|
"ZŁE CZŁOWIEKI" Z PARKPARTNER |
| Autor |
Wiadomość |
Michal87sc
Boski Valentino

Motocykl: made in china
Imię: Michał
Wiek: 39 Dołączył: 18 Wrz 2011 Posty: 3118 Skąd: 161 JO90NH
|
Wysłany: 2012-10-24, 15:27 "ZŁE CZŁOWIEKI" Z PARKPARTNER
|
|
|
BĘDZIŃSKI TBS MAŁOBĄDZKIE GÓRKI BIEDRONKA UWAŻAĆ!!!!!!!!!!!!!
Złe człowieki z PARK PARTNER..... jeden pseudo MMA w dresach druga stara CHLEJA z epoki PRL.... pewnie koledzy z celi co nigdzie roboty nie znajdą tylko udając stróżów prawa....
Prawie mnie zgarneli ale w ost chwili przeparkowalem samochod pod Biedronke zawodnik MMA patrzyl na mnie jakby mial kija w dupie, ale pozdrowilem go usmiechem (znaczącym) Trzeba cos z tymi syfami tzn z tymi panami zrobic... moze podjechac i zaparkowac większą grupą, ZROBIĆ IM jakąś prowokacje, a nie moim kosztem na WÓDE i DRAGI........
odsyłam:
http://naszeosiedle.net/v...p?p=12048#12048 |
_________________ Moje wszystkie moto: http://www.bikepics.com/members/michal87sc/
http://www.michaljeczak.flog.pl
https://www.facebook.com/...54797774?ref=hl
 |
|
|
|
 |
ralfązo
Motocykl: był 600 i 900
Imię: RALF
|
|
|
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

|
|
|
|
 |
TNT [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-10-24, 17:18
|
|
|
z Parkdurniami to jest jedna wielka chryja. Brak jest w tej kwestii uregulowań prawnych. Z jednej strony robią to bezprawnie (nie mają prawa zakładać bolkad) a z drugiej strony PODOBNO nie popełniają przy tym przestępstwa ani wykroczenia i policja jest bezradna. Był o tym reportaż w telewizji.
Natomiast od znajomego wiem że można odkręcić koło razem z blokadą, wkręcić sobie zapasowe, z tamtego spuścić powietrze i zostawić leżącą blokadę. Przy czym Park debil nie może Cię dotknąć bo wtedy możesz zgłosić naruszenie nietykalności cielesnej I jesteś na swoim. |
|
|
|
 |
ralfązo
|
Wysłany: 2012-10-24, 21:55
|
|
|
a jabym troszke powkurzał "dziewczyny" co zakladaja te blokady
gdzie to jest podjade chetnie przy okazji jak bede przejezdzal?????
ponapinam sie z dziewczynkami |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-10-24, 22:08
|
|
|
| Michał, na przyszłość dobieraj nieco łagodniejsze epitety. |
|
|
|
 |
elemeledudek

Motocykl: Tiger 800
Imię: Marcin
Wiek: 50 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 1083 Skąd: Sosnowiec/Katowice
|
Wysłany: 2012-10-25, 12:44
|
|
|
| No ale zaraz, to teraz już byle firma ma prawo blokady zakładać? Zawsze myslałem że moga to tylko robic Policja i Straż Miejska. Byle firma mandaty wystawia? Jak sie nie myle takie cos podobnego odbywa sie na Tysiącleciu w Katowicach, ale szczegółów nie znam. W każdym razie próbują w ten sposób zapanować nad chaosem pod blokami. |
_________________ www.wykrojnikus.pl |
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2012-10-25, 13:34
|
|
|
| ralfązo napisał/a: | a jabym troszke powqrwiał "dziewczyny" co zakladaja te blokady
Straszny z Ciebie kozaczek, trzeba Cię utemperować |
|
|
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

|
Wysłany: 2012-10-25, 16:04
|
|
|
| ralfązo napisał/a: | a jabym troszke powqrwiał "dziewczyny" co zakladaja te blokady
Daj znać kiedy bo ja chce ich jechać ponagrywac telefonem czy aparatem bo to mi wolno chyba wedlug prawa...., ale samemu to troche łyso :D:D:D Ponagrywalbym ich tych pee....symistów :D:D
Abaddon Pe*ał to nie jest brzydkie czy wulgarne słowo przeciez tylko określenie. |
_________________ Moje wszystkie moto: http://www.bikepics.com/members/michal87sc/
http://www.michaljeczak.flog.pl
https://www.facebook.com/...54797774?ref=hl
 |
|
|
|
 |
ralfązo
|
Wysłany: 2012-10-25, 16:28
|
|
|
| Brosik napisał/a: | | ralfązo napisał/a: | a jabym troszke powqrwiał "dziewczyny" co zakladaja te blokady
Straszny z Ciebie kozaczek, trzeba Cię utemperować |
Panie Marcinie temperować to se możesz co najwyżej napletka we własnej GARŚCI |
|
|
|
 |
ralfązo
|
Wysłany: 2012-10-25, 16:30
|
|
|
| Michal87sc napisał/a: | | ralfązo napisał/a: | a jabym troszke powqrwiał "dziewczyny" co zakladaja te blokady
Daj znać kiedy bo ja chce ich jechać ponagrywac telefonem czy aparatem bo to mi wolno chyba wedlug prawa...., ale samemu to troche łyso :D:D:D Ponagrywalbym ich tych pee....symistów :D:D
Abaddon Pe*ał to nie jest brzydkie czy wulgarne słowo przeciez tylko określenie. |
KRAKAŁY JASKÓŁKI NIE DOBRE SA BANDYCKIE SPÓŁKI haaaaaaaa
jak przyjdzie co do czego to 1szy bedziesz pitał haaaa |
|
|
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

|
|
|
|
 |
Cris
call me snake...

Motocykl: Yamaha XJ600
Imię: Cris
Wiek: 59 Dołączył: 06 Paź 2010 Posty: 3401 Skąd: Milton Keynes UK
|
Wysłany: 2012-10-25, 16:57
|
|
|
| Michal87sc napisał/a: | | ralfązo napisał/a: | a jabym troszke powqrwiał "dziewczyny" co zakladaja te blokady
Michał , wolno Ci fotografować i nagrywać osoby pełniące funkcje publiczne (policja , straż ,itp ) natomiast nagrywanie i robienie zdjęć osobom prywatnym (a takimi sa te bodygardy) musi być poparte ich zgoda. Rób zdjecia czegokolwiek ( z nimi w tle czy na pierwszym planie) ponieważ w tym przypadku nie mają prawa Ci odebrać sprzętu ani tym bardziej sprawdzać co jest ma karcie. Każde odebranie sprzętu przez ochroniarzy może być zaskarżone o podejrzenie lub zniszczenie mienia lub informacji zawwartych na nosniku. |
_________________ Wróg publiczny nr 1 |
|
|
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

|
|
|
|
 |
Cris
call me snake...

Motocykl: Yamaha XJ600
Imię: Cris
Wiek: 59 Dołączył: 06 Paź 2010 Posty: 3401 Skąd: Milton Keynes UK
|
Wysłany: 2012-10-25, 17:40
|
|
|
| Michal87sc napisał/a: | | PAPARAZZI łamią prawo bo kręcą i fotografują osoby prywatne |
Owszem , masz racje , jednakże jest to inna forma upublicznienia połączonego z reklamą i image'm takiego (jak to sie teraz ładnie mówi ) CELEBRYTY |
_________________ Wróg publiczny nr 1 |
|
|
|
 |
|
|