Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
srebrne Hondy wyjechały na Zabrzańskie drogi - 997
Autor Wiadomość
Kapitan Bomba 

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
Wysłany: 2011-03-19, 16:57   

TNT, ja myślę że to nie wiek jest wyznacznikiem a motocykl jaki się posiada. Im więcej KM i cyferek na liczniku tym więcej ma się do powiedzenia :D

Ice man 

Motocykl: GSXR 1100, FZ1
Imię: Tomek
Wysłany: 2011-03-19, 17:00   

Brosik napisał/a:
TNT, ja myślę że to nie wiek jest wyznacznikiem a motocykl jaki się posiada. Im więcej KM i cyferek na liczniku tym więcej ma się do powiedzenia :D

Srały muchy bedzie wiosna krótko mówiąc gówno wiecie wyznacznikeim jest ilosc postów :D

TNT
[Usunięty]

Brosik, myślę że z racji Twin'owej solidarności Tobie przyznam rację ;D

emil 

Motocykl: motocykl
Imię: lucek

TNT napisał/a:

zeno np. w moim mniemaniu mądrze pisze. i tu są przesłanki że facet dostał coś wartościowego z wiekiem.

glacę. :D jupikajej!! B)

Cortex 

Motocykl: -
Imię: Rrrrr
Wysłany: 2011-03-19, 17:03   

im wiekszy.... motór tym wiecej do powiedzenia!! :D

TNT
[Usunięty]

Wysłany: 2011-03-19, 17:03   

to może dB z wydechu? :D

prezesartur 

Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
Wysłany: 2011-03-19, 17:05   

TNT napisał/a:
@prezes - obydwu Panom odpisałem w ich klimatach, nie czuję się winny. A, jak już zaznaczyłem, kryterium ich wieku nie jest dla mnie wyznacznikiem upoważniającym do pisania takich czy innych rzeczy w moim kierunku z oczekiwaniem braku odpowiedzi.
zeno np. w moim mniemaniu mądrze pisze. i tu są przesłanki że facet dostał coś wartościowego z wiekiem.

Co do winy to przytoczę taką co po niektórym znaną anegdotę mianowicie:

Jeden z kumpli wyskoczył po pierwszej sankcji z puszki i pytam go: ilu tam siedziało niewinnych ?
Zastanowił się i odpowiedział: ponad 540'stu.

Mimo wszystko jakkolwiek byś się nie zgadzał czy jakkolwiek nawet ktoś mógłby pierdolić głupoty zawsze można przemilczeć.

TNT
[Usunięty]

Wysłany: 2011-03-19, 17:12   

czerwooneee koraleee, czerwoneee niczym winoooo ;D

ja już skończyłem. ;)

slusar_o2 

Motocykl: suzuki
Imię: Marcin
Wysłany: 2011-03-19, 17:53   

hehe od razu widać, że śnieg spadł :D

http://www.bikepics.com/members/slusar_o2/

sprytny78 

Motocykl: VTX1300
Imię: Zbyś
Wysłany: 2011-03-20, 02:29   What'a fuck?

Reasumujac-to dobrze że miśki maja te maszynki w Zabrzu czy nie dobrze, bo juz nie kumam tych waszych iście filozoficznych rozważań...
Widze,że mnóstwo tu "prawdziwersów" co na pewno potrafili by lepiej i mądrzej i w ogóle sa the best i kazdy inny to na 100% gorszy jest.Polacy....
Jak ktoś na sporcie zap...ierdala 150km/h przez miasto, na przykład w Zabrzu na 3 Maja lub na Mikulczyckiej bądź Bytomskiej, to jest idiota, głupkiem i kretynem więc obecność takich, choćby nie do końca doskonałych policjantów-ale zawsze to władza-może podziałać na niego prewencyjnie i oszczędzic jakiemuś dziecku życie, moim zdaniem...

prezesartur 

Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
Wysłany: 2011-03-20, 03:28   Re: What'a fuck?

sprytny78 napisał/a:
Reasumujac-to dobrze że miśki maja te maszynki w Zabrzu czy nie dobrze, bo juz nie kumam tych waszych iście filozoficznych rozważań...
Widze,że mnóstwo tu "prawdziwersów" co na pewno potrafili by lepiej i mądrzej i w ogóle sa the best i kazdy inny to na 100% gorszy jest.Polacy....
Jak ktoś na sporcie zap...ierdala 150km/h przez miasto, na przykład w Zabrzu na 3 Maja lub na Mikulczyckiej bądź Bytomskiej, to jest idiota, głupkiem i kretynem więc obecność takich, choćby nie do końca doskonałych policjantów-ale zawsze to władza-może podziałać na niego prewencyjnie i oszczędzic jakiemuś dziecku życie, moim zdaniem...

Widać o 2:29 już nie jesteś taki sprytny więc przeczytaj sobie wszystkie posty o rozsądnej porze i zauważysz, że jak dotąd nikt tu specjalnie nie starał się wyrokować czy to dobrze czy nie dobrze. Natomiast co do przypominania wszystkim ich przynależności narodowej to bardzo miło z Twojej strony, że to poczyniłeś lecz następnym razem zanim poczynisz to znowu poczekaj aż wypowiedzi przybiorą bardziej merytoryczną formę zamiast obligatoryjnie informować towarzystwo odnoście faktów jakie każdy może odczytać w swoim dowodzie osobistym.

Cris 
call me snake...

Motocykl: Yamaha XJ600
Imię: Cris
Wysłany: 2011-03-20, 07:41   

Dzisiaj dopiero dostałem sie do kompa. DOKŁADNIE I SPOKOJNIE(prawie) przeczytałem posty dotyczące tego wątku. Piotr Dudek , zeno (częściowo) , prezesartur , zgadzam sie z Wami. I pozostaje konkluzja.........życzę "powodzenia" na drodze wszystkim którzy będą starali sie przekonać "pieczarki" ze nie maja racji i będą starali sie byc o jeden zwój mądrzejsi od nich. Ja pójde stara drogą - z wielka geba daleko nie zajdziesz , albo tą - pokorne ciele dwie matki ssie...........i jeszcze wiele innych madrości życiowych które same wpadna w ręce ale dopiero wtedy jak inni sie na nich przewróca.........i tyle mojego ........jakby to powiedział stary baca..."Jak sie nie przewrócisz to sie nie nauczysz." (adnim - dobra rada,dzięki) :I
Ostatnio zmieniony przez Cris 2011-03-20, 11:13, w całości zmieniany 1 raz  

Trollsky 

Motocykl: Pomarańczowy
Imię: Ginter
Wysłany: 2011-03-20, 08:14   

ciekawe czy dzis beda jezdzic, pogoda średnia. Nawet jak mocno leje pewnie mają rozkaz wyjazdu na miasto. Jak mnie drapną w końcu to tutaj napisze czy fajne chłopaki czy niefajne. O to samo prosze was.

Cris 
call me snake...

Motocykl: Yamaha XJ600
Imię: Cris
Wysłany: 2011-03-20, 08:59   

Trollsky napisał/a:
ciekawe czy dzis beda jezdzic, pogoda średnia. Nawet jak mocno leje pewnie mają rozkaz wyjazdu na miasto. Jak mnie drapną w końcu to tutaj napisze czy fajne chłopaki czy niefajne. O to samo prosze was.

To zależy jak bedziesz z nimi gadał....... (poczytaj posty i wybierz odpowiednia wersję :> )

Miki72 

Motocykl: Ducati Diavel Carbon Red 2011
Imię: Michał
Wysłany: 2011-03-20, 09:19   

Cris napisał/a:

To zależy jak bedziesz z nimi gadał.......

Cris, daj już spokój ze zbawianiem świata, plis.
Ci co mieli zrozumieć przesłanie to zrozumieli, a reszta nich się uczy na własnych błędach jak sam słusznie zauważyłeś.
www.motoautostrada.pl

Odpowiedz do tematu