|
Muza, niekoniecznie na moto ;) |
| Autor |
Wiadomość |
zeno [Usunięty]
|
|
|
|
 |
uzi68 [Usunięty]
|
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-06-16, 00:52
|
|
|
A ktĂł pamieta takie starocie w sensie oryginaÂły
1
2
polecam
i na koniec mĂłj ulubiony kawalek tegoÂż artysty
Johnny Cash |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2010-06-16, 02:14
|
|
|
Magik dziwny ten Faun i Celtic Dreams ale tej rudej to bym tÂą kiecĂŞ narzuciÂł na gÂłowicĂŞ i tak jÂą kÂładÂł aÂż by te swoje obelelejlo altem ÂśpiewaÂła.
W ogĂłle to macie jakieÂś wypaczone gusta.
Ja lubiê du¿o gatunków co nie oznacza ¿e ka¿dy zespó³ czy kawa³ek. To czêœÌ ogólnego przekroju z nastawieniem na melodiê:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
To teÂż lubiĂŞ bo czujĂŞ siĂŞ jakby to byÂła piosenka o mnie:
1
i wÂłoska wersja:
2 |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
|
|
|
 |
pogan

Motocykl: Yamaha Vmax, HD Electra
Imię: Mariusz
|
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2010-06-16, 20:39
|
|
|
Nie powiem pogan ci bukkake daj¹ radê. Dla mnie tam czeskie kapele egzotyczne nie s¹ s³ucham i czeskiej muzyki i francuskiej i rosyjskiej tyle, ¿e u nas ma³o popularna i ciê¿ko coœ znaleŸÌ nie znaj¹c jêzyka.
Np. Кирпичи ma parĂŞ fajnych kawaÂłkĂłw
1
2
3 |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-06-20, 23:48
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | Magik dziwny ten Faun i Celtic Dreams ale tej rudej to bym tÂą kiecĂŞ narzuciÂł na gÂłowicĂŞ i tak jÂą kÂładÂł aÂż by te swoje obelelejlo altem ÂśpiewaÂła.
W ogĂłle to macie jakieÂś wypaczone gusta.
|
mnie tam sie podoba ogolnie z kaÂżdej muzy Âłowie coÂś dla siebie choc i tak zawsze piersze na liscie bedzie reggae i hipfop (w koĂącu ta muza rosÂła razem ze mna teraz to shit ale kiedys - nie waÂżne) a ruda caÂłkiem gryfna :D:D:D:D szloby posprawdzaĂŚ jakie to dÂżwieki wydaje z siebie
aco do gustĂłw to ponoĂŚ o nich sie nie dyskutuje ale skoro juz poruszyleÂś ten temat to przyznam sie bez bicia ze moge miec bardzo spaczony gust mnie to ne wdi
Co do naszych poludniowych sÂąsiadĂłw to czeski hiphop kÂładzie na kolana z reszta metal tez jest dobry taka muza i ich jĂŞzyk boki zrywac <lol>
dobra kolejnych pare ciekawostek ktĂłre mi sie przypomnialy a jesli ktoÂś zna to sobie przypomni razem ze mna
Sirenia - The Other Side
Skyforger - O kai saulutė tekėjo
within temptation mother earth
Fidelius - Andro
Corvus Corax - Hymnus Cantica
Corvus Corax-Is Nomine Vacans
Corvus Corax - Dulcissima
to narazie tyle a teraz coÂś na pobudzenie tematu mianowicie porusze temat religijny ale to sie aÂż prosi Âżeby wspomnieĂŚ i o takiej muzyce tym bardziej Âże znam ludzi i ksiedza ktĂłry zgodziÂł sie na wykonanie tego w koÂściele, a ludzie ogolnie zrobili zarÂąbista metalawÂą oprawe do mszy szkoda ze nie mam nagrania ale to powinno dac obraz......
Pneuma - Ojcze nasz
a teraz teÂż ciezki temamt moÂże troche inny bo patriotyzm jak kto woli ja tam wole lokalny ale tu chlopaki od nas ze ÂślÂąska wiec ale kawalek teÂż zarÂąbisty
FORTECA - Elegia o ...(ChÂłopcu polskim) |
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
|
|
|
 |
emil

Motocykl: motocykl
Imię: lucek
Wiek: 112 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 3698 Skąd: somalia
|
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
|
|
|
 |
emil

|
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-06-21, 21:12
|
|
|
kata znam nawet mam pare albumĂłw choĂŚ fanem nie jestem
| emil napisał/a: | http://www.youtube.com/wa...feature=related
a to ktoÂś zna? |
no ja tego nie znam emil ale za to to mi przypomniaÂło o pewnym poÂłaczeniu muzyki elektronicznej z elemeĂŞtami metalu :D:D polecam jako ciekawostke
Herrschaft - Human Soul |
|
|
|
 |
emil

|
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|