|
WYBORY !!! |
| Autor |
Wiadomość |
zeno [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Miki72

Motocykl: Ducati Diavel Carbon Red 2011
Imię: Michał
|
Wysłany: 2010-06-11, 20:16
|
|
|
Nie mam filmu ale dzi¶ w TVN pokazali jak zdech³o drzewko Kaczyñskiego....
On jak ju¿ co¶ w obsrane r±czki we¼mie to zaraz zdupcy...
Sorki dla wszystkich których urazi³em |
_________________ Pozdrawiam
Miki
Jak wsiadasz na moto Twoja dusza wzlatuje w pół drogi do Nieba.Oby jej nie było tam bliżej niż z powrotem do Ciebie
www.motoautostrada.pl |
|
|
|
 |
pytlos

Motocykl: sprzedany
Imię: Tomasz
Wiek: 49 Dołączył: 06 Kwi 2010 Posty: 207 Skąd: Chorzow/Bytom
|
Wysłany: 2010-06-11, 20:20
|
|
|
| Miki72 napisał/a: | Nie mam filmu ale dzi¶ w TVN pokazali jak zdech³o drzewko Kaczyñskiego....
|
no, to by³o super
kaczor powiedzia³ ¿e nie zajmuje siê osobi¶cie upraw± drzewek
btw ciekawe czy wie z czego jest marihuana któr± m³odzie¿ tak teraz pije |
_________________ Nie jestem leniwy, tylko energooszczedny. |
|
|
|
 |
T_rex
Motocykl: mam
Imię: Piotr
|
Wysłany: 2010-06-11, 21:22
|
|
|
| Miki72 napisał/a: | Nie mam filmu ale dzi¶ w TVN pokazali jak zdech³o drzewko Kaczyñskiego....
Nie ma za co, ...zasad¼ drzewko ...zobaczymy kiedy uschnie |
|
|
|
 |
Miki72

Motocykl: Ducati Diavel Carbon Red 2011
Imię: Michał
|
Wysłany: 2010-06-11, 21:51
|
|
|
| T_rex napisał/a: | | Miki72 napisał/a: | Nie mam filmu ale dzi¶ w TVN pokazali jak zdech³o drzewko Kaczyñskiego....
Nie ma za co, ...zasad¼ drzewko ...zobaczymy kiedy uschnie |
Kiedys posadzi³em kilka i nie czekaj±c na wynik sp³odzi³em syna i zbudowa³em dom. To w przypadku tego co ukrad³ ksiê¿yc nam nie grozi..... |
_________________ Pozdrawiam
Miki
Jak wsiadasz na moto Twoja dusza wzlatuje w pół drogi do Nieba.Oby jej nie było tam bliżej niż z powrotem do Ciebie
www.motoautostrada.pl |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2010-06-16, 21:08
|
|
|
| Na Korwina Mikeja nie ma kozaka facet moÂże i jest szalony ale przynajmniej powie to co myÂśli nie baczÂąc na konsekwencje, a nie jak reszta tych wypicowanych faÂłszywych peda...Ăłw. |
|
|
|
 |
ElectroOne
People can fly

Motocykl: GSX-R 1000 K9
Imię: Arek
|
Wysłany: 2010-06-16, 23:02
|
|
|
| Na forum motocyklistĂłw nie powinno siĂŞ poruszaĂŚ tematĂłw polityki i religii bo bĂŞdzie zadyma. To jak wtykanie kija w mrowisko albo patyka w gĂłwno. BĂŞdzie ÂśmierdzieĂŚ. Faktycznie jest tak maÂło tematĂłw zwiÂązanych z motocyklami, Âże na forum motocyklowym trzeba pieprzyĂŚ o polityce? Gdzie siĂŞ nie obejrzy to kampania i pier....olenie. MyÂślaÂłem, Âże chociaÂż tutaj bĂŞdzie apolitycznie. GÂłosujĂŞ na Napieralskiego i ch... wszystkim do tego. |
_________________ Owner of the Top Performer 600K6=>1000K7=>1000L0
 |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2010-06-16, 23:07
|
|
|
I jaki z tego wniosek? Religia to jedna z tych rzeczy, ktĂłrÂą powinno siĂŞ zlikwidowaĂŚ bo nie wnosi nic dobrego a tylko dzieli ludzi.
Nawet nie wiem kto to jest napieralski. |
|
|
|
 |
pantherMXR
Speed Princess

Motocykl: yamahama
Imię: Dominika
Wiek: 35 Dołączyła: 05 Kwi 2010 Posty: 100 Skąd: Lędziny / Kraków
|
Wysłany: 2010-06-17, 07:45
|
|
|
| ElectroOne napisał/a: | | Na forum motocyklistĂłw nie powinno siĂŞ |
Duzo rzeczy nie powinno sie robic
| prezesartur napisał/a: | | Nawet nie wiem kto to jest napieralski. |
Napieralski to fajny, mlody, dosc przystojny, inteligetny facet. I nawet mialby moj glos bo widzialabym go w roli prezydenta ale majac perspektywe tego ze Kaczynski wygra bo Komorowskiemu braknie kilku glosow... |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2010-06-17, 08:17
|
|
|
| pantherMXR napisał/a: | | ze Kaczynski wygra bo Komorowskiemu braknie kilku glosow... |
nie zanosi sie na to w pierwszej turze wiec spokojnie mozna glosowac na tych ktorzy nam pasuja. druga tura jest raczej ustawiona i tam mozna powalczyc z pisem. |
|
|
|
 |
ElectroOne
People can fly

Motocykl: GSX-R 1000 K9
Imię: Arek
|
Wysłany: 2010-06-17, 12:30
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | I jaki z tego wniosek? Religia to jedna z tych rzeczy, ktĂłrÂą powinno siĂŞ zlikwidowaĂŚ bo nie wnosi nic dobrego a tylko dzieli ludzi.
|
Wiêc g³osuj na Napieralskiego bo chce przenieœÌ lekcje religii do sal katechetycznych i by³ za wprowadzeniem etyki do szkó³. |
_________________ Owner of the Top Performer 600K6=>1000K7=>1000L0
 |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2010-06-17, 16:16
|
|
|
| Ja od wielu lat nie ogl¹dam TV poza programami tematycznymi wiêc nawet nie wiem co siê dzieje oraz kto jest kto gdy¿ polityka te¿ mnie nie interesuje. Wiem, ¿e ka¿dy i tak na celu ma powiêkszenie prywatnego maj¹tku nie ma siê co oszukiwaÌ na kogo siê nie zag³osuje efekt bêdzie zbli¿ony czyli w¹tpliwy. To co jest mówione podczas kampanii mo¿na tak samo powa¿nie traktowaÌ jak be³kot umieraj¹cego. A TV k³amie na ka¿dym kroku i nie mówiê tego powtarzaj¹c po innych tylko raz widzia³em osobiœcie pewn¹ sytuacjê i ¿eby by³o ciekawiej nie by³a to telewizja prywatna tylko paùstwowa. Ca³y wywiad polega³ na zadaniu pytaù osobie, która wczeœniej otrzyma³a gotowe odpowiedzi na koniec zapytana czy zna sprawê odpowiedzia³a, ¿e coœ widzia³a w internecie ale nie wie w ogóle o co chodzi. Ta jedna sytuacja mi wystarczy³a. A wybory? Co to za ró¿nica kto wygra sk¹d wiemy czy ta ca³a nienawiœÌ nie jest tylko pod publikê a w rzeczywistoœci wszyscy razem siê trzymaj¹ i bawi¹ siê w jeden wielki teatrzyk kukie³kowy tym paùstwem. Jak z walkami wolnej amerykanki gdzie wal¹ siê krzes³ami ale nikomu siê nawet kropla krwi nie poleje. Œwiat to jest jeden wielki fa³sz gdzie tylko kasa jest prawd¹. |
|
|
|
 |
T_rex
Motocykl: mam
Imię: Piotr
|
Wysłany: 2010-06-17, 22:25
|
|
|
| Miki72 napisał/a: |
Kiedys posadziÂłem kilka i nie czekajÂąc na wynik spÂłodziÂłem syna i zbudowaÂłem dom. To w przypadku tego co ukradÂł ksiĂŞÂżyc nam nie grozi..... |
No to ca³kowicie wype³ni³eœ zabobony i przys³owia ludowe , plus aktualne - oplu³eœ PiS , ale choÌbyœ posadzi³ dorodny las dêbowy, to nawet siê nie zbli¿ysz do listy kandytatów na prezydenta. Czyjesz ró¿nicê ? ....a goœciu se zasadzi³ tylko patyk co uschn¹³
PS
Co do pÂłodzenia , to siĂŞ zgadzam , a nawet lubiĂŞ |
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2010-06-20, 15:35
|
|
|
| Rodacy, oddaliÂście juÂż gÂłosy ku lepszej Polsce ? |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2010-06-20, 15:41
|
|
|
| Tak. Ja wyszed³em przed dom i wy³em do ksiê¿yca o lepsz¹ polskê. Myœlê, ¿e mo¿e to odnieœÌ wiêkszy skutek ni¿ wybrane nowe w³adze. |
|
|
|
 |
|
|