|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
A4 i inne autostrady |
| Autor |
Wiadomość |
Daro ZX

Motocykl: rn20
Imię: Daro
|
Wysłany: 2010-09-22, 06:49
|
|
|
pytanie, czy mogĂŞ teraz jechaĂŚ skoro jeszcze rok temu motocykla na oczy nie widziaÂłem.
Nie ÂżyczyÂłbym by temat ten poszedÂł na marne, ale do tego potrzeba czÂłowieka kompetentnego, otwartego na ludzi, jakim byÂł ÂŚP Kosma |
|
|
|
 |
keyti
..just keyti

Motocykl: SF yeah madafaka
Imię: kasia
|
Wysłany: 2010-09-22, 11:24
|
|
|
| maÂła* napisał/a: | | zenoo napisał/a: | | moÂże wy wyjdÂźcie wreszcie poza wasz maÂły zadupiowaty 'ÂślÂąski' Âświatek i jesli faktycznie chcecie to coÂś zrĂłbcie. z tylko krytyki nic samo siĂŞ nie zrobi. |
Nie ma sensu k³óciÌ siê o tak nieistotn¹ pierdo³ê, jak¹ jest osoba przekazuj¹ca nam informacje.
Puki co jest duÂżo gadania, z ktĂłrego nic oprĂłcz sporĂłw nie wynika.
Wymieniajmy siĂŞ w tym wÂątku informacjami dot A4, zamiast urzÂądzaĂŚ koncerty ÂżyczeĂą, i odprawiaĂŚ gorzkie Âżale! |
amen
[ Dodano: 2010-09-22, 11:26 ]
| zenoo napisał/a: | | mysle ze Kosma w 100% poparÂłby ten pomysÂł |
iwÂłaÂśniedlatego |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-09-22, 11:32
|
|
|
| Daro ZX napisał/a: | | pytanie, czy mogĂŞ teraz jechaĂŚ skoro jeszcze rok temu motocykla na oczy nie widziaÂłem | Ja mam podobne pytanie jak daro z tym Âże narazie w ogĂłle nie mam moto (Jak to zauwaÂżyÂł prezes mam coÂś czym wstyd jeÂździĂŚ a do litra dalego wiĂŞc i do prawdziwoÂści daleko) ale chciaÂłem siĂŞ w³¹czyĂŚ w ta akcje tylko czy jest sens? teraz ktoÂś mi powie Âże jak nie mam moto to nie mam czego szukaĂŚ
| Daro ZX napisał/a: |
Nie ¿yczy³bym by temat ten poszed³ na marne, ale do tego potrzeba cz³owieka kompetentnego, otwartego na ludzi, jakim by³ ŒP Kosma | zgadzam siê z tym trzeba umieÌ ³¹czyÌ ludzi a nie dzieliÌ ludzi jest jeszcze wiêksza ró¿norodnoœÌ ni¿ maszyn którymi je¿d¿¹ a wszyscy s¹ motocyklistami Mam nadziejê ¿e Taz czyta ten wontek i sk³oni go ta ca³a dyskusja do refleksji nad sob¹ swoim postêpowaniem |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-09-22, 12:01
|
|
|
| magik napisał/a: | ... ale chciaÂłem siĂŞ w³¹czyĂŚ w ta akcje tylko czy jest sens? teraz ktoÂś mi powie Âże jak nie mam moto to nie mam czego szukaĂŚ
|
magik odpowiem ci bo cie lubie: czepiasz sie jak kurwa kasy. przecieÂż wiemy wszyscy ze nie o to chodzi czy aktualnie masz moto czy nie. jak chcesz to przyjedÂź autem. zresztÂą ta uwaga tyczy nie tylko ciebie .
tazzman widaÌ, ¿e nie nale¿y do liderów dyplomacji ale panie i panowie - nie b¹dŸmy dzieÌmi. kisimy siê we w³asnym sosie podzielonych œl¹skich forumowiczów, czasem ktoœ do³o¿y do ognia a reszta dalej podsyca. spróbujmy mo¿e dla odmiany wyjœÌ poza to gówno, a skoro tazzman zaj¹³ siê organizacj¹ to dajmy mu szansê, tym bardziej ¿e akcjê z bramkami A4 tez wspó³organizowa³.
jak macie lepszego kandydata to proponujĂŞ przyjeÂżdÂżajcie na spotkanie, przypomnĂŞ niedziela chyba o 18.00 w McD 3 Stawy i powiedzcie w oczy to co myslicie. wysuĂącie nowego kandydata na koordynatora czy ch... wie kogo i zrobimy gÂłosowanie. niech wygra bardziej kompetentny.
pozdr. |
|
|
|
 |
tazzman
Motocykl: speedtirple, exc400
Imię: mac
Wiek: 45 Dołączył: 24 Lip 2010 Posty: 146 Skąd: Bielsko/Katowice
|
Wysłany: 2010-09-24, 11:01
|
|
|
wracam z wakacji i jak widze wojna, wiec:
po 1. nie mialem ani nie mam zamiaru nikogo obrazac, ale niestety napisanie nieopatrznie czegos do kogos powoduje ze inni udzie to biora do siebie... pytanie czy to problem ze zrozumieniem tekstu czytanego, czy ze zbytnim zaangazowaniem sie osobistym w zycie wirtualne na forum
po 2. skoro zostalem obrazony, nawet przez moderatora, dlczego nikt nie reaguje?
Skoro moderator kwestionuje moja osobe i porownuje do Âśp. Marka to proponuje:
a/ cofnac sie w czasie i przypomniec sobie swoje osobiste batalie ze Âśp. Markiem
b/ zgodnie z regulaminem upomniec mnie za np pisanie rzeczy nieobrazliwych ale umujÂący np ze statusu spoÂłecznego (wirtualnego), oraz siebie za nieprzestrzeganie jednego z punktow forum dotyczacego kultury osobistej wypowiedzi uzytkownika
po 3. jak wiekszosc z Was zauwazyla, temat A4 umar.. moge stwierdzic, ze nie umarl, tylko zostal zamrozony na czas blizej nieokresolny " po co robic akcje skoro koncesjonariusz sie zgodziÂł na obnizke"?
po 4. co do tematu stowarzyszenia, to jest to inicjatywa, o ktorej juz w styczniu 2010 rozmawialismy ze Szczesnym, sp. Markiem po spotkaniu z Prezydentem miasta Jaworzno. Bedzie to inicjatywa motocyklistow do LEGALNEJ walki z przepisami. Jezeli ktos chce sie bardziej zaangazowac to bedzie mial okazje wypowiedziec sie NA ZYWO na spotkaniu dotyczacym stowarzyszenia
po 5. co do rozliczania mnie z jakiejkolwiek akcji, czy angazowania sie w imprezy, zloty czy inne wydarzenia, to szczerze i z biciem sie w piers, moge stwierdzic, ze biore osobiscie do serca KAZDA ale to KAZDa opinie dotyczaca moich dzialan, aczkolwiek w pierwszej kolejnosci osob, z ktorymi osobiscie zalatwiam w/w tematy i z ktorymi mam staly kontakt , a na szarym, malutkim koncu wypowiedzi przeczytane w necie
po 6. proponuje wrzucic na luz, bo od czasu stworzenia definicji(nie bede pisac na glos czyjej) definicji prawdziwego motocyklisty, potrafia uruchomic sie w niektorych niezbadane poklady zlosci i skrywanych frustracji?
po 7. co do moich umiejetnosci dyplomatycznych.. zapraszam na spotkanie na zywo, osob ktore wyrazily checi zaangazowania sie w stowarzyszenie. Bedzie mozna spotkac sie, porozmawiac tak jak ma to miejsce regularnie w krakowie i przede wszystkim wyrazic NA ZYWO swoje opinie, bo od pisania na forum (a przez niektorych dolewania oliwy do ognia) jescze nic dobrego nigdy nie wyszlo.
po 8. dzialanie stowarzyszenia oraz kroki podejmowane przez stowarzyszenie bedzie znane czlonkom stowarzyszenia, a nie rzucane na forum w celu komentowania osobom, ktore i tak maja w d... cala akcje i cale stowarzyszenie , bo jak wiadomo po co mieszac osoby niezainteresowane rzeczami, ktore beda sobie mogly tylko i wylacznie skomentowac?
po 9. dlaczego, skoro tyle osob zaangazowanych wirtualnie w komentowanie takich czy innych dzialan nie pojawila sie w warszawie na protescie, w Krakowie na spotkaniu z grupa poludnie czy przy jakimkolwiek spotkaniu zwiazanym w sprawie?
po 10. jak dla mnie temat jest wyczeprany i dzisiaj mialowo osoby, ktore wyrazily chec zaangazowania w stowarzyszenie zostana poinformowane mailowo o terminie i miejscu spotkania. Zaproszeni oczywiscie sa wszyscy, bo kazdy ma przeciez swoj pomysl, punkt widzenia i pewnie chce na zywo wyrazic swoje opinie... |
|
|
|
 |
Miki72

Motocykl: Ducati Diavel Carbon Red 2011
Imię: Michał
|
Wysłany: 2010-09-25, 00:30
|
|
|
CU w NiedzialĂŞ.
PrzyjadĂŞ bo aby mieĂŚ do czegoÂś przemyÂślany stosunek trzeba najpierw to poznaĂŚ, a nie z gĂłry skreÂślaĂŚ przez pryzmat jednej czy drugiej osoby w to zaangaÂżowanej. |
_________________ Pozdrawiam
Miki
Jak wsiadasz na moto Twoja dusza wzlatuje w pół drogi do Nieba.Oby jej nie było tam bliżej niż z powrotem do Ciebie
www.motoautostrada.pl |
|
|
|
 |
kiler600r

Motocykl: DL1000/Blackbird
Imię: Paweł
|
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
|
|
|
 |
sorier
Motocykl: Div 600
Imię: sorier
|
|
|
|
 |
elemeledudek

Motocykl: Tiger 800
Imię: Marcin
Wiek: 50 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 1083 Skąd: Sosnowiec/Katowice
|
Wysłany: 2010-10-16, 19:18
|
|
|
"Minister podał też stawki, jakie mają obowiązywać po wprowadzeniu opłat za przejazd autostradami. Według jego zapowiedzi przejechanie jednego kilometra ma kosztować 20 groszy dla samochodów osobowych, a 46 groszy dla ciężarówek. "
Motocykle znów przeoczyli? |
|
|
|
 |
tazzman
Motocykl: speedtirple, exc400
Imię: mac
Wiek: 45 Dołączył: 24 Lip 2010 Posty: 146 Skąd: Bielsko/Katowice
|
Wysłany: 2010-10-26, 21:22
|
|
|
no i stowarzyszenie zalozone... ponad 30 czlonkow zalozycieli.. wiekszosc z krakowa. Prezesem oczywiscie Filip .. teraz legalnie mozemy zaczac walke o lepsze... nawet dla wszystkich malkontentow...
Plany ambitne, wykonanie planow calkiem realne, pomoc ze strony wielu znanych osob.. |
_________________ www.motoautostrada.pl
Do sprzedania z KTM 2007 SXF250 silnik, wahacz, półka, elektryka i trochę innych gratów. |
|
|
|
 |
mg1989sos
Założyciel
Motocykl: ZZR600
Imię: Michał
Wiek: 37 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 2367 Skąd: Szczecin
|
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-11-18, 13:43
|
|
|
wszystko extra, pojedziemy taniej - ci co jeżdżą.
a SE i tak dostanie swoją kasę, bo tak mają podpisaną umowę |
|
|
|
 |
Hajabuza

Motocykl: Widmo
Imię: Justyna
|
|
|
|
 |
MarekG
:) :P

Motocykl: XJ600
Imię: Marek
|
Wysłany: 2010-11-19, 12:10
|
|
|
| Hajabuza napisał/a: | | http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-stalexport-chce-podniesc-cene-za-przejazd-a4,nId,308345 |
najlepiej niech ustalą 100zł i będzie spokój nikt nie będzie o nich mówił ani pisał, bo przestaną istnieć jak nikt nie będzie jeździł
a co do podwyżki masakra |
_________________ Zniżka w AXA direct powołaj się na nr polisy 1945157 a dostaniesz zniżkę 30 zł na oc i 100 na oc/ac na auto |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |