|
Mniej lub bardziej istotne szczegóły dotyczące plecakowania |
| Autor |
Wiadomość |
mikasa92

Motocykl: er-5
Imię: Monika
|
Wysłany: 2011-04-06, 21:39
|
|
|
| ozon napisał/a: | dziekuje za obrone ;P co sie nasłuchalem to moje chcialem dobrze wyszlo jak zawsze... |
ijaaaa, tylko winny się tłumaczy. i jeszcze Cię bronią... pieprzona męska solidarność O.o |
|
|
|
 |
kitana

Motocykl: brak:-(
Imię: Patrycja
|
Wysłany: 2011-04-06, 21:43
|
|
|
Mikasa brata należy Sobie ustawić nie ma bata. WIEM COŚ NA TEN TEMAT |
|
|
|
 |
mikasa92

|
Wysłany: 2011-04-06, 21:46
|
|
|
kitana, mam go w szachu, ale czasem mi poza fason wyłazi - norma, facet
nie jest najgorszy noooo, ale za TO, swoje usłyszał |
_________________ "...żyj, bo to co mija, to już Twoja własna strata." |
|
|
|
 |
kitana

|
Wysłany: 2011-04-06, 21:50
|
|
|
No ja myślę. Kobiety górą mają być a nie. Niestety facetów całe życie trzeba ustawiać ech... |
|
|
|
 |
august

Motocykl: zx6r
Imię: Adrian
Wiek: 36 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 267 Skąd: Oświęcim/Gliwice
|
Wysłany: 2011-04-06, 21:50
|
|
|
| mikasa92 napisał/a: | | ozon napisał/a: | dziekuje za obrone ;P co sie nasłuchalem to moje chcialem dobrze wyszlo jak zawsze... |
ijaaaa, tylko winny się tłumaczy. i jeszcze Cię bronią... pieprzona męska solidarność O.o |
nie pieprzona tylko wspaniała |
|
|
|
 |
mikasa92

|
Wysłany: 2011-04-06, 21:53
|
|
|
| kitana napisał/a: | No ja myślę. Kobiety górą mają być a nie. Niestety facetów całe życie trzeba ustawiać ech... |
oczywiście! kobiety górą
a z tym ustawianiem... cóż. taki gatunek |
|
|
|
 |
mikasa92

|
Wysłany: 2011-04-06, 21:54
|
|
|
| august napisał/a: | | mikasa92 napisał/a: | | ozon napisał/a: | dziekuje za obrone ;P co sie nasłuchalem to moje chcialem dobrze wyszlo jak zawsze... |
taaaa, widzę. on jest winny, a i tak jakimś cudem jest na mnie |
|
|
|
 |
august

|
Wysłany: 2011-04-06, 21:58
|
|
|
kobiety góra?,tego nie wiem,ale ja Wam się w garnki pakować nie będę na pewno (czysta prowokacja ).Facetów może da się ustawić,bo zazwyczaj idzie po najmniejszej linii oporu,czyli ona mnie ustawi ale nie będę musiał słuchać kazań |
|
|
|
 |
august

|
Wysłany: 2011-04-06, 21:59
|
|
|
| mikasa92 napisał/a: | | august napisał/a: | | mikasa92 napisał/a: | | ozon napisał/a: | dziekuje za obrone ;P co sie nasłuchalem to moje chcialem dobrze wyszlo jak zawsze... |
taaaa, widzę. on jest winny, a i tak jakimś cudem jest na mnie |
jest na Ciebie bo boimy się o niego po Twoich wypowiedziach |
|
|
|
 |
mikasa92

|
Wysłany: 2011-04-06, 22:10
|
|
|
| august napisał/a: | kobiety góra?,tego nie wiem,ale ja Wam się w garnki pakować nie będę na pewno (czysta prowokacja ).Facetów może da się ustawić,bo zazwyczaj idzie po najmniejszej linii oporu,czyli ona mnie ustawi ale nie będę musiał słuchać kazań |
prowokator i typooowy facet: najchętniej by w gary wsadził i "daj mi babo święty spokój", co? |
|
|
|
 |
mikasa92

|
Wysłany: 2011-04-06, 22:12
|
|
|
| august napisał/a: |
jest na Ciebie bo boimy się o niego po Twoich wypowiedziach |
trzeba używać mocnych słów - wtedy zadziała
i to on zaczął! życie mi układać... O.o |
|
|
|
 |
august

|
Wysłany: 2011-04-06, 22:17
|
|
|
| mikasa92 napisał/a: | | august napisał/a: | kobiety góra?,tego nie wiem,ale ja Wam się w garnki pakować nie będę na pewno (czysta prowokacja ).Facetów może da się ustawić,bo zazwyczaj idzie po najmniejszej linii oporu,czyli ona mnie ustawi ale nie będę musiał słuchać kazań |
prowokator i typooowy facet: najchętniej by w gary wsadził i "daj mi babo święty spokój", co? |
Prowokator to i owszem,uwielbiam manewrować po granicy ryzyka jeżeli chodzi o rozmowę oraz łapać za słówka,czy facet to nie mi jest dane oceniać(nie zrozumcie mnie źle bo facet,mężczyzna różni się trochę od chłopaczka w starszym wieku).Po drugie z kobiety która siedzi cały czas w kuchni przy garach to nie ma nic.A z tym świętym spokojem to czasem by się przydał |
|
|
|
 |
mikasa92

|
Wysłany: 2011-04-06, 22:24
|
|
|
| august napisał/a: |
Prowokator to i owszem,uwielbiam manewrować po granicy ryzyka jeżeli chodzi o rozmowę oraz łapać za słówka,czy facet to nie mi jest dane oceniać(nie zrozumcie mnie źle bo facet,mężczyzna różni się trochę od chłopaczka w starszym wieku).Po drugie z kobiety która siedzi cały czas w kuchni przy garach to nie ma nic.A z tym świętym spokojem to czasem by się przydał |
też lubię pomanewrować, a ironia i sarkazm pozwalają mi przetrwać
oczywiście, że facet- mężczyzna różni się od szczenięcia... ale - choć przykro to mówić - niezwykle rzadko
hm, skoro nie ma z takiej pożytku, to dlaczego większość z szanownych panów tam nas właśnie umiejscawia?
a najlepiej by było, gdyby kobieta całe życie w domu siedziała i czekała na mężulka z obiadkiem i posprzątanym domkiem, co? |
|
|
|
 |
kitana

|
Wysłany: 2011-04-06, 22:27
|
|
|
Mikasa a najlepsze jest wtedy jak nie daj Boże kobieta ma swoje zdanie i potrafi Sobie w życiu poradzić to wtedy jest bunt i fochy |
|
|
|
 |
mikasa92

|
Wysłany: 2011-04-06, 22:32
|
|
|
kitana, fakt. obraza majestatu, bo ona się swemu potencjalnemu chlebodawcy sprzeciwia! toż to się nie godzi... pff
wniosek jest taki, że trzeba sobie samej radzić :] |
_________________ "...żyj, bo to co mija, to już Twoja własna strata." |
|
|
|
 |
|
|