Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Forum Śląskich Motocyklistów na Facebooku
Autor Wiadomość
Reaper 
inszallah

Motocykl: Yamamoto 600R
Imię: Przemek
Wysłany: 2010-12-20, 15:16   Forum Śląskich Motocyklistów na Facebooku

Tak jak w temacie. Myśleliście może o tym żeby utworzyć grupę Śląskich Motocyklistów na Facebooku??Nic to nie kosztuje a mogło by się przyjąć, tym bardziej, że serwis staje się coraz bardziej popularny B)

zeno
[Usunięty]

Wysłany: 2010-12-20, 15:52   

FC podobnie jak NK dobre jest dla niedowartosciowanych małolatów, którym brak odwagi w realu,
względnie przysiadłych gospodyń domowych chwalących się tym co je najlepsze już w życiu spotkało.
tak w skrócie :D

p.s. prawdziwi śląscy motocyklisci nie reklamują sie w tak prozaiczny sposób

Reaper 
inszallah

Wysłany: 2010-12-20, 15:56   

Według mnie jest to popadanie w skrajność...a tekst typu...
zenoo napisał/a:
którym brak odwagi w realu,
bardziej chyba pasuje do portali randkowych niż do serwisu fcbk, no ale oczywiście każdy ma swoje zdanie B)

pocik 

Motocykl: drz
Imię: adam
Wysłany: 2010-12-20, 16:40   

moze poprostu nie ogarniasz facebooka stad takie podejscie :>

YGH 

Motocykl: CerBeR F3 '96
Imię: Jaco
Wysłany: 2010-12-20, 17:37   

co jak co ale forum śląskich motocykistów (stare) na fb wciąż działa - http://pl-pl.facebook.com...pl/324592555428

Cytat:
FC podobnie jak NK dobre jest dla niedowartosciowanych małolatów, którym brak odwagi w realu,
względnie przysiadłych gospodyń domowych chwalących się tym co je najlepsze już w życiu spotkało.
tak w skrócie

zenoo, chyba nie korzystałeś z fb?? ...no albo korzystałeś ale w taki sposób jak z n-k czy fotki, to pytań nie mam :I

pocik 

Motocykl: drz
Imię: adam
Wysłany: 2010-12-20, 18:51   

troche skrzywiona wizje tego wszystkiego macie to ma byc forma zabawy nie chcesz zamykasz:) tym bardziej ze pizga etc:) przechwalki sweetasne fotki przykro mi ze tak wszystkich do jednego worka moze troche z autopsji mowisz nie wiem nie ma tu zadnych nerwow ozywiona dykusja tylko :) czy mieszac czy nei mieszac chlopak zaproponowal i tyle
zrywanie znajomosci na takich stronach :) slyszalem juz i o zwalnianiu z roboty:) ale to juz jest tylko i wylacznie Twoj wybor czy wychodzisz z domu czy znajomych ogladasz na monitorze:) co do kontaktow kazdy ma swoje priorytety:) ja lubie te portale wszystkie za to ze przypominaja o urodzinach z tym zawsze mialem problem
pozdrawiam

Reaper 
inszallah

Wysłany: 2010-12-20, 18:53   

To że kiedyś nie było nk czy fb nie jest zadnym wytłumaczeniem :P Kiedyś nie było telefonów, motocykli a teraz nikt sobie bez nich nie wyobraża życia B) . Co do prostactwa to połowa profesorów czy dziekanów ktorych znam ma na fcbk założone konta...ich też nazwiesz prostakami? ;) . A ja nie mówiłem o wzajemnym zapraszaniu się i wyrzucaniu tylko stworzenia grupy na zasadzie "lubie to".

A co do wygodnictwa to podobną formę spełnia to forum, gdyby jego nie było spotykalibyśmy się na żywo w pubach czy barach po 2-3 razy w tygodniu i gadali na tematy,które są na forum, niestety tępo życia w naszych czasach na to nie pozwala ;) .

No ale oczywiście jestem tu nowy i zarzuciłem pewną propozycja...co do nerwowości to chyba jeszcze każdemu do tego daleko, bo czym tu się nerwować :D :)

DragstaR1 

Motocykl: Pegaz
Imię: Wredny Matkojebca
Wysłany: 2010-12-20, 19:12   

zenoo napisał/a:
tak w skrócie :D

p.s. prawdziwi śląscy motocyklisci nie reklamują sie w tak prozaiczny sposób

A nie pomyślałeś że czasem konto na FB jest potrzebne? Chociażby komuś kto bawi się w typowanie wyników MotoGP w konkursach Sportklubu TV? Tak się akurat składa ,że innej możliwości typowania w ich konkursach nie ma a ja nie widzę nic złego aby choćby w tym jednym celu założyć tam konto. To był tylko jeden przykład... A co do tekstów typu " niedowartosciowanych małolatów, którym brak odwagi w realu,
względnie przysiadłych gospodyń domowych" to trzeba się chyba z fiutem na łeb zamienić ,żeby mieć tak skrajnie wyrobione zdanie na ten temat. Tymczasem Wesołych Świąt.

Piecol 

Motocykl: Kawasaki Versys
Imię: Tomasz
Wysłany: 2010-12-20, 19:22   

Szczerze mówiąc to więcej tutaj jest chamstwa niż na fb.
Widać, że się wypowiadają Ci co nie używają facebooka.
Profil Facebook

Piecol 

Motocykl: Kawasaki Versys
Imię: Tomasz
Wysłany: 2010-12-20, 19:58   

Jak Tobie FB i NK służy do dowartościowywania się i szukania znajomych witualnych jakiże biednym czlowieczkiem jesteś ... ;)
Profil Facebook

Reaper 
inszallah

Wysłany: 2010-12-20, 20:13   

No to pogadane :) . Na żywca to byśmy sobie po mordzie dali i spokój a teraz każdy będzie drugiemu dojeżdżał swoje racje B) A prawda jest taka, że pewnie 90% ma konto na portalu społecznościowym a 100 % na jakiejkolwiek innej stronce internetowej :)

Dobrze, że to offtop :>
Ostatnio zmieniony przez Reaper 2010-12-20, 20:25, w całości zmieniany 2 razy  

engra 
cętkowana zebra

Motocykl: ER 6N
Imię: Ewa
Wysłany: 2010-12-20, 20:18   

Wiecie co - kazdy ma prawo do swojej opinii, ale to nie oznacza wcale, ze trzeba zaraz bluzgac i w jakis sposob obrazac innych, ktorzy maja opinie odmienna. To sie nazywa szeroko pojeta tolerancja. Nie powinno sie szufladkowac ludzi. Nie powinno sie oceniac innych po tym, z czego oni korzystaja - 'masz konto na FB? - jestes niedojrzalym czlowiekiem, ktory ma problem z wlasna tozsamoscia i potrzebuje podbudowac sie na tym portalu.' Za przeproszeniem - gowno prawda.
Sa ludzie i ludziska, tak samo jak normalni uzytkownicy internetu i Ci mniej normalni, co nie oznacza wcale, ze do tych drugich powinno sie miec mniej szacunku jak do tych pierwszych.
Osobiscie mam konto na Facebooku i nie wstydze sie tego. A wcale nie sluzy mi ono do tego, zeby sie dowartosciowac. Sa tam zalogowane osoby z calego swiata, co umozliwia kontaktowanie sie z kims, kogo poznalo sie za granica.
To naprawde przykre, ze niektorzy ludzie, wydajacy sie byc inteligentymi i na poziomie - tak oceniaja innych...
Pozdrawiam
41-923 Bytom
tel. 32-441-68-48
kom. 796-025-255
sklep@sklep-manetka.pl
Profil Facebook

Reaper 
inszallah

Wysłany: 2010-12-20, 20:25   

mała* i bardzo dobrze,że wyraziłaś swoją opinie, jak najbardziej ją cenie w końcu o to chyba chodzi ?? :P

A co do dupy o której wspomniałaś to zacytuje fragment jakiegoś wierszu:

Człowiek się rodzi – z Dupy wychodzi,
Człowiek się żeni – na Dupę wchodzi,
Człowiek umiera – na Dupie leży,
Wszystko na świecie od DUPY zależy!!! :)

Reaper 
inszallah

Wysłany: 2010-12-20, 20:32   

Teraz to z głowy :D ale wierszyk kiedyś znalazłem na necie i tylko tyle mi z niego zostało...napisz do wujka google on Ci prawde powie :> .

Co do tematu dupa czy pieniądz, już żałuje, że do Was wcześniej nie dotarłem :P

benzin 

Motocykl: V-Raptor
Imię: Panicz
Wysłany: 2010-12-20, 20:49   

Czasy nastaly takie ze jak kogos nie ma na fejsbuku to oznacza tylko jedno
ze zwyczajnie nie istnieje
Portale internetowe teraz przescigaja sie w zabawnej dyscyplinie - przy kazdym artykule, niusie, wzmiance, notce itp itd musi byc knefel LUBIE TO !
Nie wiem po co to bo niby co po przeczytaniu mam kliknac "lubie to" zeby reszcie ziemian obecnych na tzw fejsie zakomunikowac ze ja wlasnie to lubie ?
I pytanie podstawowe jak niby mialo by to wplynac na forum ?
Ja tego nie uzywam z dwoch powodow na operze strona sie w zasadzie nie otwiera choc na firmowym kompie smiga, a drugi powod jest prozaiczny po prostu interfejs tej strony robil chyba jakis informatyk tylko dla siebie bo tak nieczytelnej i nieprzejrzystej strony chyba nigdy nie spotkalem.
Te dwa powody sa dla mnie wystarczajace zeby sie w to nie bawic
jak mowia na wschodzie Эта страница неведомой хуйни :>

Odpowiedz do tematu