Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Moto GP
Autor Wiadomość
Superbike 
KiedyÂś Crazyforfun

Motocykl: Na razie bez
Wysłany: 2010-06-20, 16:39   

WojtekA4 napisał/a:
slusar_o2 napisał/a:
De Angelis ma podobno złamany kręgosłup ;/

na mnie i tak najlepsze wrazenie zrobil Stoner. Zawalil totalnie start, ale wchodzac w pierwszy zakret byl ostatni, a skonczyl na 5 miejscu z minimalna strata do podium. Oczywiscie w tym sporcie jak i w kazdym innym chodzi o to zeby wygrywac, ale jak sie nie wygrywa, to trzeba szukac innych pozytywow ;)

A Pedrosa... NO COMMENT!!

No stoner pokazał jak można pojechać, De Punietowi może rzeczywiście skończyły się opony no ale + że nie leżał. Natomist jak dla mnie to największe emocje udzieliły się oglądając Haydena,( żal mi się go zrobił bo znwu only4 ) i nad podziw jadącego Spiesa...Jakby on dostał M1...

Burst 

Motocykl: Yamaha FZ6 S2
Imię: Michał
Wysłany: 2010-06-20, 17:22   

Superbike napisał/a:
Natomist jak dla mnie to największe emocje udzieliły się oglądając Haydena,( żal mi się go zrobił bo znwu only4 ) i nad podziw jadącego Spiesa...Jakby on dostał M1...
Spies to melodia przyszłości, a poza tym już jeździ na M1 :D Wiem, wiem że chodzi Ci o fabryczna ;)
Co do playboya to weźcie pod uwagę, że to satelicka Honda jest a nawet chłopaki na fabrycznej z początkiem sezonu mieli problemy także i tak dobry wystąpi - może trochę zabrakło szczęścia i opon w końcówce. Pedrosa być może przez kontuzje tak słabo a może i do tego coś z set upem nie siadło.
Wracając do wątku polskiego komentarza - ja też nic nie mam, ale wygląda on w tej chwili tak samo jak F1 w Polsacie. Chłopaki wyścig oglądają na monitorze + LT i o ile w Polsacie to kompletna klapa to Mick ratuje trochę sytuacje różnymi ciekawymi informacjami + interakcja z widzami poprzez mail + konkursy z nagrodami. Brakuje natomiast relacji z boksów + rozmów z zawodnikami na gridzie + po zakończeniu wyścigu. Dzięki temu dowiedziałem się od Stonera, że na starcie prawie zdławił Dukata, a pierwsze okrążenia jechał wolnym tempem bo mieli problemy z rozgrzaniem opon i nie chciał ryzykować po ostatnich dzwonach. Żałował straconej szansy bo tempem wd. niego mogli bię się dzisiaj z Lorenzo.

ElectroOne 
People can fly

Motocykl: GSX-R 1000 K9
Imię: Arek
Wysłany: 2010-06-20, 21:46   

To kto w końcu ma podejrzenie złamania kręgosłupa De Angelis czy Hiroshi Aoyama? Dzisiaj Lorenzo pokazał klasę i światowy poziom. Brawo dla Stonera za walkę do samego końca i Spiesa, którego nigdy bym nie obstawiał, że wskoczy na podium.

slusar_o2 

Motocykl: suzuki
Imię: Marcin
Wysłany: 2010-06-20, 22:10   

De Angelis ma napewno tak jak pisze Wojtek, a co z Hiro to nie mam pojęcia, bo nigdzie informacji nie umiem znaleźć.

Ja oglądałem moto gp z komentarzem bbc, i kurcze z całym szacunkiem, ale jednak taki komentarze jest moim zdaniem lepszy. Bo "Gość" wcinał się Mickowi w co drugie zdanie, a i jego głos był daleki od jedwabnego. Po prostu mi nie pasuje na komentatora.

http://www.bikepics.com/members/slusar_o2/

Burst 

Motocykl: Yamaha FZ6 S2
Imię: Michał
Wysłany: 2010-06-26, 19:36   

Lorenzo jedzie po mistrzostwo..... Spies znowu pokazał się z dobrej strony i widać,Âże coraz lepiej sobie poczyna na M1. Playboy zepsuł start czym zaprzepaścił szanse na dobry wynik niestety. Szkoda, że w końcówce Dovi go łyknął ale pokazał przynajmniej, że występ na Silverstone przypadkiem nie był. W moto 2 Iannone dzisiaj pokazał mega klasę i dzięki dobrej zdobyczy punktowej liczy się w grze o mistrzostwo co bardzo mnie cieszy :)

Superbike 
KiedyÂś Crazyforfun

Wysłany: 2010-06-28, 23:28   

No wrescie Stoner na pudle :) szkoda tylko, że zamiast zarozumialca Pedrosy nie stanął Spies...ale on jeszcze tam postoi :>

Tweety 

Motocykl: Yamaha
Imię: Gosia
Wysłany: 2010-06-29, 16:53   

Ja tak typowałam właśnie
1. Lorenzo
2. Pedrosa
3. Stoner
Trzeba przyznał ze Spies daje sobie dobrze rade w GP.

Superbike 
KiedyÂś Crazyforfun

Wysłany: 2010-07-04, 21:26   

No i wszyscy ucichli...a wyścigi dzisaj takie sobie.., no może widowiskowy koiec moto2. ale info. że w Brnie Wragala wytaruje, tu juz jest coś :D

WojtekA4 

Motocykl: Only one, only R1 ;)
Imię: Wojtek
Wysłany: 2010-07-04, 21:54   

Jak dla mnie informacja o tym, ze Wargala wystartuje, to raczej porazka... Jest wielu mega zdolnych zawodnikow w polsce, ale niestety nie maja ukladow takich jak Wargala.... Szkoda...

Odnosnie wyscigow, heh, Pedrosie braklo hamulca przed pierwszym prawym po prostej startowej :) Lorenzo idzie na mistrza! Szacun dla niego, szkoda Doviego, ale spoko, w przyszlym sezonie razem ze Stonerem pokaza sile :)

ElectroOne 
People can fly

Motocykl: GSX-R 1000 K9
Imię: Arek
Wysłany: 2010-07-05, 09:13   

Lorenzo pokazuje z wyścigu na wyścig pokazuje coraz większą klasę. Będzie nie do zatrzymania.

WojtekA4 

Motocykl: Only one, only R1 ;)
Imię: Wojtek
Wysłany: 2010-07-09, 11:47   

No i mamy pierwszą oficjalna informacje: Casey Stoner w Hondzie w sezonie 2010. Szykuje sie 3 osobowy team HRC! :D

slusar_o2 

Motocykl: suzuki
Imię: Marcin
Wysłany: 2010-07-09, 14:13   

A Dorna pozwoli im jeździć w trójkę? bo jak nie to Dovi niestety wyleci :/

A skoro Stoner ucieka z Ducati to pewnie włosi przygarną Rossiego. W końcu jak będą projektować litra to Rossi zrobi to od nowa pod siebie. Będzie ciekawie :)

http://www.bikepics.com/members/slusar_o2/

Superbike 
KiedyÂś Crazyforfun

Wysłany: 2010-07-20, 22:54   

No i nikt nie świętuje powrotu Rosoła??? I to powrotu w wielkim stylu :> 3 rd place battle była taka, jak na laguna Seca o 1 wsze ... no może prawie :) kibicują obydwu Panom, z przewagą 46 i dlatego trochę szkoda :( No ale Laguna Seca tuż tuż :)

sylaD-Team 
Barbie Killers Squad

Motocykl: Yamaha YP400 Majesty
Imię: Sylwia
Wysłany: 2010-07-21, 20:16   

ja kibicuje Spies'owi ;]

na mistrza jeszcze nie pójdzie... ale chłopak ma potencjał :D B) :zawstydzony

Superbike 
KiedyÂś Crazyforfun

Wysłany: 2010-07-21, 21:56   

sylaD-Team napisał/a:
ja kibicuje Spies'owi ;]

na mistrza jeszcze nie pójdzie... ale chłopak ma potencjał :D B) :zawstydzony

Ma ma :) Tylko musi dostać do łapy M1 z teamu fabrycznego i będzie git !

Odpowiedz do tematu