|
Prawko na motocykl za 599zł !!! |
| Autor |
Wiadomość |
mg1989sos
Założyciel
Motocykl: ZZR600
Imię: Michał
Wiek: 37 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 2367 Skąd: Szczecin
|
|
|
|
 |
Daro ZX

Motocykl: rn20
Imię: Daro
|
Wysłany: 2011-06-13, 22:01
|
|
|
a zna ktoś ten ośrodek ?
bo co z tego, że tak tanio skoro instruktor może wiedzieć mniej od kursanta |
|
|
|
 |
Reaper
inszallah

Motocykl: Yamamoto 600R
Imię: Przemek
Wiek: 36 Dołączył: 19 Gru 2010 Posty: 941 Skąd: Tarnowskie Góry
|
Wysłany: 2011-06-13, 22:34
|
|
|
| Pewnie instruktorzy full profesjonalka, tylko zamiast motorem jeździsz po mieście rowerem, no chyba, że cena nie obejmuje kosztów paliwa;) |
_________________ Motocykl to największy wibrator jaki możesz wsadzić kobiecie między nogi |
|
|
|
 |
mg1989sos
Założyciel
Motocykl: ZZR600
Imię: Michał
Wiek: 37 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 2367 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 2011-06-13, 22:38
|
|
|
| to jest groupon.... gość dał w promocji ileś tam kursów... za pół ceny |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-06-13, 22:51
|
|
|
| jak ktoś sie łapie za Groupon to znaczy że długo nie pociągnie |
|
|
|
 |
Yogi
Instruktorek

Motocykl: FirekBladek 929
Imię: Łukasz
|
Wysłany: 2011-06-13, 23:00
|
|
|
no gość dał super cene,:D
600zł gruponowi musi dac 50 % czyli zostaje mu 300zł minus paliwo i instruktor równa sie poniżej 0 . |
_________________ Motocyklowa Szkoła Vmax
Szkolenia z zakresu kat. AM, A1, A2, A
Doskonalenie Jazdy
Wyjazdy na tory wyścigowe Polska, Europa
Sosnowiec - Zagórze
Braci Mieroszewskich 124 teren Expo Silesia
www.oskvmax.pl
www.facebook.pl/oskvmax
 |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-06-14, 02:05
|
|
|
| Yogi napisał/a: | | 600zł gruponowi musi dac 50 % czyli zostaje mu 300zł minus paliwo i instruktor równa sie poniżej 0 . | a jeszcze podatek itd Koles wychodzi chyba z 900 na minusie |
|
|
|
 |
Kamyk
Motocykl: Fazer, tyle, że goły:)
Imię: Paweł
|
Wysłany: 2011-06-14, 05:03
|
|
|
| magik napisał/a: | | Yogi napisał/a: | | 600zł gruponowi musi dac 50 % czyli zostaje mu 300zł minus paliwo i instruktor równa sie poniżej 0 . | a jeszcze podatek itd Koles wychodzi chyba z 900 na minusie |
Ale potencjalny kursant ma w dupie ile gość wychodzi na minusie. Ważne, że on zapłaci grosze za kurs na prawo jazdy... |
_________________ ale po co? |
|
|
|
 |
ser-jones
spamer terrorysta

Motocykl: mam
Imię: Ser
|
Wysłany: 2011-06-14, 07:50
|
|
|
| Jak czlowiek 20 lat jezdzil na moto bez prawka i potem dopiero idzie na kurs to idzie sie dogadac bo w wielu przypadkach kursant jest sporo lepszy od instruktora, na dodatek np. mial prawko od 15 lat kat. B to ten kurs to tylko formalnosc w postaci wypisania kwitka. |
|
 |
hoks

Motocykl: GSX400E
Imię: Arek
|
Wysłany: 2011-06-14, 08:38
|
|
|
kurs to kurs, cena jest atrakcyjna, więc kto potrzebuje niech korzysta. nie powinno obchodzić nikogo, że szkoła jazdy dokłada do interesu, że im się nie opłaci itp., rozumiem - ktoś powie "nie ma nic za darmo", dlatego bardziej nieufny klient powinien tylko dowiedzieć się szczegółów oferty i to wszystko.
trzeba przyznać, że groupon stał się jednak dość popularnym serwisem w sieci (coś jak wiadomości, pogoda i inne "społecznościowe"), sporo ludzi zagląda tam niemal codziennie, zatem według mnie oferty tam zamieszczane nie są nastawione na zysk, a tylko na reklamę danej usługi/przedmiotu/firmy. niestety reklama kosztuje, więc zakładam, że każda firma oferująca się na gruponie dokłada w tej kwestii do interesu (a jeśli nawet nie to pewnie wychodzi na zero z tych ofert). jakoś trzeba walczyć o klienta, czasem kosztem zaniżania cen usług, ale może to i dobrze z klienckiego punktu widzenia - konsument ma taniej, a jeśli o groupon chodzi to według mnie taniej nie znaczy gorzej |
|
|
|
 |
armor

Motocykl: Suzuki GS500F
Imię: Monika
|
Wysłany: 2011-06-14, 09:05
|
|
|
| Yogi napisał/a: | no gość dał super cene,:D
600zł gruponowi musi dac 50 % czyli zostaje mu 300zł minus paliwo i instruktor równa sie poniżej 0 . |
Gruponowi oddaje się 10 %- wiem, bo wysłali mi kiedyś maila przez pomyłkę
Hoks ma racje, Gruper i Grupon to forma raklamy dla firm. Zamiast wywalać kasę na reklame w TV Silesia czy w jakiejś wielce poczytnej lokalnej gazetce- wolą dać rabat i ściagnąć klienta.
pzdr |
|
|
|
 |
Gulliver

Motocykl: Yamaha XJR
Imię: Piotrek
Wiek: 36 Dołączył: 29 Lis 2010 Posty: 68 Skąd: Dąbrowa Górnicza
|
Wysłany: 2011-06-14, 10:17
|
|
|
Ktoś coś słyszał o tym ośrodku? Może mój brat by się zapisał i przez wakacje kurs zrobił Aaaa i jeszcze jedna sprawa- on ma teraz 20lat to będzie miał pełne A czy coś mniejszego? |
|
|
|
 |
Yogi
Instruktorek

Motocykl: FirekBladek 929
Imię: Łukasz
|
Wysłany: 2011-06-14, 10:35
|
|
|
| armor napisał/a: | | Yogi napisał/a: | no gość dał super cene,:D
Gruponowi oddaje się 10 %- wiem, bo wysłali mi kiedyś maila przez pomyłkę
Hoks ma racje, Gruper i Grupon to forma raklamy dla firm. Zamiast wywalać kasę na reklame w TV Silesia czy w jakiejś wielce poczytnej lokalnej gazetce- wolą dać rabat i ściagnąć klienta.
pzdr |
mnie to tam rybka kto ile zarabia. Wiem ile grupon bierze bo jestem po rozmowach z nimi, ale niezdecydowałem się bo nie jestem instytucją charytatywną. a po drugie firma w tej branzy która chce być konkurencyjna powinna zająć się jakością szkolenia a nie schodzeniem z ceny. Wiem co mówie bo poźniej przychodzą do nas osoby z innych ośrodków na szkolenie dodatkowe i okazuje sie że podstawowych i elementarnych zasad nikt im nie wytłumacz a nawet nie wspomniał o tym. i potem rośnie dział ku przestrodze |
_________________ Motocyklowa Szkoła Vmax
Szkolenia z zakresu kat. AM, A1, A2, A
Doskonalenie Jazdy
Wyjazdy na tory wyścigowe Polska, Europa
Sosnowiec - Zagórze
Braci Mieroszewskich 124 teren Expo Silesia
www.oskvmax.pl
www.facebook.pl/oskvmax
 |
|
|
|
 |
Pure_Evil
SCC Team

Motocykl: Komar3 też zapiperdala
Imię: Andrzej
Wiek: 51 Dołączył: 22 Kwi 2010 Posty: 2459 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 2011-06-14, 12:15
|
|
|
Yogi, brawo za ostatni post.
Co do jakości szkolenia, przekładającej się przez jego cenę. Tarnów, tam są osk, które B robią poniżej 800. sic. Na własne oczy widywałem instruktorów podjeżdżających z kursantami pod tamtejszy WORD, by spędzić na nim jazdę, pokazując kursantowi jak wygląda plac manewrowy (15 minut oglądania przez szklane drzwi), a potem pokazać film o tym co można a czego nie można spierdolić na placu. w sumie jakieś 35, 40 minut. Inny wjeżdża z kursantem, by dopiero w WORDzie wypisać zaświadczenie o ukończeniu szkolenia, opłacić egzamin i ustalić termin...
Czy na tym polega szkolenie praktyczne
Cena i jakość zawsze idą w parze... |
_________________ "Wydra (do Abbiego): za słaby jesteś by się poddać i odejść, lepi trwać w tym i pogrążać się do samego końca"
...bo widzisz Wyderku, Abbi jest jak JP II będzie tyrał tu do dnia ostatniego, nie jak ten XVI z Niemiec - do emerytury tylko. |
|
|
|
 |
Kuba_Rozpruwacz

Motocykl: SV 650 S
Imię: Jakub
|
Wysłany: 2011-06-14, 12:34
|
|
|
| Pure_Evil, jak dla mnie mogą uczyć jakkolwiek aby tylko zdać i później uczyć się w świadomości swoich braków samemu. Nawet najlepszy nauczyciel za 20h nie nauczy cie jeździć ani tym bardziej myśleć logicznie i z wyobraźnią. |
|
 |
|
|