|
Akumulatory - wyjmujecie na zimę? |
| Autor |
Wiadomość |
Kasberg
Kasberg

Motocykl: Kawasaki Z 750S
Imię: Bogdan
Wiek: 64 Dołączył: 07 Cze 2011 Posty: 738 Skąd: Ruda Śląska
|
Wysłany: 2013-02-18, 14:22
|
|
|
Bass znam cię trochę czasu, a dopiero z forum sie dowiaduję że robisz lody |
_________________ Wszystko jest dla ludzi................. ale rozsądnych |
|
|
|
 |
procek225

Motocykl: niebieski :)
Imię: Tomek
Wiek: 43 Dołączył: 04 Maj 2012 Posty: 550 Skąd: Mysłowice
|
Wysłany: 2013-02-18, 19:38
|
|
|
| Bass napisał/a: | Zapraszam |
No i byłem dzisiaj, wyszło że do 16:00 masz u siebie otwarte, a ja byłem trochę po 17.
Innym razem spróbuję, kilka razy w miesiącu przejeżdżam obok (chyba, że wystarczy zadzwonić na numer telefonu wywieszony na płocie i otwierasz? ) |
|
|
|
 |
Bass
Pal gumę a nie dusze

Motocykl: R1200GS
Imię: SEBA
Wiek: 50 Dołączył: 18 Lis 2010 Posty: 1296 Skąd: Ruda Śląska
|
Wysłany: 2013-02-18, 20:17
|
|
|
| procek225 napisał/a: | | Bass napisał/a: | Zapraszam |
No i byłem dzisiaj, wyszło że do 16:00 masz u siebie otwarte, a ja byłem trochę po 17.
Innym razem spróbuję, kilka razy w miesiącu przejeżdżam obok (chyba, że wystarczy zadzwonić na numer telefonu wywieszony na płocie i otwierasz? ) |
Ze mną jest różnie nie mam stałej pracy wiec lepiej jak wcześniej zadzwonisz . Bardzo mi przykro że mnie nie było . |
_________________ Bass - www.riss.pl Hurtownia odzieży BHP
 |
|
|
|
 |
procek225

Motocykl: niebieski :)
Imię: Tomek
Wiek: 43 Dołączył: 04 Maj 2012 Posty: 550 Skąd: Mysłowice
|
Wysłany: 2013-02-18, 20:25
|
|
|
| Bass napisał/a: |
Ze mną jest różnie nie mam stałej pracy wiec lepiej jak wcześniej zadzwonisz . Bardzo mi przykro że mnie nie było . |
Tzn. brama była zamknięta i się nie świeciło w sklepie - nie pukałem i nie dzwoniłem też. Zwyczajnie przejeżdżając obok zatrzymałem się podszedłem do bramy i zobaczyłem w jakich godzinach masz otwarte. W sezonie jak przejeżdżałem obok Twojego sklepu to o mało mi się głowa nie urywała od motocykli które miałeś poustawiane przy płocie.
Nie jestem w stanie przewidzieć kiedy będę - po prostu przejeżdżam czasem obok jak mam sprawy w Rudzie do załatwienia. Jak będę widział otwartą bramę to wstąpię. |
|
|
|
 |
emil

Motocykl: motocykl
Imię: lucek
Wiek: 112 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 3698 Skąd: somalia
|
Wysłany: 2013-02-18, 20:43
|
|
|
Ja bym drugi raz już nie pojechał, jakby o 16 sklep z częściami do moto w tygodniu był nieczynny serio. |
_________________ a nie bede nikogo obrazal.. |
| Ostatnio zmieniony przez emil 2013-02-18, 20:45, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Bass
Pal gumę a nie dusze

Motocykl: R1200GS
Imię: SEBA
Wiek: 50 Dołączył: 18 Lis 2010 Posty: 1296 Skąd: Ruda Śląska
|
Wysłany: 2013-02-18, 20:49
|
|
|
| emil napisał/a: | Ja bym drugi raz już nie pojechał, jakby o 16 sklep z częściami do moto w tygodniu był nieczynny serio. |
jak bym miał części tez bym nie pojechał ale cóż Ty wiesz lepiej co mam i za ile
[ Dodano: 2013-02-18, 20:51 ]
| procek225 napisał/a: | | Bass napisał/a: |
Tzn. brama była zamknięta i się nie świeciło w sklepie - nie pukałem i nie dzwoniłem też. Zwyczajnie przejeżdżając obok zatrzymałem się podszedłem do bramy i zobaczyłem w jakich godzinach masz otwarte. W sezonie jak przejeżdżałem obok Twojego sklepu to o mało mi się głowa nie urywała od motocykli które miałeś poustawiane przy płocie.
Nie jestem w stanie przewidzieć kiedy będę - po prostu przejeżdżam czasem obok jak mam sprawy w Rudzie do załatwienia. Jak będę widział otwartą bramę to wstąpię. |
Normalnie to jestem od 8 do 20 ale jak mam robotę po za firmą to muszę lecieć ale najlepszym sposobem było by jak byś zadzwonił |
_________________ Bass - www.riss.pl Hurtownia odzieży BHP
 |
|
|
|
 |
Anzelm

Motocykl: Honda 1000 F
Imię: Anzelm
Wiek: 49 Dołączył: 09 Kwi 2013 Posty: 22 Skąd: Ruda Śląska
|
Wysłany: 2013-04-10, 21:29
|
|
|
| Wracając do tematu to ja zawsze wyjmuję , choć nie w każdym moto jest to proste. |
_________________ Zawsze na luzie |
|
|
|
 |
Mdevil

Motocykl: Kawasaki ZX10R 2007
Imię: Mateusz
Wiek: 35 Dołączył: 02 Sty 2011 Posty: 1185 Skąd: WRM MC POLAND
|
Wysłany: 2013-04-10, 22:02
|
|
|
| ja nie wyciagam zawsze pali od strzala zalezy od aku kupisz dobry to zime przetrzyma a dziadostwo to musisz podladowac;p |
_________________ ni |
|
|
|
 |
Anzelm

Motocykl: Honda 1000 F
Imię: Anzelm
Wiek: 49 Dołączył: 09 Kwi 2013 Posty: 22 Skąd: Ruda Śląska
|
Wysłany: 2013-04-11, 23:21
|
|
|
| Mdevil może masz rację , ja po prostu robię to z przyzwyczajenia bo faktycznie kiedyś taki aku po jednej zimie można było wyrzucić . |
_________________ Zawsze na luzie |
|
|
|
 |
TNT [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-04-15, 15:21
|
|
|
co roku wyjmowałem, aż w tym roku co? w zimę robiłem przy moto i przy puszcze równocześnie i z roztargnienia został. niestety 3 dni temu już nie wstał, pomimo tak drastycznej metody jak stare ruskie prostowniki. toteż niestety, a może i stety zakup nowego. przy okazji wyszło iż stary był niezgodny z serwisówką. 2Ah za mało i za mały prąd rozruchowy. odradzam pozostawianie na zimę lub dłuższy okres postoju |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2013-04-15, 18:23
|
|
|
A to na zasadzie ? :
Moja babcia przez wszystkie 89 lat swojego życia nosiła czerwoną czapkę jednak w tym roku założyła zieloną i umarła. Odradzam zakładanie zielonej czapki. |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|