|
"Katowice są nasze" |
| Autor |
Wiadomość |
Pure_Evil
SCC Team

Motocykl: Komar3 też zapiperdala
Imię: Andrzej
Wiek: 51 Dołączył: 22 Kwi 2010 Posty: 2459 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 2012-09-20, 11:18 "Katowice są nasze"
|
|
|
http://katowice.gazeta.pl...ch_w_sieci.html
Ja tego nie skomentuję... |
_________________ "Wydra (do Abbiego): za słaby jesteś by się poddać i odejść, lepi trwać w tym i pogrążać się do samego końca"
...bo widzisz Wyderku, Abbi jest jak JP II będzie tyrał tu do dnia ostatniego, nie jak ten XVI z Niemiec - do emerytury tylko. |
|
|
|
 |
TNT [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-09-20, 11:45
|
|
|
| Stunt stuntem, ok, fajna sprawa. Tylko przeciskanie się między tłumem pieszych na przejściu? w dodatku gdy ma zielone... |
| Ostatnio zmieniony przez TNT 2012-09-20, 11:53, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Piecol

Motocykl: Kawasaki Versys
Imię: Tomasz
|
Wysłany: 2012-09-20, 12:07
|
|
|
Prawie jak rowerem na ścieżkach rowerowych w Parku |
|
|
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

Motocykl: made in china
Imię: Michał
Wiek: 39 Dołączył: 18 Wrz 2011 Posty: 3118 Skąd: 161 JO90NH
|
Wysłany: 2012-09-20, 12:15
|
|
|
Ooooo a właśnie miałem temat zakładać.......
za bardzo ulegacie temu co w NAGŁÓWKU i w artykule.... KOZAKI NA MAXA dla mnie bandyci bo sobie troche postuncili a że co na placu pod spodkiem gdzie sie zmieszczą i piesi i moto :/ pfffffff niech zamkną więc i rowerzystów.....
hmm nie potrzebnie jedynie na tym przejsciu dla pieszych przejechal, ale moze chciał zaistnieć..... :D:D:D:D najlepszy filmik jak dla mnie w kategorii "terror miasta"
A na tych chodnikach to też hohohoh takie tłumy były że okropne..... aha no i mieli po 100km/h przeciez heheheheh nie ma LIPY kozaki i tyle drift samochodem też 1 klasa
to jak to są bandyci normalnie to co powiedziec o gosciu co sie piwka napije kulturalnie na przystanku albo zapali wieczorem w domu trawke |
_________________ Moje wszystkie moto: http://www.bikepics.com/members/michal87sc/
http://www.michaljeczak.flog.pl
https://www.facebook.com/...54797774?ref=hl
 |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-09-20, 13:05
|
|
|
| Pure_Evil napisał/a: | | Ja tego nie skomentuję... | a ja i owszem najlepszym zestawieniem do tego jest ZOBACZ TAKŻE i akcja motoautostrady hehehe
a tak po za tym nie wiem co nad czym tak bolejecie fajna robota i nic nikomu sie nie stało tylko idzioci niepotrzebnie to auto wrzucili i facebooka szybko ich dopadna i sie skonczy zabawa cóż maja umiejętności za to zero pomyślunku
| Michal87sc napisał/a: | | drift samochodem też 1 klasa | to chyba nie widziałeś pierwszej klasy w życiu bo drift akurat był najwyżej dobry uwzględniając ruch miejski oczywiście. |
|
|
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

|
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Esiu

Motocykl: YZF 600R THUNDERCAT
Imię: Esiu
|
Wysłany: 2012-09-20, 13:21
|
|
|
jak dla mnie buractwo
ok jezdzic jezdza zajeb.. co do tego nie ma watpliwosci ale nie w centrum miasta panowie
a potem sie dziwic ze nas tak traktuja a nie inaczej.
A na miejscu pieszego przyj.... bez zastanowienia. |
_________________ Bo jest paru ludzi,
Bo jest parę w życiu dobrych chwil.... |
|
|
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

|
|
|
|
 |
Kamień

Motocykl: Honda VFR 1200F
Imię: Sylwester
|
Wysłany: 2012-09-20, 13:29
|
|
|
| Jak dla mnie debile, chcą se poszpanować niech se wynajmą kawałek placu i tam pokażą co potrafią. Super jeździć nie jest sztuką, trzeba mieć jeszcze mózg i umieć z niego korzystać. |
|
|
|
 |
Miki72

Motocykl: Ducati Diavel Carbon Red 2011
|
Wysłany: 2012-09-20, 13:53
|
|
|
| Esiu napisał/a: | jak dla mnie buractwo
|
| Kamień napisał/a: | | Jak dla mnie debile, |
do tego dodam jeszcze, że to gównażeria - to samo myślę o tych którym się to podobało - nie wiedzą co to jest "być motocyklistą", żal ! |
_________________ Pozdrawiam
Miki
Jak wsiadasz na moto Twoja dusza wzlatuje w pół drogi do Nieba.Oby jej nie było tam bliżej niż z powrotem do Ciebie
www.motoautostrada.pl |
| Ostatnio zmieniony przez Miki72 2012-09-20, 13:54, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
vegaamen

Motocykl: brak
Imię: mam
|
Wysłany: 2012-09-20, 14:02
|
|
|
| do gazu z nimi albo na syberie .... |
_________________ Nie ważne co robisz i tak jesteś byle kim. |
|
|
|
 |
Kamyk
Motocykl: Fazer, tyle, że goły:)
Imię: Paweł
|
Wysłany: 2012-09-20, 14:07
|
|
|
Nie no chłopaki dają radę... Może nie potrzebnie ten lans po mieście w godzinach szczytu i za to pewnie dostaną pajdę ale dla Tych co mówią, że niech trenują gdzieś w odosobnieniu filmik:
http://www.youtube.com/wa...t=ULGAOG8cdq_Js
Niestety ale internet nie jest anonimowy a Oni o tym zapomnieli... Tutaj macie 2 film z ich udziałem (w 3:40 widać, że nie każdemu ich popisy się podobały )
http://www.youtube.com/wa...&feature=relmfu |
_________________ ale po co? |
|
|
|
 |
Miki72

Motocykl: Ducati Diavel Carbon Red 2011
|
Wysłany: 2012-09-20, 14:34
|
|
|
| Kamyk napisał/a: | | Nie no chłopaki dają radę... Może nie potrzebnie ten lans po mieście w godzinach szczytu |
nie oceniamy tu ich umiejętności stuntowych ale nieumiejętność posługiwania się własnymi mózgami |
_________________ Pozdrawiam
Miki
Jak wsiadasz na moto Twoja dusza wzlatuje w pół drogi do Nieba.Oby jej nie było tam bliżej niż z powrotem do Ciebie
www.motoautostrada.pl |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-09-20, 14:39
|
|
|
| Miki72 napisał/a: | | ale nieumiejętność posługiwania się własnymi mózgami | ale co do tego nie ma wątpliwości | Cytat: | | za to zero pomyślunku |
| Miki72 napisał/a: | | to samo myślę o tych którym się to podobało | ej miki ale poczulem sie urażony bo mnie się podobało bo potrafią co nie co pokazać, co nie zmienia faktu że miejsce pokazów to sobie wybrali |
|
|
|
 |
|
|