wulgarnym i nerwowym człowiekiem) |
| Ostatnio zmieniony przez Wydra 2012-12-04, 18:50, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Piwowarek
...3,14 i reszta

|
Wysłany: 2012-12-04, 18:54
|
|
|
| Morris, a z której strony jechałeś? |
|
|
|
 |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-12-04, 18:57
|
|
|
| Piwowarek napisał/a: | | Morris, a z której strony jechałeś? |
za Tobą jechałem w sumie stałem auto za Panda, jak za światłami wyprzedziłeś pande i chciałeś ją zatrzymać gdzie jechałeś przez 300 metrów 15 km/h miałem ochotę was wyprzedzić i całkiem zatrzymać obu w sumie stałem po twojej stronie wiadomo dlaczego, mimo że nie widziałem wcześniejszej sytuacji, ale jak zobaczyłem jak Panda ci uciekła w prawo na górkę a ty zawijając mało nie wpadłeś pod dostawczaka to stwierdziłem ze ci nie pomogę i pojechałem prosto |
| Ostatnio zmieniony przez Wydra 2012-12-04, 18:59, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Piwowarek
...3,14 i reszta

|
Wysłany: 2012-12-04, 19:02
|
|
|
Morris, eeeeeee... najlepsze Cie ominęło he he he... najechałbyś mnie? |
|
|
|
 |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-12-04, 19:04
|
|
|
| Piwowarek napisał/a: | Morris, eeeeeee... najlepsze Cie ominęło he he he... najechałbyś mnie? |
z BMW zrobił bym ci Jawkę |
|
|
|
 |
Piwowarek
...3,14 i reszta

|
Wysłany: 2012-12-04, 19:05
|
|
|
Ty niedobry Morrisie nie zachowałeś bezpiecznej odległości od pojazdu poprzedzającego, który nagle musiał skręcić w prawo |
|
|
|
 |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-12-04, 19:08
|
|
|
| Piwowarek napisał/a: | Ty niedobry Morrisie nie zachowałeś bezpiecznej odległości od pojazdu poprzedzającego, który nagle musiał skręcić w prawo |
chyba sie nie rozumiemy dostawczak był przede mną a jednocześnie za Pandą, tak czy inaczej zrobił bym ci Jawkę dla Twojego bezpieczeństwa i wysłał na kurs radzenia sobie ze stresem Bo jeśli założyłeś sobie klapki na oczy typu Panda i wsio cie w koło nie obchodziło to teraz Przeproś kolege tomo222 ponieważ on według mnie zachował się zdecydowanie profesjonalniej od Ciebie bo pomimo jakis swoich błędów nie działał umyślnie pod presją negatywnych emocji , których Tobie w tamtym momencie nie brakowało. |
| Ostatnio zmieniony przez Wydra 2012-12-04, 19:10, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Piwowarek
...3,14 i reszta

|
Wysłany: 2012-12-04, 19:12
|
|
|
Morris, i zza dostawczaka widziałeś wszystko tak dokładnie? Ty supermenie |
|
|
|
 |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-12-04, 19:15
|
|
|
| Piwowarek napisał/a: | Morris, i zza dostawczaka widziałeś wszystko tak dokładnie? Ty supermenie |
no chyba widziałem dokładnie skoro pisze co widziałem i jak przebiegało zajście, problemem nie jest sie wychylić i zobaczyć dlaczego zamiast jechac 50 jade tylko 15. Nie umniejszając twoim zdolnością proponuje nie krytykować innych tylko popracować nad swoimi nerwami.
Za zachowanie możesz sobie dać CZERWONĄ Kartkę |
| Ostatnio zmieniony przez Wydra 2012-12-04, 19:17, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |