|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Spis powszechny 2011 [Ankieta] |
| Jaką narodowość zdeklarujesz w spisie |
| Narodowość polską |
|
37% |
[ 25 ] |
| Narodowość śląską |
|
38% |
[ 26 ] |
| Narodowość polska - przynależność etniczna śląska |
|
17% |
[ 12 ] |
| Inna narodowość |
|
5% |
[ 4 ] |
|
| Głosowań: 67 |
| Wszystkich Głosów: 67 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
cider30
Motocykl: Suzuki VL 800 (Volusia)
Imię: Darek
Wiek: 46 Dołączył: 31 Sty 2011 Posty: 89 Skąd: Radzionków
|
Wysłany: 2011-02-16, 18:00
|
|
|
BRAVO Giemul, ino tak dali. Popierom. W mamera na dzień dobry aż bydzie puchło. Jak tak idzie łobrażać swoich.
łobrozek zech ci Synku (seniorze) poprawioł |
_________________ Misiu |
| Ostatnio zmieniony przez cider30 2011-02-16, 19:28, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2011-02-16, 18:44
|
|
|
| cider30 napisał/a: | | BRAVO Giemul, ino tak dali. |
cofnij no sie synek do tego posta i łobadej ten maly usmieszek pod tresciom.
to sie nazywo dzołk. |
|
|
|
 |
mayty
100% straight

Motocykl: mały fazer
Imię: Arek
|
Wysłany: 2011-02-16, 20:00
|
|
|
to se róbcie oddzielne państwo Państwo śląskie...co za bzdura xD |
|
|
|
 |
Yogi
Instruktorek

Motocykl: FirekBladek 929
Imię: Łukasz
|
Wysłany: 2011-02-16, 20:58
|
|
|
w tym temacie powiem tyle.
zgadzam sie w 200% z Prezesem masz Artur racje i popieram Cię
Njgdy nie miałem uprzedzeń co do hanysów, ale szlak mnie trafiał jak zaczynali sie z nas Zagłebiaków wyśmiewać, zawsze to oni zaczynali i prowokowali.
Teraz krótka historia. MotoMikołaje 2009 organizacja Śląsk ruszyła pełna parą wszystko pieknie ładnie odwiedzona i obdarowana masa domow dziecka ale wszystkie śląskie, rzaden zagłębiowski. Więc grupka ludzi, Brosik, Adrianna, Ja, Soprano, Marek G ruszyliśmyz akcja organizacji czegoś dla naszych domów dziecka. Efekty super udało sie. Następnie Motomikołaje 2010 śląsk nie dal rady zorganizować imprezy tak jak w zeszłym roku i wszystko legło. za to u nas akcja nabierał rozmachu i co się stało?? Nagle śląsk nie uznający przeciez tak bardzo zagłębia wyciągnoł rączki z pomoca i podepnięciem się pod naszą imprezę i naszą wspólną organizację. Wszystko wypalilo fajnie, ale juz po całej tej imprezie zaczeły się znowu dogadywania zagłębiakom i żarty, to mnie strasznie w Was denerwuje.
zdecydujcie sie wkoncu sami czego chcecie i jak nas traktujecie, bo mam serdecznie w du.. że twój ojciec robił na kopalni i żeś hanys. mój dziadek też robił na kopalni a nawet ją budował tylko ze w sosnowcu a za hanysa sie nie uważa. i nie dogryzał swoim kolega ze slaska ze gorsi |
_________________ Motocyklowa Szkoła Vmax
Szkolenia z zakresu kat. AM, A1, A2, A
Doskonalenie Jazdy
Wyjazdy na tory wyścigowe Polska, Europa
Sosnowiec - Zagórze
Braci Mieroszewskich 124 teren Expo Silesia
www.oskvmax.pl
www.facebook.pl/oskvmax
 |
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
Motocykl: virago 535 '96, Yamaha YZF 600R thundercat
Imię: Ewa
|
Wysłany: 2011-02-16, 21:03
|
|
|
| EeeeeeeeeeYogi bo to nasz narodowa cecha tak dopier.......... każdemu, czy to gorol, hanys czy inny. Ja już dawno zdążyłam się przyzwyczajić, że wszędzie są ludzie i ludziska więc żyję dalej i daję, żyć innym. Mam kontakt ze Ślązakami i nie marudzę choć trudno się do nich zbliżyć ale jak poznają to serca na dłoni oddadzą, więc przestańcie się dochodzić i robić sztuczną granicę a zacznijcie wreszcie cieszyć się z życia. O! i tyle mam do po3wiedzenia. |
|
|
|
 |
Yogi
Instruktorek

|
Wysłany: 2011-02-16, 21:10
|
|
|
| soprano napisał/a: | | EeeeeeeeeeYogi bo to nasz narodowa cecha tak dopier.......... każdemu, czy to gorol, hanys czy inny. Ja już dawno zdążyłam się przyzwyczajić, że wszędzie są ludzie i ludziska więc żyję dalej i daję, żyć innym. Mam kontakt ze Ślązakami i nie marudzę choć trudno się do nich zbliżyć ale jak poznają to serca na dłoni oddadzą, więc przestańcie się dochodzić i robić sztuczną granicę a zacznijcie wreszcie cieszyć się z życia. O! i tyle mam do po3wiedzenia. |
Ewa tylko ja tych granic nie uznaje i lubie slązakow znam kilku i naprawde fajne chopy ale co z tego jak mnie krew zalewa jak jeden madry z drugim zaczyna swoje wywody nad wyższością |
Doskonalenie Jazdy
Sosnowiec - Zagórze
www.oskvmax.pl
www.facebook.pl/oskvmax
 |
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
|
Wysłany: 2011-02-16, 21:12
|
|
|
| Tego nie przeskoczymy chyba, że ubijesz na śmierć. Ja to zlewam gęstym moczem i robię swoje. Może kiedyś ktoś w końcu zrozumie, że jesteśmy tylko ludźmi a skąd? to nieważne. |
|
|
|
 |
Yogi
Instruktorek

|
Wysłany: 2011-02-16, 21:14
|
|
|
| soprano napisał/a: | | Tego nie przeskoczymy chyba, że ubijesz na śmierć. Ja to zlewam gęstym moczem i robię swoje. Może kiedyś ktoś w końcu zrozumie, że jesteśmy tylko ludźmi a skąd? to nieważne. |
o tuż to |
Doskonalenie Jazdy
Sosnowiec - Zagórze
www.oskvmax.pl
www.facebook.pl/oskvmax
 |
|
|
|
 |
giemul

Motocykl: najlepszy na forum
Imię: NEO
|
Wysłany: 2011-02-16, 21:16
|
|
|
Bić Gorola ! Zagłembiok twój wróg ! Oberszlejzen uber alles !
ps.właśnie dla tego nie jestem patriotą . To się zaczyna na etapie bloków ( my z tego , wy z tamtego ) , a kończy na wojnach religijnych . Co za różnica , czy z Zabrza czy z Sosnowca ? Co za różnica czy z Śląska czy z Warszawy ? Co za różnica czy z Polski czy z Niemiec ? CO za różnica czy z Europy czy z Azji Ano , ja tam myślę , że żadna . Ale żeby tak myśleli wszyscy ludzie , musi być "ruch w interesie" . Ruszam się trochę tu i tam i widzę że ci co się przemieszczają po świecie są o 1.000.000 % bardziej tolerancyjni niż ci co siedzą w domu i ograniczają się do swojego ogródka .
Więc skończcie te wojenki ! Wsiadać na motorsy i świat zwiedzać , a nie pierdolić o dupie Maryny ! Bo nic tak nie otwiera oczu jak turystyka . Zacznij od Słowacji czy Czech bo to jest rzut beretem , wystarczy decyzja i jedziesz ! Reszta przyjdzie z czasem sama . |
|
 |
Yogi
Instruktorek

|
Wysłany: 2011-02-16, 21:27
|
|
|
| giemul napisał/a: | Bić Gorola ! Zagłembiok twój wróg ! Oberszlejzen uber alles !
ps.właśnie dla tego nie jestem patriotą . To się zaczyna na etapie bloków ( my z tego , wy z tamtego ) , a kończy na wojnach religijnych . Co za różnica , czy z Zabrza czy z Sosnowca ? Co za różnica czy z Śląska czy z Warszawy ? Co za różnica czy z Polski czy z Niemiec ? CO za różnica czy z Europy czy z Azji Ano , ja tam myślę , że żadna . Ale żeby tak myśleli wszyscy ludzie , musi być "ruch w interesie" . Ruszam się trochę tu i tam i widzę że ci co się przemieszczają po świecie są o 1.000.000 % bardziej tolerancyjni niż ci co siedzą w domu i ograniczają się do swojego ogródka .
Więc skończcie te wojenki ! Wsiadać na motorsy i świat zwiedzać , a nie pierdolić o dupie Maryny ! Bo nic tak nie otwiera oczu jak turystyka . Zacznij od Słowacji czy Czech bo to jest rzut beretem , wystarczy decyzja i jedziesz ! Reszta przyjdzie z czasem sama . |
|
Doskonalenie Jazdy
Sosnowiec - Zagórze
www.oskvmax.pl
www.facebook.pl/oskvmax
 |
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
|
Wysłany: 2011-02-16, 21:29
|
|
|
|
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-02-16, 21:49
|
|
|
Mam dokładnie to samo zdanie co giemul i jestem zwolennikiem globalizacji dlatego też nie jestem patriotą bo to pierwszy krok do poróżniania ludzi na tle terytorialnym. Oczywiście religia jaka by nie była jest jeszcze gorsza gdyż powoduje podziały na niewymiernej płaszczyźnie bez względu na terytorium, język, wiek. Wszystkie czynniki powodujące potencjalne podziały powinny być eliminowane z życia.
P.S. Bij hanysa...!
Dlaczego?
Profilaktycznie. |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-02-16, 21:56
|
|
|
nie przyłączam sie do waszych haseł o równości i braterstwie, bo ja po staropolsku i chrzescijańsku nie cierpie tradycyjnie niemców, ruskich i żydów.
aha, i cyklistów |
|
|
|
 |
giemul

Motocykl: najlepszy na forum
Imię: NEO
|
Wysłany: 2011-02-16, 22:10
|
|
|
no a ja Zenoo , z racji posiadanego sprzęta , miejsca urodzenia i przekonań , nienawidzę kolesi z leciwymyróżowymyhondziawamy . Toż to zakała ludzkości . BIJ ! ZABIJ ! !
|
| Ostatnio zmieniony przez giemul 2011-02-16, 22:32, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
cider30
Motocykl: Suzuki VL 800 (Volusia)
Imię: Darek
Wiek: 46 Dołączył: 31 Sty 2011 Posty: 89 Skąd: Radzionków
|
Wysłany: 2011-02-16, 22:14
|
|
|
| zenoo napisał/a: | bo ja po staropolsku i chrzescijańsku nie cierpie tradycyjnie niemców, ruskich i żydów.
aha, i cyklistów |
cholernie po chrześcijańsku. Tyś chyba wartości pomylił |
_________________ Misiu |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |