|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
A4 i inne autostrady |
| Autor |
Wiadomość |
tazzman
Motocykl: speedtirple, exc400
Imię: mac
Wiek: 45 Dołączył: 24 Lip 2010 Posty: 146 Skąd: Bielsko/Katowice
|
Wysłany: 2010-09-18, 19:36
|
|
|
pisze, ze to forum umiera.. jedyne ostatnie nowopowstale posty i tematy sa zakladane przez administratorow nowego forum, ktorzy jak wiadomo jescze rok temu motocykla na oczy dobrze nie widzieli |
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2010-09-18, 20:21
|
|
|
MyÂślĂŞ Âże najlepszym kandydatem na admina byÂłbyÂś Ty. Masz wyczesany motocykl, pewnie dÂługo jeÂździsz i naleÂżysz do prawdziwych motocyklistĂłw |
|
|
|
 |
benek

Motocykl: SUZUKI GSX1300R
Imię: Beniamin
|
Wysłany: 2010-09-18, 21:10
|
|
|
Tazz, opanuj z³oœliwoœÌ w stosunku do tego forum i w tym temacie ono powinno nas ³¹czyÌ a nie dzieliÌ. To chyba nie strona na przegadywanie siê, które forum jest lepsze.
Szanujmy siĂŞ wzajemnie, bo jak przyjdzie czas na wyjazd to znĂłw pojedzie nas 3 albo 4.
A teraz godny polecenia artykuÂł (trochĂŞ dÂługi ale naprawdĂŞ polecam)
http://www.tvp.pl/publicy...10-2205/2632523
To zrobiÂł Filip i ÂŚP Kosma, a my ? |
|
|
|
 |
tazzman
Motocykl: speedtirple, exc400
Imię: mac
Wiek: 45 Dołączył: 24 Lip 2010 Posty: 146 Skąd: Bielsko/Katowice
|
Wysłany: 2010-09-19, 09:31
|
|
|
| Brosik napisał/a: | MyÂślĂŞ Âże najlepszym kandydatem na admina byÂłbyÂś Ty. Masz wyczesany motocykl, pewnie dÂługo jeÂździsz i naleÂżysz do prawdziwych motocyklistĂłw |
wystarczy ze bylem skarbnikiem w 5 klasie szkoly podstawowej..a to dla mnie mniej wiecej ten sam poziom "niesamowitosci" i awansu spolecznego i pewnie powod do ohĂłw i ahĂłw przez 17 letnie malolaty, ktore mozna wyrwac tekstem... wiesz.. jezdze motocyklem i dodatkowo jestem moderatorem forum motocyklistow... jestem tajemniczny jak batman i wyrywam z butow jak spiderman...hehehhe
Benek.. ten reportaz odnosnie A4 nakrecony byl poza wiedza Filipa i Kosmy. Dowiedzielismy sie o tym dopiero po edycji.
Co do a4 to jak wiesz, od samego poczatku bylem w to zaangazowany, wreczalem petycje w SE i koordynwalem pierwsze akcje.. Niestety aktualnie nie mam zbytnio czasu naa to ze wzgledu na natlok obowiazkow.
Tak czy owak temat akcji na A4 na razie zostal zawieszony "w prozni", gdyz stalexport zgodzil sie na obnizki, osoby odpowiednie sa caly czas w kontakcie z P. Gebickim (prezes SE) i jedyne co teraz mozemy zrobic to zalozyc stowarzyszenie i walczyc o zmiany legislacyjne.
Spotkanie jak wczesniej wspomnialem bedzie 26.09. O terminie i miejscu spotkania przypomne jescxze 2 dni wczesniej mailowo osobom, ktore zainteresowane sa tematem.
Na spotkaniu bede jak i kilka osob z krakowa, to wyjasnimy wszystko. Wtedy tez bedizemy mogli pokazac statut i dlatego na razie nie wysylam mailem nic nikomu. |
|
|
|
 |
emil

Motocykl: motocykl
Imię: lucek
Wiek: 112 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 3698 Skąd: somalia
|
Wysłany: 2010-09-19, 15:23
|
|
|
tazman, popatrz sobie na wasze forum wasze, bo zostaÂłeÂś tam Ty i paru innych giemul'Ăłw oraz same ambitne.. hmm... dzieci, szukajÂące frajera, ktĂłry poÂżyczy hajkĂŞ, albo nie wie jak wymieniĂŚ Âświece w swojej r1 ktĂłrÂą dostaÂł od starych na osiemnastke Âżenada. Na tej podstawie twierdzisz Âże to forum umiera? Bo do nas nie lgnÂą takie buce?
tu sie szanujemy, w przeciwieĂąstwie do pchlarni, wiec jak Ci coÂś nie pasuje to sie po prostu nie odzywaj, nic do tego forum nie wniosÂłeÂś, a my nie tĂŞsknimy za takimi tekstami.
coÂś jeszcze mam dodaĂŚ? upc dziaÂła?
pozdro |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2010-09-19, 23:58
|
|
|
| tazzman napisał/a: | | od samego poczatku bylem w to zaangazowany, |
| tazzman napisał/a: | | wreczalem petycje w SE i koordynwalem pierwsze akcje |
| tazzman napisał/a: | | Niestety aktualnie nie mam zbytnio czasu naa to ze wzgledu na natlok obowiazkow. |
byles , jestes i bedziesz tylko cieniem Kosmy, za tym czlowiekiem mozna bylo pojsc. ty jestes blond gwiazdka telewizyjna z zadartym wysoko nosem. Kosma potrafil pociagnac za soba nasza spolecznosc, pogodzic "oba fora" a ty tylko pokazujesz jaki kozak jestes i jak my jestesmy ci nie w smak. ty i to twoje stowarzyszenie powoduja tylko litosc i smiech. siedz sobie na swoim forum "dla prawdziwych" i tam rob z siebie gwiazde. bylem na wiekszosci imprez organizowanych przez Kosme ale nie pojawie sie na zadnej imprezie ktora ty zorganiuzjesz. |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-09-20, 08:32
|
|
|
| maÂła* napisał/a: |
a dlaczego?!?
MoÂże warto daĂŚ facetowi szansĂŞ?!
|
uwaÂżam podobnie. artur, obraÂżajÂą siĂŞ chÂłopaki a faceci robiÂą co trzeba.
no chyba Âże tazzman "zabraĂŚ ci kobiete". ale jak sobota pokazaÂła to tez mozna rozwiÂązac |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-09-20, 12:07
|
|
|
| maÂła* napisał/a: | | Nie rzucaj kamieniami pierwszy- czy jak to tam w biblii byÂło. | heheh maÂła widac ze dzwoni ale gdzie... "to byÂło kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem"
Wiecie co.... zw³aszcza taz borsik i emil..... od³ó¿my sprawy wyzszoœci forum nad forum, kazdy ma swoje zdanie i przy nim pozostanie ale to nie powód zeby topic sprawe we wzajemnych niesnaskach. Wiesz Tazz zarejestrowa³eœ sie tu zacz¹³eœ tu pisaÌ i chcesz ponoÌ budowaÌ jednoœÌ i wielkie silne œrodowisko motocyklistów skupione wokó³ stowarzyszenia...... Wiec wyluzuj z krytykowaniem i obra¿aniem ludzi którzy wspólnie tworz¹ to forum bo to chyba nie droga do budowy jednoœÌi
a innym poleca³ bym spokój i nie reagowanie na prowokacje i zaczepki choÌ wiem jak czasem kusi (ale pokazmy prawdziwym ze jesteœmy równie dobrzy jak nie lepsi) ale spróbojcie sie wznieœÌ ponad podzia³y
PS Taz jest nerwowy, ale moÂże to komp i nadmiar kawy moÂże uda mu sie coÂś zdziaÂłac Dajmy mu szanse
PS 2 Tazman wiesz chcia³em przyjechac na to spotkanie ale po Twoich tekstach to chyba mam za ma³o z motocyklizmem wspolnego cholera co mam zrobic OdpuœÌ wiec takie teksty ¿eby nie zra¿ac ludzi niepotrzebnie do siebie |
|
|
|
 |
Hajabuza

Motocykl: Widmo
Imię: Justyna
|
Wysłany: 2010-09-20, 12:32
|
|
|
MoÂżecie zakopac topĂłr wojenny i kontynuowac RAZEM to co juÂż zostaÂło rozpoczĂŞtĂŞ??? Szkoda zaniechac i machnÂąc rĂŞkÂą na kawaÂł caÂłkiem niezÂłej roboty jaka juÂż zostaÂła wykonana:(. SprĂłbujcie konstruktywnej krytyki:)!!!
PS. Jak bĂŞdĂŞ "u Marka" to mu powiem jak siĂŞ tu sprzeczacie i nie moÂżecie siĂŞ pogodzic, moÂże puknie Wam w kaski:):)
Pozdrawiam |
_________________ Podziwiam tego, kto zaprojektował mój życiorys. Gratuluję wyobraźni! |
|
|
|
 |
emil

|
Wysłany: 2010-09-20, 15:35
|
|
|
tak czy siak, podobnie jak ktoœ kiedyœ powiedzia³: "Spieprzaj dziadu", a potem siê dziwi³ ¿e ludzie go maj¹ w dupie, tak samo wygl¹da sprawa tu - œmieje siê z nas jakiœ prawdziwy, prosto w oczy, ale wielce zachêca do wspó³pracy i kto za Tob¹ pójdzie?? wybaczcie, nie wiem jak Was, ale mnie taka osoba nie reprezentuje.
tyle OT. |
|
|
|
 |
Daro ZX

Motocykl: rn20
Imię: Daro
|
Wysłany: 2010-09-20, 15:58
|
|
|
| czytaj¹c teksty prawdziwego motocyklisty, nie dziwiê siê, ¿e du¿o ludzi ma gdzieœ ten temat. Kto by chcia³ wspó³pracowaÌ z zadufanym b³aznem który zamiast ³¹czyÌ ludzi, dzieli. Jak szybko umiera ten temat tak równie¿ bêdzie z owym stowarzyszeniem. |
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2010-09-20, 21:58
|
|
|
Poprostu sÂą ludzie co majÂą na tÂą akcjĂŞ wyjebane ale niektĂłrym ciĂŞÂżko to zrozumieĂŚ |
|
|
|
 |
emil

|
Wysłany: 2010-09-20, 22:25
|
|
|
ca³a akcja dotyczy wszystkich Marcin, mi te¿ sie nie uœmiecha p³aciÌ na wypad na Wroc³aw, gdzie czêsto je¿d¿ê, chodzi mi raczej o jej przedstawiciela na naszym forumie i sposób w jaki sie z nami komunikuje |
|
|
|
 |
benek

Motocykl: SUZUKI GSX1300R
Imię: Beniamin
|
Wysłany: 2010-09-21, 20:49
|
|
|
| Daro ZX napisał/a: | | czytajÂąc teksty prawdziwego motocyklisty, nie dziwiĂŞ siĂŞ, Âże duÂżo ludzi ma gdzieÂś ten temat. Kto by chciaÂł wspó³pracowaĂŚ z zadufanym bÂłaznem ktĂłry zamiast ³¹czyĂŚ ludzi, dzieli. Jak szybko umiera ten temat tak rĂłwnieÂż bĂŞdzie z owym stowarzyszeniem. | Ja nie chcĂŞ Âżeby umarÂł. I chyba maÂło rozsÂądny czÂłowiek by chciaÂł. MoÂżemy w koĂącu pokazaĂŚ, Âże jest nas wielu, tak ja na pierwszej i drugiej akcji, tylko czÂłowieka ktĂłry ogarnie ten temat niestety juÂż nie ma wÂśrĂłd nas. Osoby, ktĂłra bĂŞdzie przekazywaÂła informacje co dzieje siĂŞ w tym temacie. Sami wiecie, Âże nie trzeba gwiazd tylko konkretĂłw i temat oÂżyje, bo pojechaĂŚ potrafimy |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-09-21, 23:01
|
|
|
| Daro ZX napisał/a: | | Jak szybko umiera ten temat tak rĂłwnieÂż bĂŞdzie z owym stowarzyszeniem. |
mam nadzieje, ze siê mylisz. mysle ze Kosma w 100% popar³by ten pomys³ i ja chocia¿by tylko przez wzgl¹d na ten fakt pojadê na spotkanie, które zorganizowa³ m.in. tazzman. przyjad¹ goœcie z Krakowa z Grupy Po³udnie czyli druga po³ówka organizacji wyjazdow do Chrzanowa w 2009.
skoro tazzman za bardzo nie potrafi to mo¿e wy wyjdŸcie wreszcie poza wasz ma³y zadupiowaty 'œl¹ski' œwiatek i jesli faktycznie chcecie to coœ zróbcie. z tylko krytyki nic samo siê nie zrobi. to tyle bo w sumie szkoda s³ów. wpisujecie sie dok³adnie w polsk¹ rzeczywistoœÌ ¿e gdzie 2 Polaków tam 3 zdania |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |