|
Alkohole- promocje, smaki, preferencje :D |
| Autor |
Wiadomość |
harmonista

Motocykl: VFR800FI '00
Imię: Rafał
|
Wysłany: 2010-11-24, 23:05
|
|
|
| Ja jakiś czas temu posmakowałem Dębowe, a i dobry Lech nie jest zły. |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2010-11-24, 23:15
|
|
|
| Z tego co mi wiadomo puszki od środka natryskuje się lakierem akrylowym żeby płyn w środku nie smakował aluminium. |
|
|
|
 |
DragstaR1
Motocykl: Pegaz
Imię: Wredny Matkojebca
|
Wysłany: 2010-11-26, 18:21
|
|
|
| Nie ważne co się pije ważne ,żeby robić to z kulturą! |
|
|
|
 |
emil

Motocykl: motocykl
Imię: lucek
Wiek: 112 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 3698 Skąd: somalia
|
Wysłany: 2010-11-26, 20:27
|
|
|
no ale o co chodzi? przecież leżą sobie w "ogródku" jak widać, więc żadnego zakazu picia w miejscach publicznych chyba nie złamali?? |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2010-11-26, 20:31
|
|
|
| Widać, że potrzebują pomocy podał bym im napalm na poprawę. |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2010-11-26, 20:42
|
|
|
| Ludzi jest za dużo na świecie i jest problem ubywa surowców i wody pitnej. |
|
|
|
 |
DragstaR1
|
Wysłany: 2010-11-26, 21:06
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | | Ludzi jest za dużo na świecie i jest problem ubywa surowców i wody pitnej. |
Odezwał się ten któremu tak przeszkadzał awatar z Himmlerem bo to nazista,rasista, tacy budowali krematoria.... a sam teraz nawołuje do palenia ludzi. Prawdziwy polak |
|
|
|
 |
emil

Motocykl: motocykl
Imię: lucek
Wiek: 112 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 3698 Skąd: somalia
|
Wysłany: 2010-11-26, 21:07
|
|
|
| a niby po tej samej stronie barykady co i te pancury. dziwne, nie? |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2010-11-26, 21:13
|
|
|
| Palił ludzi a od takich to zwierzęta lepiej sobie poczynają i po jakiej oni są niby stronie po żadnej a te całe pieprzenie o ich pacyfizmie to jest o kant dupy bo gdzie się nie pojawią to jakaś burda. Do ośrodka na resocjalizację i leczyć leczyć i jeszcze raz leczyć bo toto nic z tego nie będzie. |
|
|
|
 |
DragstaR1
|
Wysłany: 2010-11-26, 21:26
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | | Palił ludzi a od takich to zwierzęta lepiej sobie poczynają i po jakiej oni są niby stronie po żadnej a te całe pieprzenie o ich pacyfizmie to jest o kant dupy bo gdzie się nie pojawią to jakaś burda. Do ośrodka na resocjalizację i leczyć leczyć i jeszcze raz leczyć bo toto nic z tego nie będzie. |
Nazistom przeszkadzali pedały i żydzi bo byli inni i gorsi rasowo ,tobie przeszkadzają pancury bo są inni. Jesteś kurna taki sam faszysta jak Himmler tylko dużo mniej inteligentny!!! |
|
|
|
 |
giemul

Motocykl: najlepszy na forum
Imię: NEO
|
Wysłany: 2010-11-26, 21:35
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | | .... i po jakiej oni są niby stronie po żadnej a te całe pieprzenie o ich pacyfizmie to jest o kant dupy .. |
prezes , byłeś kiedyś małolatem ? Nie pamiętasz już czy nie przeżyłeś tego ? Za moich smarkatych czasów były panczury , metale , skiniole . I za każdą z tych grup kryła się jakaś tam ideologia . Czasem lepsza czasem gorsza ale jednak jakaś . Ja byłem zatwardziałym metalokiem , gonionym przez skinioli ale za to goniącym diskomułów . Ci co nosili dłuższe lub kolorowe charska to raczej mieli szersze horyzonty w głowach niż ci co chodzili regularnie do fryzjera . A chlanie , Stary , to jest raczej domena wszystkich grup społecznych więc daj spokój tym panczurom . |
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2010-11-26, 21:36
|
|
|
Pedały i żydzie też mi przeszkadzają jak większości a to, że większość tego głośno nie mówi to nie znaczy, że tak nie jest bo w dobie rosnącej tolerancji dla tzw. odmienności normalność chyba zaczyna być czymś czego należy się wstydzić bo wszelcy odchyleńcy coraz głośniej manifestują swoją odmienność a normalnie ludzie coraz bardziej zaczynają się chować. Pedały nie są inni oni są chorzy i wymagają leczenia bo przeczą podstawowym prawom natury i jeżeli ktoś uważa, że są normalni to sam jest nienormalny. A żyd to menda zwykła która wszędzie patrzyła wtrącić swoje 3 grosze i dorobić się cudzym kosztem. Niech mają swoje państwo i tam sobie siedzą jak inni albo niech starają żyć z ludźmi a nie ich kosztem.
Inność innością ale pod warunkiem, że mieści się ona w jakichś normach bo zaraz mi wyskoczysz, że pedofil też jest inny i należy mu się zrozumienie. Jednym się należy leczenie a drugim wpojenie do pustych zakutych łbów jakichś wartości a nie ostatnio modne pieprzenie o tolerancji bo jak tak dalej się wszyscy będą tą tolerancją tłumaczyć to za jakiś czas lat będzie sodoma i gomora a normalni ludzie będą uważani za odmieńców. |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2010-11-26, 21:54
|
|
|
Giemul wypić wypiciem każdemu się zdarzyło różne rzeczy robić ale jak się miało po 17 lat a widziałem już nie raz i jest teraz takich 2x starszych masa dla, których takie coś jest sposobem na życie. Poznałem kiedyś typa opowiadał też tak zaczynał ani się obejrzał był uzależniony od heroiny miał masę takich innych przyjaciół kiedy go spotkałem miał koło 34 lat był po odwyku to z tych jego jak powiedział wielu przyjaciół dziś żyje tylko on i jeszcze jedna dziewczyna reszta poszła do gleby zanim do trzydziestki dociągnęła. Opowiadał jak się zaczyna i co jest potem kiedy dochodzisz do takiego stanu, że jesteś gorszy niż zwierze jak jesteś na głodzie to za działkę jesteś w stanie iść i pierwszej lepszej osobie na ulicy łeb uciąć bez pytania jeśli ktoś złożył by ci taką ofertę za działę towaru. A potem idzie ulicą taki Giemul i dostaje kosę od tyłu bo inny musiał zdobyć na strzała bo się zawczasu takim nikt nie zainteresował.
Na zachodzie funkcjonują obozy dla takich wysyłają takich rodzice i tam się ich szybciutko uczy rozumu. |
|
|
|
 |
DragstaR1
|
Wysłany: 2010-11-27, 15:12
|
|
|
| prezesartur napisał/a: |
Na zachodzie funkcjonują obozy dla takich wysyłają takich rodzice i tam się ich szybciutko uczy rozumu. |
A ci których nie da się wg. ciebie "wyprostować" to do pieca tak?:) |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2010-11-27, 15:30
|
|