|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
srebrne Hondy wyjechały na Zabrzańskie drogi - 997 |
| Autor |
Wiadomość |
emarius

Motocykl: el'Bandito 1.2
Imię: Mariusz
|
Wysłany: 2011-03-19, 14:08
|
|
|
| swistak napisał/a: | | emarius napisał/a: | W 40sekundzie filmu widać jak genialnie panują nad maszynami. Szczególnie ten po lewej |
no nie widzę nic co by mnie zaskoczyło.To nie 500tka kolo. |
No faktycznie to nie 500tka.
To po co im litry skoro dopiero się uczą? No ale świeży jestem. A pewnie na dużych bike'ach to normalne, że się majta nogami przy wolnej jeżdzie... POKAZ
A odchodząc od personalnych wycieczek.
Na dużym moto, przy wolnych manewrach nie trzeba ratować się nogami przed glebą.
I szczególnie policja powinna to umieć. VIDEO |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-03-19, 14:24
|
|
|
| Aś się do chopów przyp....ił. Dostali nowe sprzęty dowiedzieli się, że przyjedzie telewizja to kogoś trzeba było na te motocykle posadzić więc przyszedł komendant pokazał palcem powiedział: ty i ty i bez dyskusji bo polecimy po premii. Premia ulicą nie chodzi więc jaki mieli wybór zresztą komendant kazał. Widać przecież po minach i zachowaniu zachowują się jak kursant na pierwszej godzinie jazd na kursie na prawo jazdy. Przestraszone te chłopy bardziej jak ci co ich mają tymi motocyklami ścigać. Ten po prawej to pojęcia nie ma o jeździe patrzy się przed siebie ani oczami na boki nie rusza pewnie musiał ze 2 dni urlopu po tym nagraniu wziąć tyle mu unia dobrego zrobiła. Ten po lewej znowu lepiej ale ani kierunkowskazów nie używa bo pewnie ostatni raz siedział za małolata na wuesce dlatego przypomina mu się o kierunkach jak już jest praktycznie na skrzyżowaniu. |
|
|
|
 |
emarius

Motocykl: el'Bandito 1.2
Imię: Mariusz
|
Wysłany: 2011-03-19, 14:35
|
|
|
Nie przyp... tylko napisałem co widzę. Z tym co napisałeś zgodzę się bez 2 zdań.
Ale najwyraźniej dla niektórych taka jazda to normalka. |
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2011-03-19, 14:44
|
|
|
| Jeszcze się przypierdolę do tego iż niby przy zatrzymaniu należy nogę trzymać na stopce po stronie hamulca tylnego a nie od strony biegów. Chyba Motocyklista Doskonały takie coś wymyślił. |
|
|
|
 |
Cris
call me snake...

Motocykl: Yamaha XJ600
Imię: Cris
Wiek: 59 Dołączył: 06 Paź 2010 Posty: 3401 Skąd: Milton Keynes UK
|
Wysłany: 2011-03-19, 15:23
|
|
|
| TNT napisał/a: | | Cris napisał/a: | | Toż to takie proste , Panowie , na prawde chciałem postawić piwko. A różnica jest prosta - z gliniarzem (to ten starej daty) idzie sie dogadac a z PANEM POLICJANTEM tylko służbowo. |
Fajna teoria, tylko czym poparta? Bo z moich obserwacji wynika, że więcej 'betonu' jest w starych kadrach. A jak dogadać się ma znaczyć 'posmarować' to już w ogóle wiek ani staż nie ma nic do gadania...
| Brosik napisał/a: | JP na 100%
Obrazek |
JSP
| Ice man napisał/a: | | prezesartur napisał/a: | | Jak jet dobry kierowca to lecą 270 a policjant to potrafi nawet 285 polecieć. |
Gówno prawda jak by byly czerwone i przeszły chrzest na na świetej ziemi to moze ale srebrne ni huja tyle nie pojadą |
Nie no, co Ty, najszybciej polecą czarne bo jak świeci słońce to nie odbijają promieni słonecznych, tylko się nagrzewają kumulując dodatkową energię... ;P |
Teraz może zaskoczysz czym mnie wkurwiasz . Chłopie , w dupie byłeś gówno widziałeś. Ile Ty żyjesz lat na tym świecie , i ile razy byłeś zayrzymywany ? A może wiesz jeszcze coś wiecej na temat relacji miedzyludzkich......a mówili.." Cris , nie wkurwiaj sie , odpuść .....) jak tu kurwa odpuścis jak czytam takiego prawdziwka...!!!!!!!!!!!!!!!!! |
_________________ Wróg publiczny nr 1 |
|
|
|
 |
mg1989sos
Założyciel
Motocykl: ZZR600
Imię: Michał
Wiek: 37 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 2367 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 2011-03-19, 15:39
|
|
|
Cris, nie wkurwiaj sie, odpuść |
|
|
|
 |
TNT [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-03-19, 15:55
|
|
|
Cris, nie wkurwiaj się, odpuść
| Cris napisał/a: |
Teraz może zaskoczysz czym mnie wkurwiasz . Chłopie , w dupie byłeś gówno widziałeś. Ile Ty żyjesz lat na tym świecie , i ile razy byłeś zayrzymywany ? A może wiesz jeszcze coś wiecej na temat relacji miedzyludzkich......a mówili.." Cris , nie wkurwiaj sie , odpuść .....) jak tu kurwa odpuścis jak czytam takiego prawdziwka...!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Niespecjalnie mnie to obchodzi, jak dla mnie mogą Cię wkurwiać również lukrowane pierniczki i zachód Słońca w Rio de Janeiro, jednym słowem mam to w d****.
Po pierwsze: od kiedy wiek jest wyznacznikiem czegokolwiek?
Pytam się.
Ja wychodzę z założenia że szacunek należy się każdemu człowiekowi, chyba że sam doprowadza do sytuacji gdzie trzeba tą zasadę nagiąć. A takie pierdolenie że ten ma 60 lat to wszystko przeżył, jest mekką i wykładnią wiedzy o życiu i jest lordem życia i śmierci, to jest jeden wielki ŚMIECH.
Po drugie: dobrze sobie, ekspercie, przeczytaj co to jest ZATRZYMANIE. Już o tym była mowa. Przypuszczam, że sam w życiu nie byłeś nigdy zatrzymany.
Po trzecie: a co Ty możesz wiedzieć gdzie byłem i co widziałem? Dalej będziesz się bawił w wszechwiedzącego proroka? Może będziesz mi tu robił licytację co to w życiu nie przeżyłeś? Wypieprz od razu cały esej i swoje CV na udowodnienie jaką to nie jesteś cudowną postacią, może od razu będziemy Ci bić pokłony na kolanach?
Mam nadzieję, że nie poczujesz się urażony, ale dla mnie nie jesteś żadnym autorytetem niczego i możesz mieć i z 1000 lat.
I póki nie zrozumiesz, że wszędzie wokół są LUDZIE i gdzie nie pójdziesz, czy do urzędu czy do warzywniaka, możesz spotkać kogoś miłego albo jakiegoś wredengo chuja, tak właśnie pozostanie. Kropka. |
|
|
|
 |
Bastor

Motocykl: diobelski
Imię: Seba
Wiek: 48 Dołączył: 18 Lis 2010 Posty: 1820 Skąd: Wieszowa City
|
Wysłany: 2011-03-19, 16:06
|
|
|
TNT i Cris nie wkurwiajcie sie, odpuście |
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2011-03-19, 16:07
|
|
|
| Nie spinajcie się jak bycze jądra, miało być zabawowo. |
|
|
|
 |
Piotr Dudek

Motocykl: CB250K0
Imię: Piotr
Wiek: 75 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 167 Skąd: Sosnowiec
|
Wysłany: 2011-03-19, 16:10
|
|
|
| TNT napisał/a: | Cris, nie wkurwiaj się, odpuść
| Cris napisał/a: |
Niespecjalnie mnie to obchodzi, jak dla mnie mogą Cię wkurwiać również lukrowane pierniczki i zachód Słońca w Rio de Janeiro, jednym słowem mam to w d****.
Po pierwsze: od kiedy wiek jest wyznacznikiem czegokolwiek?
Pytam się.
Ja wychodzę z założenia że szacunek należy się każdemu człowiekowi, chyba że sam doprowadza do sytuacji gdzie trzeba tą zasadę nagiąć. A takie pierdolenie że ten ma 60 lat to wszystko przeżył, jest mekką i wykładnią wiedzy o życiu i jest lordem życia i śmierci, to jest jeden wielki ŚMIECH.
Po drugie: dobrze sobie, ekspercie, przeczytaj co to jest ZATRZYMANIE. Już o tym była mowa. Przypuszczam, że sam w życiu nie byłeś nigdy zatrzymany.
Po trzecie: a co Ty możesz wiedzieć gdzie byłem i co widziałem? Dalej będziesz się bawił w wszechwiedzącego proroka? Może będziesz mi tu robił licytację co to w życiu nie przeżyłeś? Wypieprz od razu cały esej i swoje CV na udowodnienie jaką to nie jesteś cudowną postacią, może od razu będziemy Ci bić pokłony na kolanach?
Mam nadzieję, że nie poczujesz się urażony, ale dla mnie nie jesteś żadnym autorytetem niczego i możesz mieć i z 1000 lat.
I póki nie zrozumiesz, że wszędzie wokół są LUDZIE i gdzie nie pójdziesz, czy do urzędu czy do warzywniaka, możesz spotkać kogoś miłego albo jakiegoś wredengo chuja, tak właśnie pozostanie. Kropka. |
To ja Ci kolego odpowiem na Twoje naiwne pytanie:
Od zarania dziejów ZAWSZE głos zabiera starszyzna a młodzież słucha jak świnia grzmotu i chociaż byś się posrał w gacie to tego nie zmienisz.
Wróć do szkolnych podręczników lub przypomnij sobie lekcje historii.
Najstarsze plemiona na kuli ziemskiej - Aborygeni, Masajowie, Dogoni wyznają kult rady starszyzny.
Czy Ci się to podoba czy nie tak jest zorganizowany świat.
Masz prawo dyskutować na te tematu ale wyżej własnego cycka nie podskoczysz.
Jest coś takiego jak "Naturalne Prawo Selekcji Gatunku" i bez doświadczeń życiowych nabieranych z wiekiem jesteś bardzo blisko tego prawa |
_________________ spec. HONDA , DUCATI
503 655 706
VC-1978 MC |
|
|
|
 |
TNT [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-03-19, 16:25
|
|
|
| Piotr Dudek napisał/a: |
Od zarania dziejów ZAWSZE głos zabiera starszyzna a młodzież słucha jak świnia grzmotu i chociaż byś się posrał w gacie to tego nie zmienisz.
Najstarsze plemiona na kuli ziemskiej - Aborygeni, Masajowie, Dogoni wyznają kult rady starszyzny.
Jest coś takiego jak "Naturalne Prawo Selekcji Gatunku" i bez doświadczeń życiowych nabieranych z wiekiem jesteś bardzo blisko tego prawa |
To sobie zobacz, w jakim ustroju politycznym żyjesz. Jeśli faktycznie masz 60 lat, to sobie zauważ ilu młodszych od Ciebie ludzi decyduje o Twoich losach. Albo np. monarchia. Ile razy w historii było że król miał koło 16 lat? Kiedyś również istniało niewolnictwo, którego nie ma. Sam sobie wróć do szkolnych podręczników, bo również nie masz żadnych argumentów, a jedynie urażoną 'wiekową' dumę.
A nie podskakuję, a wyrażam własne zdanie - mam do tego prawo i od tego jest właśnie forum internetowe.
Od zarania dziejów ZAWSZE głos zabiera starszyzna a młodzież słucha jak świnia grzmotu i chociaż byś się posrał w gacie to tego nie zmienisz. |
Chociaż byś się posrał w gacie, nie zrozumiesz że pierdolisz bez sensu. Rozejrzyj się i zobacz w jakich realiach żyjesz. |
| Ostatnio zmieniony przez TNT 2011-03-19, 16:31, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-03-19, 16:29
|
|
|
z większoscią się zgodzę, natomiast rozwijając temat plemion sa też takie które hołdują zasadzie matriarchatu, gdzie męska starszyzna miała i ma gówno do gadania. idąc dalej są też takie, które jedzą swoich wrogów - może głupi przykład, ale uważam nie wszystko co sprawdza się gdzie indziej jest dobre też u nas.
mam też swoje lata, i owszem starszy niż przeciętna wiek daje pewne przywileje, ale generalnie uważam podobnie jak TNT - na szacunek trzeba sobie zasłużyć a nie wymagać go z racji posiadania 40 lub więcej lat na karku, każdy z nas zna idiotów po 60-tce i rozsądnych po 20-tce i tego uważam się trzymajmy.
pozdr |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-03-19, 16:38
|
|
|
| TNT zgodzę się, że wiek nie jest wyznacznikiem mądrości czy doświadczenia ale mimo wszystko kiedy chłopaczek w takim wieku mądrzy się przed gościem, który bez specjalnych starań mógłby być jego ojcem to jednak to trochę nie za ładnie wygląda. Sam nie raz w życiu spotkałem ludzi 2x starszych gdzie po nich ewidentnie było widać, że o życiu pojęcia nie mają bo takich wbrew pozorom też jest wielu ale z racji wieku chociaż nawet wiedziałem, że pierdolą głupoty nie wdawałem się w pouczanie bo to zwyczajnie nie wypada. W takich sytuacjach myśl sobie swoje ale wykaż trochę kultury i się nie odzywaj bo w porównaniu do takiego kolesia to po prostu dzieciak jesteś. Cris też się nie potrzebnie nie unoś bo wiele to nie wnosi to jest tylko forum i do puki ktoś nie zacznie uprzykrzać życia notorycznie lub nie ubliż personalnie w sposób drastyczny takie jednorazowe akcje najlepiej zlewać. Chłopak może i chce dobrze ale ewidentnie brakuje mu ogłady i z czasem pewnie dojdzie do tego, że nie tędy droga jeśli nie sam to ktoś mu w tym kiedyś może pomoże. TNT o ile wyskakując z taką gadką do Crisa nie pokazałeś klasy to to co zaprezentowałeś w stosunku do Piotrka jest już rynsztokiem no niestety. |
|
|
|
 |
Piotr Dudek

Motocykl: CB250K0
Imię: Piotr
Wiek: 75 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 167 Skąd: Sosnowiec
|
Wysłany: 2011-03-19, 16:40
|
|
|
| TNT napisał/a: | | Piotr Dudek napisał/a: |
To sobie zobacz, w jakim ustroju politycznym żyjesz. Jeśli faktycznie masz 60 lat, to sobie zauważ ilu młodszych od Ciebie ludzi decyduje o Twoich losach. Albo np. monarchia. Ile razy w historii było że król miał koło 16 lat? Kiedyś również istniało niewolnictwo, którego nie ma. Sam sobie wróć do szkolnych podręczników, bo również nie masz żadnych argumentów, a jedynie urażoną 'wiekową' dumę.
A nie podskakuję, a wyrażam własne zdanie - mam do tego prawo i od tego jest właśnie forum internetowe.
Od zarania dziejów ZAWSZE głos zabiera starszyzna a młodzież słucha jak świnia grzmotu i chociaż byś się posrał w gacie to tego nie zmienisz. |
Chociaż byś się posrał w gacie, nie zrozumiesz że pierdolisz bez sensu. Rozejrzyj się i zobacz w jakich realiach żyjesz. |
Zadałeś pytanie to odpowiedziałem ale Ty nie przyjmujesz do wiadomości mojej odpowiedzi tylko chciałbyś prawdopodobnie pograć w odbijanego.
Proszem Ciem bardzo - a w Ameryce nadaj biją murzynów. |
_________________ spec. HONDA , DUCATI
503 655 706
VC-1978 MC |
|
|
|
 |
TNT [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-03-19, 16:46
|
|
|
To było pytanie retoryczne. Nie wiem czy wiesz, ale na takie pytania się nie odpowiada.
A to było wstępem do pewnego uzasadnienia.
Nie gram w odbijanego - wskazuję Ci brak logicznej argumentacji. Po co powołujesz się na historię czy coś co było wieki temu? I jeszcze w każdym miejscu na świecie inaczej? Podaj mi logiczne argumenty WSPÓŁCZESNE tak jak i ja operuję na obecnych realiach. A nie wydziwiasz mi z podręcznikami.
@prezes - obydwu Panom odpisałem w ich klimatach, nie czuję się winny. A, jak już zaznaczyłem, kryterium ich wieku nie jest dla mnie wyznacznikiem upoważniającym do pisania takich czy innych rzeczy w moim kierunku z oczekiwaniem braku odpowiedzi.
zeno np. w moim mniemaniu mądrze pisze. i tu są przesłanki że facet dostał coś wartościowego z wiekiem. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |