|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
ORLEN - Niech żyją motocykliści |
| Autor |
Wiadomość |
Piwowarek
...3,14 i reszta

Motocykl: BMW R1200GS LC
Imię: Pshemas
|
Wysłany: 2013-06-24, 22:34 ORLEN - Niech żyją motocykliści
|
|
|
| Zauważyliście, że na stacjach benzynowych Orlen rozpoczęła się kolejna edycja kampanii "ORLEN Bezpieczne drogi" Tym razem pod hasłem "Niech żyją motocykliści" Więcej info pod LINKIEM Moim zdaniem super sprawa jednak jestem ciekaw, co o tym sądzicie. |
_________________ MoTóR jest wieczny, MoTóR nie umiera nigdy!!! http://314ireszta.pl |
| Ostatnio zmieniony przez Piwowarek 2013-06-24, 22:35, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Edisiewicz

Motocykl: vfr 800 vtec
Imię: Marek
Wiek: 45 Dołączył: 17 Sie 2010 Posty: 648 Skąd: Chelsea(Czeladź)
|
Wysłany: 2013-06-25, 16:45
|
|
|
| Piwowarek napisał/a: | | zdaniem super sprawa | moim zdaniem również , każda taka akcja jest godna pochwały hyh |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-06-25, 17:34
|
|
|
| Kask nadal trzeba ściągać? |
|
|
|
 |
dawid1488
80's
Motocykl: gsr 600
Imię: Józa
|
Wysłany: 2013-06-25, 18:06
|
|
|
ja przed wczoraj tankowałem na orlenie,pan z obsługi stacji podszedł i powiedział że moge podjechac pod dystrybutor,kasku nie kazał ściągac ino nie wiem czemu chciał mnie wcisnąć między dystrybutor a stojącego obok niego TIR'a
na shellu jak tankowałem to nowy pracownik kazał mi zejść z motocykla,"starzy" nie mieli nic przeciwko że tankowałem siedząc na nim. |
|
 |
Kamyk
Motocykl: Fazer, tyle, że goły:)
Imię: Paweł
|
Wysłany: 2013-06-25, 18:19
|
|
|
| Shell i ich śmieszne zasady śmierdzą!!! |
_________________ ale po co? |
|
|
|
 |
dawid1488
80's
|
Wysłany: 2013-06-25, 18:21
|
|
|
a paliwo jest do d..y |
|
 |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-06-25, 19:30
|
|
|
| na bp koło M1 ani kasku ani z motocykla nie schodziłem nigdy i nikt nie zwrócił uwagi |
|
|
|
 |
Zrzęda
Lord Malkontent

Motocykl: GSX1250FA
Imię: Łukasz
|
Wysłany: 2013-06-25, 20:14
|
|
|
Tankuję na Shellu i jakoś nie zuważyłem róznicy w paliwie między nim, BP i Orlenem. Mi też pan z obsługi zwrócił uwagę na zejście z motocykla. Kiedy zacząłem go wypytywać powiedział, że mieli szkolenie z BHP gdzie kazali im na to zwracać uwgę bo gdzieś komuś podczas tankowania na siedząco polało paliwo na silnik i się zajarał motocykl, motocyklista i w konsekwencji cała stacja. Nie ich wina, że każą im na to zwracać uwagę. Na siłę mnie z motocykla nie ściągali. Natomiast mojemu kumplowi zdarzyła się akcja na Bliskiej, tej przy 86 vis a vis Orlenu, że facet kazał mu ZAPŁACIĆ przed zatankowaniem. Kumpel mówi, że przecież nie odjedzie, poza tym mają monitoring. Facet z obsługi na to że kamery nie działają i że ma zapłacić z góry. Kumpel na to, że skąd ma wiedzieć ile ma zapłacić skoro nie wie ile zatankuje a poza tym będzie płacił kartą. Po dłuższej wymianie zdań kumpel wsiadł na moto powiedział, że pierdzieli tą stację i pojechał zatankować na innej... |
_________________ Półśrodki prowadzą do ćwierćrezultatów. |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-06-25, 20:38
|
|
|
| Shell ma chyba tylko jedną wymówkę- samozapalenie... słyszałem to na Shellu kilka razy. |
|
|
|
 |
dawid1488
80's
|
Wysłany: 2013-06-25, 20:45
|
|
|
co do shella to jeszcze jeden minus,nie mozna tankować do karnistra ale na stacji w "ofercie" mają karnistry pytam się po ch.. jak i tak nie moge napełnić,mam kupić i dymać na inną stacje zatankować karnister?A miałem taką sytuacje u mnie w Zabrzu,na shelu nie moge nalać do karnistra,nawet pan z obsługi nie moze bo jak mi powiedział" szef przyjechał i patrzy"
pojechałem na stacje na przeciwko i bez problemu.
przestałem tankować na shellu i puki co nie zamierzam tam wracać ale obsługa przy kasie miła dla oka była |
| Ostatnio zmieniony przez dawid1488 2013-06-25, 20:52, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
Motocykl: virago 535 '96, Yamaha YZF 600R thundercat
Imię: Ewa
|
Wysłany: 2013-06-26, 06:45
|
|
|
Hm, widzę że i zielony offtop uprawia.......nie trzymacie się tematu drodzy koledzy. Piwowarkowi chodzi o działanie Orlenu w tematach bezpieczeństwa na drodze a nie o to jak komu się tankuje na innych stacjach.
Orlen działa w dobrej wierze ale liczy, że wielka rzesza motocyklistów identyfikując się z tą działalnością wdzięczna za pomoc w uświadamianiu będzie tankowała właśnie na tych stacjach. Powiem tak cel szczytny a skutki mało bolące więc czemu nie? |
|
|
|
 |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-06-26, 15:30
|
|
|
Soprano wiadoma sprawa o co autorowi chodziło ja bym wywalił posty czerwonych i zielonych w kosmos ( bo przeciez tak się tu robi ) , włącznie z moim, bo sa nie na temat
A co do Akcji Orlenu, uważam że każda akcja jaka by nie była, pokazująca motocyklistów w troche innym świetle niż stereotyp jest godna uwagi. Czym więcej tym lepiej. |
| Ostatnio zmieniony przez Wydra 2013-06-26, 15:30, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-06-26, 15:44
|
|
|
Orlenowi widocznie spadła sprzedaż paliwa skoro wymyślają jakieś akcje, a Ty chyba jesteś trochę naiwny wierząc, że martwią się o motocyklistów |
|
|
|
 |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-06-26, 16:03
|
|
|
| Abaddon napisał/a: | Orlenowi widocznie spadła sprzedaż paliwa skoro wymyślają jakieś akcje, a Ty chyba jesteś trochę naiwny wierząc, że martwią się o motocyklistów |
naiwny jest ten kto cie trzyma dalej w kolorze czerwonym, wyraźnie napisałem że każda akcja jest dobra byle by oswajała ludzi że stereotyp się myli. |
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
Motocykl: virago 535 '96, Yamaha YZF 600R thundercat
Imię: Ewa
|
Wysłany: 2013-06-26, 18:40
|
|
|
Wydra, czerwony spoko daje radę.........jak doczyta dokładnie dejcie se na lussss |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |