Przesunięty przez: mg1989sos 2011-04-17, 21:36 |
Zagłębiowsko-śląskie MotoMikołaje 2010 dla Domów Dziecka II. |
| Autor |
Wiadomość |
Pure_Evil
SCC Team

Motocykl: Komar3 też zapiperdala
Imię: Andrzej
Wiek: 51 Dołączył: 22 Kwi 2010 Posty: 2459 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 2010-10-15, 10:27 ODDZIAŁ KATOWICE --->>> MAMY GDZIE !!!
|
|
|
Po rozmowach z Panią Moniką Paca i Panem Johannem Bros dostaliśmy WIELKIE ZIELONE ŚWIATŁO na zrobienie katowickiej Akcji na terenie i w pomieszczeniach Galerii „Szyb Wilson” przy ulicy Oswobodzenia 1 KLIKNIJ BY ZOBACZYĆ
Dodatkowo otrzymałem niewielką obietnicę pomocy w przygotowaniach i organizacji całego przedsięwzięcia. Być może uda się zorganizować jakiś pokaz filmowy (słowa Pana Bros).
Zatem ludki ruszamy już pełną parą. Na chwilę obecną nasze pomysły to: zabawa do muzyki DJ’a i pokaz sztuk magicznych. Jeśli macie namiary na DJ’a lub jakiś zespół muzyczny, kogokolwiek kto mógłby nam pomóc swoją obecnością proszę o PW lub GG, ewentualnie wpisujcie w temacie. Zresztą wszelkie pomysły mile widziane, w końcu robimy to dla dzieciaków.
Teraz ważne info: pan Bros prosił nas o spotkanie organizacyjne już na terenie Galerii w najbliższy czwartek tj. 21 października. Co do godziny to jeszcze jest do ustalenia. Mam nadzieję, że Komitet się zbierze. Chętnych także proszę o kontakt. |
_________________ "Wydra (do Abbiego): za słaby jesteś by się poddać i odejść, lepi trwać w tym i pogrążać się do samego końca"
...bo widzisz Wyderku, Abbi jest jak JP II będzie tyrał tu do dnia ostatniego, nie jak ten XVI z Niemiec - do emerytury tylko. |
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
Motocykl: virago 535 '96, Yamaha YZF 600R thundercat
Imię: Ewa
|
Wysłany: 2010-10-15, 10:37
|
|
|
Nooooo GRATULACJE!!!! Ja jadę na to spotkanie Wreszcie się coś rusza, ekipa Zagłębia czeka na odpowiedź z miejsca proponowanego przez Yogiego, jak się już dowiemy to zaraz poinformujemy |
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
|
Wysłany: 2010-10-16, 22:15
|
|
|
SERDECZNIE DZIĘKUJĘ W IMIENIU DAWCÓW UŚMIECHU I OLI SU Z PITSTOPU ZA POMOC, PRZYBYCIE I HOJNOŚĆ WSZYSTKIM, KTÓRZY BYLI NA ZAKOŃCZENIU(nie wymieniam imiennie bo mogę kogoś pominąć a nie chcę)
KOCHANI ZEBRALIŚMY 1351.25 .
IMPREZA WYSZŁA REWELACYJNIE ZA CO DZIĘKUJĘ OLI (chylę czoła i wielki szacun) I YOGIEMY I SNAKOWI WSZYSTKIM, KTÓRZY POMAGALI I TYM, KTÓRZY WOZILI DZIECI NOOOOOO KOCHAM WAS PO PROSTU!!!
OSOBNE PODZIĘKOWANIA DLA RADNEGO PANA WIESŁAWA SUWALSKIEGO ZA ZAINTERESOWANIE I POMOC WIELKI SZACUN TAKICH LUDZI POTRZEBUJE NASZE MIASTO (mówię o Sosnowcu oczywiście)!!!! |
| Ostatnio zmieniony przez soprano 2010-10-19, 06:07, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Pure_Evil
SCC Team

|
Wysłany: 2010-10-17, 12:54
|
|
|
Będzie trochę oficjalnie
Jak pewnie wiecie mamy już lokalizację na Moto-Mikołaje w Katowicach mianowicie pomieszczenia i teren Galerii „Szyb Wilson”.
Strona Galerii
Gdzie jest Galeria?? TUTAJ
Właściciel obiektu jest „za nami” nie tylko w temacie Moto-Mikołajów, ale także innych imprez motocyklowych. Sam zaproponował, że możemy w następnym sezonie zorganizować na terenie Galerii i/lub Browaru w Szopienicach (tak dawno temu był tu browar) jakiś zlot czy inną motoimprezę
Jednocześnie otrzymałem partię zaproszeń na wernisaż, który rozpoczyna się w najbliższą środę 20.X o godzinie 19.00 właśnie w Galerii „Szyb Wilson”. Aby nie było, że My chcemy – Oni dają i nic odwrotnie, moja prośba do Was: jeśli dysponujecie czasem w środowy wieczór i macie ochotę na odrobinę kultury, to umówmy się gdzieś około 18.30 i wejdźmy tam jako grupa (jedziemy puszkami oczywiście, bo na moto to już będzie za zimno). Zróbmy trochę wrażenia a myślę, że wyjdzie nam na dobre
WEJŚCIE ZA FREE |
_________________ "Wydra (do Abbiego): za słaby jesteś by się poddać i odejść, lepi trwać w tym i pogrążać się do samego końca"
...bo widzisz Wyderku, Abbi jest jak JP II będzie tyrał tu do dnia ostatniego, nie jak ten XVI z Niemiec - do emerytury tylko. |
|
|
|
 |
Yogi
Instruktorek

Motocykl: FirekBladek 929
Imię: Łukasz
|
Wysłany: 2010-10-17, 13:14
|
|
|
| soprano napisał/a: | SERDECZNIE DZIĘKUJĘ W IMIENIU DAWCÓW UŚMIECHU I OLI SU Z PITSTOPU ZA POMOC, PRZYBYCIE I HOJNOŚĆ WSZYSTKIM, KTÓRZY BYLI NA ZAKOŃCZENIU(nie wymieniam imiennie bo mogę kogoś pominąć a nie chcę)
KOCHANI ZEBRALIŚMY 1351.25 .
IMPREZA WYSZŁA REWELACYJNIE ZA CO DZIĘKUJĘ OLI (chylę czoła i wielki szacun) I YOGIEMY I SNAKOWI WSZYSTKIM, KTÓRZY POMAGALI I TYM, KTÓRZY WOZILI DZIECI NOOOOOO KOCHAM WAS PO PROSTU!!!
OSOBNE PODZIĘKOWANIA DLA RADNEGO PANA WŁADYSŁAWA SUWALSKIEGO ZA ZAINTERESOWANIE I POMOC WIELKI SZACUN TAKICH LUDZI POTRZEBUJE NASZE MIASTO (mówię o Sosnowcu oczywiście)!!!! |
Bardzo się cieszę że się udało, naprawdę zebraliśmy sporo pieniążków.
W konkursie zręcznościowym, Próba Stewarta wygrał Marcin z czasem 1:19,6 Naprawdę jestem pod wrażeniem. Dziękuję Wam za wszystko i za hojne datki dla Dzieciaków |
_________________ Motocyklowa Szkoła Vmax
Szkolenia z zakresu kat. AM, A1, A2, A
Doskonalenie Jazdy
Wyjazdy na tory wyścigowe Polska, Europa
Sosnowiec - Zagórze
Braci Mieroszewskich 124 teren Expo Silesia
www.oskvmax.pl
www.facebook.pl/oskvmax
 |
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
|
Wysłany: 2010-10-17, 13:26
|
|
|
Ja się do tej Galerii wybieram |
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
|
Wysłany: 2010-10-18, 09:01
|
|
|
| PISMA DO SPONSORÓW MOŻNA ODBIERAĆ, MOGĘ JE WYSYŁAĆ ALE BĘDĄ BEZ PODPISU I MOGĄ SIĘ WYDAĆ MNIEJ WIARYGODNE. ZGŁASZAĆ SIĘ TO BĘDZIEMY SIĘ JAKOŚ UMAWIAĆ NA PRZEKAZANIE ICH DO RĄK WŁASNYCH. |
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
|
Wysłany: 2010-10-18, 09:32
|
|
|
| Jeszcze jedna sprawa, czy jest jakaś ekipa lub grupa ludzi lub chociaż ktoś kto dopilnuje rozmów z Domem Dziecka w Mysłowicach? Katowice wzięłyby ich do siebie na imprezę mikołajową? |
|
|
|
 |
Miki72

Motocykl: Ducati Diavel Carbon Red 2011
Imię: Michał
|
Wysłany: 2010-10-18, 15:24
|
|
|
| soprano napisał/a: | | Jeszcze jedna sprawa, czy jest jakaś ekipa lub grupa ludzi lub chociaż ktoś kto dopilnuje rozmów z Domem Dziecka w Mysłowicach? Katowice wzięłyby ich do siebie na imprezę mikołajową? |
Ja się mogę tym zająć - od 2 lat się nimi opiekujemy.
Soprano, Pure Evil Podajcie mi swoje kom. na PW
Dzięki |
_________________ Pozdrawiam
Miki
Jak wsiadasz na moto Twoja dusza wzlatuje w pół drogi do Nieba.Oby jej nie było tam bliżej niż z powrotem do Ciebie
www.motoautostrada.pl |
|
|
|
 |
kinga
Motocykl: Suzi GR 650 -jeszce uÂśpione
Imię: Stasia
Wiek: 66 Dołączyła: 11 Kwi 2010 Posty: 45 Skąd: Ruda ÂŚlÂąska
|
Wysłany: 2010-10-19, 00:33
|
|
|
Soprano i Miki 72 - dzięki za Mysłowice:) dzięki za to ,ze to poruszyłaś:)
Czekałam na ludzi z Zabrza, Gliwic i Bytomia ale nikt się nie zgłosił...
a ponieważ jest mało czasu na dokumentację - Bytom - zostaje - zamiast Katowic i Mysłowic -będzie Zabrze i Gliwice
Myślałam o paradzie spod Urzędu w Chorzowie do Katowic - trasa prosta i nie długa.. i w Katowicach by każda grupa pojechała na swoje tereny...ale dłużej z papierami naprawdę nie mogę czekać...
a wolę mieć zabezpieczenie... jak mam iść siedzieć to za swoje "grzechy" :):)
i tak Bogu dzięki ,jak do tej pory mieliśmy nie za straszne warunki pogodowe..
no ale mamy 47 dni do Akcji... oby było jak było - to i tak nie bedzie źle...
pa i kiedyś znowu zajrzę:)
trzymajcie się:) Kinga |
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
|
Wysłany: 2010-10-19, 06:14
|
|
|
| POTRZEBUJEMY PRZEWOŹNIKÓW ZWŁASZCZA NA TERENIE KATOWIC CHODZI O AUTOKARY LUB BUSIKI!!! |
|
|
|
 |
uzi68 [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-10-19, 12:31
|
|
|
Miło mi poinformować, że koledzy z VWSLASK.PL również przyłączyli się do naszej akcji w Katowicach.Więcej szczegółów podam po spotkaniu z grupą VW. Cieszy mnie , że akcja integruje miłośników dwóch i czterech kółek. |
|
|
|
 |
Pure_Evil
SCC Team

|
Wysłany: 2010-10-19, 14:52
|
|
|
Snake kusi, żeby jutro do galerii pojechać "służbowo" czyli... na moto Chętni my z Akatorą jedziemy na moto
Zbieramy się pod Selgros na parkingu Lidla o 18,40 |
|
|
|
 |
Agat
Ale o co chodzi?!

Motocykl: BMW F650GS
Imię: Agata
|
Wysłany: 2010-10-20, 12:51
|
|
|
| A taki normalny osobowy samochód może się przydać? |
|
|
|
 |
uzi68 [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-10-20, 15:40
|
|
|
| Ludzie z VWSLASK.PL wymyślili, że moglibyśmy na terenie Katowic zamówić torby reklamówki z logo ich strony no i oczywiście nasze forumowe. Mam nadzieję, że nie ma problemu z wykorzystaniem loga? |
|
|
|
 |
|
|