|
Mniej lub bardziej istotne szczegóły dotyczące plecakowania |
| Autor |
Wiadomość |
august

Motocykl: zx6r
Imię: Adrian
Wiek: 36 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 267 Skąd: Oświęcim/Gliwice
|
Wysłany: 2011-04-06, 22:34
|
|
|
od razu umiejscawia,kobieta gotuje obiady zajmuje się domem(tutaj oczywiście pomoc ze strony faceta) oraz wydaje polecenia co nalezy w domu zrobić,ponieważ z racji drzemiącej w nas bestii zwanej leniwcem czasami nie wykazujemy inwencji twórczej .Z drugiej strony to są stereotypy.Mieszkam połowę tygodnia w mieszkaniu w Gliwicach,tutaj za mnie nikt nie gotuje i nie sprząta umiejętności i nawyki w postaci utrzymywania "porządku" i całej reszty z tym związanej pozostana i się kiedyś przydadzą .Jednak jak kobieta cały czas w domu siedzi to staje się z czasem kurą domową a to już jest niedobre. |
|
|
|
 |
kitana

Motocykl: brak:-(
Imię: Patrycja
|
Wysłany: 2011-04-06, 22:39
|
|
|
Mikasa jestem tego samego zdania |
|
|
|
 |
street_angel
Motocykl: xxx
Imię: xxx
|
Wysłany: 2011-04-06, 22:41
|
|
|
| kitana napisał/a: | Niestety facetów całe życie trzeba ustawiać ech... |
wybaczcie drogie panie, ale z tym się nie zgodzę
ozon teraz za karę tak raz siostry nie wieź na przejażdżkę od razu zacznie inaczej śpiewać (chyba mi się oberwie od dziewczyn, ale to już moja taka natura, mam słabość do facetów ) |
|
|
|
 |
Arkadius

Motocykl: 954
Imię: Arek
Wiek: 37 Dołączył: 30 Lis 2010 Posty: 550 Skąd: Leszczyny
|
Wysłany: 2011-04-06, 22:45
|
|
|
3/4 z Was na facetów najeżdża a tak po prawdzie co Wy byście bez nas robiły na tym świecie..? |
|
|
|
 |
august

|
Wysłany: 2011-04-06, 22:45
|
|
|
| kitana napisał/a: | Mikasa a najlepsze jest wtedy jak nie daj Boże kobieta ma swoje zdanie i potrafi Sobie w życiu poradzić to wtedy jest bunt i fochy |
Od strzelania fochami to są kobiety,nam ego wtedy maleje ;p
Tak na poważnie zdarza się to dość często,ale trzeba z tym jakoś żyć oraz znaleźć złoty środek.Chociaż przy dzisiejszym stylu życia wszystko się wyrównało. |
|
|
|
 |
mikasa92

Motocykl: er-5
Imię: Monika
|
Wysłany: 2011-04-06, 22:46
|
|
|
| august napisał/a: | od razu umiejscawia,kobieta gotuje obiady zajmuje się domem(tutaj oczywiście pomoc ze strony faceta) oraz wydaje polecenia co nalezy w domu zrobić,ponieważ z racji drzemiącej w nas bestii zwanej leniwcem czasami nie wykazujemy inwencji twórczej .Z drugiej strony to są stereotypy.Mieszkam połowę tygodnia w mieszkaniu w Gliwicach,tutaj za mnie nikt nie gotuje i nie sprząta umiejętności i nawyki w postaci utrzymywania "porządku" i całej reszty z tym związanej pozostana i się kiedyś przydadzą .Jednak jak kobieta cały czas w domu siedzi to staje się z czasem kurą domową a to już jest niedobre. |
no proszę, nie tego się spodziewałam
racja, to są stereotypy, tylko dlaczego one się tak sprawdzają? a jeśli nawet nie są prawdziwe, to może w 2 przypadkach na tysiąc... niestety
co do samodzielnego mieszkania, dobra szkoła. ale prawda jest taka, że ta antyteza, której użyłeś ["bestia leniwiec" - nowy gatunek ], może się ujawnić w najmniej oczekiwanym momencie, bo jednak ktoś to wszystko musi robić (sprzątać, gotować etc.) a we współczesnym świecie kobiety też chcą rozwoju zawodowego, kariery... |
|
|
|
 |
mikasa92

|
Wysłany: 2011-04-06, 22:47
|
|
|
| august napisał/a: | | Chociaż przy dzisiejszym stylu życia wszystko się wyrównało. |
no i sam widzisz |
|
|
|
 |
mikasa92

|
Wysłany: 2011-04-06, 22:48
|
|
|
| kitana napisał/a: | Mikasa jestem tego samego zdania |
jak miło |
|
|
|
 |
august

|
Wysłany: 2011-04-06, 22:49
|
|
|
| mikasa92 napisał/a: | we współczesnym świecie kobiety też chcą rozwoju zawodowego, kariery... |
Ja im tego nie bronie,powiedzmy,że mam swoje ugruntowane poglądy na ten temat i to nie jest dział na te rozmowy |
| Ostatnio zmieniony przez august 2011-04-06, 22:51, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Arkadius

|
Wysłany: 2011-04-06, 22:49
|
|
|
Ludzie... idźcie spać! Znowu jutro się zacznie narzekanie ile to trzeba nadrabiać przez was street_angel ciekawa ta Twoja ostatnia wypowiedź.. ;> |
|
|
|
 |
street_angel
Motocykl: xxx
Imię: xxx
|
Wysłany: 2011-04-06, 22:52
|
|
|
nie pójdę spać do puki nie zrobię 2prac na projektowanie, zadanie na konst. bud. i jeszcze muszę się nauczyć na jutrzejszy test z kursu zajebiście się noc zapowiada
a dzięki arkadius zazwyczaj/zawsze trzymam stronę facetów |
|
|
|
 |
august

|
Wysłany: 2011-04-06, 22:53
|
|
|
| Arkadius napisał/a: | Ludzie... idźcie spać! Znowu jutro się zacznie narzekanie ile to trzeba nadrabiać przez was street_angel ciekawa ta Twoja ostatnia wypowiedź.. ;> |
Będzie trzeba się już powoli wybrać,szczególnie,ze na 8 laborki a muszę jeszcze rano skoczyć do sklepu po zakupy na pieczywo ;]
Btw street_angel ta słabość i wkładanie jakoś mnie dziwnie teraz nachodza |
| Ostatnio zmieniony przez august 2011-04-06, 22:55, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
mikasa92

|
Wysłany: 2011-04-06, 22:53
|
|
|
street_angel, moja droga, łaski mi nie zrobi jak nie będzie wycieczki - nie będzie kasy na benzynę
i mam go w garści :]
oberwać Ci się nie oberwie, ale z tego co widzę, zarówno kitana jak i ja, jesteśmy cięte na facetów Arkadius, 3/4 z Was najeżdża na kobiety i oczekuje tylko ładnej buźki. a tak po prawdzie, co Wy zrobilibyście bez nas? |
_________________ "...żyj, bo to co mija, to już Twoja własna strata." |
|
|
|
 |
mikasa92

|
Wysłany: 2011-04-06, 22:55
|
|
|
| august napisał/a: |
Ja im tego nie bronie,powiedzmy,że mam swoje ugruntowane poglądy na ten temat i to nie jest dział na te rozmowy |
no fakt, miało być o czymś innym, ale jakoś tak samo wyszło |
|
|
|
 |
Arkadius

|
Wysłany: 2011-04-06, 22:56
|
|
|
| Cytat: | Btw street_angel ta słabość i wkładanie jakoś mnie dziwnie teraz nachodza |
O to to! Też tak doszukuję się "głębszego sensu" w tym wszystkim ale wolę nie wnikać
mikasa92 gadasz jak typowa feministka z krwi i kości |
|
|
|
 |
|
|