|
Mario Moto |
| Autor |
Wiadomość |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-10-22, 16:57
|
|
|
| Wystający ostry element widoczny na zdjęciu wcale nie wygląda na ostry lecz jakby miał okrągłą końcówkę. |
|
 |
TNT [Usunięty]
|
|
|
|
 |
nikt ważny
Motocykl: srebrny
Imię: Grzegorz
|
Wysłany: 2011-10-22, 18:13
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | | Wystający ostry element widoczny na zdjęciu wcale nie wygląda na ostry lecz jakby miał okrągłą końcówkę. |
Myślę jednak że w miarę nawijania tysiecy kilometrów jeśli jest to w miejscu gdzie uciskasz udem, jest nacisk to kwestią czasu jest gdy takie coś (niby zszywka choć nie "wyglądająca") poprzebija ci obicie (niby "skórę").
Nie widzę sensu toczyć dyskusji na temat tego czy coś jest ostre czy nie, na temat definicji nazwy "ostry".
Dla bardziej wnikliwych mogę zrobić korekte w Photoshopie aby nie było że nie jest ostre, mały fotomontaż i załatwione.
A tak w ogóle to mi się nudzi i sam rozpierdzieliłem sobie siedzenie aby mieć o czym pisać na forum i ponabijać sobie posty. Ewentualnie jestem konkurencja która stara się zepsuć opinie tej firmie.
Nieistotne. Porobiłem zdjęcia, opisałem sytuacje, do Was należy decyzja czy skorzystacie z usług MM.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-10-23, 00:28
|
|
|
mi tez puscil szew. w zasadzie prawie nie widac ale jakbym sie uparl to jednak widac. kanapa robiona 1 rok temu.
a'propos skóry : raz wracalem w deszcz i lało jak skurw**n. nie jechalem w deszczu zbyt dlugo ale po przyjezdzie i sciągnieciu kanapy mozna ja było wykrecic, schla 2 dni na sloncu. kurtka skórzana przemokla tylko lekko na szwach...
tu chodzi o podejscie do klienta. dla mnie tez jest wazne, ze jak sie ktos umawia na robote i odbiór to ma byc zrobione albo dzwonie wczesniej, ze przepraszam ale jeszcze nie zdazyłem. wylaczanie telefonu to dziecinada a nie biznes |
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2011-10-23, 15:26
|
|
|
| Teraz tylko czekać aż Mario Moto poda to forum i ludzi piszących w tym temacie do sądu o zniesławienie i psucie wizerunku firmy. |
|
|
|
 |
Lawka

Motocykl: V-Strom 650A K8
Imię: Tomek
|
Wysłany: 2011-10-23, 22:13
|
|
|
przeciez nikt tu nikogo nie oczernia.
Kolega tylko pokazal zdjecia kanapy wykonanej przez MM.
Oraz opisal jak wygladala relacja z firma.
Dobra robote mozna opisywac na forum a jak opiszesz fuszerke to juz znieslawienie tak?? |
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2011-10-24, 14:40
|
|
|
| Lawka napisał/a: | | a jak opiszesz fuszerke to juz znieslawienie tak?? |
Pamiętaj że mieszkamy w Rzeczpospolitej Polskiej. |
|
|
|
 |
walek809

Motocykl: streetfighter
Imię: kris
|
Wysłany: 2011-10-25, 10:28
|
|
|
moim zdaniem to ta niby skóra jakaś lipna ja w moim moto na oryginale też mam pozszywane takerem i na jednym i na drugim siedzeniu . Moim zdaniem jak zdarzyło się to raz to i zdarzy się drugi i trzeci więc lepij odpuścić znaleźć w pobliżu dobrego tapicera kupić porządną skórę i zrobić to do porządku .
Ch... e podejście kolesia takie ściemy , narażanie klienta na dodatkowe koszty bo nie chciało się zadzwonić że coś wypadło itp. to pokazuje podejście i olewkę po zapłacie za usługę .
Jeżeli jest faktycznie tak jak napisałeś to Kij w oko gościowi jednego klienta już ma mniej .
a tak przy okazji na OB w kato była firma co zajmuje się między innymi siedzeniami ze skóry do czopków z tego co widziałem to było super wykonane . |
|
|
|
 |
august

Motocykl: zx6r
Imię: Adrian
Wiek: 36 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 267 Skąd: Oświęcim/Gliwice
|
Wysłany: 2011-10-25, 17:40
|
|
|
| Ja w tym temacie moge powiedzieć,że w moim moto skóry na pewno nie mam,jest to coś sztucznego od dołu widać materiał.Motocykl ma 11 lat,przejechane ponad 70 tyś,a przetarć na siedzeniu nie zauważyłem,jedyne co mnie męczy to,że jest ono troszeczkę za twarde.Tutaj nasuwa się pytanie czy można cos z tym zrobic nie ingerując zbytni w siedzenie? |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-10-25, 17:59
|
|
|
| Jeździć na stojąco. |
|
 |
TNT [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-10-25, 23:19
|
|
|
Matko, napisał gość co go spotkało ze strony tej firmy i chwała mu za to, każdy się sam zastanowi czy chce w MM zrobić sobie kanapę czy nie. Od tego te tematy są.
A zniesławienie? Bez przesady. Miliony takich komentarzy (a nawet bardziej dosadnych/obfitych ) wisi na Allegro. Poza tym zniesławienie ma miejsce wtedy, gdy rozgłaszany zarzut nie jest prawdziwy, tak BTW
Zniesławienie opisuje Art. 212 Kodeksu Karnego, a zgodnie z Art. 213§ 2 KK:
Nie popełnia przestępstwa określonego w art. 212 § 1 lub 2, kto publicznie podnosi lub rozgłasza prawdziwy zarzut służący obronie społecznie uzasadnionego interesu; jeżeli zarzut dotyczy życia prywatnego lub rodzinnego, dowód prawdy może być przeprowadzony tylko wtedy, gdy zarzut ma zapobiec niebezpieczeństwu dla życia lub zdrowia człowieka albo demoralizacji małoletniego. |
|
|
|
 |
kiler600r

Motocykl: DL1000/Blackbird
Imię: Paweł
|
Wysłany: 2011-10-26, 19:56
|
|
|
mam od nich kanape, objezdzony na niej jeden sezon i sprawuje si ebardzo dobrze
nie jest skorzana, o czym na wstepie w mm mnie poinformowali, bo skora nasiaka woda na deszczu
mam ja glownie z takiego szorstkiego materialu jak na linku do allegro z posta abbadona
poki co jestem zadowolony, plecak tez |
|
|
|
 |
|
|