|
Spis powszechny 2011 [Ankieta] |
| Jaką narodowość zdeklarujesz w spisie |
| Narodowość polską |
|
37% |
[ 25 ] |
| Narodowość śląską |
|
38% |
[ 26 ] |
| Narodowość polska - przynależność etniczna śląska |
|
17% |
[ 12 ] |
| Inna narodowość |
|
5% |
[ 4 ] |
|
| Głosowań: 67 |
| Wszystkich Głosów: 67 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
T_rex
Motocykl: mam
Imię: Piotr
|
Wysłany: 2011-02-12, 22:11
|
|
|
| cider30 napisał/a: | Więc T...rex, opłaciłoby ci się?????
|
Nie widzę sensu odpowiadać tobie w tym temacie , jak ty nawet nie potrafisz czyjegoś nicka poprawnie napisać. |
|
|
|
 |
swistak
Forumowy ślusarz

Motocykl: kilofaza
Imię: swistak
|
Wysłany: 2011-02-12, 22:27
|
|
|
| manka napisał/a: | | swistak napisał/a: | | Jestem za wyjebaniem W-wy z w pizdu z obrotu. | buhahaaa.. dobre | prezesartur napisał/a: | | kaszubami | też miałam...łooo co to za fajne gościnne ludzie....
A ja jest w takim razie krojcok rodzice scyzoryki, a ja hanys
Ale czuje się slązaczka |
Ty sie laska nie przejmuj pierdołami.
liczy sie .......no....
Byle do życia jesteś to już wystarczy. Toś jest ślązaczek prosty i ważne bezpośredni. |
_________________ A swistak siedzi....
Swistak już nie siedzi ....!!!!
Swistak już "CENZURA" !!:) Woohhhaaa
http://www.motorybnik.pun.pl
przeróbka twojego wydechu - 732252302
FB lux motometale
 |
|
|
|
 |
cider30
Motocykl: Suzuki VL 800 (Volusia)
Imię: Darek
Wiek: 46 Dołączył: 31 Sty 2011 Posty: 89 Skąd: Radzionków
|
Wysłany: 2011-02-12, 22:49
|
|
|
| T_rex napisał/a: | cider30 napisał/a:
Więc T...rex, opłaciłoby ci się?????
Nie widzę sensu odpowiadać tobie w tym temacie , jak ty nawet nie potrafisz czyjegoś nicka poprawnie napisać. |
No no. Jak sie pierdoły pocisko i nie wie co napisać (a wcześniej pomyśleć) to najlepiej spasować. Współczucia, bo ino tyla moga Ci posłać. Choć i to chyba za dużo
ps. poprawiłem, żeby Cię Ego nie przygniotło |
_________________ Misiu |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-02-12, 23:17
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | | Stean miałem do czynienia z kaszubami i ślązacy w porównaniu do nich to chamy. Ślązacy i krakowiacy jedni i drudzy z jakąś manią wyższości. Kaszubów i górali za to wole. | prezes zazdrość to straszna rzecz zwłaszcza żeś ani z zagłębia ani ze śląska a tak serio to nie wiem co Ty widzisz za manie wielkości w skazakach? Ja nie zauważyłem ale ja jestem ślązakiem Co do kaszebów to oprócz problemów z dogadaniem to ok Natomiast górale to jest chciwa wredna fałszywa nacja mając wszystkich innych za naiwnych głupków Ta opinia nie powstała z jednorazowej styczności z ta nacja Co do obywatelstwa to wszyscy mamy te same Natomiast narodowość to inna sprawa skoro ślązacy mają swój język swoją kulturę to i narodowość się należy Tak jak wszystkim innym czy to kurpie czy inne gady hehe |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-02-12, 23:39
|
|
|
| Magik to grypsujący w więzieniach też mają swoją narodowość tak ? |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-02-13, 00:19
|
|
|
| nie bo oni nie mają przynależności terytorialnej nie mają swojego miejsca na świecie mówiąc prościej poza tym raczej ze względów społeczno historycznych mogą stanowić co najwyżej grupę społeczną jak taksówkarze no chyba żeby się uprzeć i potraktować ich jak cyganów ale raczej ze względów na czynniki wewnętrzne i środowiskowe to jest grupa społeczna |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-02-13, 00:31
|
|
|
| giemul napisał/a: | | a ja w dupie mam ich spisy ! Jak państwo zacznie mnie traktować jak obywatela , to ja zacznę podchodzić poważnie do swoich obowiązków , bo na razie to jest kiepsko . |
też uważam, ze narodowośc "inna" jest ok |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2011-02-13, 04:09
|
|
|
| magik napisał/a: | | nie bo oni nie mają przynależności terytorialnej nie mają swojego miejsca na świecie mówiąc prościej poza tym raczej ze względów społeczno historycznych mogą stanowić co najwyżej grupę społeczną jak taksówkarze no chyba żeby się uprzeć i potraktować ich jak cyganów ale raczej ze względów na czynniki wewnętrzne i środowiskowe to jest grupa społeczna |
Magik oni mają silniejszą przynależność terytorialną niż ktokolwiek inny niektórzy potrafią przynależeć do jednego miejsca 25 lat a inni nawet całe życie. |
|
|
|
 |
defQ

Motocykl: Żółta ZX-6rrrrr
Imię: Łukaszek :P
|
Wysłany: 2011-02-13, 08:12
|
|
|
btw. sa tam ograniczenia w wymyslaniu przynaleznosci ? czy moge sobie naprzyklad powiedziec ze jestem wyznawca JEDI ? tudziez Mometu Obrotowego |
|
 |
T_rex
Motocykl: mam
Imię: Piotr
|
Wysłany: 2011-02-13, 10:58
|
|
|
| cider30 napisał/a: |
2400 to zaokrąglona kwota admistracyjna i postępowania administracyjnego a sama kara w tym spisie może sięgnąć nawet do 15 tyś. Widziałem już tabelę i wyliczenia wraz z procesem postępowania egzekucyjnego. Więc T_rex, opłaciłoby ci się?????
|
Stary, aleś mnie wystraszył tą kara 15 tyś, ...zasrałem sobie spodnie, ale nic to, ubieram czarny garnitur /ten na ostateczną chwilę/ i zaczynam czuwać przy otwartych drzwiach aby godnie przyjąć rachmistrza a i jeszcze przed domem tabliczki wystawiłem "zapraszam czcigodnych rachmistrzów"
Zapisz się może do PiSu tam ostatnio coraz mniej członków, ...do straszenia ludzi karami.
| Cytat: | No no no. Nic nowego. na forum bohaterstwo jak widać kwitnie a rzeczywistość drastycznie inna.
|
No rzeczywiście wielkie bohaterstwo , pokazać dupę rachmistrzowi |
|
|
|
 |
Stean
Ślązak

Motocykl: ZX6R '98
Imię: Dawid
|
Wysłany: 2011-02-13, 11:20
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | | Magik to grypsujący w więzieniach też mają swoją narodowość tak ? |
http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%9Al%C4%85sk
Troszke tego jest ale mam nadzieje, że pozwoli Ci to obiektywnie spojrzeć na sprawe
Natomiast pierwsze słowa jak dobrze pamiętam zapisane po Śląsku ( 3 nazwy miast ) były zapisane w IX wieku.
Narodowość śląska jest uznawana w Czechach, ba nawet w godle mają orła śląskiego... |
_________________ Pozdrawiam
 |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2011-02-13, 13:29
|
|
|
Stean,
moze nie na temat ale pozdrow kretyna z waszego ruchu ktory na kladce dla pieszych nad dtś w chorzowie napisal sprajem "autonomia dla slaska" na calej rozpietosci. naprawde zyskaliscie tym. |
|
|
|
 |
cider30
Motocykl: Suzuki VL 800 (Volusia)
Imię: Darek
Wiek: 46 Dołączył: 31 Sty 2011 Posty: 89 Skąd: Radzionków
|
Wysłany: 2011-02-13, 14:31
|
|
|
Kolega trzy posty wyżej. DNO jak widać
ps.kultura tryska z pyska co? |
_________________ Misiu |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2011-02-13, 15:27
|
|
|
| Ten Śląsk w Polsce to tak Czeczenia w Rosji, żeby się to tylko kiedyś podobnie nie skończyło. |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-02-13, 15:33
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | | Ten Śląsk w Polsce to tak Czeczenia w Rosji, żeby się to tylko kiedyś podobnie nie skończyło. | taa jak czeczenia a moze jak czechy i słowaćja albo jugosławia |
|
|
|
 |
|
|