|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
4Bikes - Bielsko-Biala |
| Autor |
Wiadomość |
Ucho

Motocykl: FZS600 Fazer - w planie na sezon
Imię: Marcin
|
Wysłany: 2010-12-04, 20:33 4Bikes - Bielsko-Biala
|
|
|
kupowałem u nich kask przez allegro, ale jak to z kupnem przez internet, wiadomo rożnie bywa. więc zadzwoniłem, odebrała jakaś Pani. uzyskałem rzeczowa odpowiedź na pytanie, a gdyby okazało się, że jednak coś nie tak z kaskiem to nie ma problemu z wymianą.
friendly |
|
|
|
 |
giemul

Motocykl: najlepszy na forum
Imię: NEO
|
Wysłany: 2010-12-05, 01:06
|
|
|
i co dalej z tą niesamowitą historią Główny bohater przeżył Dzieci zdrowe |
|
 |
Piecol

Motocykl: Kawasaki Versys
Imię: Tomasz
|
Wysłany: 2010-12-05, 18:41
|
|
|
Moja tez. Kupiłem u nich buty w sezonie w cenie obecnych zimowych wyprzedaży.
Polecam. |
|
|
|
 |
T_rex
Motocykl: mam
Imię: Piotr
|
Wysłany: 2010-12-05, 18:55 Re: 4Bikes - Bielsko-Biala
|
|
|
| Ucho napisał/a: | kupowałem u nich kask przez allegro, ale jak to z kupnem przez internet, wiadomo rożnie bywa. więc zadzwoniłem, odebrała jakaś Pani. uzyskałem rzeczowa odpowiedź na pytanie, a gdyby okazało się, że jednak coś nie tak z kaskiem to nie ma problemu z wymianą.
friendly |
Jak wymienisz 10 razy i pani nadal się będzie uśmiechać to wtedy napiszesz friendly, bo narazie to tylko różowi się śmieją się z ciebie. |
|
|
|
 |
Ucho

Motocykl: FZS600 Fazer - w planie na sezon
Imię: Marcin
|
Wysłany: 2010-12-05, 18:57
|
|
|
no cóż, ten róż .... |
|
|
|
 |
haidi
Motocykl: tak
Imię: tak
|
Wysłany: 2011-02-11, 12:41
|
|
|
Poważnie się napociłem czytając tę historię. Dobrze, ze wszystko w porządku i nikomu nic się nie stało
Ode mnie powiem, ze w 4 bikes obsługa jest bardzo miła i można negocjować ceny. Najlepiej nie kupować od razu na stronie tylko napisać na gadu albo zadzwonic, zeby dowiedzieć się jaka jest prawdziwa cena Przy moim kasku różnica wyniosła ok 250zł. Faktem jest, ze pierwotna cena była rzeczywiście wysoka, ale jeśli ktoś jest nie zorientowany to może przepłacić. |
|
|
|
 |
T_rex
Motocykl: mam
Imię: Piotr
|
Wysłany: 2011-05-27, 21:15
|
|
|
UNfriendly.
Zadzwoniłem i pytałem o blokadę na tarczę xx. Oczywiście jest i jeszcze kolor mogłem sobie wybrać , zrobiłem przelew i czekam. Po tygodniu się ....łem trochę , przecież z Bielska to na nogach bym juz przyniósł . Dzwonię do nich ...yyyyy jaka blokada, nie ma. Jak to nie NIE MA ? Przeciez pytałem przed zakupem i były, ...na ale wie pan, i tu głupia bajeczka, że mu wyszły wszystkie z magazynu w momencie mojego zakupu.
To czemu nie zwróciliście mi kasy ?Na co czekacie ponad tydzień że zapomnę ? ...yyyyy już robimy zwrot.
Nie wpisujcie mi tu "ja tam kupowałem kalesony i było ok" ,bo 3 lata temu kupowalem u nich kask i też było ok . Ale BYŁO |
_________________ Gdy siadam na moto czuję ze spalam benzynę, w samochodzie tylko ją zużywam. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |