Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: mg1989sos
2011-04-17, 21:36
Zagłębiowsko-śląskie MotoMikołaje 2010 dla Domów Dziecka II.
Autor Wiadomość
uzi68
[Usunięty]

Wysłany: 2010-11-24, 18:39   

Właśnie przelałem na konto 380 zł. Pieniądze pochodzą ze zbiórki z mojej pracy 50zł ;( , i 330 zł od kolegów z forum VWŚląsk :D . Prócz tego mamy słodycze, długopisy, kredki, karty do gry itp. W sobotę zawiozę to do Pit Stopu.

TNT
[Usunięty]

Wysłany: 2010-11-25, 02:24   

Kurcze oświeci mnie ktoś w końcu ILE i GDZIE jest tych akcji?
Zastanawiam się nad udziałem (trzeba załatwić sobie wolne) ale jak? Dziesięć tematów o motomikołajach coś o motozaspach, motośnieżkach, masakra, nie dało rady jednej akcji zrobić... ? ;/

soprano 
WIEWIÓRA

Motocykl: virago 535 '96, Yamaha YZF 600R thundercat
Imię: Ewa
Wysłany: 2010-11-25, 06:06   

Już tłumadczę:
MOTOŚNIEŻKA to impreza charytatywna ale nie mikołajowa tylko zbiórka pieniędzy na chora dziewczynkę.
A MotoMikołąje są jedne w całej Polsce tylko odbywają się w różnych miastach jesteś z Katowic to Tobie najbliżej będzie się tam przyłączyć zbiórka jest pod CH Silesia w Katowicach o godz. 11.
Co do jednej wielkiej imprezy prowadzonej paradnie przez kilka miast to jesteśmy przeciwni z powodu bezpieczeństwa i pogody.

Yogi 
Instruktorek

Motocykl: FirekBladek 929
Imię: Łukasz
Wysłany: 2010-11-25, 08:10   

TNT napisał/a:
Kurcze oświeci mnie ktoś w końcu ILE i GDZIE jest tych akcji?
Zastanawiam się nad udziałem (trzeba załatwić sobie wolne) ale jak? Dziesięć tematów o motomikołajach coś o motozaspach, motośnieżkach, masakra, nie dało rady jednej akcji zrobić... ? ;/

Ty to juz chyba w sen zimowy zapadłeś, albo postów nie chcesz sie wszystkich czytac, tylko ostatnią stronę :P

Więc bez marudzenia załatwiaj sobie wolne na ten dzień i zasilaj nasze szeregi
Wyjazdy na tory wyścigowe Polska, Europa
Sosnowiec - Zagórze
Braci Mieroszewskich 124 teren Expo Silesia
www.oskvmax.pl
www.facebook.pl/oskvmax
Profil Facebook

jatromb 

Motocykl: FZS 600 '99
Imię: Tomasz
Wysłany: 2010-11-25, 10:28   

informacja rowniez pojawila sie w Dzienniku Zachodnim:
http://bedzin.naszemiasto...nowie,id,t.html

Moge tez pozyskac kontakt do sosnowieckiej dziennikarki Dziennika Zachodniego, aby mogla zrobic "relacje" z 5.12. Czy jestescie za czy przeciw ?

Yogi 
Instruktorek

Motocykl: FirekBladek 929
Imię: Łukasz
Wysłany: 2010-11-25, 10:46   

jatromb napisał/a:
informacja rowniez pojawila sie w Dzienniku Zachodnim:
http://bedzin.naszemiasto...nowie,id,t.html

Moge tez pozyskac kontakt do sosnowieckiej dziennikarki Dziennika Zachodniego, aby mogla zrobic "relacje" z 5.12. Czy jestescie za czy przeciw ?

Zdecydowanie za
Wyjazdy na tory wyścigowe Polska, Europa
Sosnowiec - Zagórze
Braci Mieroszewskich 124 teren Expo Silesia
www.oskvmax.pl
www.facebook.pl/oskvmax
Profil Facebook

soprano 
WIEWIÓRA

Wysłany: 2010-11-25, 11:23   

Napisz jeśli masz kontakt ale ja też mam taką fajną Panią, która już właśnie tą informacje z postu wyżej zamieściła i mam się z nią kontaktować jeszcze jutro. :)

jatromb 

Motocykl: FZS 600 '99
Imię: Tomasz
Wysłany: 2010-11-25, 11:43   

soprano napisał/a:
ja też mam taką fajną Panią, która już właśnie tą informacje z postu wyżej zamieściła

tez z nia rozmawialem bo jestesmy "prawie" rodzina :)

TNT
[Usunięty]

Wysłany: 2010-11-25, 15:11   

Yogi napisał/a:
Ty to juz chyba w sen zimowy zapadłeś, albo postów nie chcesz sie wszystkich czytac, tylko ostatnią stronę :P

No właśnie nie zapadłem :D GenesiS dalej w ruchu pomimo +2 za oknem ;P
Posty przeczytałem wszystkie, tylko spójrz na godzinkę mojego posta - po popołudniówce w robocie ona świadczy o tym, że mój 'procek' był już nisko taktowany :D I nie do końca połapałem ;P Wolne postaram się załatwić i jak się uda podłapię się pod którąś akcję ;)

malinka 
wolny strzelec

Motocykl: Kruszunka (GSX-R 600 K3)
Imię: Agnieszka
Wysłany: 2010-11-25, 15:37   

Możesz pod dwie :D na chwile wpaść w sobotę posłuchać muzyki wypić piwko i dobrze się pobawić i na druga w niedziele na motomikołaje. Jak bóg da i się wyspie i wrócę do domu to jadę do BB na mikołajki

TNT
[Usunięty]

Wysłany: 2010-11-26, 04:42   

Zobaczymy jak będzie z 4-tym :)

Yogi napisał/a:

Ah spieprzyłem sprawę teraz widzę, bo czytałem ten drugi temat tylko, a tego nie czytałem ;o Teraz wszystko jest jasne :D Dziś postaram się dowiedzieć, jak z tym moim wolnym na 5 będzie. @Pure Evil - nadal potrzebujesz ludzi do zabezpieczenia skrzyżowań? Byłbym zainteresowany. >PW

Pure_Evil 
SCC Team

Motocykl: Komar3 też zapiperdala
Imię: Andrzej
Wysłany: 2010-11-26, 08:27   

TNT

TNT napisał/a:
Pure Evil - nadal potrzebujesz ludzi do zabezpieczenia skrzyżowań? Byłbym zainteresowany. >PW

bardzo chętnie :D we wtorek o 18,00 planujemy mały przejazd by dogadać, które skrzyżowania obstawiać. Spotkanie na shellu pod SCC :) CU

TNT
[Usunięty]

Wysłany: 2010-11-26, 12:15   

Chyba dam radę, zdaje się że WT mam wolny, sprawdzę :) Dziś się spróbuję dowiedzieć jak z 5-tym jeszcze ;)

soprano 
WIEWIÓRA

Wysłany: 2010-11-27, 10:17   

UWAGA!!!!!

CO PRAWDA JA TRZYMAM MOCNO KCIUKI ZA POGODĘ ALE W RAZIE OPADÓW ŚNIEGU I Z RACJI BEZPIECZEŃSTWA INFORMUJĘ, ŻE JEDZIEMY WSZYSCY NA PARADĘ SAMOCHODAMI I JUŻ!!!!
JEŚLI BĘDĄ OSOBY CHĘTNE JECHAĆ A NIE MAJĄ AUTA TO PROSZĘ PISAĆ NA FORUM TO JAKOŚ TO ZAŁATWIMY PRZECIEŻ MOŻNA SIĘ POUMAWIAĆ KTO KOGO ZABIERA DO SAMOCHODU. Stroje oczywiście mikołajowe ale proponuję założyć kurtki motocyklowe, kamizelki czy inne gadżety pokazujące, że jesteśmy motocyklistami. Mamy załatwione flagi DAWCÓW UŚMIECHU więc będziemy oznakowani proponuję też wydrukować sobie plakat ten ze zdjęciem motomikołajów i zamieścić za szybą to będzie znak, że auto jest nasze

Hospicjum
Jedziemy w sobotę ale jeszcze nie ustaliliśmy z Pure Evilem o której jak tylko poznam godzinę i miejsce spotkania to zaraz dam znać.

Pakowanie:
Miejscem gdzie zwozimy wszystkie słodycze czy inne rzeczy przeznaczone na prezenty jest sklep PITSTOP w Sosnowcu i tam też będziemy wszystko pakować w sobotę muszę tylko uzgodnić godzinę z Olą i w poniedziałek podam.

marlon777 

Motocykl: Suzuki DL 1000 Vstrom
Imię: Mariusz
Wysłany: 2010-11-27, 10:25   

Jeśli będzie padało to ja też oferuję miejsca w swoim samochodzie.
PS Gdzie ten plakat mogę znaleźć - jeszcze słabo poruszam się po tym forum. Jest inne od VStrom i muszę się przyzwyczaić ;)

Odpowiedz do tematu