Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: mg1989sos
2011-04-17, 21:36
Zagłębiowscy motocykliści dzieciom na Dzień Dziecka
Autor Wiadomość
soprano 
WIEWIÓRA

Motocykl: virago 535 '96, Yamaha YZF 600R thundercat
Imię: Ewa
Wysłany: 2010-04-09, 16:49   Zagłębiowscy motocykliści dzieciom na Dzień Dziecka

Skoro wszyscy przeszli na nowe forum więc zakładam i tutaj temat akcji Zagłębiowscy motocykliści DAWCAMI UŚMIECHU dzieciom z Domów Dziecka.

30 maja spotykamy się na paradzie i odwiedzamy zagłębiowskie Domy Dziecka(miejsce spotkania i godzinę podamy już niedługo)

Podaję konto, na które można wpłacać pieniążki na prezenty:

Komitet "DAWCY UŚMIECHU "
Dąbrowa Górnicza

09 1160 2202 0000 0001 5917 3762
bank Millennium

Mamy już wydrukowane cegiełki i wkrótce będzie je można kupić w podanych przez nas miejscach.

Podaję wstępnie, które DD będziemy odwiedzać:

SOSNOWIEC:
ul. Piwnika Ponurego - 37 dzieci

ul. Szczecińska - 36 dzieci i liczba może ulec zmianie bo jest duża migracja no i kurna są to malutkie dzieci od niemowlaczka do 3-4 latek

ul. Sucha - 40 dzieci

ul. Koszalińska - 26 dzieci

SARNÓW:
Czekam na info od Klubu VC co robimy, będę wiedziała więcej może około czwartku.

DĄBROWA GÓRNICZA:

ul. Jasna - nie byłam i niewiem jak się sprawa przedstawia planują udać się tam po świętach chyba, że ktoś ma bliżej i odwiedzi ten Dom Dziecka w takim razie czekałabym tylko na info co i jak.

Szukamy sponsorów nagrodą dla nich będzie umieszczenie logo firmy na plakacie.

Adrianna 

Motocykl: marzy siĂŞ..
Imię: Adrianna
Wysłany: 2010-04-09, 17:05   

Cegiełka :)

MarekG 
:) :P

Motocykl: XJ600
Imię: Marek
Wysłany: 2010-04-10, 15:54   

oczywiście pomogę :)

soprano 
WIEWIÓRA

Wysłany: 2010-04-10, 17:23   

Udało mi się porozmawiać z P. Piotrem Dudkiem z VC1978 i mamy zgodę tego Klubu na współpracę może przyłączą się też inne Kluby, na bieżąco będę informowała co się uda załatwić.

MarekG 

Wysłany: 2010-04-10, 18:00   

Teraz najważniejsza sprawa jak niektórzy wiedzą to DD na koszalińskiej a raczej kłopoty z Sanepidem, mam nadzieje że w poniedziałek Ewa będzie miała dobre wieści, jak nie to naprawdę czeka nas sporo pracy w szybkim tempie :)

soprano 
WIEWIÓRA

Wysłany: 2010-04-12, 12:04   

Koszalińska uratowana, firma budowlana zgodziła się pomóc i teraz już sami będą się ze sobą kontaktować, nie podam nazwy firmy bo zostałam poproszona o dyskrecję, ale bardzo się cieszę, że tak wyszło no i co do pieniędzy muszę jeszcze troszkę dozbierać ale to już o wiele,wiele mniejszą kwotę i na razie temat można zamknąć bo mają czas do końca grudnia na cała robotę.

Nadal zbieramy jednak pieniążki na naszą akcję, rozmawiałam z osobą z klubu BMW i umieszczą info o naszej akcji na ich forum może coś nam się uda załatwić mam też obiecaną pomoc w załatwieniu kogoś z Dziennika Zachodniego i TVS trzymajmy kciuki bo raz już się udało może i tym razem się też uda :D

W środę jadę do Dąbrowy Górniczej na ul.Jasną do DD na rozmowy bo są zainteresowani naszą akcją i w czwartek do Sarnowa tam również są bardzo chętni nas gościć.

[ Dodano: 2010-04-15, 12:12 ]
Wczoraj byłam w Dąbrowie G. tamtejszy DD jest podzielony i na miejscu jest 10 dzieci ale prezenty musimy przygotować dla 33 bo im DD dostarczy.

Dzisiaj odwiedziłam DD w Sarnowie i oni też czekają na nas z otwartymi rękoma tam na miejscu będzie 50 dzieci a dowiozą z innej placówki, która również do nich należy jeszcze około 30 dzieci więc razem będzie około 80.

Yogi pokaz straży pożarnej jest uzgodniony, chcą i trzeba załatwiać. Czekam na info.

Wstępnie na wtorek umówiłam nas z regionalnymi klubami motocyklowymi na rozmowę bo są chętne do współpracy zgłosił się jeszcze jeden mały klub z Będzina i też będę rozmawiała w czwartek, mam obiecaną pomoc chapteru policyjnego (są trzy na naszym terenie może się uda wciągnąć wszystkie) czekam tylko na termin rozmowy.
No i zaproponowałam forum samochodów BMW współpracę też chcą rozmawiać ale na razie mają duży zlot i muszę czekać na termin rozmowy.

MarekG pisał na pw do kogoś związanego z karetkami próbujemy załatwić do obstawy motocykl ratowniczy trzymajcie kciuki.

NO I CZEKAMY AŻ SIĘ ZACZNIECIE ODZYWAĆ BO DUŻO OSÓB PROPONOWAŁO POMOC A TERAZ CISZA.

MarekG 

Wysłany: 2010-04-16, 16:42   

Kontakt z Ambulansem na motocyklu nawiązany teraz wystarczy załatwić papierki :)

ZACHĘCAM DO WPŁAT :) na konto

Yogi 
Instruktorek

Motocykl: FirekBladek 929
Imię: Łukasz
Wysłany: 2010-04-20, 09:14   

Cześć Miśki, co tu taka cisza. Jestem po rozmowie telefonicznej w Wydziałem Ruchu Drogowego w Sosnowcu. Są bardzo zainteresowani naszą imprezą. W środe jadę na rozmowę do Komendy. Wstępnie ustaliliśmy co jest potrzebne aby przejazd był legalny. Policja dołoży wszelkich starań aby nam jak najbardziej pomóc. Jest ogromna szansa na to, że będziemy mieli asystę Policji na Motocyklach. Po rozmowie w środę napisze Wam więcej szczegółów. Najważniejsze, że nie zostaliśmy zbyci tylko bardzo miło odebrani przez WRD Sosnowiec.

Tutaj macie Trase przejazdu podczas odwiedzin DD w Sosnowcu.
http://maps.google.pl/map...5,0.077162&z=14
Wyjazdy na tory wyścigowe Polska, Europa
Sosnowiec - Zagórze
Braci Mieroszewskich 124 teren Expo Silesia
www.oskvmax.pl
www.facebook.pl/oskvmax
Profil Facebook

Kondkowski 

Motocykl: Bandit 1200 :)))
Imię: Konrad
Wysłany: 2010-04-20, 12:04   

Witam!

Ja mogę znów zaproponować jakąś kaskę z firmy - myślę, ?e tak jak na Mikołaja około 500 zł. Proszę organizatorów o kontakt na pw w celu uzgodnienia szczegółów.

Pozdro

soprano 
WIEWIÓRA

Wysłany: 2010-04-20, 16:07   

Udało mi się nawiązać kontakt z chapterami policyjnymi i jest szansa, że się do nas przyłączyć jak coś się więcej dowiem to zaraz dam znać.

MarekG 

Wysłany: 2010-04-21, 19:16   

jestem w piątek w katowicach, jak co to podjade do pogotowia tylko wypełnij :) i prześlij mi na maila

Yogi 
Instruktorek

Motocykl: FirekBladek 929
Imię: Łukasz
Wysłany: 2010-04-21, 21:30   

coś mało aktywni jesteście moi drodzy, został miesiąc a tu nic nie słychac o pomocy o tym ze ktos przyjedzie, co jest z Wami???
Wyjazdy na tory wyścigowe Polska, Europa
Sosnowiec - Zagórze
Braci Mieroszewskich 124 teren Expo Silesia
www.oskvmax.pl
www.facebook.pl/oskvmax
Profil Facebook

shortt 

Motocykl: ER5
Wysłany: 2010-04-21, 21:45   

Forumowicze spotykają się w parku za lotniskiem Muchowiec. Czy może ktoś podjechać z cegiełkami 8 maja około 17.00? (jeśli popierdzieliłem godzinę proszę o sprostowanie).

Pozdrawiam.

emil 

Motocykl: motocykl
Imię: lucek
Wysłany: 2010-04-21, 21:57   

Łukasz, ja nie wiem jak z czasem bede wyglądać więc sie nie wpisuje póki co.
Co do kasy, wolałbym komuś dać ją do ręki, niż biegać po pocztach czy innych kasach, żeby wpłacić na konto ;) Brosik wie o co kaman ;)
czekam na przypływ gotówki, wtedy sie podziele ;)
pozdro

soprano 
WIEWIÓRA

Wysłany: 2010-04-22, 06:16   

Nie wiem gdzie jest to lotnisko ale jeżli dacie dokładne namiary to podjadę z cegiełkami może też do tej pory uda nam się umieścić cegiełki w sklepach motocyklowych i będzie do nich szerszy dostęp, na razie kurna mam kolano jak bania i utrudnione poruszanie się.
Pozdrawiam

Odpowiedz do tematu