|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Alkohole- promocje, smaki, preferencje :D |
| Autor |
Wiadomość |
swistak
Forumowy ślusarz

Motocykl: kilofaza
Imię: swistak
|
Wysłany: 2010-11-28, 19:47
|
|
|
| TNT napisał/a: | Desperadosy też są OK W ogóle lubię takie 'inne' piwa, też Redds'y zielone i żółte |
Ja to na kaca najlepiej reds'a |
_________________ A swistak siedzi....
Swistak już nie siedzi ....!!!!
Swistak już "CENZURA" !!:) Woohhhaaa
http://www.motorybnik.pun.pl
przeróbka twojego wydechu - 732252302
FB lux motometale
 |
|
|
|
 |
malinka
wolny strzelec

Motocykl: Kruszunka (GSX-R 600 K3)
Imię: Agnieszka
Wiek: 37 Dołączyła: 05 Kwi 2010 Posty: 697 Skąd: SCI - dzikie strony
|
Wysłany: 2010-11-28, 19:57
|
|
|
| TNT napisał/a: | Desperadosy też są OK W ogóle lubię takie 'inne' piwa, też Redds'y zielone i żółte |
Zacznijmy od tego że to tylko taka lepsza oranżada, a nie piwo |
|
|
|
 |
walek809

Motocykl: streetfighter
Imię: kris
|
Wysłany: 2010-11-28, 20:23
|
|
|
| malinka napisał/a: |
Zacznijmy od tego że to tylko taka lepsza oranżada, a nie piwo |
nie widziałem oranżady z 6% zawartością alkoholu |
|
|
|
 |
malinka
wolny strzelec

|
Wysłany: 2010-11-28, 20:49
|
|
|
No ja mam inne standardy w alkoholu |
|
|
|
 |
TNT [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-11-28, 20:52
|
|
|
| harmonista napisał/a: |
Toż to profanacja piwa |
A co nazwiesz piwem? Te siuśki które kupujesz w sklepie? Tak się składa, że pracowałem w Tyskich jakiś czas i wiem co z czego się robi A mnie to wali pijcie sobie co chcecie
| malinka napisał/a: | | Zacznijmy od tego że to tylko taka lepsza oranżada, a nie piwo |
A guzik - bo technologicznie to jest piwo tylko czym innym się karmi drożdże Redd's ma 4-4,5%
A nawiasem ze zwykłych piw to chyba jedynie Lech. Z innych alkoholi - Johny Walker |
|
|
|
 |
DragstaR1
Motocykl: Pegaz
Imię: Wredny Matkojebca
|
Wysłany: 2010-11-28, 22:03
|
|
|
| TNT a Walkera nie pijesz chyba z colą ?;) |
|
|
|
 |
malinka
wolny strzelec

|
Wysłany: 2010-11-28, 23:23
|
|
|
ja osobiście rzadko pije piwo wole coś mocniejszego |
|
|
|
 |
TNT [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-11-29, 12:46
|
|
|
| DragstaR1 napisał/a: | | TNT a Walkera nie pijesz chyba z colą ?;) |
Nie Na czysto |
|
|
|
 |
tazzman
Motocykl: speedtirple, exc400
Imię: mac
Wiek: 45 Dołączył: 24 Lip 2010 Posty: 146 Skąd: Bielsko/Katowice
|
Wysłany: 2010-12-06, 00:27
|
|
|
piw nie lubię, czasem pije redsa albo desperados lub corone - w sumie to tylko czasem i tylko na imprezach.
Z alkoholi czysta + zapita lub drinki, ktore sam robię.
Uwielbiam też co jakiś czas upoić się prawdziwym absintem |
_________________ www.motoautostrada.pl
Do sprzedania z KTM 2007 SXF250 silnik, wahacz, półka, elektryka i trochę innych gratów. |
|
|
|
 |
TNT [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-12-06, 02:12
|
|
|
| tazzman napisał/a: | | piw nie lubię, czasem pije redsa albo desperados lub corone |
w końcu ktoś mnie rozumie |
|
|
|
 |
giemul

Motocykl: najlepszy na forum
Imię: NEO
|
Wysłany: 2010-12-06, 02:31
|
|
|
| tazzman napisał/a: | upoić się prawdziwym absintem |
szkoda że to gówno co sprzedają w sklepach to tylko zielony soczek . Pepiki robią zajebisty |
|
 |
DragstaR1
Motocykl: Pegaz
Imię: Wredny Matkojebca
|
Wysłany: 2010-12-06, 10:54
|
|
|
Nie ma to jak "Bieszczadzkie Anioły" |
_________________ byndzin, czeladz,sosnowiec, dombrowa tam sie dziecku urywo gowa! |
|
|
|
 |
giemul

|
Wysłany: 2010-12-06, 17:11
|
|
|
| mała* napisał/a: | | ....Pić trzeba z głową..... |
racja , tylko jedno ale . Mój wybór nie może być moim tak do końca , ponieważ narzuca mi się chlanie gorzały i kurzenie fajek ! Nasze państwo poprzez swoje uwarunkowania pozwala na istnienie takich niebezpiecznych , trujących bzdur jak mocny alkohol , dopalacze , czy tytoń , a nie zezwala na handel takimi nieszkodliwymi substancjami jak marihuana czy absynt ponieważ zwyczajnie gdzieś zadziałał zakłamany lobbing . |
| Ostatnio zmieniony przez giemul 2010-12-06, 22:56, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-12-06, 22:04
|
|
|
zgadzam sie z toba giemul. co prawda ja jestem zwolennikiem raczej niedobrego niszczącego alkoholu i trującego tytoniu niz leczącej marychy i uzdrawiająco-kojącego absyntu ale masz rację, że to dziwne.
ale nie tylko to lobby działa i ma się dobrze, jakbyś popatrzył w inne strony np. producentów leków to na tle tego, że tak powiem "ruchu" nasze marychy to niewinna igraszka, bo paląc trawkę wiesz (mniej więcej) ze się trujesz, a np. "lekarstwa' mają cie leczyć a jak jest naprawdę? pod parawanem leczenia dbają o to, żeby ZUS nie musiał nam wypłacać emerytury |
|
|
|
 |
giemul

|
Wysłany: 2010-12-06, 22:52
|
|
|
| zenoo napisał/a: | | jakbyś popatrzył w inne strony np. producentów leków to na tle tego, że tak powiem "ruchu" nasze marychy to niewinna igraszka, |
Racja 100% To co robią ze światem firmy farmaceutyczne to jest gwóźdź do trumny naszej cywilizacji . Trochę się zagłębiałem w temat . Mam ( pozytywnie ) nawiedzonego kumpla w Reichu który mi relacjonuje temat . Mocno się już o tym pisze w Niemczech i np USA . Niestety w Polsce się o tym nie mówi prawie nic , a to jest naprawdę groźna sprawa . My zwyczajnie jesteśmy truci zabijającymi wszystko antybolami i masą innych chemicznych świństw za które jeszcze płacimy jak za złoto . Dzieci nam dźgają już od małego różnymi szczepionkami ,które wcale nie są takie zajebiste jak się nam wmawia . To temat rzeka . Ja jestem chodzącym przykładem na to że antybole to chujnia , ale nie będę się tu wywnętrzał bo to nie jest miejsce do tego . Od kilku lat nie łykam już żadnych prochów i żyję dużo lepiej niż wcześniej jak łykałem ich masę .
| zenoo napisał/a: | | ...bo paląc trawkę wiesz (mniej więcej) ze się trujesz.... |
To bzdura ! Trawa NIE JEST SZKODLIWA Jedynie uzależnia psychicznie , tak jak na przykład niedzielne kupowanie w REAL'u albo oglądanie seriali . Nie uzależnia tak jak fajki albo gorzoła a już na pewno nie jak amfa ( a to się nam wkłada do głów ) . Wiesz jak to się stało że grass zakwalifikowano jako truciznę ? Posadzono małpę i założono jej maskę a przez wężyk wbijano jej w płuca przez kilka dni dym . Żadnej przerwy ! Żadnego tlenu ! Zwyczajnie udusili te małpy . Nie wykryto w sekcji żadnych szkodliwych wpływów grasu pomimo że bardzo chciano . No ale w świat puszczono tylko to że małpy nie przeżyły . Tyle i tylko tyle . Cała reszta to już propaganda . Każdemu ciekawemu tematu radzę posznupać po necie , jest masa informacji ( niestety mało po polsku ) . Nielegalność grasu to przekręt . Lobbing drzewny w ameryce zadziałał i tyle . Świat na tym bardzo cierpi , ludzi się wsadza do więzień , małolaty kupują jakiś szajs zamiast normalnej używki . |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |