|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Rejestracja motocykla bez papierow |
| Autor |
Wiadomość |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2010-11-27, 16:16
|
|
|
| są prostsze, tzn. tak czytałem w jakiejś gazecie. |
|
|
|
 |
lpt
svłowiec

Motocykl: sv1k/m620
Imię: Paweł
|
Wysłany: 2010-11-27, 16:21
|
|
|
| magik napisał/a: |
Jak mi znajdziesz legalna ramę do ducati monster 626 z papieram to bedziesz cudotwórcą |
Jak wygląda 626 ? Ja mam 620, ale to inny sprzęt chyba... |
_________________ ...jakaś idiotyczna sentencja o życiu, motocyklu, umieraniu, marzeniach, snach, miłości, wierze, nonkonformiźmie, krytyce władzy/opozycji, ulubionym zespole, artyście, czy żart strasburgera... |
|
|
|
 |
emil

Motocykl: motocykl
Imię: lucek
Wiek: 112 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 3698 Skąd: somalia
|
Wysłany: 2010-11-27, 16:22
|
|
|
to taki przeszczep z kawasem, dlatego tylko w częściach mozna to znaleźć |
|
|
|
 |
TNT [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-11-27, 16:44
|
|
|
| magik napisał/a: |
Jak mi znajdziesz legalna ramę do ducati monster 626 z papieram to bedziesz cudotwórcą |
No to w takim układzie skoro to taka rzadkość, myślę że trzeba by spróbować z zarejestrowaniem jako SAM |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-11-28, 03:03
|
|
|
| Cytat: | | Jak wygląda 626 ? Ja mam 620, ale to inny sprzęt chyba... |
no jak dla Ciebie to moze byc to nawet anglik z kierownica po lewej stronie i z bocznymi kółkami jak w rowerku Jak nie widzialeś to zobacz sobie u wójka googlle
| TNT napisał/a: | | No to w takim układzie skoro to taka rzadkość, myślę że trzeba by spróbować z zarejestrowaniem jako SAM |
no tak ale na ramie sa numery sa papiery ale bez prawa rejstracji uncos czerwona pieczatka nia niemieckim dowodzie Chyba trzeba bedzie pomyslec o zwykłej cebuli z papierami |
|
|
|
 |
lpt
svłowiec

|
Wysłany: 2010-11-28, 16:58
|
|
|
| magik napisał/a: | | Cytat: | | Jak wygląda 626 ? Ja mam 620, ale to inny sprzęt chyba... |
no jak dla Ciebie to moze byc to nawet anglik z kierownica po lewej stronie i z bocznymi kółkami jak w rowerku Jak nie widzialeś to zobacz sobie u wójka googlle
|
Pokaż mi m626.
dukaty na google |
_________________ ...jakaś idiotyczna sentencja o życiu, motocyklu, umieraniu, marzeniach, snach, miłości, wierze, nonkonformiźmie, krytyce władzy/opozycji, ulubionym zespole, artyście, czy żart strasburgera... |
|
|
|
 |
TNT [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-11-28, 20:44
|
|
|
| Hmmm nie żeby mieszać, ale ja też nie znalazłem nigdzie ani jednej foty 626... |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-11-28, 20:57
|
|
|
mała* 3 raz to pisze juz nie usuwaj prosze
| TNT napisał/a: | | Hmmm nie żeby mieszać, ale ja też nie znalazłem nigdzie ani jednej foty 626... |
bo wyglada jak 600 jest mocniejszy i pare innych detali ma przerobionych tylko nie wiem czy rama od 600 bedzie pasic bo porównywalem z jedna 600 łode mnie z miasta to nie bylo to (znaczy silnik by nie wlozł ) ale tez rocznik był inny ta "moja" 2004 a tamta '99 wiec nie wiem |
|
|
|
 |
lpt
svłowiec

|
Wysłany: 2010-11-28, 21:58
|
|
|
Pani urzędniczka zamiast 616 ( taka pojemność mo m620 ), to wpisała 626, i glacok sie upiero że taki je. A tak to o 626 w necie niiiiic, ale fanzolić można fest, bo ja... to chyba mazda była |
|
|
|
 |
TNT [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-11-29, 12:50
|
|
|
| To ja pięćsetę prze-'name'-uje na GS 487 ;P |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |