|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
Przesunięty przez: mg1989sos 2011-04-17, 21:36 |
Zagłębiowsko-śląskie MotoMikołaje 2010 dla Domów Dziecka II. |
| Autor |
Wiadomość |
soprano
WIEWIÓRA
Motocykl: virago 535 '96, Yamaha YZF 600R thundercat
Imię: Ewa
|
Wysłany: 2010-12-15, 16:54
|
|
|
PODZIĘKOWANIE:
tym razem bardziej szczegółowe chociaż trudno mi jest słowami określić jak bardzo jesteśmy wdzięczni za pomoc.
Najpierw osobowo: wymienię tylko osoby bo cała książka by powstała gdybym chciała wymienić dokładnie to co robili.
Pure. Evil, Yogi,Mrowa66 czyli Sławek,Kasia W. i jej mąż ( ta z czerwonego Ducato), EndSc, Ziokrzy, Akatora, Uzi68, Michał … Miki72,Mody, Diablica 717, córka Uziego68 Ania, Krzysztof z Klubu Motocyklowego Lekarzy Doctor Riders (ogromne brawa za prężność bo oprócz słodyczy jeszcze 1000 litrów wody załatwił dla najmłodszych dzieciaczków), Patra, Justyna żona Yogiego, Tomektm, Jatromb, MarekG, Bicykl, Kondkowski, mg1989sos, Mefisto, Ola Su i Kuba z PITSTOPU, marlon777, Magda (występ wokalny), Grzegorz D. nasz sosnowiecki DJ, Benek, mój mąż i dzieci (za cierpliwość i możliwość organizacji akcji)
.Oraz wszyscy, którym się chciało coś zrobić i być w tym dniu z dziećmi z Domów Dziecka.
POLICJA: w szczególności ARKADIUSZOWI BARANOWI za profesjonalne potraktowanie naszej wesołej parady.
I OBSTAWIAJĄCYM SKRZYŻOWANIA AUTO-MOTOCYKLISTOM bo bezpiecznie i z głową nas obstawiali.
TRANSPORT
1. GPS TRANS PIOTR GZYL
2. PIOTR WALECKI TRANSPORT OSOBOWY
3. DAWPOL DAWID CIWIS
4. PW "131" PRZEWOZY PASAŻERSKIE WALDEMAR SARWA
5.P.H.U. KAMA-TRANS KATARZYNA KORDAS
6.EXPRESS BUS PRECZÓW
FIRMY, INSTYTUCJE I INNI, KTÓRZY NAM POMOGLI POMIMO, ŻE NIE SĄ MOTOCYKLISTAMI:
VMAX Sosnowiec,PITSTOP Sosnowiec, FANTASY PARK Sosnowiec: Tomasz Rojek oraz cała obsługa lokalu, MDK „Szopienice-Giszowiec” w Katowicach,Obstawa medyczna – Przemysław Guzior i Dagmara Kępska, GALERIA „SZYB WILSON” – Johann Bross, Monika Paca, Agnieszka Nowak, Ilona Bielawska. Prócz tych osób oraz cała ekipa „techniczna”, Pizzeria Maccolino, Krzysztof Krawczyk Distribution Market Manager Parker Hannifin Sp. z o.o., Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych “COGITO” Siemianowice Śląskie, ELBUD Sp. z o.o. , Biuro Usług Geodezyjnych Siemianowice Śl., PAWLO-TECH Katowice, KZCAR Sp. z o.o. Będzin, KWK KAZIMIERZ Krzystof musi potwierdzić czy czegoś nie pokręciłam, Sklep BROOMBASTIC Katowice, Techniczne Zakłady Naukowe w Dąbrowie Górniczej, ASO WAŁCZYK Czeladź, DJ DYBICZ Sosnowiec, Kabaret Bruno,
Kabaret DNO, Grupa Wokalna SAAVEDRA, Pracownicy Poczty Polskiej Katowice 1 ul. Pocztowa 9, Dora i Piotr nauka jazdy, , CEMET S.A. , Juroff woda mineralna, Cherleederki GALAKTYKA z Domu kultury Oddział Grodziec w Będzinie, Marek MIKULA Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych nr 2 w Mysłowicach,Koksownia S.A., PRO MEDIA [/b[b]]team (przedstawienie teatralne), Piotr- MED Bobrowniki, Stunter niestety nie znam nazwiska lub nicku, GOZDAWA Sosnowiec, Hurtownia Farmaceutyczna PROSPER Sosnowiec.
KLUBY I FORA MOTOCYKLOWE, które nas wsparły:
Klub motocyklowy SRC (South Riders Club)
Veteran Club VC 19-78 Dąbrowa Górnicza
Suzuki V-Strom Club Poland
Motocyklowy Klub Lekarzy DOCTOR RIDERS
Studio BICYKL
VWŚląsk.pl
Grupa SCC
VALKYRIE POLAND CHAPTER Warszawa
GRUPA ŚLĄSK
Forum Miłośników Virago – www.virago.com.pl
Forum Motocyklistów Śląsk – forum.motocyklistow.slask.pl (nasz patron medialny i wsparcie finansowe).
Jeśli kogoś lub jakąś firmę pominęłam to proszę pisać na pw zaraz dopiszę bo w tym czasie przedświątecznym i z zaległościami w ogarnięciu domu przed akcją wiele mogło mi umknąć.
Zapraszam jeszcze raz serdecznie na naszą Wigilię Motomikołajową.
|
|
|
|
 |
tomek_tm
FE80

Motocykl: CB 600
Imię: Tomek
|
Wysłany: 2010-12-16, 23:20
|
|
|
Dopiero dzisiaj znalazłem przez przypadek klik |
|
|
 |
jatromb
Motocykl: FZS 600 '99
Imię: Tomasz
|
Wysłany: 2010-12-17, 09:36
|
|
|
| a ta wigilia w Pitstopie jest? |
|
|
|
 |
Ola_su
Motocykl: Suzuki Dr400S Honda CB750
Imię: Aleksandra
|
Wysłany: 2010-12-17, 09:47
|
|
|
| Oczywiście że jest ak można w to wogóle wątpić. Zaprasamy szystkich chętnych |
|
|
|
 |
jatromb
Motocykl: FZS 600 '99
Imię: Tomasz
|
Wysłany: 2010-12-17, 09:57
|
|
|
po prostu wolalem sie upewnic, nie to zebym watpil |
|
|
|
 |
marlon777

Motocykl: Suzuki DL 1000 Vstrom
Imię: Mariusz
|
Wysłany: 2010-12-17, 13:46
|
|
|
Soprano i Pure_evil
Podziękowania do naszego klubu przekazane. W imieniu wszystkich dziękuję.
PS
Soprano - nie zapomnij o tych ubraniach |
_________________ Mariusz |
|
|
|
 |
mody
SCC Team

Motocykl: sprzedany...
Imię: Łukasz
Wiek: 41 Dołączył: 10 Maj 2010 Posty: 902 Skąd: Werne (D)
|
Wysłany: 2010-12-18, 19:54
|
|
|
Dzieki wielkie za super impreze...
Olu tobie przede wszystkim, bylo naprawde milo
Pozdrawiam i do nastepnego razu |
_________________ Zyj tak, abys po latach mogl powiedziec:
Przynajmniej sie nie nudzilem... |
|
|
|
 |
MarekG
:) :P

Motocykl: XJ600
Imię: Marek
|
Wysłany: 2010-12-18, 22:15
|
|
|
Dzięki super imprezka |
_________________ Zniżka w AXA direct powołaj się na nr polisy 1945157 a dostaniesz zniżkę 30 zł na oc i 100 na oc/ac na auto |
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
|
Wysłany: 2010-12-19, 10:01
|
|
|
Serdecznie dziękujemy za przybycie na Wigilię Motomikołajów i za przywiezienie takiego wspaniałego żarełka mam nadzieję, że wszystkim się podobało i oby szybko do następnej imprezy
P.S.
Foremki z ciast są u mnie można je odbierać |
|
|
|
 |
Pure_Evil
SCC Team

Motocykl: Komar3 też zapiperdala
Imię: Andrzej
Wiek: 51 Dołączył: 22 Kwi 2010 Posty: 2459 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 2010-12-19, 11:19
|
|
|
Ja też Wam wszystkim dziękuję za to spotkanie
Mam nadzieję że kolejne nadejdą szybciej niż upragniona WIOSNA a do niej już tylko 3 miesiące chyba, że ta prawdziwa nadejdzie szybciej niż się spodziewamy |
_________________ "Wydra (do Abbiego): za słaby jesteś by się poddać i odejść, lepi trwać w tym i pogrążać się do samego końca"
...bo widzisz Wyderku, Abbi jest jak JP II będzie tyrał tu do dnia ostatniego, nie jak ten XVI z Niemiec - do emerytury tylko. |
|
|
|
 |
mrowa66
Motocykl: drag star1100
Imię: Slawek
|
Wysłany: 2010-12-19, 12:14
|
|
|
| Ola dzieki za super imprezke.Milo bylo Was wszystkich widziec.Wiecej takich spodkan Dzieki za przybycie Pozdro |
|
|
|
 |
Ola_su
Motocykl: Suzuki Dr400S Honda CB750
Imię: Aleksandra
|
Wysłany: 2010-12-21, 09:34
|
|
|
| Może puźno ale jeszcze raz wszystkim dziękuje za przybycie było super, no i mam nadzieje że jeszcze nie raz się spotkamy. |
|
|
|
 |
Miki72

Motocykl: Ducati Diavel Carbon Red 2011
Imię: Michał
|
Wysłany: 2010-12-24, 10:36
|
|
|
Świąteczne wydanie "Kuriera mysłowickiego"
 |
_________________ Pozdrawiam
Miki
Jak wsiadasz na moto Twoja dusza wzlatuje w pół drogi do Nieba.Oby jej nie było tam bliżej niż z powrotem do Ciebie
www.motoautostrada.pl |
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
|
Wysłany: 2010-12-24, 14:04
|
|
|
No, no,no
Zdrowych i spokojnych świąt oraz wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2011 oby był lepszy od poprzedniego dla wszystkich Dawców Uśmiechu tych Motomikołajowych tych z Dnia Dziecka i tych na codzień :grin: :grin: :grin:
A ja jeszcze dzisiaj objeżdżałam 4 Domy Dziecka w Sosnowcu rozwożąc cukierki, których dostałam 12 kg.(od Krzysztofa z Klubu Motocyklowego Lekarzy Doctors Riders) i ciuszki dla najmłodszych(dostałam od motocyklisty), składając świąteczne życzenia i przekazuję Wam wszystkim życzenia od nich. |
|
|
|
 |
MarekG
:) :P

Motocykl: XJ600
Imię: Marek
|
Wysłany: 2010-12-30, 06:13
|
|
|
| cze co z podziękowaniami?? kiedy będą |
_________________ Zniżka w AXA direct powołaj się na nr polisy 1945157 a dostaniesz zniżkę 30 zł na oc i 100 na oc/ac na auto |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |