Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: mg1989sos
2011-04-17, 21:36
Zagłębiowscy motocykliści dzieciom na Dzień Dziecka
Autor Wiadomość
Yogi 
Instruktorek

Motocykl: FirekBladek 929
Imię: Łukasz
Wysłany: 2010-05-20, 21:54   

Ewa wklej projekt plakatu
Wyjazdy na tory wyścigowe Polska, Europa
Sosnowiec - Zagórze
Braci Mieroszewskich 124 teren Expo Silesia
www.oskvmax.pl
www.facebook.pl/oskvmax
Profil Facebook

soprano 
WIEWIÓRA

Motocykl: virago 535 '96, Yamaha YZF 600R thundercat
Imię: Ewa
Wysłany: 2010-05-21, 10:05   

Adrianna wklei bo ja niestety nie potrafię buuuuuuuuu.

UWAGA,UWAGA !! !!!!!!!!!!!!!!!!!

Nasza akcja powoli się rozwija.

Miejsce spotkania znacie to Hala Sportowa DORIAN w Sosnowcu na ul. Br. Mieroszewskich o godzinie 10 i jedziemy na paradą-przejazd związany z odwiedzinami w Domach Dziecka a na zakończenie odbędzie się festyn w DD na ul. Koszalińskiej o godzinie 15 (tak się postaramy wstrzelić coby Prezydenci i Radni mogli nas wszystkich zobaczyć. Parada jedzie do 4 DD w Sosnowu (do malutkich dzieci na Szczecińską pojedzie tylko delegacja) a do DD w Sarnowie (ten DD postarają się odwiedzić ludzie z Klubu VC1978) i Dąbrowie Górniczej pojadą delegacje i mam wielką prośbę potrzebne mi są trzy lub cztery motocykle, które będą eskortowały samochód z prezentami do DD na ul. Jasnej w Dąbrowie Górniczej :D no i jeszcze mamy na prośbę BMW ZONE DD w Tychach gdzie BM-ki pojadą w delegacji ale tam też potrzebne są motocykle.

Potrzebne mi są też jakieś ładne reklamówki w ilości około 300 szt. może ktoś ma jakieś możliwości załatwić mogą być firmówki.

Teraz co do festynu:

Zaczyna się o 15 i mamy profesjonalnego DJ-a z pełnym nagłośnieniem, który poprowadzi nam tak około dwie godzinki program, w którym będą cherleederki, zabawy i nasz kolega Bicykl załatwił fanty więc może zrobimy jakąś małą licytację jak myślicie? A kasę damy Pani Kierownik na przebudowę bo troszkę kasy im jeszcze brakuje? :D
Będzie również pokaz Policji i Straży Pożarnej(jak się uda załatwić bo mają prawdziwy sajgon z powodzią) związany z bezpieczeństwem i mamy quady ze sklepu PITSTOP w Sosnowcu do wożenia dzieci i przy okazji wielkie podziękowania dla właścicieli Kuby i Oli Su za pomoc (po akcji będą baaaaaaardzo dziękować wszystkim, którzy przyłączyli się i pomogli w naszej akcji).

I odezwijcie się a przede wszystkim przyjedźcie na naszą akcję SERDECZNIE ZAPRASZAM!!!!!!!

W poniedziałek zaczynam wyliczać ile kasy będziemy już częściowo mieli na prezenty ale nadal czekamy na Waszą wspaniałomyślność bo mamy około 300 dzieci do obdarowania!!!!

Bicykl odezwij się :D

MarekG 
:) :P

Motocykl: XJ600
Imię: Marek
Wysłany: 2010-05-21, 13:16   

Dla przypomnienia w paradzie nie szalejemy i nie stajemy na kole :) itp.
jak pisaliśmy wcześniej będzie eskorta policji i motocykl ratowniczy :)

soprano 
WIEWIÓRA

Wysłany: 2010-05-21, 13:53   

HURRAA!!!!

MAMY JUŻ OFICJALNĄ ZGODĘ NA PRZEJAZD PARADY (właśnie dostałam pismo) WIĘC MNIE NIE ZAWIEDŹCIE I PRZYJEŻDŻAJCIE.

Yogi 
Instruktorek

Wysłany: 2010-05-21, 18:06   

Sorrki, ze głośno mówie to co mysle ale chyba Adrianna w kulki leci ......
Sosnowiec - Zagórze
www.oskvmax.pl
www.facebook.pl/oskvmax
Profil Facebook

SKURA 

Motocykl: LEGENDY PRL
Imię: ADAM
Wysłany: 2010-05-22, 13:23   

Yogi powienies to zrozumiec ze skoro ma mature,to potrzebuje troche czasu,na nauke,wiec inni ludzie zajmuja sie akcja mnie osobiscie tez wydaje sie ze troche jest to za duza akcja bo 300 dzieciakow,to nie jest godzina roboty,sam zauwaz ze na mikolaja jakos ludzie mieli wiecej werwy ze tak powiem a tutaj jest pare osob tylko wiec wcale bym sie nie zdziwili ze malo kto przyjedzie

Adrianna 

Motocykl: marzy siĂŞ..
Imię: Adrianna
Wysłany: 2010-05-22, 14:29   

Yogi napisał/a:
Sorrki, ze głośno mówie to co mysle ale chyba Adrianna w kulki leci ......

Nie lecę w kulki, wybaczcie za mój brak czasu, jestem z Ewa cały czas w kontakcie,
do 27 maja jestem tylko w kraju, więc jeśli ktoś coś ode mnie potrzebuje to walcie bezpośrednio do mnie i pytajcie a nie..

PLAKAT.

Yogi 
Instruktorek

Wysłany: 2010-05-22, 14:31   

nie rozumiem Twojej argumentacji po po pierwsze Matura sie juz skonczyla a po drugie to z tego co wiem to Adrianna w tym roku matury nie miala :?

Posluchaj ja pracuje po 24 i 14h i jakos zawsze moge chcoc troszke czasu znalesc zeby cos choc troszke zorganizowac. Dziwi mnie ze ktoś mowi ze pomoże a poźniej jest dupa echo i mnie tutaj nie ma. to jest przykre. 300 dzieciaków na NAs czeka i pokażemy im ze jestesmy zrgarna ekipa motocyklistów i potrafimy cos dla mnie w tym dniu zrobic. A Ty sie skura bierz do roboty a nie rozrzucaj piachu na Terminalu :P
Sosnowiec - Zagórze
www.oskvmax.pl
www.facebook.pl/oskvmax
Profil Facebook

Adrianna 

Motocykl: marzy siĂŞ..
Imię: Adrianna
Wysłany: 2010-05-22, 14:47   

Yogi to nie jest na zasadzie mnie tutaj nie ma, tylko na tej, że wybacz , że nie jestem tak dyspozycyjna jak Ty.
Z Ewą miałam kontakt, rozmawiałam z nią prawie codziennie a potem nagle zonk, cisza...
Jeśli było hasło jest coś potrzeba to byłam, a potem do mnie nagle ucichło, ale tylko dlatego że nie miałam czasu ?
Wystarczyło napisać, zadzwonić, że czegoś potrzebujecie, bo naprawdę sorry nie miałam czasu latać skakać biegać, żeby się dowiadywać... bo wyszło jak wyszło z pewnymi sprawami.
sorry, na drugi raz nie będę się porywać z motyką na słońce.

I nie , nie miałam w tym roku matury.

MISIEK CBR 

Motocykl: Honda CBR 600RR
Imię: Krzysiek
Wysłany: 2010-05-22, 15:04   

Ja sie pojawię na tej akcji. Jak można będzie jakoś pomóc to dajcie znać. :)

soprano 
WIEWIÓRA

Wysłany: 2010-05-22, 15:38   

Tylko spokojnie akcja jest!!!!!!!!! i powinna się udać jakoś nad tym panujemy a teraz nie trzeba nam sporów tylko zgrania bo mamy przed sobą najcięższą chwilę czyli samo pakowanie i podzielenie tego co nam się uda zakupić za kasę, którą zebraliśmy i przebieg całej parady i odwiedziny (matko jak ja dociągnę do końca ?).
Adrianna trochę ucichła ale przecież nie była sama na tym dokumencie legalizacyjnym podpisało się więcej osób i jakoś sobie dajemy radę. Yogi ja Cię podziwiam bo masz niezły za................. w pracy a jeszcze jazdy w szkole i jeszcze poświęcasz czas naszej akcji ale będzie dobrze tylko się wszyscy odzywajcie proszę bo dzieci czekają przede wszystkim na naszą obecność.

Planuję w czwartek jechać i zakupię słodycze za kasę jaka nam do tego czasu wpłynie, w poniedziałek postaram się zamieścić rozliczenie jak stoimy z pieniędzmi bo jeszcze nam kasa wpływa od klubów samochodowych BMW i jeszcze do czwartku nie ściągamy puszek, które są poumieszczane w różnych miejscach.

A Adrianno myślę, że trochę się rzuciłyśmy na hurra w tą akcję ale odzew na forum był bardzo duży a potem po rozłamie jakoś umilkła chęć pomocy ale postaramy się aby wyyyyyszła!!!!! bo jest kilka osób, które zakasały rękawy i pomagają.

Potrzebuję kogoś do pakowania słodyczy, które odbędzie się u mnie w domu planuję to zrobić w sobotę przed samą akcją kto chętny dawać znać na pw.

[ Dodano: 2010-05-22, 15:53 ]
SKURA napisał/a:
wcale bym sie nie zdziwili ze malo kto przyjedzie

Mama nadzieję, ęe przyjedziesz i się zdziwisz :>

Junior 

Motocykl: w kawałkach
Imię: Tomek
Wysłany: 2010-05-22, 15:54   

ja przyjade na pewno ;)

SKURA 

Wysłany: 2010-05-22, 16:17   

yogi musze cie zamrtwic na termnali juz nie bylem w H..i troche
2 sprawa jest taka ze przyjade i nie bedzie to dlamnie zdziwie lecz zadowolnie z duzej ilosci ludzi bioracych udzial w takiej akcji,
3 Jesli bede mial czym przyjechac to przyjade,
4.to chodzilo mi o pownanie tej akcji z akcja na mikolajow,i nikomu tutaj nie ublizam

Yogi 
Instruktorek

Wysłany: 2010-05-22, 20:57   

SKURA napisał/a:
yogi musze cie zamrtwic na termnali juz nie bylem w H..i troche
2 sprawa jest taka ze przyjade i nie bedzie to dlamnie zdziwie lecz zadowolnie z duzej ilosci ludzi bioracych udzial w takiej akcji,
3 Jesli bede mial czym przyjechac to przyjade,
4.to chodzilo mi o pownanie tej akcji z akcja na mikolajow,i nikomu tutaj nie ublizam

Skura mozesz na mojej szkoleniowej CBF'e jechac :D
Sosnowiec - Zagórze
www.oskvmax.pl
www.facebook.pl/oskvmax
Profil Facebook

SKURA 

Wysłany: 2010-05-22, 22:46   

jesli ten motocykl zyje w miare,i kolka sie kraca to chetnie chociaz mam cos lepszego na oku ;o ale dziekuje jak cos jestesmy in tacz:)

Odpowiedz do tematu