|
LIDL = Weekend dla motocyklistów - od soboty 24 marca |
| Autor |
Wiadomość |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-03-13, 00:10
|
|
|
W ogole michale nie chce być złosliwy ale taki temat juz istnieje wiec nie rób smietnika z forum i kozystaj z opcji wyszukiwarki
Pozdrawiam
[ Dodano: 2012-03-13, 00:11 ]
| Patra napisał/a: | | magik napisał/a: | hehe obadamy mnie bardziej zastanawia z kąd nasz admin wytrzasnoł te materiały bo gazetka jest chyba zeszłoroczna albo tylko ja jestem taki podejzliwy ale z regóły w lidlu promocje sa przez tydzien a nie w weekendy i gazetki sa dostępne tydzien wczesniej a nie 2 ale moge sie mylic
wracajac do rzeczy tak paczam za tymi plecakami bym se looknoł bo by sie przydał taki wynalazek bo ten moj biedny alpinus zaczyna miec dość |
Ze strony Lidla?
http://www.lidl-pageflip.com/pl.html?kid=fs8kvn
A o uchwyt to nie jeden mnie już pytał gdzie kupiłam. Taki patent! | to musze to obadac istotnie |
|
|
|
 |
ser-jones
spamer terrorysta

Motocykl: mam
Imię: Ser
|
Wysłany: 2012-03-13, 07:35
|
|
|
| emil napisał/a: | | ja bym zobaczył ten pas... |
Juz widziales, mam go juz trzeci sezon, za ta kase chyba warto |
|
 |
Pure_Evil
SCC Team

Motocykl: Komar3 też zapiperdala
Imię: Andrzej
Wiek: 51 Dołączył: 22 Kwi 2010 Posty: 2459 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 2012-03-13, 08:31
|
|
|
| Pas owszem warto, ale jeśli ten kondom przeciwdeszczowy jest taki sam jak ochraniacze na buty to lipa straszna. W zeszłym roku je kupiłem - nie warto było. Tankbag jak dla mnie jest OK, pojemny i nie urywa, mimo niewielkich magnesów. |
_________________ "Wydra (do Abbiego): za słaby jesteś by się poddać i odejść, lepi trwać w tym i pogrążać się do samego końca"
...bo widzisz Wyderku, Abbi jest jak JP II będzie tyrał tu do dnia ostatniego, nie jak ten XVI z Niemiec - do emerytury tylko. |
|
|
|
 |
Kharis

Motocykl: Hąda
Imię: Przemo
|
Wysłany: 2012-03-13, 10:01
|
|
|
W zeszłym roku byłem w Lidlu w Gliwicach na Toszeckiej i powiem Wam że asortyment schodził jak głupi, chwila moment i nic nie było. A najlepsi byli tacy dziadkowie co szukają ciuchów dla siebie i kupowali te bielizne termoaktywną
Bielizna jak najbardziej na plus, skarpetki też. Z resztą nie miałem doczynienia ale w temacie z zeszłego roku ponoć rękawice do niczego się nie nadają. Tankbag chyba też okej jest. |
|
 |
Diabeł

Motocykl: hmm...
Imię: Piotr
Wiek: 42 Dołączył: 05 Cze 2011 Posty: 681 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 2012-03-13, 12:44
|
|
|
| magik napisał/a: | | wracajac do rzeczy tak paczam za tymi plecakami bo ten moj biedny alpinus zaczyna miec dość |
alpinusa w lidlu nie kupisz... wogóle już takiego nie kupisz
[ Dodano: 2012-03-13, 13:08 ]
Żeby nie było że spam to jestem zainteresowany tą funkcyjną odzieżą motocyklową |
|
|
|
 |
Kharis

Motocykl: Hąda
Imię: Przemo
|
Wysłany: 2012-03-13, 13:30
|
|
|
| Diabeł napisał/a: | | Żeby nie było że spam to jestem zainteresowany tą funkcyjną odzieżą motocyklową |
Możesz brać w ciemno, sam taką mam, zarąbiście wchłania pot, na internecie też jak szukałem rok temu same pozytywne opinie. |
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-03-13, 15:35
|
|
|
| teraz w czwartek jest bielizna rowerowa niby ale na moto na ciepłe dni jak znalazł |
|
|
|
 |
emil

Motocykl: motocykl
Imię: lucek
Wiek: 112 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 3698 Skąd: somalia
|
Wysłany: 2012-03-13, 15:53
|
|
|
| ja tam pamietam Ser jaki masz pasek, ten ma jakies odblaski nie wiedzieć po co, więc sie zastanawiam. |
_________________ a nie bede nikogo obrazal.. |
|
|
|
 |
thrillco
remember the name

Motocykl: cbr xx whitebird
Imię: Grzegorz
|
Wysłany: 2012-03-13, 17:05
|
|
|
mam pas z lidla spełnia swoja funkcje. |
_________________ Lepiej na HONDZIE niż na wielbłądzie, bo wielbłąd turysta nie lata 300-sta. |
|
|
|
 |
swirek

Motocykl: cbr 600 f4i
Imię: Marek
|
Wysłany: 2012-03-19, 14:43
|
|
|
| Ceny widać poszły do góry od ostatniego sezonu zresztą jak wszystko |
|
|
|
 |
Naplusiek

Motocykl: Kawasaki
Imię: Nataniel
|
Wysłany: 2012-03-19, 15:18
|
|
|
o kurcze ale niskie ceny musze sie tam udac zakupic sobie jakies ciuchy na moto
ma ktos te rekawiczki ? zdaja egzamin bo w sumie tanie ale ladne |
|
|
|
 |
Drzewo
Drzewo
Motocykl: HH919
Imię: Dawid
|
Wysłany: 2012-03-19, 15:26
|
|
|
| Jeśli rękawice są takie jak w tamtym roku to odradzam. Lepiej dołożyć parę złotych na skórzane rękawice. |
_________________ http://www.moto-opinie.info/ - opinie na temat kurtek, kasków, opon i akcesoriów motocyklowych. |
|
|
|
 |
hoks

Motocykl: GSX400E
Imię: Arek
|
Wysłany: 2012-03-19, 21:28
|
|
|
| a co powiecie o kasku??? o ile mi wiadomo, to chyba pierwszy raz się pojawił w ofercie lidla, no chyba, że ja wcześniej go nie dostrzegałem (dziwne, bo z reguły śledzę oferty tego marketu). no więc jak? niby teoretycznie ma większość bajerów, ciekawe jak walory użytkowe i bezpieczeństwo. |
|
|
|
 |
swistak
Forumowy ślusarz

Motocykl: kilofaza
Imię: swistak
|
Wysłany: 2012-03-19, 22:15
|
|
|
| Mam go na chacie.Powiem że jest nawet nawet.Wart tych pieniędzy.Bo wykonany dość porządnie i blenda chodzi jak trzeba. Myślę że warto. |
_________________ A swistak siedzi....
Swistak już nie siedzi ....!!!!
Swistak już "CENZURA" !!:) Woohhhaaa
http://www.motorybnik.pun.pl
przeróbka twojego wydechu - 732252302
FB lux motometale
 |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-03-19, 22:41
|
|
|
zalezy któ ma jaki łeb bo rozmiarówka walnieta no i nie na kazdą głowę pasują poza tym sa co roku Natomiast nie wiem jak sie sprawdzaja w testach zderzeniowych |
|
|
|
 |
|
|