|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
Przesunięty przez: mg1989sos 2011-04-17, 21:36 |
Zagłębiowsko-śląskie MotoMikołaje 2010 dla Domów Dziecka II. |
| Autor |
Wiadomość |
soprano
WIEWIÓRA
Motocykl: virago 535 '96, Yamaha YZF 600R thundercat
Imię: Ewa
|
Wysłany: 2010-10-01, 21:24
|
|
|
Spotkanie dotyczące Zagłębiowskich MotoMikołajów odbędzie się w niedzielę 03.10.2010 o 18 w macdonalds koło shella naprzeciwko sosnowieckiego reala.
Serdecznie zapraszam |
|
|
|
 |
mg1989sos
Założyciel
Motocykl: ZZR600
Imię: Michał
Wiek: 37 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 2367 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 2010-10-01, 21:43
|
|
|
tak jak rozmawialiśmy ... wpadnę ale dopiero po 19 jak pracę skończę, może jeszcze będziecie |
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
|
Wysłany: 2010-10-01, 21:50
|
|
|
Będziemy |
|
|
|
 |
jatromb
Motocykl: FZS 600 '99
Imię: Tomasz
|
Wysłany: 2010-10-03, 10:43
|
|
|
| jadac od katowic, to chodzi o mc donalda przed czy za mercedesem(ten przy trasie czy nieco wyzej):P |
|
|
|
 |
mg1989sos
Założyciel
Motocykl: ZZR600
Imię: Michał
Wiek: 37 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 2367 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 2010-10-03, 10:50
|
|
|
za.. ten wyzej |
|
|
|
 |
jatromb
|
Wysłany: 2010-10-03, 11:16
|
|
|
oki, dzieki |
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
|
Wysłany: 2010-10-04, 10:18
|
|
|
Witajcie, po wczorajszym spotkaniu dotyczącym MotoMikołajów 2010 padła propozycja połączenia obu regionów czyli Śląska i Zagłębia. Sprawa jest do ogarnięcia ale no właśnie są ale:
1. Muszę mieć zgłoszone ekipy, które zajmą się akcją oraz nazwiska osób, które w danym mieście podejmą się odpowiedzialności prawnej za przejazd, kontakt z kierownikami czy dyrektorami DD i doprowadzenie akcji do końca w:
Ruda Śląska - tutaj Kinga
Katowice - ?
Bytom - ?
Gliwice - ?
Zabrze - ?
Osoby te muszą przejąć też na siebie załatwienie papierów w urzędach oczywiście przy pomocy papierkowej ze strony głównego organizatora. (trzeba zgłosić przejazdy w urzędach, na policji, zrobić mapkę przejazdu i wyznaczyć osoby do blokowania skrzyżowań i zapewnić ochronę medyczną każdego przejazdu).
Akcja byłaby pod jedną nazwą MOTOMIKOŁAJE 2010 WOJEWÓDZTWA ŚLĄSKIEGO.
Oczywiście warunkiem połączenia jest wybranie jednego zarządzającego całością.
Kasa zbierana byłaby na oba konta i połączona w całość następnie po zakupie prezentów nastąpiłoby pakowanie i wydanie paczek dzień przed akcją na każdy DD.
Przejazdy planowane są ze względu na bezpieczeństwo i pogodę w danych miastach, w których się DD znajdują. Zagłębie ma w Sosnowcu.
Na kontakt osób chcących się podjąć pracy czekam do końca tygodnia. Po tym terminie jeśli nie będzie chętnych zastawiamy wszystko tak jak jest bo nie zdążymy nic załatwić a czas na zbiórkę kasy ucieka.
Może też tak być, że zostawiamy wszystko tak jak jest a dane miasto przyłącza się do zagłębiowskich motomikołajów i wtedy przyłączone zostaje automatycznie ale ekipa jest zobligowana do zbiórki pieniędzy na konto zagłębiowskie i podział będzie przy pakowaniu paczek jak wyżej. Oczywiście też potrzebne są prawne załatwiania związane z przejazdem.
Decyzja należy do Was czekam do piątku na decyzję i zgłoszenia osób chętnych i informuję ,że uzgodniłam takie rozwiązania z Kingą.
|
|
|
|
 |
jatromb
|
Wysłany: 2010-10-04, 21:19
|
|
|
ja proponuje zeby Ewa(Soprano) orarnela cala akcje.. mam pelne zaufanie i wiele osob potwierdzi moja propozycje |
|
|
|
 |
Yogi
Instruktorek

Motocykl: FirekBladek 929
Imię: Łukasz
|
Wysłany: 2010-10-05, 08:16
|
|
|
| jatromb napisał/a: | ja proponuje zeby Ewa(Soprano) orarnela cala akcje.. mam pelne zaufanie i wiele osob potwierdzi moja propozycje |
Ewa nie ogarnie całej akcji bo to jest za duzo to raz a dwa nikt nie będzie ponosił odpowiedzialności karnej za tak duża akcje |
_________________ Motocyklowa Szkoła Vmax
Szkolenia z zakresu kat. AM, A1, A2, A
Doskonalenie Jazdy
Wyjazdy na tory wyścigowe Polska, Europa
Sosnowiec - Zagórze
Braci Mieroszewskich 124 teren Expo Silesia
www.oskvmax.pl
www.facebook.pl/oskvmax
 |
|
|
|
 |
SKURA

Motocykl: LEGENDY PRL
Imię: ADAM
|
Wysłany: 2010-10-05, 14:53
|
|
|
| Ewa moje zdanie jest takie w zeszlym roku jak startowala 1 edycja sama widzialas ile jest roboty dajcie spokoj ze slaskiem bo w zeszlym roku my chcielismy dolaczyc oni niechciali i lepiej zrobic to na zaglebie,i bedzie bardzo dobrze dziecaki licza na nasze wsparcie WIEC NIECH INNI LUDZI ZE SLASKA ZROBIA ORGANIZACJE,A WYDAJE MI ZE ROBIE Z TEGO TAKIE WIELKIE HALO SKONCZY SIE TYM ZE NIC Z TEGO NIE BEDZIE BO WIEKSZOSC LUDZI SIE WYPNIE!! |
_________________ Facebok-AJS Dabrowa gornicza
REGULACJE ZAWORÓW,REGULACJE GAŻNIKÓW,SYNCHRONIZACJA GAZNIKOW,WYMIANA PLYNÓW,FILTRÓW,
Oraz inne rzeczy serwisowe.....ZAPRASZAM
 |
|
|
|
 |
Pure_Evil
SCC Team

Motocykl: Komar3 też zapiperdala
Imię: Andrzej
Wiek: 51 Dołączył: 22 Kwi 2010 Posty: 2459 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 2010-10-05, 16:30
|
|
|
Nie wiem jak było w ubiegłym roku. Wiem jedynie jak poległo latem...
Dogadane jest z Ewą co i jak i myślę, że damy radę. Ewa będzie koordynować działania poszczególnych miast, poszczególnych ekip. Zauważcie, że jeśli zrobimy to pod jedną banderą jako MOTOCYKLIŚCI nie Zagłębiacy czy Ślązacy, to o wiele łatwiej będzie ludziom uwierzyć w to, co robimy. Jeśli będziemy dzielić tę samą sprawę na Wasze i Nasze, będziemy sobie wzajemnie wydzierać sponsorów. Wiem, że przykład Owsiaka może nie jest tu adekwatny, ale facet ma sztaby i dają radę, więc dlaczego mamy MY nie dać? Naszym Owsiakiem będzie Ewa a MY będziemy jej sztabami.
Pamiętajcie, nie robimy tego dla nas samych, dla oklasków, robimy to wszystko dla dzieciaków i zostawmy "granicę" w spokoju... |
_________________ "Wydra (do Abbiego): za słaby jesteś by się poddać i odejść, lepi trwać w tym i pogrążać się do samego końca"
...bo widzisz Wyderku, Abbi jest jak JP II będzie tyrał tu do dnia ostatniego, nie jak ten XVI z Niemiec - do emerytury tylko. |
|
|
|
 |
Yogi
Instruktorek

|
Wysłany: 2010-10-05, 18:46
|
|
|
| Pure_Evil napisał/a: | Nie wiem jak było w ubiegłym roku. Wiem jedynie jak poległo latem...
Dogadane jest z Ewą co i jak i myślę, że damy radę. Ewa będzie koordynować działania poszczególnych miast, poszczególnych ekip. Zauważcie, że jeśli zrobimy to pod jedną banderą jako MOTOCYKLIŚCI nie Zagłębiacy czy Ślązacy, to o wiele łatwiej będzie ludziom uwierzyć w to, co robimy. Jeśli będziemy dzielić tę samą sprawę na Wasze i Nasze, będziemy sobie wzajemnie wydzierać sponsorów. Wiem, że przykład Owsiaka może nie jest tu adekwatny, ale facet ma sztaby i dają radę, więc dlaczego mamy MY nie dać? Naszym Owsiakiem będzie Ewa a MY będziemy jej sztabami.
Pamiętajcie, nie robimy tego dla nas samych, dla oklasków, robimy to wszystko dla dzieciaków i zostawmy "granicę" w spokoju... |
Andrzej tutaj nikt nic nie mówi o granicach, ale wex pod uwage że jak narazie nikt sie nie zglosił z waszej strony do organizacji w poszczegolnych miastach. Ewa jak i inni nie ograniemy całego slaska bo tego sie nie da zrobic porządnie na tak duża skale z takim małym doświadczeniem. Będa chętni na pomoc i z poszczególnych miast to bedziemy robic to pod wspólnym szyldem nie będzie chętnych to robimy po swojemu.
Ewa w czwartek jade na spotkanie do Fantasy Parku dam znac co załatwiłem |
Doskonalenie Jazdy
Sosnowiec - Zagórze
www.oskvmax.pl
www.facebook.pl/oskvmax
 |
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
|
Wysłany: 2010-10-05, 21:26
|
|
|
No to teraz ja, uważam, że ekipa z Katowic jest dość mocna i prężna można ich brać na poważnie więc się przyłączą jak się zorganizują już na 100 procent oki? Z przejazdem to będzie tak, że jeśli będzie około 10 moto to nie potrzeba zgłaszania przejazdu więc odejdzie sprawa papierkowa nawet gdyby chcieli do nas przyjechać na paradę. Porozmawiam z Pure Evilem około czwartku i zdecydujemy co dalej.
Zgłosił się ktoś z Bytomia ale czekam na decyzję do jutra albo zadzwonię jak mi zostawi namiary telefoniczne i zobaczymy bo gdyby było tak jak z Katowicami to też jest do ogarnięcia.
Zabrze też się deklarowało, że sobie poradzi ale jeszcze sprawdzę, nie wiem tylko co z Gliwicami?
Myślę, że powinno nam to wypalić teraz najważniejsza jest kasa a właściwie jej brak więc do roboty kochani
Do piątku podejmujemy decyzję jak to wszystko będzie wyglądało oki?
Yogi czekam na info. |
|
|
|
 |
Yogi
Instruktorek

|
Wysłany: 2010-10-05, 21:27
|
|
|
Plakat
motomikołaje poprawiona.jpg
|
 |
| Plik cignito 58 raz(y) 178.91 KB |
|
Doskonalenie Jazdy
Sosnowiec - Zagórze
www.oskvmax.pl
www.facebook.pl/oskvmax
 |
|
|
|
 |
Patra

Motocykl: CB 500
Imię: Patra
|
Wysłany: 2010-10-05, 21:58
|
|
|
| Jak dla mnie pierwsza wersja była lepsza. |
_________________ Zawsze kiedy piszesz głupie posty bóg zabija kotka!
Gość pozdrawiam
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |