|
Motocykliści z małym przebiegiem - przejażdżki |
| Autor |
Wiadomość |
natan
Motocykl: Yamaha Drag Star
Imię: Ireneusz
|
Wysłany: 2014-05-30, 21:23
|
|
|
Lora - dlatego też już o tym mówię, bo chciałbym aby większa grupa się wybrała więc termin pomalutku trzeba rezerwować...
myślę, że piątek i poniedziałek trzeba będzie pomyśleć o urlopie
Procek zaproponował pomoc, żona jechałaby samochodem by zabrać ciuchy - oczywiście trzeba wziąć pod uwagę zrzutkę na paliwo (samochodowe)
Na razie terminu żadnego nie proponuję bo i pogoda musi się wyklarować |
_________________ człowiek jak ryba... psuje się od głowy ;-) |
|
|
|
 |
procek225

Motocykl: niebieski :)
Imię: Tomek
Wiek: 43 Dołączył: 04 Maj 2012 Posty: 550 Skąd: Mysłowice
|
Wysłany: 2014-05-31, 06:27
|
|
|
Lora, Heinek - dzieki za dobre slowo :-) mam nadzieje podtrzymac tradycje, nie zmoknac i dobrze sie bawic. Miejsce zbiorki jest znane wiec zachecam dalej w miare Waszyxh mozliwosci do wspolnego wypadu ( a jak nie dzis to nastepnym razem).
Do wszystkich: gdyby jednak ktos postanowil dolaczyc w ostatniej chwili, czekamy z mymtonem do 9:05 na lotosie na pawla kolodzieja w katowicach. Kierunek namiestowo na slowacji. Wycieczka planowana na caly dzien. I "kto przyjedzie ten jedzie" |
_________________ "Bóg musi kochać szaleńców. Tak wielu ich stworzył" - Mudżahedin w Rambo III. |
|
|
|
 |
mynton
aka Los_Kamilos

Motocykl: nie ma i narazie nie będzie
Imię: Kamil
Wiek: 40 Dołączył: 13 Gru 2010 Posty: 322 Skąd: Sosnowiec
|
Wysłany: 2014-05-31, 07:13
|
|
|
| procek225 napisał/a: |
mymtonem |
|
_________________ Yamaha dt50 -> Yamaha xt600 -> Yamaha FZS 600 |
|
|
|
 |
procek225

|
Wysłany: 2014-05-31, 07:23
|
|
|
| mynton napisał/a: | | procek225 napisał/a: |
mymtonem |
|
Przepraszam. Uroki szajsfonow myntonie |
_________________ "Bóg musi kochać szaleńców. Tak wielu ich stworzył" - Mudżahedin w Rambo III. |
|
|
|
 |
mynton
aka Los_Kamilos

|
Wysłany: 2014-05-31, 07:29
|
|
|
| procek225 napisał/a: | | mynton napisał/a: | | procek225 napisał/a: |
mymtonem |
|
Przepraszam. Uroki szajsfonow myntonie |
Wybaczam tylko dlatego że dzisiaj prowadzisz |
|
|
|
 |
kaczmar831

Motocykl: TDM-900
Imię: Paweł
Wiek: 42 Dołączył: 01 Maj 2014 Posty: 32 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 2014-05-31, 15:09
|
|
|
| Dzieki za towarzystwo szkoda,ze tak krótko Trasa naprawde spoko a Słowacja jest zajebista! |
|
|
|
 |
Heinek
Motocykl: Honda XL1000 VARADERO
Imię: Jarek
|
Wysłany: 2014-05-31, 19:41
|
|
|
| Naprawdę nie ma chętnych na polatanke jutro? Jeżeli nie będzie padać to o 10:00 czekam na Orlenie przy Murckowskiej 22. Może do rana się jednak ktoś zdecyduje:) |
|
|
|
 |
procek225

|
Wysłany: 2014-05-31, 20:45
|
|
|
Melduję się w domu . Dzięki, było zajebiście. Wszystko dziś było - od przeciskania się w korkach, przez winkloszał po zwiedzanie. Na zwiedzanie zamku trzeba zarezerwować 2,5 godziny, ale jest co oglądać - począwszy od samej jego architektury na bogatych wystawach skończywszy. Przewodnik mówi po słowacku, ale coś tam można zrozumieć.
| kaczmar831 napisał/a: | | Dzieki za towarzystwo szkoda,ze tak krótko Trasa naprawde spoko a Słowacja jest zajebista! |
kaczmar831: również dzięki, fajnie było Cię poznać, mam nadzieję że dołączysz do następnych wypadów Objechaliśmy później całe jezioro i wróciliśmy przez Chyżne, Wadowice itd.
Heinek: a no nie wiem, coś duch w narodzie zanika... sam bym się chętnie wybrał, ale jutro dzień dziecka
mynton: dzięki za wypad. jak zawsze proszę o zdjęcia nie mogę się doczekać aż w domu pokażę gdzie byliśmy . |
| Ostatnio zmieniony przez procek225 2014-05-31, 20:45, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
kaczmar831

Motocykl: TDM-900
Wiek: 42 Dołączył: 01 Maj 2014 Posty: 32 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 2014-05-31, 21:03
|
|
|
| procek225 napisał/a: | Melduję się w domu . Dzięki, było zajebiście. Wszystko dziś było - od przeciskania się w korkach, przez winkloszał po zwiedzanie. Na zwiedzanie zamku trzeba zarezerwować 2,5 godziny, ale jest co oglądać - począwszy od samej jego architektury na bogatych wystawach skończywszy. Przewodnik mówi po słowacku, ale coś tam można zrozumieć.
| kaczmar831 napisał/a: | | Dzieki za towarzystwo szkoda,ze tak krótko Trasa naprawde spoko a Słowacja jest zajebista! |
kaczmar831: również dzięki, fajnie było Cię poznać, mam nadzieję że dołączysz do następnych wypadów Objechaliśmy później całe jezioro i wróciliśmy przez Chyżne, Wadowice itd.
Heinek: a no nie wiem, coś duch w narodzie zanika... sam bym się chętnie wybrał, ale jutro dzień dziecka
mynton: dzięki za wypad. jak zawsze proszę o zdjęcia nie mogę się doczekać aż w domu pokażę gdzie byliśmy . |
Jak tylko czas pozwoli czemu nie.Skoro zwiedzanie trwa tak długo to wybiorę sie w innym terminie i na dłużej dziś byłem ograniczony obowiązkami.Trasa naprawde fajna.Słowacja to dobry pomysł na zwiedzanie. |
|
|
|
 |
mynton
aka Los_Kamilos

|
Wysłany: 2014-05-31, 21:44
|
|
|
Dzięki chłopaki za wyjazd, cały obolały i zmęczony, ale zadowolony , no i pobiłem swój rekord 372 km jednego dnia . A zdjęcia na priv wam prześlę, ale chyba nie dam rady dzisiaj bo ledwo żyję. |
|
|
|
 |
procek225

|
Wysłany: 2014-05-31, 21:49
|
|
|
| mynton napisał/a: | Dzięki chłopaki za wyjazd, cały obolały i zmęczony, ale zadowolony , no i pobiłem swój rekord 372 km jednego dnia . A zdjęcia na priv wam prześlę, ale chyba nie dam rady dzisiaj bo ledwo żyję. |
ty tu chłopie nie płakaj tylko formę szykuj, zamek w bojnicach jest 230km od Katowic, więc w obie strony będzie ze 500 .
 |
|
|
|
 |
mynton
aka Los_Kamilos

|
Wysłany: 2014-05-31, 21:54
|
|
|
| procek225 napisał/a: | | mynton napisał/a: | Dzięki chłopaki za wyjazd, cały obolały i zmęczony, ale zadowolony , no i pobiłem swój rekord 372 km jednego dnia . A zdjęcia na priv wam prześlę, ale chyba nie dam rady dzisiaj bo ledwo żyję. |
ty tu chłopie nie płakaj tylko formę szykuj, zamek w bojnicach jest 230km od Katowic, więc w obie strony będzie ze 500 .
Obrazek |
To szykuje się kolejny rekord |
|
|
|
 |
Koszyk66

Motocykl: Yamaha R6
Imię: Łukasz
Wiek: 39 Dołączył: 06 Kwi 2014 Posty: 174 Skąd: Sosnowiec
|
Wysłany: 2014-05-31, 21:56
|
|
|
Gratuluję Chłopaki fajnego wypadu, szkoda że nie mogłem dołączyć.
Ktoś coś na jutro planuje |
_________________ Rób co chcesz,niczego nie żałuj chciałeś, wybrałeś w d... mnie pocałuj. |
|
|
|
 |
procek225

|
Wysłany: 2014-05-31, 21:57
|
|
|
| Koszyk66 napisał/a: | Gratuluję Chłopaki fajnego wypadu, szkoda że nie mogłem dołączyć.
Ktoś coś na jutro planuje |
Ano szkoda, ale jak to mówią nie jeden zakręt przed nami.
Heinek planuje - parę postów wyżej pisał. |
|
|
|
 |
Lucyfer
Motocykl: Yamaha R6
|
Wysłany: 2014-05-31, 22:18
|
|
|
Uff trochę mnie tu nie było, bo mam chwilowo mocno napięty grafik
Koszyk66,
Jak będzie chociaż taka pogoda jak dzisiaj to ja sobie zrobię małą rundkę na Racibórz.
Godziny - raczej popołudniowe - koło 14-15 start.
Gdyby ktoś chciał się dołączyć - zapraszam.
Możemy startować z Gliwic / Pyskowic...
A może znalazłby się ktoś z Raciborza i pokazał najciekawsze kąty / winkle? |
|
|
|
 |
|
|