|
cbr 600 f2 kuznia raciborska |
| Autor |
Wiadomość |
Cortex

Motocykl: -
Imię: Rrrrr
|
Wysłany: 2010-12-23, 23:38 cbr 600 f2 kuznia raciborska
|
|
|
http://allegro.pl/honda-c...1374418382.html
oglądałem moto... nieciekawy stan techniczny, do tego nawet nie zagadał.. bo aku rozładowane, wg mnie podejscie do klienta to oni mają zerowe. no i ta cena... (moto do rejestracji) |
|
|
|
 |
giemul

Motocykl: najlepszy na forum
Imię: NEO
|
Wysłany: 2011-01-15, 07:07
|
|
|
mistrzostwo świata w branży reanimacyjnej . Stara szkoła , kurwa jego mać ! |
|
 |
walek809

Motocykl: streetfighter
Imię: kris
|
Wysłany: 2011-01-15, 19:04
|
|
|
jak kupowałem moje pierwsze moto to aku tez nie zagadał od razu wymianka na inny i na moje szczęście to było, bo moto mi dobrze służyło także to nie dowód na szrota czasami tak bywa
co miałeś na myśli nieciekawy stan techniczny przybliż to może jak już oceniasz ... |
|
|
|
 |
defQ

Motocykl: Żółta ZX-6rrrrr
Imię: Łukaszek :P
|
Wysłany: 2011-01-15, 19:27
|
|
|
tak sie zastanawiam, czy jak bede swojego motonga opychac czy odrazu go tutaj nie dac samemu ;P, bo jesli rozladowany aku jest wyznacznikiem ze juz jest z dupy to łolaboga |
|
 |
Cortex

|
Wysłany: 2011-01-15, 19:42
|
|
|
ludzie kurwa, kto napisal ze wyznacznikiem stanu jest aku rozladowane??
ogladalem cbr f2, owiewki popekane , rdza jadla rame, opony do wymiany, naped to samo, pojechalem 80km i okazalo sie ze nawet nie raczy zagadac bo niema aku. wydawalo mi sie ze jak ktos chce sprzedac moto to zadba o to zeby silnik zagadal. ja pojechalem z zamiarem ogledzin i ew. kupna. a nie wozic sie po slasku i tylko ogladac ogladac i .. ogladac. ja nie z tych co nudzi im sie w sloneczny weekend i jezdza ogladaja , wymuszaja jazdy probne a i tak nie maja zamiaru kupic nic. tyle w temacie.
5900 + opłaty. to przegięcie wg mnie, po rozmowie 300zl bym utargowal nie wiecej czyli 5600 + oplaty 400zl ? minimum 6kola za te moto to bym nie dal nigdy. |
|
|
|
 |
walek809

Motocykl: streetfighter
Imię: kris
|
Wysłany: 2011-01-15, 19:54
|
|
|
nie denerwuj się kolego po prostu jak piszesz ocenę w dziale trup ... to napisz cos więcej o tym moto co zauważyłeś nie tak itp. to zawsze cos więcej niż ogólne pojęcie " nieciekawy stan techniczny "
z tego co widze to goście handlują motrami więc dziwię sie że nie założyli aku z innego moto jeżeli nie chcieli się pofatygować z taką opcja to fakt żle o nich świadczy . |
|
|
|
 |
defQ

Motocykl: Żółta ZX-6rrrrr
Imię: Łukaszek :P
|
Wysłany: 2011-01-15, 20:01
|
|
|
nie mogles tak odrazu napisac ?
co nie zmienia faktu ze i tak chyba tu sam swoja Kawe zamieszcze zeby "szpeców" odstraszyc na dzien dobry ;P |
|
 |
Cortex

|
Wysłany: 2011-01-15, 20:01
|
|
|
oni w zamian pokazali mi cbr f3 maja ja na alegro wystawiona (Czarna)
ale jak prosilem o przekladke aku to nie chetnie chcieli , mowili cos ze to beda gazniki bo wczesniiej mieli juz problem z odpaleniem tej f2. marne podejscie do klienta. |
_________________ amicus certus in re incerta cernitur
 |
|
|
|
 |
grzeesiek
Motocykl: R6
Imię: Grzesiek
|
Wysłany: 2011-01-15, 20:27
|
|
|
No ale co marne podejście do klienta?czy maja tam padaki po reanimacji?
Bo po zdjęciach to źle mi nie wyglądają czasami zaglądam co maja to wydechy jak lepsze to na innych aukcjach.W moto nic lepszego nie zostawią chyba że vtr-a nie chodliwa to wydechy dokładają lepsze. |
|
|
|
 |
Cortex

|
Wysłany: 2011-01-15, 20:46
|
|
|
| skladaki to nie beda ale nie przygotuja sie na przyjazd klienta. jak pisalem wyzej przyjechalem a oni sie zorientowali na miejscu ze moto nie zagada. i ceny troche wysokie. |
|
|
|
 |
ClaudiaFELA

Motocykl: Honda CBR 600 F4i
Imię: Claudia
Wiek: 35 Dołączyła: 19 Gru 2010 Posty: 95 Skąd: Czuchów ok. Rybnika
|
Wysłany: 2011-01-19, 17:09
|
|
|
Powiem tak..
Ja kupilam wlasnie u nich swoj moto bo nigdzie lepszego i w lepszym stanie nie bylo(brak jakichkolwiek rysek, stan fabryka). Fakt ceny maja troche wyzsze niz gdzie indziej ale moto mieli w idealnym stanie. Jak weszlam do garazu z motorami to mi szczeka opadla wszystkie blyszczace jak z salonu. F2 to nie jest najnowszy motor wiec nie ma sie co spodziewac idealnego wygladu bo ktos na tym juz ladnych kilka lat jezdzil a cena 5900 jak ogladalam nie jest cena wygorowana, fakt mozna kupic taniej tylko wiekszoc z tych tanszych jest po generalnym malowaniu wiec nie wiesz co mu wczesniej dolegalo..
Osobiscie wszystkim polecam firme MotoFrajda |
_________________ Aniołem człowieka jest czas...
Gość LwG
www.s-g-m.pl |
|
|
|
 |
Brojler

Motocykl: Honda
Imię: Michał
|
Wysłany: 2011-01-19, 23:08
|
|
|
Trzeba zrozumieć oburzenie Coreteksa. Przyjeżdżasz do sklepu, a sklep zamknięty, bo tak i już.
Handlować to trzeba umić i szanować sobie klienta. Chyba, że Cortex nie uprzedził o przyjeździe wcześniej. |
|
 |
Cortex

|
Wysłany: 2011-01-20, 15:36
|
|
|
dzwonilem 2-3 razy ustaliłem dokladny dzien i godzine |
_________________ amicus certus in re incerta cernitur
 |
|
|
|
 |
Kajusia

Motocykl: dżina
Imię: Kaja
|
Wysłany: 2011-01-20, 17:19
|
|
|
myśmy w Motofrajdzie kupili moto męża (cbr 600 f4i) , dokładnie rok temu. Bezproblemowy kontakt, umówiliśmy się na konkretną godzinę i byli. Dali nam nawet narzędzia, gdyż mój Jaco chciał dokładnie niektóre rzeczy pooglądać. Sami mówią, że oni sprowadzają moto z Włoch, nie jeżdżą na nich. Oglądaliśmy u nich kilka modeli zanim znaleźliśmy tę jedyną. Byliśmy zadowoleni z wyboru, moto nie sprawiło żadnych problemów, ani w dalekiej trasie ani w całym sezonie, a Jaco nawinął na niej 14000. Jakbysmy mieli kupować kolejnego sprzęta, do nich na pewno też byśmy zajrzeli. Zatem ja, podobnie jak koleżanka wyżej polecam Motofrajdę.
edit
Dodam jeszcze, że może rzeczywiście moto oglądane przez Cortexa jest padliną, ale generalnie ja osobiście nie przekreślałabym ich jako potencjalnych sprzedających, gdyż jak widać, 2 zadowolonych kupców mają, więc może ktoś inny też znajdzie coś właśnie dla siebie. |
|
 |
AdamFELA

Motocykl: HONDA HORNET 600
Imię: Adam
Wiek: 58 Dołączył: 05 Sty 2011 Posty: 54 Skąd: Czuchów City
|
Wysłany: 2011-01-21, 00:22
|
|
|
| Kajusia, 100% racji bo jak bylem tam 3 razy to za kazdym razem bylo tam z 30 maszyn i wszystkie mozna powiedziec igla - polecam szczerze bo naprawde bardzo slowni i uprzejmi. |
|
 |
|
|