Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Moto GP
Autor Wiadomość
Tweety 

Motocykl: Yamaha
Imię: Gosia
Wysłany: 2010-10-03, 12:08   

Też uważam że jeden z najfajniejszych wyścigów a końcówka..... no cóż lepiej byc nie mogło ,nie dość że ekscytująca to jeszcze Lorenzo poza podium :-)

Superbike 
KiedyÂś Crazyforfun

Motocykl: Na razie bez
Wysłany: 2010-10-04, 12:36   

Popieram, walka na 3 kółka przed końcem wyścigu zajebista. Komentarze zawodników bezcenne! W przyszłym sezonie będzie gruuubo !

kamol 

Motocykl: Brak
Imię: Dawid
Wysłany: 2010-10-05, 19:05   

Strzała;> Ile mniej wiecej kosztuja bilety na MotoGp?;)

Tweety 

Wysłany: 2010-10-05, 20:01   

Lorenzo poleciał na skarge że Vale chciał go wypchać z toru :

http://motogp.motosp.pl/n...nzo-nie-milkna/

WojtekA4 

Motocykl: Only one, only R1 ;)
Imię: Wojtek
Wysłany: 2010-10-05, 23:31   

Jak dla mnie Lorenzo to dupek... Zaslania sie dobrem zespołu...

Jesli ktos na biezaco sledzi to co ma do powiedzenia Lorenzo, to teraz zaczyna sie gadka w stylu: moje marzenie moze sie spelnic itp, kuzwa gada jak palant. Niech zacznie pokazywac na torze, ze nie tylko ma szczescie w tym sezonie, ale tez umiejetnosci...

Nie chce umniejszac jego osiagnieciom w tym sezonie, ale zbieg okolicznosci: kontuzja rossiego, problemy z desmo Stonera, kontuzja Daniego to wszystko zadzialalo na jego korzysc, a teraz kiedy Rossi wyzdrowial, Stoner dogadal sie z moto, to Lorek zaczyna miec problemy i nie radzi cos sobie...

Gratuluje mu tytulu, bo to najwyzsza klasa, ale sadze, ze jest to pierwszy i ostatni tytul w jego karierze...

Jesli sam nie zacznie popelniac bledow, to Rossi go i tak zniszczy....

Superbike 
KiedyÂś Crazyforfun

Motocykl: Na razie bez
Wysłany: 2010-10-06, 00:22   

kamol napisał/a:
Strzała;> Ile mniej wiecej kosztuja bilety na MotoGp?;)

Ale na jaką rundę? W Niemczech, Czechach, We Włoszech, Hiszpanii???

WojtekA4 napisał/a:
Jesli sam nie zacznie popelniac bledow, to Rossi go i tak zniszczy....

Ja tam jestem za dziadkiem - dobry rocznik :) A na poważnie, to nie da sie kolesia (Fujary) na razie rozgryżć - poczekajmy na następny sezon :>

Tweety 

Wysłany: 2010-10-06, 10:42   

Ja już czekam z niecierpliwością na niedziele i kolejny wyścig , bo Rossi znowu zaczoł męczyć Lorenzo psychicznie i wytrącił go z równowagi :-).. I myśle tak jak kolega Wojtek - Lorenzo to zawodnik dużej klasy ale gdyby nie połamana noga Rossiego , problemy Stonera to ciężko by miał zrobić mistrza.

kamol 

Wysłany: 2010-10-06, 15:47   

Superbike napisał/a:
Ale na jaką rundę? W Niemczech, Czechach, We Włoszech, Hiszpanii???

Najbardziej mnie Czechy interesują.

ElectroOne 
People can fly

Motocykl: GSX-R 1000 K9
Imię: Arek
Wysłany: 2010-10-06, 23:40   

A ja myślę, że to wielki talent i mimo tego jak czasami się zachowuje trzymam za niego kciuki. Pokazuje w tym sezonie kto jest najlepszy. Zawsze jest w ścisłej czołówce i zgarnie tytuł zasłużenie.

WojtekA4 

Wysłany: 2010-10-07, 10:57   

No to pozamiatane. Pedrosa zostaje w domu i wbrew plotkom, jakoby juz siedzial w samolocie do Malezji, postanowil wrocic na rudne w Australii. Oznacza to, ze jesli Lorek dojedzie w pierwszej 9 wyscigu w Sepang, to zdobedzie tytuł...

Nie tak to miało być...

slusar_o2 

Motocykl: suzuki
Imię: Marcin
Wysłany: 2010-10-07, 18:38   

Cytat:

zgadzam się. Ale dla mnie Rossi to też dupek, i to w dodatku samolubny. Jego motocykl, jego zabawki, jego osobiste wyścigowe ustawienia. Ta cała "ściana" w boksach Yamahy jest po prostu śmieszna i żałosna zarazem. To jest ciągle jeden team czy dwa osobne? Boski Vale zorientował się, że ma bardzo utalentowanego partnera w zespole i nagle zaczął trząść dupą i pozbawił go możliwego wsparcia, bo wie że jest/był realnym zagrożeniem dla jego dominacji. Zamiast pomóc mu się rozwijać, wesprzeć go, to ucieka. Dziecinada. Szanuje go za jego osiągnięcia, bo naprawdę jest genialnym kierowcą, ale dla mnie jest klasę niżej niż mistrzowie starej daty.

I żeby nie było, nie lubię Lizaka ani Pedrosy, bo dla są tak samo nadęci jak Rossi, święcie przekonani o swojej wyższości. Jedynie hiszpanów ratuje moim zdaniem Elias, który potrafi się uśmiechnąć. Ogólnie atmosfera na padoku w GP jest okropna. Jedynie lubię anglojęzycznych zawodników, szczególnie dwójkę z Tech 3.

http://www.bikepics.com/members/slusar_o2/

WojtekA4 

Wysłany: 2010-10-07, 20:40   

slusar_o2 napisał/a:
Cytat:

zgadzam się. Ale dla mnie Rossi to też dupek, i to w dodatku samolubny. Jego motocykl, jego zabawki, jego osobiste wyścigowe ustawienia. Ta cała "ściana" w boksach Yamahy jest po prostu śmieszna i żałosna zarazem. To jest ciągle jeden team czy dwa osobne? Boski Vale zorientował się, że ma bardzo utalentowanego partnera w zespole i nagle zaczął trząść dupą i pozbawił go możliwego wsparcia, bo wie że jest/był realnym zagrożeniem dla jego dominacji. Zamiast pomóc mu się rozwijać, wesprzeć go, to ucieka. Dziecinada. Szanuje go za jego osiągnięcia, bo naprawdę jest genialnym kierowcą, ale dla mnie jest klasę niżej niż mistrzowie starej daty.

I żeby nie było, nie lubię Lizaka ani Pedrosy, bo dla są tak samo nadęci jak Rossi, święcie przekonani o swojej wyższości. Jedynie hiszpanów ratuje moim zdaniem Elias, który potrafi się uśmiechnąć. Ogólnie atmosfera na padoku w GP jest okropna. Jedynie lubię anglojęzycznych zawodników, szczególnie dwójkę z Tech 3.

Nic dodać, nic ując... :)

Tweety 

Wysłany: 2010-10-10, 10:51   

No i dzisiejszy wyścig też był ciekawy , Rossi jechał jak opentany bo zawalił start. Było na co patrzeć z końca stawki Rossi skończył na najwyższym stopniu podium , potem Dovizioso i Lorenzo.

GAME OVER Lorenzo Mistrzem GP 2010

ElectroOne 
People can fly

Motocykl: GSX-R 1000 K9
Imię: Arek
Wysłany: 2010-10-10, 11:20   

Vale, Vale, Vale, Vale, Vale, Vale, Vale, Vale. Doktor pokazał, że jest najlepszym zawodnikiem na świecie i daleko po nim jest reszta stawki. Gratulacje dla Lorenzo, bo tytuł się mu należał. Był najrówniej jeżdżącym zawodnikiem w stawce.

kamol 

Wysłany: 2010-10-10, 11:23   

Fatalny start Rossiego;> Ale potem tylko coraz lepiej:)) Gratulacje dla Lorenzo

Odpowiedz do tematu