|
Moto GP |
| Autor |
Wiadomość |
Superbike
KiedyÂś Crazyforfun

Motocykl: Na razie bez
|
Wysłany: 2010-06-20, 16:39
|
|
|
| WojtekA4 napisał/a: | | slusar_o2 napisał/a: | De Angelis ma podobno złamany kręgosłup |
na mnie i tak najlepsze wrazenie zrobil Stoner. Zawalil totalnie start, ale wchodzac w pierwszy zakret byl ostatni, a skonczyl na 5 miejscu z minimalna strata do podium. Oczywiscie w tym sporcie jak i w kazdym innym chodzi o to zeby wygrywac, ale jak sie nie wygrywa, to trzeba szukac innych pozytywow
A Pedrosa... NO COMMENT!! |
No stoner pokazał jak można pojechać, De Punietowi może rzeczywiście skończyły się opony no ale + że nie leżał. Natomist jak dla mnie to największe emocje udzieliły się oglądając Haydena,( żal mi się go zrobił bo znwu only4 ) i nad podziw jadącego Spiesa...Jakby on dostał M1... |
|
 |
Burst

Motocykl: Yamaha FZ6 S2
Imię: Michał
|
Wysłany: 2010-06-20, 17:22
|
|
|
| Superbike napisał/a: | | Natomist jak dla mnie to największe emocje udzieliły się oglądając Haydena,( żal mi się go zrobił bo znwu only4 ) i nad podziw jadącego Spiesa...Jakby on dostał M1... | Spies to melodia przyszłości, a poza tym już jeździ na M1 Wiem, wiem że chodzi Ci o fabryczna
Co do playboya to weźcie pod uwagę, że to satelicka Honda jest a nawet chłopaki na fabrycznej z początkiem sezonu mieli problemy także i tak dobry wystąpi - może trochę zabrakło szczęścia i opon w końcówce. Pedrosa być może przez kontuzje tak słabo a może i do tego coś z set upem nie siadło.
Wracając do wątku polskiego komentarza - ja też nic nie mam, ale wygląda on w tej chwili tak samo jak F1 w Polsacie. Chłopaki wyścig oglądają na monitorze + LT i o ile w Polsacie to kompletna klapa to Mick ratuje trochę sytuacje różnymi ciekawymi informacjami + interakcja z widzami poprzez mail + konkursy z nagrodami. Brakuje natomiast relacji z boksów + rozmów z zawodnikami na gridzie + po zakończeniu wyścigu. Dzięki temu dowiedziałem się od Stonera, że na starcie prawie zdławił Dukata, a pierwsze okrążenia jechał wolnym tempem bo mieli problemy z rozgrzaniem opon i nie chciał ryzykować po ostatnich dzwonach. Żałował straconej szansy bo tempem wd. niego mogli bię się dzisiaj z Lorenzo. |
_________________ "If everything seems under control – you are just not going fast enough." - sir Sterling Moss |
|
|
|
 |
ElectroOne
People can fly

Motocykl: GSX-R 1000 K9
Imię: Arek
|
Wysłany: 2010-06-20, 21:46
|
|
|
| To kto w końcu ma podejrzenie złamania kręgosłupa De Angelis czy Hiroshi Aoyama? Dzisiaj Lorenzo pokazał klasę i światowy poziom. Brawo dla Stonera za walkę do samego końca i Spiesa, którego nigdy bym nie obstawiał, że wskoczy na podium. |
_________________ Owner of the Top Performer 600K6=>1000K7=>1000L0
 |
|
|
|
 |
slusar_o2

Motocykl: suzuki
Imię: Marcin
|
Wysłany: 2010-06-20, 22:10
|
|
|
De Angelis ma napewno tak jak pisze Wojtek, a co z Hiro to nie mam pojęcia, bo nigdzie informacji nie umiem znaleźć.
Ja oglądałem moto gp z komentarzem bbc, i kurcze z całym szacunkiem, ale jednak taki komentarze jest moim zdaniem lepszy. Bo "Gość" wcinał się Mickowi w co drugie zdanie, a i jego głos był daleki od jedwabnego. Po prostu mi nie pasuje na komentatora. |
|
 |
Burst

Motocykl: Yamaha FZ6 S2
Imię: Michał
|
Wysłany: 2010-06-26, 19:36
|
|
|
Lorenzo jedzie po mistrzostwo..... Spies znowu pokazał się z dobrej strony i widać,Âże coraz lepiej sobie poczyna na M1. Playboy zepsuł start czym zaprzepaścił szanse na dobry wynik niestety. Szkoda, że w końcówce Dovi go łyknął ale pokazał przynajmniej, że występ na Silverstone przypadkiem nie był. W moto 2 Iannone dzisiaj pokazał mega klasę i dzięki dobrej zdobyczy punktowej liczy się w grze o mistrzostwo co bardzo mnie cieszy |
_________________ "If everything seems under control – you are just not going fast enough." - sir Sterling Moss |
|
|
|
 |
Superbike
KiedyÂś Crazyforfun

|
Wysłany: 2010-06-28, 23:28
|
|
|
No wrescie Stoner na pudle szkoda tylko, że zamiast zarozumialca Pedrosy nie stanął Spies...ale on jeszcze tam postoi |
|
 |
Tweety

Motocykl: Yamaha
Imię: Gosia
|
Wysłany: 2010-06-29, 16:53
|
|
|
Ja tak typowałam właśnie
1. Lorenzo
2. Pedrosa
3. Stoner
Trzeba przyznał ze Spies daje sobie dobrze rade w GP. |
_________________ A w sercu wyryte tych 6 magicznych liter i kamertonów znak co przysłania cały świat.... |
|
|
|
 |
Superbike
KiedyÂś Crazyforfun

|
Wysłany: 2010-07-04, 21:26
|
|
|
No i wszyscy ucichli...a wyścigi dzisaj takie sobie.., no może widowiskowy koiec moto2. ale info. że w Brnie Wragala wytaruje, tu juz jest coś |
|
 |
WojtekA4

Motocykl: Only one, only R1 ;)
Imię: Wojtek
Wiek: 42 Dołączył: 07 Kwi 2010 Posty: 67 Skąd: Lipie k/CzĂŞstochowy
|
Wysłany: 2010-07-04, 21:54
|
|
|
Jak dla mnie informacja o tym, ze Wargala wystartuje, to raczej porazka... Jest wielu mega zdolnych zawodnikow w polsce, ale niestety nie maja ukladow takich jak Wargala.... Szkoda...
Odnosnie wyscigow, heh, Pedrosie braklo hamulca przed pierwszym prawym po prostej startowej Lorenzo idzie na mistrza! Szacun dla niego, szkoda Doviego, ale spoko, w przyszlym sezonie razem ze Stonerem pokaza sile |
|
|
|
 |
ElectroOne
People can fly

Motocykl: GSX-R 1000 K9
Imię: Arek
|
Wysłany: 2010-07-05, 09:13
|
|
|
| Lorenzo pokazuje z wyścigu na wyścig pokazuje coraz większą klasę. Będzie nie do zatrzymania. |
_________________ Owner of the Top Performer 600K6=>1000K7=>1000L0
 |
|
|
|
 |
WojtekA4

Motocykl: Only one, only R1 ;)
Imię: Wojtek
Wiek: 42 Dołączył: 07 Kwi 2010 Posty: 67 Skąd: Lipie k/CzĂŞstochowy
|
Wysłany: 2010-07-09, 11:47
|
|
|
No i mamy pierwszą oficjalna informacje: Casey Stoner w Hondzie w sezonie 2010. Szykuje sie 3 osobowy team HRC! |
|
|
|
 |
slusar_o2

Motocykl: suzuki
Imię: Marcin
|
Wysłany: 2010-07-09, 14:13
|
|
|
A Dorna pozwoli im jeździć w trójkę? bo jak nie to Dovi niestety wyleci :/
A skoro Stoner ucieka z Ducati to pewnie włosi przygarną Rossiego. W końcu jak będą projektować litra to Rossi zrobi to od nowa pod siebie. Będzie ciekawie |
|
 |
Superbike
KiedyÂś Crazyforfun

|
Wysłany: 2010-07-20, 22:54
|
|
|
No i nikt nie świętuje powrotu Rosoła??? I to powrotu w wielkim stylu 3 rd place battle była taka, jak na laguna Seca o 1 wsze ... no może prawie kibicują obydwu Panom, z przewagą 46 i dlatego trochę szkoda No ale Laguna Seca tuż tuż |
|
 |
sylaD-Team
Barbie Killers Squad

Motocykl: Yamaha YP400 Majesty
Imię: Sylwia
Wiek: 42 Dołączyła: 07 Kwi 2010 Posty: 152 Skąd: WodzisÂław ÂŚlÂąski
|
Wysłany: 2010-07-21, 20:16
|
|
|
ja kibicuje Spies'owi ;]
na mistrza jeszcze nie pójdzie... ale chłopak ma potencjał |
_________________ SALON SERWIS ... CZEGO DUSZA MOTOCYKLISTY ZAPRAGNIE - ZAPRASZAMY
http://www.facebook.com/damir.team.wodzislaw |
|
|
|
 |
Superbike
KiedyÂś Crazyforfun

|
Wysłany: 2010-07-21, 21:56
|
|