|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
cbr 600 f2 kuznia raciborska |
| Autor |
Wiadomość |
ralfązo
Motocykl: był 600 i 900
Imię: RALF
|
Wysłany: 2011-02-02, 14:57 Re: cbr 600 f2 kuznia raciborska
|
|
|
| cortex napisał/a: | http://allegro.pl/honda-cbr-600-f2-rok-1994-raty-i1374418382.html
oglądałem moto... nieciekawy stan techniczny, do tego nawet nie zagadał.. bo aku rozładowane, wg mnie podejscie do klienta to oni mają zerowe. no i ta cena... (moto do rejestracji) |
heeeeeeeeee
tego hebla to ja oglądałem rok temu jak pomagałem kupic kumplowi f2
tez ta sama spiewka gazniki akus itp
przełozyłem akus z mojej f2 i po wielkich trudach cebra zagadał
po jezdzie próbnej stwierdziłem WRAKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
Jakbys byl zainteresowany zakupem f2 to polecam swoja sprzedaje bo zakupilem juz
sc 33 z1999r. |
|
|
|
 |
Paki_sc

Motocykl: biało- niebieski
Imię: Paweł
|
Wysłany: 2011-02-19, 08:45
|
|
|
| ClaudiaFELA napisał/a: | Powiem tak..
Ja kupilam wlasnie u nich swoj moto bo nigdzie lepszego i w lepszym stanie nie bylo(brak jakichkolwiek rysek, stan fabryka). Fakt ceny maja troche wyzsze niz gdzie indziej ale moto mieli w idealnym stanie. Jak weszlam do garazu z motorami to mi szczeka opadla wszystkie blyszczace jak z salonu. F2 to nie jest najnowszy motor wiec nie ma sie co spodziewac idealnego wygladu bo ktos na tym juz ladnych kilka lat jezdzil a cena 5900 jak ogladalam nie jest cena wygorowana, fakt mozna kupic taniej tylko wiekszoc z tych tanszych jest po generalnym malowaniu wiec nie wiesz co mu wczesniej dolegalo..
Osobiscie wszystkim polecam firme MotoFrajda |
Witam, też u nich kupiłem moją srebrną hondzinę f4i, stan jak z salonu, zero rys, plastiki oryginał 100 % po prostu fabryka a silnik igiełka, koszt rejestracji motocykla do 700-800 zł.
co z tym amortyzatorem skrętu ohlinsa? kupujesz go ode mnie czy nie ? PS. Paweł z nk
[ Dodano: 2011-02-19, 08:48 ]
| Kajusia napisał/a: |
Dodam jeszcze, że może rzeczywiście moto oglądane przez Cortexa jest padliną, ale generalnie ja osobiście nie przekreślałabym ich jako potencjalnych sprzedających, gdyż jak widać, 2 zadowolonych kupców mają, więc może ktoś inny też znajdzie coś właśnie dla siebie. |
trzech ja jestem mega zadowolony z zakupu, z pewnością do nich zajrzę kiedyś. |
|
|
|
 |
cezarek
Motocykl: FJR 1300
Imię: Jarek
Wiek: 56 Dołączył: 13 Kwi 2014 Posty: 15 Skąd: Siemianowice
|
Wysłany: 2015-06-14, 08:55
|
|
|
| Kupiłem w motofrajdzie motocykl fjr1300. Cena za 7 letni egzemparz była wyższa o 30tyś.zł. od podobnych ofert na allegro. Motocykl był sprowadzony z Włoch ,a jego stan tech, wizualny jak i przebieg zrobiły na mnie duże wrarzenie. Po dokładnych oględzinach postanowiłem dobić targu. W cenie oferowanej przez motofrajdę powymieniali mi oleje,płyn chłodniczy i dostałem 3 mieszięczną gwarancję na motocykl oraz pisemną gwarancję na to ,że powłoka lakiernicza jest oryginalna. Jak narazie morocyklem śmigam dopiero miesiąc,więc piszę tyle ile wiem. Motor sprawuje się bez zarzutu i wszystkim życzę takich zakupów. |
|
|
|
 |
Cortex

Motocykl: -
Imię: Rrrrr
|
Wysłany: 2015-06-14, 21:28
|
|
|
Niema to jak odświeżyć kotleta sprzed 4 lat |
_________________ amicus certus in re incerta cernitur
 |
|
|
|
 |
emil

Motocykl: motocykl
Imię: lucek
Wiek: 112 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 3698 Skąd: somalia
|
Wysłany: 2015-06-14, 23:13
|
|
|
| widzisz co sie z tym forum dzieje? i w dodatku warto przepłacić o 30koła, czyli podwoić wartość moto... plis |
_________________ a nie bede nikogo obrazal.. |
|
|
|
 |
Baniol

Motocykl: Honda Varadero XL 125
Imię: Darek
|
Wysłany: 2015-06-15, 23:30
|
|
|
Cezarek tyś chyba nie zerknął na daty. Ale odpowiedź zaliczona. Gratuluję zakupu. |
|
|
|
 |
Cortex

Motocykl: -
Imię: Rrrrr
|
Wysłany: 2015-06-21, 20:58
|
|
|
Kto bogatemu zabroni |
_________________ amicus certus in re incerta cernitur
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |