|
WYBORY !!! |
| Autor |
Wiadomość |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2010-07-02, 23:46
|
|
|
| KÂładĂŞ laskĂŞ na waszÂą ciszĂŞ wyborczÂą jak i wybory oraz samych kandydatĂłw. Ja bym ich wszystkich postawiÂł pod murem i zagraÂł solĂłwkĂŞ na Ak-47. Nie muszÂą mnie wyrĂŞczaĂŚ mogĂŞ zagraĂŚ osobiÂście. PopieÂłuszkĂŞ robiÂą ÂświĂŞtym a mi nikt gĂłwnianego medalu z muchomorkiem nawet nie da. I to ma byĂŚ normalne? |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2010-07-03, 00:00
|
|
|
| masz jakies zaslugi dla komunistycznej opozycji? |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2010-07-03, 00:29
|
|
|
| JuÂż samo to Âże muszĂŞ czytaĂŚ posty, ktĂłre piszesz zasÂługuje na to by przynajmniej postawiono mi pomnik w jakimÂś 50 tyÂś mieÂście. Czy trzeba wiĂŞcej? |
|
|
|
 |
marcinos [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-07-03, 00:44
|
|
|
dawno tu nie zaglÂądaÂłem
Ja uwa¿am, ¿e prezydentem powinien zostaÌ kaczor nie dla tego, ¿e z nim mi po drodze ale uwa¿am i¿ prezydent i premier (rz¹d) powinni pochodziÌ z ró¿nych opcji politycznych i mimo ró¿niÌ w pogl¹dach powinni umieÌ siê porozumieÌ.
Jak komurski zostanie gÂłowÂą paĂąstwa, PO bĂŞdzie nie do ruszenia i wtedy dopiero zacznÂą siĂŞ machloje i przekrĂŞty bo niby kto ich bĂŞdzie kontrolowaÂł jak wszystko obsadzÂą swoimi ludÂźmi.
A gadanie bronka o jego apolitycznej prezydenturze moÂżna wsadziĂŚ miedzy bajki przecieÂż wiadomo, Âże jak tusek karze tak "hrabia" zrobi.
Co do jego haseÂłka >zgoda buduje< ciÂągle o tym glĂŞdoli ale palikoty, niesioÂły i reszta trupy prowokujÂą i najeÂżdÂżajÂą na Kaczora ile wlezie, wiĂŞc ja siĂŞ pytam gdzie ta zgoda????
Obiecanki cacanki o zniÂżkach dla studentĂłw a wyszÂło, Âże gÂłosowaÂł przeciw ich wprowadzeniu
Koniec bo siê cz³ek ino denerwuje ta polityk¹ ca³¹ |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-07-03, 01:08
|
|
|
marcinos dobrze mĂłwi polac mu Prezes ja mocn trochĂŞ gipsu szkÂła cemetu to Ci ten po mnik:P postawie ale jak siĂŞ z arturem sponiewieracie do nie przytomnoÂści przy jednym stole:) |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2010-07-03, 01:45
|
|
|
| Magik ja tam do ch³opoczyny nic nie mam to on przelewa nie mnie swoje frustracje z sobie tylko wiadomych powodów. Nawet dobrze, ¿e jest bo wymyœla te swoje prze³omowe teorie i dziêki temu jest weso³o. To taki typ zakorzeniony w kulturze rosyjskiej szaleùca chrystusowego ale w gruncie rzeczy ca³kowicie nieszkodliwy. Jest niczym komar jest uci¹¿liwy ale w koùcu to te¿ stworzenie borze chocia¿ w jajo uci¹Ì mo¿e. |
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2010-07-03, 09:23
|
|
|
Tak marcinos, a jakoÂś Jarek siĂŞ zarzekaÂł Âże premierem nie bĂŞdzie gdy Leszek zostanie prezydentem a potem co ? szybko do wÂładzy i dwie kaczki rzÂądziÂły a jak obecnie jest szansa Âże bĂŞdzie dwĂłch z PO rzÂądziĂŚ to juÂż pisowcy i reszta pie*dolÂą, Âże nie ma chu*a i tak byĂŚ nie moÂże
PĂłjdĂŞ zagÂłosowaĂŚ nie Âżeby poprzeĂŚ Komorowskiego tylko przeciwko kaczce. Dobrze wiem co ten pajac bĂŞdzie odpierda*aÂł jak dostanie wÂładze w swoje kacze Âłapy. |
|
|
|
 |
Kuba_Rozpruwacz

Motocykl: SV 650 S
Imię: Jakub
|
Wysłany: 2010-07-03, 09:32
|
|
|
WYBIERAM BRONKA
 |
|
|
|
 |
Kuba_Rozpruwacz

|
Wysłany: 2010-07-03, 09:35
|
|
|
BRONEK TO NIE GRZECH
 |
|
|
|
 |
Kuba_Rozpruwacz

|
Wysłany: 2010-07-03, 09:42
|
|
|
UWAGA: JarosÂław K. ustawia wyniki wyborĂłw
ChociaÂż nawet on WYBIERA BRONKA do negocjacji
 |
|
|
|
 |
Kuba_Rozpruwacz

|
Wysłany: 2010-07-03, 09:46
|
|
|
BRONEK - ZAWSZE POD RĂKÂĄ
 |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2010-07-03, 09:55
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | | Magik ja tam do chÂłopoczyny nic nie mam to on przelewa nie mnie swoje frustracje z sobie tylko wiadomych powodĂłw |
nie traktowal bym tego tak osobiscie - poza tym kto na tym forum by cos pisal gdyby nie nasze "flustracje".
ps. ja zaprojektuje ci ten pomnik - juz widze ten faliczny ksztalt. |
|
|
|
 |
Kuba_Rozpruwacz

|
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2010-07-03, 11:20
|
|
|
| Ar2rM napisał/a: | | ps. ja zaprojektuje ci ten pomnik - juz widze ten faliczny ksztalt. |
Oczywiœcie taka forma jest jak najbardziej wskazana by podkreœliÌ moj¹ niezaprzeczaln¹ mêskoœÌ. Chyba, ¿e ów falliczny kszta³t widzisz nie tylko oczyma wyobraŸni lecz wtedy wolê nie pytaÌ gdzie aktualnie siê znajdujesz. |
|
|
|
 |
marcinos [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-07-03, 18:34
|
|
|
OczywiÂście kolego Brosik WSZYSCY politycy mĂłwiÂą jedno a robiÂą drugie, niestety
MoÂżna zauwaÂżyĂŚ jednak, Âże za rzÂądu pisu, ktĂłry byÂł w koalicji z lpr i samoobrona co jest oczywiÂście ÂżenujÂące nie byÂło zbyt duÂżej moÂżliwoÂści do robienia machloj gdyÂż kaÂżdy koalicjant patrzyÂł drugiemu na rĂŞce. WÂładza byÂła podzielona miĂŞdzy trzy partie.
Inaczej sprawa przedstawia siê dziœ, kiedy to po ma prawie wiêkszoœÌ w sejmie, rz¹d a psl to tylko przystawka kiedy do³o¿ymy do tego prezydenta komurskiego powstaje idealny przepis na szwindel o którym nikt siê nie dowie bo niby jak skoro wszystko jest w recach po
Dziwi mnie rĂłwnieÂż sprawa powoÂłania prezesa nbp, ipn itp uwaÂżam iÂż moÂżna byÂło siĂŞ z tym wstrzymaĂŚ do czasu rozstrzygniĂŞcia wyborĂłw prezydenckich.
W koĂącu kaÂżda z tych instytucji posiada takiego pana jak zastĂŞpca prezesa i jak sama nazwa wskazuje zastĂŞpuje on prezesa gdy ten jest nieobecny.
ZastĂŞpcy spokojnie mogli by swoje obowiÂązki wykonywaĂŚ do czasu wyboru nowego prezydenta.
IdÂźta poÂśmigaĂŚ na moto a nie glĂŞdoliĂŚ o polityce na forum |
|
|
|
 |
|
|