|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
PROMEX-Rybnik |
| Autor |
Wiadomość |
Kosior
Motocykl: Suzuki SV650N
Imię: Marcin
|
Wysłany: 2011-05-10, 13:53 PROMEX-Rybnik
|
|
|
Witam
Kojarzy ktoś jw sprzedawcę z Rybnika- handluje motocyklami podobno już długo.
brał ktoś może od niego jakiegoś sprzęta?
będę wdzięczny za info |
|
|
|
 |
d1abol
czerwony dioboł
Motocykl: CBR F4i FS
Imię: Mateusz
|
Wysłany: 2011-05-10, 15:40
|
|
|
Ja mialem byc jego klientem ale ostatecznie sie rozmyslilem (sam znalazlem to czego szukalem). Niestety gosciu sobie sporo liczy za sprowadzenie dobrego egzemplarza ale raczej na pewno sie nie zawiedziesz. Kilku ludzi popytalem, ktorzy brali od niego moto i kazdy byl zadowolony. Sam tez bylem w jego siedzibie i widzialem to co sprowadzal. Raczej nie bylo sie czego przyczepic, jak w salonie Mial raz takiego wyjebanego Gixa 750 (K6), po profesjonalnym tuningu w Szwablandii... ale cena mordowala
Musisz liczyc, ze skasuje Cie gdzies ++ 2-3 tys wiecej, niz srednio zaplacilbys u nas w kraju za dobrze utrzymane moto. Dla przykladu, za moja CBRke umowilismy sie wstepnie na 15-16 tys (rocznik 01-02)... czyli dosc troche, w zaleznosci od tego co uda mu sie znalesc na zachodzie. Z tym, ze gosciu cieszy sie dobra opinia i wiesz co dostaniesz.
Musisz sie tez liczyc z tym, ze na odpowiedniego sprzeta mozesz czekac wiele tygodni. |
|
|
|
 |
Kosior
Motocykl: Suzuki SV650N
Imię: Marcin
|
Wysłany: 2011-05-10, 23:21
|
|
|
THX D1abol za info
Byłem dziś u Gościa i powiem szczerze ze wszystkie sprzęty miał we wzorowym stanie i racja jak piszesz " nie ma się do czego przyczepić"
co do cen to racja- są wysokie, ale jak do motocykli które są w prawie wzorowym stanie to po części rozumiem czemu gość ma takie ceny.
jeszcze do tego ma sklep z pełnym wyposażeniem i serwis. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |