|
Mniej lub bardziej istotne szczegóły dotyczące plecakowania |
| Autor |
Wiadomość |
street_angel
Motocykl: xxx
Imię: xxx
|
Wysłany: 2011-04-07, 14:36
|
|
|
| linka90 napisał/a: | | street_angel napisał/a: | | bo wszyscy którzy mają sprzęt to są zajęci |
nie wszyscy ;D |
pokaż mi takiego, który ma sprzęt i jest wolny chociaż z drugiej strony nawet pies z kulawa noga na mnie nie spojrzy |
|
|
|
 |
Arkadius

Motocykl: 954
Imię: Arek
Wiek: 37 Dołączył: 30 Lis 2010 Posty: 550 Skąd: Leszczyny
|
Wysłany: 2011-04-07, 14:51
|
|
|
| mikasa92 napisał/a: | fakt, żaden facet nie miał w pasji moto, siatkówki i nie był humanistą |
Ja mam pasję do moto, grałem swego czasu w siatkę i do dziś grywam jak tylko jest okazja (w tym plażówka) i kończę Politechnikę więc do humanizmu mi daleko
| street_angel napisał/a: | pokaż mi takiego, który ma sprzęt i jest wolny |
Honda CBR 600 F4 w garażu, stan cywilny - kawaler
ALE żeby nie było - to nie jest ogłoszenie matrymonialne Dowodzę jedynie tego że SĄ i tacy |
|
|
|
 |
august

Motocykl: zx6r
Imię: Adrian
Wiek: 36 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 267 Skąd: Oświęcim/Gliwice
|
Wysłany: 2011-04-07, 15:10
|
|
|
| linka90 napisał/a: | zostawić was na jeden dzień.... ło matko;D
| street_angel napisał/a: | | bo wszyscy którzy mają sprzęt to są zajęci |
nie wszyscy ;D |
zazwyczaj są zajęci przez sprzęt.W dodatku większość kobiet nie chce aby ich luby uprawiał tak niebezpieczne hobby i prędzej czy później jeżeli kobieta nie jest motocyklistka to bedzie nakłaniać do sprzedaży. |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-04-07, 15:26
|
|
|
| street_angel napisał/a: |
pokaż mi takiego, który ma sprzęt i jest wolny chociaż z drugiej strony nawet pies z kulawa noga na mnie nie spojrzy |
jakbyś walnęła fotę to by sie zmieniło |
|
|
|
 |
Reaper
inszallah

Motocykl: Yamamoto 600R
Imię: Przemek
Wiek: 37 Dołączył: 19 Gru 2010 Posty: 941 Skąd: Tarnowskie Góry
|
Wysłany: 2011-04-07, 15:51
|
|
|
Jam też wolny, taki elektron skaczący z miejsca w miejsce i humanista, dzięki czemu będę mógł sprzedawać na kasie w biedronce
zeno już wrzucała swoją fote, tylko taką z boku |
_________________ Motocykl to największy wibrator jaki możesz wsadzić kobiecie między nogi |
|
|
|
 |
mikasa92

Motocykl: er-5
Imię: Monika
|
Wysłany: 2011-04-07, 16:28
|
|
|
| Przemo napisał/a: | i humanista, dzięki czemu będę mógł sprzedawać na kasie w biedronce
|
dzięki, miła perspektywa przede mną |
|
|
|
 |
mikasa92

|
Wysłany: 2011-04-07, 16:29
|
|
|
| august napisał/a: | | zazwyczaj są zajęci przez sprzęt.W dodatku większość kobiet nie chce aby ich luby uprawiał tak niebezpieczne hobby i prędzej czy później jeżeli kobieta nie jest motocyklistka to bedzie nakłaniać do sprzedaży. |
po co zakazywać komuś tego, co kocha? |
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
Motocykl: virago 535 '96, Yamaha YZF 600R thundercat
Imię: Ewa
|
Wysłany: 2011-04-07, 17:00
|
|
|
mikasa92, musisz być jeszcze bardzo młoda skoro nie rozumiesz.............przychodzi w związku/małżeństwie taki czas, że facet zaczyna częściej przesiadywać w garażu z moto albo wyjeżdżać niby z kolegami więc jedynym sposobem aby siedział w domu przy żonie to wymusić na nim aby sprzedał zabawkę
Chociaż prawda jest taka, że facet bez hobby albo pasji to najczęściej kapeć z piwem i pilotem. |
|
|
|
 |
mikasa92

|
Wysłany: 2011-04-07, 17:08
|
|
|
| soprano napisał/a: | mikasa92, musisz być jeszcze bardzo młoda skoro nie rozumiesz.............przychodzi w związku/małżeństwie taki czas, że facet zaczyna częściej przesiadywać w garażu z moto albo wyjeżdżać niby z kolegami więc jedynym sposobem aby siedział w domu przy żonie to wymusić na nim aby sprzedał zabawkę
Chociaż prawda jest taka, że facet bez hobby albo pasji to najczęściej kapeć z piwem i pilotem. |
nie no, ja to doskonale rozumiem
tylko postawiłam takie retoryczne pytanie, bo z dwojga złego [kapeć z piwem... vs motocyklista] lepiej w tę stronę
sama uwielbiam jeździć, więc nie chciałabym pozbawiać bliskiej mi osoby tej frajdy |
|
|
|
 |
Reaper
inszallah

|
Wysłany: 2011-04-07, 18:31
|
|
|
| mikasa92 napisał/a: | dzięki, miła perspektywa przede mną |
Nie widziałaś o tym ... jeśli studiujesz np. socjologie lub politologie to pozostaje pożyczyć szczęścia i fantazji bo po tych dwóch kierunkach bezrobocie jest największe
Miałem okazje zawitać na kilku kier humanistycznych i mogę powiedzieć, że jedynym ratunkiem po licencjacie są uzupy na akademii ekonomicznej, no ale od przyszłego roku "kapa" bo drugi kierunek będzie płatny dzięki bogusiowi |
_________________ Motocykl to największy wibrator jaki możesz wsadzić kobiecie między nogi |
|
|
|
 |
mikasa92

|
Wysłany: 2011-04-07, 18:55
|
|
|
Przemo, wiedzieć wiedziałam, bo teraz wszyscy mają iść na politechnikę i być super matematykiem albo informatykiem... ijaaaasne
ale jednak, żeby do czegoś dojść trzeba też samemu coś zrobić
póki co, nie studiuję, ale usilnie uczę się do matury by później wybrać się na UE w Katowicach |
_________________ "...żyj, bo to co mija, to już Twoja własna strata." |
|
|
|
 |
Reaper
inszallah

|
Wysłany: 2011-04-07, 19:24
|
|
|
UE bleee ...UE niszczy ludzi i im w głowach przewraca , lepiej iść tam na uzupy |
|
|
|
 |
street_angel
Motocykl: xxx
Imię: xxx
|
Wysłany: 2011-04-07, 19:31
|
|
|
trzech wolnych mamy suuuuuuuuuuuuuuper
co do związku/małżeństwa to jakby mi facet kazał wybrać sprzęt albo juz by nie musiał dokańczać zdania
| mikasa92 napisał/a: | | bo teraz wszyscy mają iść na politechnikę i być super matematykiem albo informatykiem... |
chyba że się znajdziesz na liście dziekana/rektora (nie wiem kto tą liste tworzył) osób do skreślenia, to wszystkie plany biorą w łeb , a tak szczerze mówiąc jak dziewczyna nie ma mocnej psychiki to niech się nawet nie wybiera na mechaniczny kierunek, z doświadczenia odradzam |
|
|
|
 |
mikasa92

|
Wysłany: 2011-04-07, 19:35
|
|
|
| Przemo napisał/a: | UE bleee ...UE niszczy ludzi i im w głowach przewraca , lepiej iść tam na uzupy |
zaryzykuję wolę to niż polonistykę na UŚ |
|
|
|
 |
mikasa92

|
Wysłany: 2011-04-07, 19:38
|
|
|
| street_angel napisał/a: | trzech wolnych mamy suuuuuuuuuuuuuuper
co do związku/małżeństwa to jakby mi facet kazał wybrać sprzęt albo juz by nie musiał dokańczać zdania
| mikasa92 napisał/a: | | bo teraz wszyscy mają iść na politechnikę i być super matematykiem albo informatykiem... |
chyba że się znajdziesz na liście dziekana/rektora (nie wiem kto tą liste tworzył) osób do skreślenia, to wszystkie plany biorą w łeb , a tak szczerze mówiąc jak dziewczyna nie ma mocnej psychiki to niech się nawet nie wybiera na mechaniczny kierunek, z doświadczenia odradzam |
wiesz co? ja w ogóle w stronę technicznych uczelni nie patrzę, bo mnie tam nawet nie wpuszczą
co z tego, że mam rozszerzenie z maty
wolę pisać |
|
|
|
 |
|
|