|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Forum Śląskich Motocyklistów na Facebooku |
| Autor |
Wiadomość |
pocik

Motocykl: drz
Imię: adam
|
Wysłany: 2010-12-20, 21:14
|
|
|
moze wplynie moze i nijak nie wplynie bardziej mnie przynajmniej chodzilo o to ze gosc rzucil tematem a jakis pastuch jeden z drugim bedzie go od niedojzalych malolatow bluzgal sam pewnie jak by guzik na pilocie nei byl czerwony to by telewizora nei mogl wlaczyc
kazdy moze miec swoje zdanie owszem ale czemu zaraz takie jechane o blache sprawy jak ktos juz wspomnial na ulicy jak sie mija na drodze to plyty chodnikowe licza niektorzy a przed komputerem poltora komandosa sie z takiego robi...
ze tam ktos nie wytrzymal i powiedzial ze sie z wlasnym h.jem na lby pozamienial nie swiadczy o jego ograniczeniu tylko ze na "nic smiesznego" patrzyl:) |
|
|
|
 |
Reaper
inszallah

Motocykl: Yamamoto 600R
Imię: Przemek
Wiek: 37 Dołączył: 19 Gru 2010 Posty: 941 Skąd: Tarnowskie Góry
|
Wysłany: 2010-12-20, 21:20
|
|
|
Małolatem to ja już nie jestem, a to co zostało napisane nie wydaje mi się aby uderzało akurat w moją osobę, a jeśli tak to i tak mam na to wyje**** . A co do nk to nie używam natomast fcbk jak najbardziej, bynajmniej się można dzięki temu "ciekawych" rzeczy dowiedzieć no i czasem odmóżdżyć co jest przydatne , Zresztą coś trzeba robić jak za oknem zawierucha a w tv reklamy przerywane filmami z 78 |
_________________ Motocykl to największy wibrator jaki możesz wsadzić kobiecie między nogi |
|
|
|
 |
pocik

Motocykl: drz
Imię: adam
|
Wysłany: 2010-12-20, 21:38
|
|
|
| wiecej pokory bracia:) |
| Ostatnio zmieniony przez pocik 2010-12-20, 21:41, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Reaper
inszallah

Motocykl: Yamamoto 600R
Imię: Przemek
Wiek: 37 Dołączył: 19 Gru 2010 Posty: 941 Skąd: Tarnowskie Góry
|
Wysłany: 2010-12-20, 21:38
|
|
|
No mała* dobrze prawi. Uważajcie bo wam gumka z majtek jeszcze pęknie i to będzie dopiero problem bo już w realu |
_________________ Motocykl to największy wibrator jaki możesz wsadzić kobiecie między nogi |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-12-20, 23:19
|
|
|
| DragstaR1 napisał/a: |
A nie pomyślałeś że czasem konto na FB jest potrzebne? Chociażby komuś kto bawi się w typowanie wyników MotoGP w konkursach Sportklubu TV? Tak się akurat składa ,że innej możliwości typowania w ich konkursach nie ma a ja nie widzę nic złego aby choćby w tym jednym celu założyć tam konto. To był tylko jeden przykład... A co do tekstów typu " niedowartosciowanych małolatów, którym brak odwagi w realu,
względnie przysiadłych gospodyń domowych" to trzeba się chyba z fiutem na łeb zamienić ,żeby mieć tak skrajnie wyrobione zdanie na ten temat. Tymczasem Wesołych Świąt. |
łojaciepierdole.
lubie wsadzać kij w mrowisko. od razu wyłazi kto ma jakie poczucie humoru. i kogo majtki pod pachami ściskają.
gratuluje autorowi wątku luzu w gaciach.
a tobie dragstar1 zacytuje : "..A nie pomyślałeś że czasem.." niektórzy ludzie rodza się smutni, zyją nerwowi i umierają na zawał?
spróbuj czasem się z siebie pośmiać zamiast za każdym razem spinać pośladki.
pozdr.
to było dobre |
|
|
|
 |
emil

Motocykl: motocykl
Imię: lucek
Wiek: 112 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 3698 Skąd: somalia
|
Wysłany: 2010-12-20, 23:32
|
|
|
ja Wam powiem tak - zakładajcie sobie gdzie chcecie i co chcecie byle by mi żadne gówno z tego tytułu na maila nie przychodziło, to sie tyczy zwłaszcza FB, bo konta nie posiadam, wielu znajomych nie posiada, a od nich niby dostaję zaproszenia co mnie wkur.ia nieziemsko.
Poza tym, koło pały, czy bedzie takie konto, czy nie. |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-12-20, 23:50
|
|
|
| mała* napisał/a: | zenuś, Twój takt mnie porusza do żywego |
nie wiem co odpowiedzieć bo same swinstwa mi przychodza do glowy |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2010-12-21, 01:24
|
|
|
A ja z kolei powiem tak.:Bywałem na zlotach tu i tam byli tam motocykliści z całej polski a i z zagranicy i z tego co sobie przypominam na każdym zlocie gdzie ludzi było setki a na niektórych i tysiące każdy z każdym podszedł pogadał chociaż się nie znali wszystko odbywało się w jakiejś przyjaznej atmosferze i nikt nigdzie nikomu nie ubliżał. Owszem zdarzało się, że nawet i ktoś w kufę dostał ale zwykle były to buraki spoza środowiska, którzy próbowali przyjść i zaznaczyć swoją obecność w sposób wysoce niestosowny ale żeby pomiędzy ludźmi ze środowiska wynikały takie sytuacje to to widziałem raptem jedną dotyczącą typa, który i tak gdzie się nie pojawi to sytuacja podobnie się kończy.
Nawet nie chce mi się wczytywać kto tu komu i jak ubliżył ale jedno wam powiem trzoda jesteście i jeśli wydaje wam się, że jesteście ktosie bo potraficie post na forum napisać to wam tylko tyle powiem, że dużo większy poziom widziałem reprezentowany przez chłopaków, którzy nie mają pojęcia jak komputer włączyć i nigdy w życiu go w domu mieć nie będą. Chciałbym zobaczyć czy na imprezach też byście tak sobie ubliżali bo podejrzewam, że dwa trzy słowa w takim stylu i ktoś by w tubę dostał i nie było by szamotaniny tylko zaraz by się ludu zleciało i ta grupa, która była by liczniejsza rozjebała by tą drugą i tak czy srak ktoś by się z gleby zbierał taki byłby finał.
Więc ludzie trochę kultury nie umiecie wymienić poglądów w kulturalny sposób nie piszcie wcale bo bez wulgaryzmów też można tak napisać żeby drugiemu w pięty weszło a jak chcecie szeleścić to sobie tam szeleścicie gdzie was nie widzą bo potem lamentujecie, że nas ludzie mają za wariatów i półgłówuw tylko, że tak nas piszą jak nas widzą. |
|
|
|
 |
DragstaR1
Motocykl: Pegaz
Imię: Wredny Matkojebca
|
Wysłany: 2010-12-21, 05:07
|
|
|
| zenoo napisał/a: | niektórzy ludzie rodza się smutni, zyją nerwowi i umierają na zawał?
spróbuj czasem się z siebie pośmiać zamiast za każdym razem spinać pośladki.
pozdr.
to było dobre |
Hahahaha :D:D Ja mam większą polewkę z tego tematu niż możesz sobie wyobrazić a ty mi tu morały prawisz. Owszem piszę "bardzo wylewnie to fakt " ale kto w tym temacie mocniej spina pośladki to jednak bym się zastanowił :D:D |
_________________ byndzin, czeladz,sosnowiec, dombrowa tam sie dziecku urywo gowa! |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |